2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Ben ocak ayindan beri yiyorum dondurmaa hala da yiyesim gecmediii

Ayy sorma benim memisler gobegimden daha cok buyudu vallaa emzirirkrn de yer cekimine kurban gitmeseler bari diyorumm

Veririz canim kilo sorun degil dedigin gibi saglikla gelinler yeter

Yaa bnm de tas gibi oluyo bazen sevgi,kasilmaymis iste onlar, magnezyum basladi dr bna bu hafta oyuzden. Hareketleri de cok hizli dedigin gibi.heralde 32-33e kadar boyle gider de yerleri daralinca yavaslar

Ah bebisim uzuldum simdi keske hic demeseydm insallah guzl sonuc cikar da aksama biguzel ziyafet cekersin..simdiden allah kolaylik versin

Bende yiyorum buzluktakiler bitti kp diyorum baba bes dk arabayla markete gidelim diye buzlugu dolduruyorm ama kocis bi acayip almiyo resmen yaa sinir ediyor beni heraksam gelirken eli kolu dolu gelir ama dondurma almaz..buarada kizlar hamisligimden beri araba kullanmiyorum tiksiniyorum nefret ediyorum resmen nolcak boyle markete kadar gitmeye bile cesaretim yok kp ye soyluyorum kocise soyluyorm butun isimi sagolsunlar hamileyim diye heryere tasiyolar beni :):)

Yaa bnm de tas gibi oluyo bazen sevgi,kasilmaymis iste onlar, magnezyum basladi dr bna bu hafta oyuzden. Hareketleri de cok hizli dedigin gibi.heralde 32-33e kadar boyle gider de yerleri daralinca yavaslar

Aaa benimde oyle oluyor bebek biyere toplaniyo tas gibi oluyo hatta aci duyuyorum sanki kasilmamiymis o hatta en cok geceleri yasiyorum kac sefer uykudan uyandim ama doktora sordum dogum kanalina bakti bi problem yok kesinlikle dedi bende rahatlamistm aklim karisti simdi

Kasilma canim zaten bebek toplaninca farkli oluyo avuc ici kadar bi yer sert oluyo geri kalan kisim normal oluyo. Ama kasilmada komple sert oluyo. Bu aylarda zaten normalmis olmasi, endiselenme o yuzden. Bi sorun olsa doktor soyler zaten.

Kasilma canim zaten bebek toplaninca farkli oluyo avuc ici kadar bi yer sert oluyo geri kalan kisim normal oluyo. Ama kasilmada komple sert oluyo. Bu aylarda zaten normalmis olmasi, endiselenme o yuzden. Bi sorun olsa doktor soyler zaten.

Himmm yok cnm benim sadece bi bolum sertlesiyo demen gibi amann dikkat et kendine yaa hayirlisiyla temmuz gelsede yavrularimizi gorsek saglikla alsak kucagimiza..dun usg de ayaginin altinin fotosunu aldim ne muhtesem bisi ya rabbimin vrdigi mucizeler onlar cok fazla net cekemedim resmi baak teyzesi babasi cok duygulandi zaten kizimin ayagimi diyor dktra :)

Eklentiler

• $1397056482773.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 48
Bu yasa grlene kadar yemedigim dondurmayi yedim hamileligimde annem bebek soğuktan morarmis dogacak diyor üzülüyorum ama tutamiyorum genede kendimi @ shrmirac bu arada kizinin papilerine oldum cok şirin. Masallh.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Oyy masallahh.. Ne kadar da net cikmis canim. İnsallahh kucagimizda da goruruz miniklerii

Sagol cnm net cekemedim pek..ya bende cok dondurma yiyorum normalde cok duskun degildim ama canim istiyor..bide seninkinin cinsiyeti neydi bana herkes tatli yiyosun oglun olcak diyor ama ben oglumda hic tatli yemedim tiksindim cikolatadan bide sadece yaz ayinda mandalina kokmustu burnuma oyle hersy isteyen bi hamis degildim ama bunda massallah hergun enaz yarim kilo aksamlari cilek yiyorum boyna karpuz istiyorum sekerpare yada tatliyi eksik etmiyorum hatta iki meyve var canimin istedigi azdaha yaz gelse piyasaya dusseler valla hormonlu fln demiyorum yiyorum massallah gordugume asik gormedigime bulasik bi ac gozlulugum var :) adam gibi yemek yemiyorum her gordugumu istiyorum pazar gunu pamuk seker gordm elma sekeride satiyolardi yaninda ogluma diyorumki annesi alayimmi sana oglum hayiy yimam ben diyor ama evde yersin diyorum hayiy yimam diyor :) kocis yanimda olmasa cantayi doldururdumda adamda bikcak benim hatun cok acgozlu oldu der diye bisi demedim ama en kisa zmanda almaya gitcemm:):) buarada benim yengem catir cutur buz yiyodu annemde ona kiziyodu ama yegenim hicte mor degildi dogdugunda :):)

Oyy masallahh.. Ne kadar da net cikmis canim. İnsallahh kucagimizda da goruruz miniklerii

Doktorda dediki istesek gostermez ayaginin altini :) uyuyodu dun kizim kipirdamadi pek..insallah cnm en cok merak ettigim oglum kardesini gorunce ne tepki verck ve bu bebegimi doyasiya emzirmek istiyorum oglum hic gogsumu almamisti surekli sagip vermistim..rabbim hayirlisiyla o mutlulugu tattirsin hepimize

Benim oglusum olacak ins canim. O caninin istediği iki meyveyi bende deli gibi istiyorum aldim yedim bi kerede cok pis bogaz oldum tatli konusunda sınır tanimiyorm meyvede cok yiyorum basta kusmaktan 8 kg verdim 2 ayda 11 kg aldim napcam bilemiyorum.

Kiz bende verdim 6kilo verdigim kiloyu yeni aldim daha :) bide o cilek karpuz haric onlari yaziyorum piyasada var cunku ama diger iki taneyi e...bide k.....bulamadik burda valla kac dukkana sordk ama yok biran once piyasaya dussunler yaa bol bol bol yiyelim

Ah ah aorma cilek bende cok yiyorum karpuZ bi kere çekti canim aldik ama sevmedm. Benimde canim e... ve b... cekiooo b... buldum yedim ama tam tadi yoktu

Muhteşem bir görüntü.. tam bir mucize :) bizim oğlan da pek bi keyifçi hiç poz vermiyor :) öyle uyuyor :))

ayyy allahım ne güzel duruyor ya minnacık minnacık çok duygulu

Kizlar benim oglumda 25 haftalik ;-) 860 gr28 cm boyunda gelişimi onden gidiyo aslinda 24 haftalikti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…