2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
bilgecann,yukarda yazdıklarıma bi bakar mısın cevap.stiycem senden

Pat diye daldim ama bizde de bilgenin dedigi gibi aysecim. Kafa olcusu ilerde cikiyo her seferinde muhim bisey degilmis yani

Bu arada kizlar bi hafta icinde gobegim yine ataga gecti, yerinde sayip sayip birden buyuyo yaa cok ilgincc
Aldigim kilo da 5olmus artik.

evet canım sağol,ben de senin öyle söylediğini hatırladım,bizde de baş ölçümü 5 gün önde sorun yok demi,onu merak ettim,sana noldu canım ,yorgunluktan mı yoksa bir sıkıntı yok inşallah

Çok sevindim şekerin iyi çıkmasına :) bebişede maşallah :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

selam herkese hayırlı günler herkeslere...
canım şükür sıkıntı yok maşallah bebişinede
niye kaç kilo aldın toplam sen?
bende yaptırdım tetenozu kolum feci ağrıyor ama saglık ocağı ne güzel ilgilenmiş benim şansıma put gibi insanlar var
ben kendim takipliyorum gidiyorum sağlık ocağına.ilgisiz insanlar ya.hamileleik hakkında hiç soru sorma ilgilenme yok aşımı vurdu yolladı bu kadar.
kan düşüklüğü hepimizde var canım bu aylardada azalma görülüyormuş pekmez tüket bol bol.bende günde iki üç kaşık içmeye çalışıyorum.

ayşem hoşgeldin bebemmm gözün aydın kilo hariç kızımız iyi şükür,senle ben azıcık boğazımızıtutsak süper olacak ama nerdeee

geçmiş olsun bir zararı olmaz sanırım nerdeyse hepimiz kullandık malesef

bilge bir gün şu amirlere hadi gelberaber gidelim dicez artık o kıvama getirdiler yani pes
hayırlısyla git gel inş yüksek çıkmaz rüzgarda çok tombiş değil malum şeker çıkan annelerin bebişleri tombiş ya bence çıkmıcak şeker

:) canım valla senin bu patronlarına bende okudukça gülüyorum. bu nasıl bir merak :) gelme tabiki işe geri. sen mi kurtaracaksın sanki. evinde vakit geçir oh missler gibi

hiç takmıyorum bende artık zaten yarın 100 lük yükleme dha uzun süre aç kalıcam sabah erkende hastaneye gidicem insan sersemliyo işe gelipte napıcam ki

kaç zamandır aklımda bu akşam üşenmezsem paşama tramisu yapıcam evde tatlı bişeyler olmayınca rahatsız oluyo sıpa ev yapımı hiçdeğilse kreması falan labneli azcıkta olsa besleyici olur gelin buyrun akşam kahvesine

evet canım sağol,ben de senin öyle söylediğini hatırladım,bizde de baş ölçümü 5 gün önde sorun yok demi,onu merak ettim,sana noldu canım ,yorgunluktan mı yoksa bir sıkıntı yok inşallah

yok canım bi sorun olmaz o ölçümlerin ortalamasını alıyolar bide işte zaten +10 gün - 10 sıkıntı değilmiş drlar öle sölüyo benim dr geçen hafta haftasıyla uyumlu dedi mesela her seferinde aynı şeyi sölüyo ben usg kağıdından bkaıyorumda öle yani
yok kız sıkıntım falan yok çok şükürde işte bizim bu çalışma saatleri canımı sıktı biraz bide yarın şeker yüklemesi var benimde ya
onu düşünüyorum inş bizde senin gibi iyi sonuçla geliriz dua et bize

nagiş yapmaaaa bana bunuuuuuuu bir haftadır tatlı diye gözüm dönüyo resmennnnnnnnnnnnn
bayılcam artık tatlısızlıktan yaaaaaaaaaaaaa
paşaya afiyet bal şeker olsun
inş. yarın şekerim iyi çıkarsa akşam bende tatlı yicemmmmmmm

aynen bigün dicem patrona gel beraber gidelim bunların eşlerinden hiç mi bilgileri yok benim eşim arkadaşlarına soruyo öğreniyo geliyo böle böle oluyomuş diye bana anlatıyo
inş. yüksek nagim ya bu diyet hamilelikte kötü tatlı diye gözüm dönüyo artık paşamda 24+1 825 gr dı doktor gayet iyi haftasıyla uyumlu dedi
usg kağıdına göre de 4 5 gün kadar kilosu önde yazıyodu ama benle bir daha yüksek kilo söyleyenler oldu yani normal gidiyo bence bizim kilomuz bakalım yarın ultrasyona alcakmı babamla gitcez yarın özledim torunumu görcem diyip duruyo benim dr da ultrasyonu sağlıklı bulmuyo almaz ama rica etcez artık 1 haftada ne kadar kilo aldı çok merak ediyorum bende

Gözünaydın Canım, darısı bizlerin başına. Ben de yarın sabah gidiyorum inşallah. Hadi bakalım bu testi de atlatıyoruz hayırlısıyla, başka ne kaldı acaba kızlar bitmedi mi bu test işleri yaaa?

napıcan artık gülünecek haldeler görende onların karısı cocugu onu gectim sanki ilk defa hamile görüyolar gibi tepkileri...amaannn boşver gıt evine mis gibi ohh dimlenırsın bide güzel haberler alırsan degme keyfine bize yaz bak meraklandırma
canım şeker değerim 129 çıkmış

bnemdeee kafası 1 bucuk 2 hafta onden karnı 1 hafta onden gıdıyorr..banada bazen karnım cok sert bazende cok yumusak gelıyor dün aksam karnımı okşadım böyle bide hızlı hızlı bnm sıpa nasıl kıpır kıpır

mmmmm nagiii adresi ver hemen b yarasın paşana cnm

göreceksin şeker meker çıkmıcak ben öyle düşünüyorum,banada ayrıntılı usgde karın çevresi geniş ama korkma tombişliğinden göbüşü dedi valla ben saldım netten bakmıyorum klafaya takmıyorum sağlıcakla doğar inş yavrularımız

Kizlar nasilsiniz bilgecim ve diger seker yuklemesi yaptircak kizlar allah yardmciniz olsun ben cok yorulmusum anca bugun kendime geldim insallah guzel cikar sonuclariniz...bide bisi dicem kizlar ben deli gibi dondurma yemek istiyorum felakt cnm istiyor korkuyormda hasta olurum diye cunku gecengun tam 3koca dondurma yedim:):) abartiyorum dun esimden istedim almadi hasta olursn diyo boyna cocuk gibi...yakinda bakkal markette yok magdurum da magdurum :)

inş. çıkmaz canım ya c.tsi beri evde ölçüyorum kendim düzenli olarak işte gayet iyi çıkıyo inş. yarında güzel sonuç alırızda akşama bi tatlı ziyafeti yaapyım kendime bende bende nette falan araştırmıyorum

siz bugün anlaştını galiba zatiiii tatlı krizindeyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
cancazım bende acayip çok dondurma yedim tabak kiloluk alıyorum tek başıma bitiriyorum bi oturuşta
sonrada diyorum oğlum içerde üşücek şimdi buz gibi yedim üzülüyorum bi zararı yoktur umarım da
normal yani bir haftadır tatlı matlı yemiyorum inş. yarın güzel sonuç alırımda akşamına ziyafet çekerim
aklımda ne tatlılar var ahhhhh ahhhhh gitcem yarın pastaneye az az hepsinde ver dicem
oturcam tek başıma yicem sonra

inş. canım ya yarın güzel haberler alayımda başka bişey istemiyorum geçen sonuçlar 4 de çıktı heralde yine öyle olur

Çok sevindim şekerin iyi çıkmasına :) bebişede maşallah :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Gözünaydın Canım, darısı bizlerin başına. Ben de yarın sabah gidiyorum inşallah. Hadi bakalım bu testi de atlatıyoruz hayırlısıyla, başka ne kaldı acaba kızlar bitmedi mi bu test işleri yaaa?

ayşem hoşgeldin bebemmm gözün aydın kilo hariç kızımız iyi şükür,senle ben azıcık boğazımızıtutsak süper olacak ama nerdeee

sağolun canlar,şu an kolumda fazla ağrı yok,ama dediğim gibi hemşire kendi gebeliğinden tutun da pekmeze kadar herşeyi söledi,baya ilgili,tansiyonumu ölçtü,kiloma baktı,decavit verdi takviye olsun diye hem de beleş NAGİCAN ben de evde hep hazırda olsun diye yaparım,ama kendim için ,dolapta bile duruyo,artık yememeye çalışcam,çayıma şeker atıyom ama ,içemem yoksa keşke onu da azaltabilsemmm,boğazımı tutmaya çalışcam,hastaneden çıktım öğle arası hemen kepek ekmeği,mısır gevreği aldım,bana kalsa ben he böle beslenirim de,kocam zaten zayıf,onu geçiştiremem,onu düşünüyom,tuz da yememeye çalışcam,bu arada evlendiğimizde 53 tü, 58 de hamile kaldım şu an,69 olmuşum abboooowww ,bi zamanlar kan ilaçları içen,çocuk reyonundan giyinen ben şimdi kilo aldım diye ağladım
inşallah canım Rabbim şifa versin,onun stresi bile başka,naginin dediği gibi,yiyoruz ama vücudumuzu tanımıyoz ki,bize ne yara,ne yaramaz dikkat etmek lazım,senin iyi haberlerini bekliyoz bebüşümmm

canım senin gibi anne adayın aböle bebiş,şaşırmamak gerek,sabah benle aynı işlemleri yaptıran bi kız vardı maşallah memişler ,göbek yerindeydi,dr ona da demiş fazla alıyon dye,bana döndü sizin baya büyük görünüyo diyo,bacım,dr kapısında herkesi inceliyom işte sonuç bu iş herkeste başka,bu kadar net,ama hemşiremin bana dediği,bebeğiniz doğduktan 6-7 aya kadar emdiğinden çok sonraki aylarda emdiği size yarar dedi,yani uzun süreli emzirmek her türlü iyi diyo,ianşallah olur da ,sağlıkla emziririz bebişleri,memişler fora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…