2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
bilgecan o tatlı ihtiyacı var ya beni resmen kurt adama dönüştürüyo,can geliyo resmen,Allaha herkese buldursun,bizim kurumdan o çölyak vs.hastalarının aldığı unları falan biliyoruz ,rabbim herkese evvel hayırlı rızık ve sağlıkl yemeyi nasip etsin.

aminn aminnn bende şunu anladım kız erkek fark etmiyo gebelikte tatlı yeniyo evet ilk5 ay hiçç cnm istemedi ama şuan tatlıyla aramız iyi hiçte sağlıklı beslendiğim söylenemez nerdeyse salata hariç sebze yemiyoruz ee doğal olarakta kof bir kilo alıyorum sağlıklı değil yani

Kızlar biz hani hasta bezi alacaz ya acaba şu reklamlarda çıkan iç çamaşırı gibi olanlardan alsak olurmu acaba?

yani evet canm benim ark,diyabet hastasıydı öle gebe kaldı,evvela kendi için o kadar sağlıklı besleniyordu ki,üzümü 16 taneyse 17 yemiyodu,her iki bebeği de sağlıklı oldu,o da maşallah başka bir hastalıkla uğraşmadı,tabi o kısmını Allah bilir ama yaşam biçimimiz bizi hasta ediyor,farkına varmıyoz,şu an acımdan bayılcam,noluyo anlamıyom ya,karnımda kurt mu var nedir

canım kazanı kaynattık hazır kaynıyoken seninkinide atıver içine

Aklima geldikce delirecek gibi oluyorum. Atalim lutfn o kazana benimkinide...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar biz hani hasta bezi alacaz ya acaba şu reklamlarda çıkan iç çamaşırı gibi olanlardan alsak olurmu acaba?

neden hasta bezi alasın ki sezeryansan böyle bişeye gerek yok ama normal doğumsa ped yasak,benim tavsiyem hasta bezi çokkkk kocaman kışın bile delirtti beni yaz sıcağında mahfeder,ben bebek bezi kullandım şiddetle tavsiye ederim

valla ben tatlıyı hamilelikten önce hiç yemezdim desem yeridir sadece sütlü tatlı olursa oda aramam eşimde tatlı hiç sevmez o yüzden anca müsafir gelceği zaman tatlı yapardım gibi bişey hamilelikte de çok yemiyorum diyodum da geçen hafta anladım ki çok yemişim ekşi ve tuzlu normalde çok yerdim hamilelikte ekşiden nefret eder oldum eşimde ekşiyi tuzluyu çok sever bizim oğluş kime çekcek böle bilmiyorum anasının babasının yemediği şeyleri yediriyo annesine şimdi sebze yemeklerinde ben pek hoşlanmazdım bir çok sebzeyide ağzıma bile sürmezdim şimdi tabak tabak yiyorum o ağzıma sürmediğim sebze yemeklerini inş. oğluşta sever
nagim sebze yemiyoruz demişsin ya sevmediğin için mi yemiyosun yoksa malum çalışıyoruz tüm gün işteyiz diyemi öyle oluyo
ben her akşam bi çeşit sebze yemeği yapıyorum ertesi gün işe getiriyorum akşamınada evde yiyoruz biraz fazla yapıyorum böylelikle gün içinde de zararlı şeyler tüketmiyorum çok iyi oluyo

Allahim herkeste cikti su enfeksiyon bende purinol kullaniyorum canim zarari olsa dr vermezdi diye düşünüyorum. Takma aklina bebişler allaha emanet.

valla bilgecim çocukların beslenme alışkanlığı aileden geliyo bu bir gerçek eşimde bende etçiliz oğluşta aynen öyle oldu etli yemek olsun ohh mis hele yanına pilavda oldumu keyiflerine dicek yok sebze yapıyorum 500gr sebzenin yemeği 3 gün sürünüyo oğluşun çorbayla arası süperdir iyi olan taraf,süt ve süt ürünlerine bayılır

Hasta bezi istiyolar benim sezeryan ama çok kanamam olmuştu 2 paket kullanmıştım zor oluyor ama mecbur olması gerek

Bebek bezi olurmu acaba bak hiç aklıma gelmemişti canım

Hasta bezi istiyolar benim sezeryan ama çok kanamam olmuştu 2 paket kullanmıştım zor oluyor ama mecbur olması gerek

Bebek bezi olurmu acaba bak hiç aklıma gelmemişti canım

benim normaldi cnm dikişler var diye pedlerin üst yüzeyi plastik olduğu için yasakladı dr ,hasta bezi oooo önden arkaya paket gibi çok havasız kalıyo,bebek bezide hasta bezi mantığında pamukluya o sebepten

Bende su reklamda cikan de..pnd varya ondn almayi düsünüyorum. Hii kizlar birde kizlar tecrübeli annelerden aldigim onemli bi bilgiyi sizede aktarayim hijyenik alt acma bezleri acaip kullanisli oluyormuş. Stokla dediler bana.

işte bizimde eşimle yemek konusunda ağız tadımız aynı eşimde acayip etcidir bende yemeğin içinde eti asla yemeyiz löp löp et olcak bize hiç abartmıyorum hafta 3 kez mangal yakıyoruz yani yakıyoduk hamile kalmadan önce terasımız var yerimiz müsait müstakil ev zaten akşam eve gittik mi şip şak eşim yakar mangalı hadi et tavuk ne bulduk yeriz ama hamilelkte değişti isteklerim ondan diyorum oğluş ne bana ne babaya benzicek
eee tabi sizde şimdi oğluşa uyuyosunuz doğal olarak onun isteklerine göre yemek yapıyosunuz ama sen yinede yemeğe çalış sebze tabi sen daha tecrübelisin bizden ne faydalıdır arayı nasıl kapatırsın daha iyi bilirsin

hijyenik alt açma değilde ben oğlumda paket paket yatak pedi kullandım,bunda da aldım koydum şimdiden çünkü altını açtığın an ya kaka cırtlıyo ya çiş

bizde sizdeniz yemeğin içinde et kıyma sevmeyizde aramayızda safii et olacak

Sağıol cnm cevabın için inş ilk doğumdaki gibi kanamam olmazda bebek bezi falan yeter

hijyenik alt açma değilde ben oğlumda paket paket yatak pedi kullandım,bunda da aldım koydum şimdiden çünkü altını açtığın an ya kaka cırtlıyo ya çiş

@ nagieymen kusura bakma canim ya cahilligime ver bebek konusunda yatak pedi ne ki nerse satılır marketlerde falan varmi yani?? Hic duymadim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…