- 4 Eylül 2013
- 6.078
- 2.922
- 248
hayırlı haberlerle gel cnm inşallah
aynen cnm bnde magnezyum kullanıyorumm
ayyyy yerim bn bunun ayaklarını gecen bnde gormustum yavrumun ayacıklarının ıkısınıde hemde fekat pis dr fotosunu vermedi
cnm bel agrısı bndede muthıs bı sekılde var bnde artık gece zor yatıyoum ama senınkı baya fazla bı dr u ara istersen tatalım çok geçmiş olsun
hayırlı haberleralırsın inş
günaydınlaaar
cok geçmiş olsun cnm ahhh bu hamılelık senı senden etti yaa
bu arada dogum gunun kutlu olsuuuunn çılgın anneee seniiii :119::119::119::119::119::119::119::119::119: bunlarda bendeeeennn
günaydın kaçak
biliyodummm,hadi şimdi telefonu al ve mesajlara gir,aklına gelen bir fant.yaz bakimmm,yollaaasagolasın ve evet doğru diyonnnnnnnnnnn
canım ben akşam eve gider gitmez gevrek- süt yedim,yemeği bekleyince çok acıkıp çok yiyom,eşim gelince de öle hafif kahvaltılık falan hazırladım,tuz atmıyom bir şeye ,kepekli ekmek yedim,sabah da,domates,peynir,tahin-pekmez,rafadan yumurta yedim 2 dilim kepek ekmek,ben de dikkat etcem,aynen son ay ne olcak bilmiyoz,maşallah senin boyun uzun,benim o da yok,yarım dünya gibi oluyom,ama şu an açlıktan bayılcam,salatalık,elma getirdim yanımda ama bana tok tutturcak bişey söle,bunlar içimi kemiriyo daha çok acıkıyom canım yagitti gitti inş iyi haberlerle gelecek
ayşem ben çok şişim ya dün eve gidince bacaklarıma bastırdım resmen içine göçtü kendimce diyete başlıyorum bugün son zaten kiloda 85e dayanmış
daha bunun mayısı var haziranı var sıcaklarda bastırınca ne olur halim bilmemdiyet derkende sağlıklı beslenicem en azından sabah için rok ekmek yapıcam tam bugday unundan ondan bir sandviç hopp çantaya,öğlen sebze+yoğurt akşamda olabildiğince hafif şeyler başarabilirsem sabah hariç ekmeği kesicem kiloyu takmıyorum verilir ama bu vücuttaki ödem şimdiden çok erken korkutuyo beni
ooo maşallah bilgehariç topiğin demirbaşları toplanmışız
Gunaydin canim. Bel degil benimki yaa omzumdan itibaren sol taraf tutuldu. Ciddi bisey degildir de can yakiyo iste. Neyse yaa insallah gecer
hehe kııızz sana ne diycem sen oğluşu normal doğğurdun dimi
cnm yaa cok cok gecmiş olsun şimdi nasılsın var mı bi azalma peki dr nu bi arasan nasıl olur :44::44:
hayırlı haberlerle gel cnm inşallah
aynen cnm bnde magnezyum kullanıyorumm
ayyyy yerim bn bunun ayaklarını gecen bnde gormustum yavrumun ayacıklarının ıkısınıde hemde fekat pis dr fotosunu vermedi
cnm bel agrısı bndede muthıs bı sekılde var bnde artık gece zor yatıyoum ama senınkı baya fazla bı dr u ara istersen tatalım çok geçmiş olsun
hayırlı haberleralırsın inş
günaydınlaaar
cok geçmiş olsun cnm ahhh bu hamılelık senı senden etti yaa
bu arada dogum gunun kutlu olsuuuunn çılgın anneee seniiii :119::119::119::119::119::119::119::119::119: bunlarda bendeeeennn
günaydın kaçak
bu arada dün ben de nöbet tutmamak için devlete gittim rapor almak için...
bebişe de ben değil ama dr amcası baktı ..... ben de bi göreydim iyi olurdu da neyse artık....
ekranda sadece çıkarken göbüşünün donuk halini görebildim buna da şükür dedim =)
kızlaaar 26+1 değerlerimiz
1050 gr ve 35 cm
aa KOÇum benimmmm beeeee,
en güzel günlerin bu yıl itibari ile başlasın inşallah hep huzur içinde ol sevdiceklerinle, o şirin ailenle bebeeemmmmmmmmmmmmmmmm
bize kendimizi tok hissetceğimiz bişeyler lazım,sarı leblebi,badem diyolar ama bilmiyom ki,bizim bıcırıklar emiyolar bizi şu anda,demir ilacı aldığım halde kan değerl.düşük çıktı,tek boğaz olsak idare etcez de,sende eymen de var,eşin de onlar için illa bişeyler hazırlamak icap ediyo,yoksa biz kendimizi zorlarız belki,onlara yapıp yememek de olmuyoahh onun çaresini bir bulsamekmek yemeyince doymuyorum sanki,açlıktan ölecekmişim gibi gözüm dönüyo,bende bu akşam 1 pk gevrek alayım bari azıcık yatıştırır haftaya dr kontrolü var dr canıma ot tıkayacak dikkat et demişti :18: kız boyda hepi topu 1,62 çok uzun değilim yani topaç gibiyim totomda safra tablası kadar oldu galiba :)
Hayirdir kizlar noldu kii:26:yok yok haberi yok kimsenin hoş o şahısın kkdaki nickinide bilmiyorum ama burda konuşulmadı
hehe kııızz sana ne diycem sen oğluşu normal doğğurdun dimi
cnm yaa cok cok gecmiş olsun şimdi nasılsın var mı bi azalma peki dr nu bi arasan nasıl olur :44::44:
bize kendimizi tok hissetceğimiz bişeyler lazım,sarı leblebi,badem diyolar ama bilmiyom ki,bizim bıcırıklar emiyolar bizi şu anda,demir ilacı aldığım halde kan değerl.düşük çıktı,tek boğaz olsak idare etcez de,sende eymen de var,eşin de onlar için illa bişeyler hazırlamak icap ediyo,yoksa biz kendimizi zorlarız belki,onlara yapıp yememek de olmuyo
oğluşum normal doğdu sevgi teyzesiaceleciydi azıcık 38+3te geldi birde oğlan bekler derler :44:
yok yok haberi yok kimsenin hoş o şahısın kkdaki nickinide bilmiyorum ama burda konuşulmadı
aman efendim nasılsınız bakalımmm,normal doğursak pıt diye ne güzel olur beyaaahehe kııızz sana ne diycem sen oğluşu normal doğğurdun dimi
topaç mı? safra tablası mı?ahh onun çaresini bir bulsamekmek yemeyince doymuyorum sanki,açlıktan ölecekmişim gibi gözüm dönüyo,bende bu akşam 1 pk gevrek alayım bari azıcık yatıştırır haftaya dr kontrolü var dr canıma ot tıkayacak dikkat et demişti :18: kız boyda hepi topu 1,62 çok uzun değilim yani topaç gibiyim totomda safra tablası kadar oldu galiba :)
ee ozaman oturmak yaramamış
iyi hadi, keşke bileydik ona göre önlem alırdık...yok yok haberi yok kimsenin hoş o şahısın kkdaki nickinide bilmiyorum ama burda konuşulmadı
oooo sizede Masallah cok buyumussunuz
he be teyzesiiiiiiiiiiii gocoman oldukkkkksagol canım benim
koc gibi olmalı demi yaaaaaaaaaa o zaman ben bir kosu yapayım9: )
şimdi nagişim neden soruyorum onu söylim gece biraz düşündüm de o yüzden kafama takılmasın değel mipeki kac gunde ayaga kaltın yani şöyle sorayım normal dogumdan sonra kadın kendini kac gunde toparlar ve kımseden yardım almadan yıne eskı halıne doner :44::44::44:
aman efendim nasılsınız bakalımmm,normal doğursak pıt diye ne güzel olur beyaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?