2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Norml sayfdn nasil konuyor bilmiyorum ama uygulamasıni indirirsen yükleniyor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlar biz geldik nasılsınız oğluşa kıyafet aldık birde kendime lhusa kilodu emzirme atleti göğüs pedi aldım cuma günü randevumuz var inş bakıcaz bişeyler daha siz bebek bezi ne düşünüyorsunuz

Hoşgeldiniz. ..lohusa kilodu konusunda Kararsızım ben giyemem gibime geliyor. Bez huggies aldim bi kac paket ben iyi yorumlar duydum okudum. Biraz kalin oldugu söyleniyor ama o kadarcik olur kaka tasirmiyor en azindan. Islak mendil de uni baby aluyorz. Bebisin kiyafetlerini gorelim annesi.

Güle güle kullanın canım bez prima kullanmıştım oğlumda çok memnundum yine prima alıcam

sağol canım ekleyeceğım inş

Kızlar ıslak mendil kullanacak mısınız bebeklerinize benim pek bilgim yok internetten araştırdım kullanmamak lazım diyor . Bu yenidoğanları alsak bilgisi olan var mı ? Hangi marka daha iyi?

Kızlar ıslak mendil kullanacak mısınız bebeklerinize benim pek bilgim yok internetten araştırdım kullanmamak lazım diyor . Bu yenidoğanları alsak bilgisi olan var mı ? Hangi marka daha iyi?

Herzaman bezle silmek yada yikamak mumkun olmaz diye düşünüyorum. Uni Baby aldim ben. Elimdn geldiğincede evde falan ilik auyla yikarim diye düşünüyorum

Yani evet evde yıkadık diyelim dışarda ne yapacağız ayrıca kışın evin ısısını ayarlayamayıp hasta edersek ne yapacağız. Ay ben şimdiden çok panik oldum ya her şeyi didik didik inceliyorum .

Yani evet evde yıkadık diyelim dışarda ne yapacağız ayrıca kışın evin ısısını ayarlayamayıp hasta edersek ne yapacağız. Ay ben şimdiden çok panik oldum ya her şeyi didik didik inceliyorum .

Cokda didiklememek gerek bence birazda oluruna birakmali diye düşünüyorum. Sonucta bizlerde bu kadar ince düşünülerek buyutulmedik. Sakinilan goze cop batar unutmayalim canim.

Orası öyle tabi ben çok pinpirikliyimdir zaten ama alışırım heralde ilk aşamada zorlansam da .

Mide yanması şikayeti olan var mı? Dün akşam ve bu akşamda mide yanmam başladı tecrübesi olan var mı?

3 aydir cekiyorum canim ben oyle böyle değil hemde. Kesin bir çözümu yok rennie tablet iciyorm az bi geciriyo geri baslio bide elma bi parca iyi gelio gibi

Midem çok fazla yanmıyor benim arada hafif hafif yansa da çok rahatsız etmiyor inşallah bundan sonrada yanmaz.

saol cnm biz iyiyz sen nasılsın?
sağolasın cnm bende iyiyim

Mide yanması şikayeti olan var mı? Dün akşam ve bu akşamda mide yanmam başladı tecrübesi olan var mı?

mide yanması olmaz mı bol bol var hele o acı su yok mu ama daha kötüsü kaburgama yerleşti bebek kemiklerim acıyor sanki bişey batarcasına...ve korkunç sırt ağrılarımm var artıkk hemen haziran gelse keşkee

Kizlar geceden beri robot gibi yatiyorum, sirtimin sol tarafi sol kolum komple tutulmus gibi. Dun kremle ovduk, sicak havlu koydum, yatarken sicak su torbasi koydum ama yine ayni, nefes alirken bile batiyo. Kas gevsetici iyi gelir ama onu da icemem diye doktora gitmedim.
Var mi fikri olann

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…