2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

ben silmektense bebeği yıkamayı tercih edereim... ıslak mendile gelince bende uni yenidoğan düşünüyorum bezde prima beyaz paketlerden

geçmiş olsun cnm inan hiç bir fikrim yok tutulma kötüdür Allah yardım etsin

bezden bahsetmişsiniz bez stoğu önermem her bebeğe her bez iyi gelmiyo en kalitelisi bile alerji yapabiliyo 1 pk alın derim

ıslak mendile gelince tam bir kurtarıcı uni baby ve baby&me nin saf su ve havlu olanı var,ben chicconun saf su+havlu olanını aldım bakım için papatya özü var içinde iyi gelmezse zaten abiyede lazım oluyo mendil diyerek aldım çünkü bu tarz şeyler cilde göre değişiyo

Günaydın kızlar az önce kan verdim şimdi de glukozu içiyorum, bir saat sonra tekrar kan vereceğim. İnşallah bir sorun çıkmaz, Allah'a emanet olun.

Sagol canim cok kotu cidden.

Ya ben ne islak mendil aldim ne de bez:26: son hafta bile alinir onlar diye dusunuyorum ama en azindan islak mendili mi stok yapsam ki, amaaan bosvereyim bence dedigin gibi cildine gore deneriz artik bi paket bi paket alip

herkese günaydın

ne diyeceğimi bilemiyorum zira moralim sıfır bile değil daha kotu malum biliyorsunuz sol bacağımda sorun vardı ama bu gece sag kalçamdan itibaren bacağım oyle agrıyorki bel fıtığım vurdu ve topuğuma kadarda iniyor oyle zorki zaten yürümekte zorlanıyordum bugun lavaboya bile gidemedim tek basıma moralim cok bozuk sadece aklıma daha kotusu olabilirdi diyorum hamdolsun diyorum ama bugun moralim bozuk hadi azıcık moral verin yaaaa hemde bugun dogumgunum
hamdolsun sağlıklı bebişim tekme atıyor ben burdayım annem diyor ama bugun yorgunum hadi simdi bir arkadasınız sevindirir opucukler yollayın

günaydın bacılarr,nörüyonuz bakalımm

GÜNAYDIN ayşecim güzel bir gün diliyorum

ahh papatyam çekilecek çilen varmış neyse buda bir sınav az kaldı bak Rabbim yardımcın olsun bu öpücükler sana gelsin
bunlarda doğum günün için nice yaşlara salıcakla inş

İyiki doğdun Musmutlu yıllar bebişinle :119:

GÜNAYDIN ayşecim güzel bir gün diliyorum
günaydın bebüşüm,bilge bugün hastaneye mi gitti neeee
tatlım,yeni yaşın sana,eşine,bebişlerine sağlık,huzur versin ,doğumgünün kutlu olsun,sana neyin iyi gelceğini biliyom da söleyemiyom evet tahmin ettiğin gibi donu fırlatcan yawriimmm

sagolasın ve evet doğru diyonnnnnnnnnnn

gitti gitti inş iyi haberlerle gelecek

ayşem ben çok şişim ya dün eve gidince bacaklarıma bastırdım resmen içine göçtü kendimce diyete başlıyorum bugün son zaten kiloda 85e dayanmış

daha bunun mayısı var haziranı var sıcaklarda bastırınca ne olur halim bilmem diyet derkende sağlıklı beslenicem en azından sabah için rok ekmek yapıcam tam bugday unundan ondan bir sandviç hopp çantaya,öğlen sebze+yoğurt akşamda olabildiğince hafif şeyler başarabilirsem sabah hariç ekmeği kesicem kiloyu takmıyorum verilir ama bu vücuttaki ödem şimdiden çok erken korkutuyo beni

aa KOÇum benimmmm beeeee,

en güzel günlerin bu yıl itibari ile başlasın inşallah hep huzur içinde ol sevdiceklerinle, o şirin ailenle bebeeemmmmmmmmmmmmmmmm

hoşgeldin bacım nasılsın bakalım

ooo maşallah bilgehariç topiğin demirbaşları toplanmışız

sağol canım iyiyiz valla, eşimden kaptım pc'yi çocuklar da resimli bir aktivite yapıyor bu ders yer yön öğretimi ile ilgili =)
ben de sizlere bi bakayım dedim. ayyy bugün bi kasık ağrısı var yine hayırdır diyeyim....

Nagiiiiii, tıpkı eski günlerdeki gibi

inş. canım ya yarın güzel haberler alayımda başka bişey istemiyorum geçen sonuçlar 4 de çıktı heralde yine öyle olur
hayırlı haberlerle gel cnm inşallah
Aklima geldikce delirecek gibi oluyorum. Atalim lutfn o kazana benimkinide...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yaa bnm de tas gibi oluyo bazen sevgi,kasilmaymis iste onlar, magnezyum basladi dr bna bu hafta oyuzden. Hareketleri de cok hizli dedigin gibi.heralde 32-33e kadar boyle gider de yerleri daralinca yavaslar
aynen cnm bnde magnezyum kullanıyorumm
ayyyy yerim bn bunun ayaklarını gecen bnde gormustum yavrumun ayacıklarının ıkısınıde hemde fekat pis dr fotosunu vermedi
cnm bel agrısı bndede muthıs bı sekılde var bnde artık gece zor yatıyoum ama senınkı baya fazla bı dr u ara istersen tatalım çok geçmiş olsun
Günaydın kızlar az önce kan verdim şimdi de glukozu içiyorum, bir saat sonra tekrar kan vereceğim. İnşallah bir sorun çıkmaz, Allah'a emanet olun.
hayırlı haberleralırsın inş
günaydın bacılarr,nörüyonuz bakalımm

günaydınlaaar
cok geçmiş olsun cnm ahhh bu hamılelık senı senden etti yaa

bu arada dogum gunun kutlu olsuuuunn çılgın anneee seniiii :119::119::119::119::119::119::119::119::119: bunlarda bendeeeennn
oooo kızlar, tayfayı yakalamışım, günaydın nasılsınız bakalım?

günaydın kaçak

bu arada dün ben de nöbet tutmamak için devlete gittim rapor almak için...
bebişe de ben değil ama dr amcası baktı ..... ben de bi göreydim iyi olurdu da neyse artık....
ekranda sadece çıkarken göbüşünün donuk halini görebildim buna da şükür dedim =)

kızlaaar 26+1 değerlerimiz

1050 gr ve 35 cm

hayırdır hayır güzel düşün üşütmüşsündür yada yine yerinde duramayıp iş yapmışsındır akşam ondandır malum sen benim gibi kurtlusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…