Herzaman bezle silmek yada yikamak mumkun olmaz diye düşünüyorum. Uni Baby aldim ben. Elimdn geldiğincede evde falan ilik auyla yikarim diye düşünüyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlar geceden beri robot gibi yatiyorum, sirtimin sol tarafi sol kolum komple tutulmus gibi. Dun kremle ovduk, sicak havlu koydum, yatarken sicak su torbasi koydum ama yine ayni, nefes alirken bile batiyo. Kas gevsetici iyi gelir ama onu da icemem diye doktora gitmedim.
Var mi fikri olann
Sagol canim cok kotu cidden.geçmiş olsun cnm inan hiç bir fikrim yoktutulma kötüdür Allah yardım etsin
bezden bahsetmişsiniz bez stoğu önermem her bebeğe her bez iyi gelmiyo en kalitelisi bile alerji yapabiliyo 1 pk alın derim
ıslak mendile gelince tam bir kurtarıcı uni baby ve baby&me nin saf su ve havlu olanı var,ben chicconun saf su+havlu olanını aldım bakım için papatya özü var içinde iyi gelmezse zaten abiyede lazım oluyo mendil diyerek aldım çünkü bu tarz şeyler cilde göre değişiyo
günaydın bacılarr,nörüyonuz bakalımm
herkese günaydın
ne diyeceğimi bilemiyorum zira moralim sıfır bile değil daha kotu malum biliyorsunuz sol bacağımda sorun vardı ama bu gece sag kalçamdan itibaren bacağım oyle agrıyorki bel fıtığım vurdu ve topuğuma kadarda iniyor oyle zorki zaten yürümekte zorlanıyordum bugun lavaboya bile gidemedim tek basıma moralim cok bozuk sadece aklıma daha kotusu olabilirdi diyorum hamdolsun diyorum ama bugun moralim bozuk hadi azıcık moral verin yaaaa hemde bugun dogumgunum
hamdolsun sağlıklı bebişim tekme atıyor ben burdayım annem diyor ama bugun yorgunum hadi simdi bir arkadasınız sevindirir opucukler yollayın
herkese günaydın
ne diyeceğimi bilemiyorum zira moralim sıfır bile değil daha kotu malum biliyorsunuz sol bacağımda sorun vardı ama bu gece sag kalçamdan itibaren bacağım oyle agrıyorki bel fıtığım vurdu ve topuğuma kadarda iniyor oyle zorki zaten yürümekte zorlanıyordum bugun lavaboya bile gidemedim tek basıma moralim cok bozuk sadece aklıma daha kotusu olabilirdi diyorum hamdolsun diyorum ama bugun moralim bozuk hadi azıcık moral verin yaaaa hemde bugun dogumgunum
hamdolsun sağlıklı bebişim tekme atıyor ben burdayım annem diyor ama bugun yorgunum hadi simdi bir arkadasınız sevindirir opucukler yollayın
GÜNAYDIN ayşecim güzel bir gün diliyorum
ahh papatyam çekilecek çilen varmış neyse buda bir sınav az kaldı bak Rabbim yardımcın olsun bu öpücükler sana gelsin
bunlarda doğum günün için nice yaşlara salıcakla inş
sagolun canlarım benimİyiki doğdun Musmutlu yıllar bebişinle:119:
günaydın bebüşüm,bilge bugün hastaneye mi gitti neeeeGÜNAYDIN ayşecim güzel bir gün diliyorum
tatlım,yeni yaşın sana,eşine,bebişlerine sağlık,huzur versin ,doğumgünün kutlu olsun,sana neyin iyi gelceğini biliyom da söleyemiyomherkese günaydın
oooo kızlar, tayfayı yakalamışım, günaydın nasılsınız bakalım?
günaydın bebüşüm,bilge bugün hastaneye mi gitti neeee
tatlım,yeni yaşın sana,eşine,bebişlerine sağlık,huzur versin ,doğumgünün kutlu olsun,sana neyin iyi gelceğini biliyom da söleyemiyomevet tahmin ettiğin gibi donu fırlatcan yawriimmm
günaydın bebüşüm,bilge bugün hastaneye mi gitti neeee
tatlım,yeni yaşın sana,eşine,bebişlerine sağlık,huzur versin ,doğumgünün kutlu olsun,sana neyin iyi gelceğini biliyom da söleyemiyomevet tahmin ettiğin gibi donu fırlatcan yawriimmm
hoşgeldin bacım nasılsın bakalım
ooo maşallah bilgehariç topiğin demirbaşları toplanmışız
hayırlı haberlerle gel cnm inşallahinş. canım ya yarın güzel haberler alayımda başka bişey istemiyorum geçen sonuçlar 4 de çıktı heralde yine öyle olur
Aklima geldikce delirecek gibi oluyorum. Atalim lutfn o kazana benimkinide...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
aynen cnm bnde magnezyum kullanıyorummYaa bnm de tas gibi oluyo bazen sevgi,kasilmaymis iste onlar, magnezyum basladi dr bna bu hafta oyuzden. Hareketleri de cok hizli dedigin gibi.heralde 32-33e kadar boyle gider de yerleri daralinca yavaslar
ayyyy yerim bn bunun ayaklarını gecen bnde gormustum yavrumun ayacıklarının ıkısınıde hemde fekat pis dr fotosunu vermediHimmm yok cnm benim sadece bi bolum sertlesiyo demen gibi amann dikkat et kendine yaa hayirlisiyla temmuz gelsede yavrularimizi gorsek saglikla alsak kucagimiza..dun usg de ayaginin altinin fotosunu aldim ne muhtesem bisi ya rabbimin vrdigi mucizeler onlar cok fazla net cekemedim resmi baak teyzesi babasi cok duygulandi zaten kizimin ayagimi diyor dktra :)
cnm bel agrısı bndede muthıs bı sekılde var bnde artık gece zor yatıyoum ama senınkı baya fazla bı dr u ara istersen tatalım çok geçmiş olsunKizlar geceden beri robot gibi yatiyorum, sirtimin sol tarafi sol kolum komple tutulmus gibi. Dun kremle ovduk, sicak havlu koydum, yatarken sicak su torbasi koydum ama yine ayni, nefes alirken bile batiyo. Kas gevsetici iyi gelir ama onu da icemem diye doktora gitmedim.
Var mi fikri olann
hayırlı haberleralırsın inşGünaydın kızlar az önce kan verdim şimdi de glukozu içiyorum, bir saat sonra tekrar kan vereceğim. İnşallah bir sorun çıkmaz, Allah'a emanet olun.
günaydın bacılarr,nörüyonuz bakalımm
günaydınlaaarherkese günaydın
oooo kızlar, tayfayı yakalamışım, günaydın nasılsınız bakalım?
sağol canım iyiyiz valla, eşimden kaptım pc'yi çocuklar da resimli bir aktivite yapıyor bu ders yer yön öğretimi ile ilgili =)
ben de sizlere bi bakayım dedim. ayyy bugün bi kasık ağrısı var yine hayırdır diyeyim....
Nagiiiiii, tıpkı eski günlerdeki gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?