- 4 Eylül 2013
- 6.078
- 2.922
- 248
Ben ocak ayindan beri yiyorum dondurmaaKizlar nasilsiniz bilgecim ve diger seker yuklemesi yaptircak kizlar allah yardmciniz olsun ben cok yorulmusum anca bugun kendime geldim insallah guzel cikar sonuclariniz...bide bisi dicem kizlar ben deli gibi dondurma yemek istiyorum felakt cnm istiyor korkuyormda hasta olurum diye cunku gecengun tam 3koca dondurma yedim:):) abartiyorum dun esimden istedim almadi hasta olursn diyo boyna cocuk gibi...yakinda bakkal markette yok magdurum da magdurum :)
canım senin gibi anne adayın aböle bebiş,şaşırmamak gerek,sabah benle aynı işlemleri yaptıran bi kız vardı maşallah memişler ,göbek yerindeydi,dr ona da demiş fazla alıyon dye,bana döndü sizin baya büyük görünüyo diyo,bacım,dr kapısında herkesi inceliyom işte sonuç bu iş herkeste başka,bu kadar net,ama hemşiremin bana dediği,bebeğiniz doğduktan 6-7 aya kadar emdiğinden çok sonraki aylarda emdiği size yarar dedi,yani uzun süreli emzirmek her türlü iyi diyo,ianşallah olur da ,sağlıkla emziririz bebişleri,memişler fora
napıcan artık gülünecek haldeler görende onların karısı cocugu onu gectim sanki ilk defa hamile görüyolar gibi tepkileri...amaannn boşver gıt evine mis gibi ohh dimlenırsın bide güzel haberler alırsan degme keyfine bize yaz bak meraklandırma
bnemdeee kafası 1 bucuk 2 hafta onden karnı 1 hafta onden gıdıyorr..banada bazen karnım cok sert bazende cok yumusak gelıyor dün aksam karnımı okşadım böyle bide hızlı hızlı bnm sıpa nasıl kıpır kıpır
mmmmm nagiii adresi ver hemen byarasın paşana cnm
nabersiniz kızlarr bebişler nasıl
siz bugün anlaştını galiba zatiiii tatlı krizindeyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
cancazım bende acayip çok dondurma yedim tabak kiloluk alıyorum tek başıma bitiriyorum bi oturuşta
sonrada diyorum oğlum içerde üşücek şimdi buz gibi yedim üzülüyorum bi zararı yoktur umarım da
normal yani bir haftadır tatlı matlı yemiyorum inş. yarın güzel sonuç alırımda akşamına ziyafet çekerim
aklımda ne tatlılar var ahhhhh ahhhhh gitcem yarın pastaneye az az hepsinde ver dicem
oturcam tek başıma yicem sonra
Ben ocak ayindan beri yiyorum dondurmaahala da yiyesim gecmediii
Ayy sorma benim memisler gobegimden daha cok buyudu vallaaemzirirkrn de yer cekimine kurban gitmeseler bari diyorumm
Veririz canim kilo sorun degil dedigin gibi saglikla gelinler yeter
Yaa bnm de tas gibi oluyo bazen sevgi,kasilmaymis iste onlar, magnezyum basladi dr bna bu hafta oyuzden. Hareketleri de cok hizli dedigin gibi.heralde 32-33e kadar boyle gider de yerleri daralinca yavaslar
Aaa benimde oyle oluyor bebek biyere toplaniyo tas gibi oluyo hatta aci duyuyorum sanki kasilmamiymis o hatta en cok geceleri yasiyorum kac sefer uykudan uyandim ama doktora sordum dogum kanalina bakti bi problem yok kesinlikle dedi bende rahatlamistm aklim karisti simdi
Kasilma canim zaten bebek toplaninca farkli oluyo avuc ici kadar bi yer sert oluyo geri kalan kisim normal oluyo. Ama kasilmada komple sert oluyo. Bu aylarda zaten normalmis olmasi, endiselenme o yuzden. Bi sorun olsa doktor soyler zaten.
Himmm yok cnm benim sadece bi bolum sertlesiyo demen gibi amann dikkat et kendine yaa hayirlisiyla temmuz gelsede yavrularimizi gorsek saglikla alsak kucagimiza..dun usg de ayaginin altinin fotosunu aldim ne muhtesem bisi ya rabbimin vrdigi mucizeler onlar cok fazla net cekemedim resmi baak teyzesi babasi cok duygulandi zaten kizimin ayagimi diyor dktra :)
Bu yasa grlene kadar yemedigim dondurmayi yedim hamileligimde annem bebek soğuktan morarmis dogacak diyor üzülüyorum ama tutamiyorum genede kendimi@ shrmirac bu arada kizinin papilerine oldum cok şirin. Masallh.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Oyy masallahh.. Ne kadar da net cikmis canim. İnsallahh kucagimizda da goruruz miniklerii
Sagol cnm net cekemedim pek..ya bende cok dondurma yiyorum normalde cok duskun degildim ama canim istiyor..bide seninkinin cinsiyeti neydi bana herkes tatli yiyosun oglun olcak diyor ama ben oglumda hic tatli yemedim tiksindim cikolatadan bide sadece yaz ayinda mandalina kokmustu burnuma oyle hersy isteyen bi hamis degildim ama bunda massallah hergun enaz yarim kilo aksamlari cilek yiyorum boyna karpuz istiyorum sekerpare yada tatliyi eksik etmiyorum hatta iki meyve var canimin istedigi azdaha yaz gelse piyasaya dusseler valla hormonlu fln demiyorum yiyorum massallah gordugume asik gormedigime bulasik bi ac gozlulugum var :) adam gibi yemek yemiyorum her gordugumu istiyorum pazar gunu pamuk seker gordm elma sekeride satiyolardi yaninda ogluma diyorumki annesi alayimmi sana oglum hayiy yimam ben diyor ama evde yersin diyorum hayiy yimam diyor :) kocis yanimda olmasa cantayi doldururdumda adamda bikcak benim hatun cok acgozlu oldu der diye bisi demedim ama en kisa zmanda almaya gitcemm:):) buarada benim yengem catir cutur buz yiyodu annemde ona kiziyodu ama yegenim hicte mor degildi dogdugunda :):)
Benim oglusum olacak ins canim. O caninin istediği iki meyveyi bende deli gibi istiyorum aldim yedim bi kerede cok pis bogaz oldum tatli konusunda sınır tanimiyorm meyvede cok yiyorum basta kusmaktan 8 kg verdim 2 ayda 11 kg aldim napcam bilemiyorum.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Himmm yok cnm benim sadece bi bolum sertlesiyo demen gibi amann dikkat et kendine yaa hayirlisiyla temmuz gelsede yavrularimizi gorsek saglikla alsak kucagimiza..dun usg de ayaginin altinin fotosunu aldim ne muhtesem bisi ya rabbimin vrdigi mucizeler onlar cok fazla net cekemedim resmi baak teyzesi babasi cok duygulandi zaten kizimin ayagimi diyor dktra :)
Foto nasil koyuyorz buraya telden hilgisi olan varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?