2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

Gunaydin canim. Bel degil benimki yaa omzumdan itibaren sol taraf tutuldu. Ciddi bisey degildir de can yakiyo iste. Neyse yaa insallah gecer

sagolasın ve evet doğru diyonnnnnnnnnnn
biliyodummm,hadi şimdi telefonu al ve mesajlara gir,aklına gelen bir fant.yaz bakimmm,yollaaa
canım ben akşam eve gider gitmez gevrek- süt yedim,yemeği bekleyince çok acıkıp çok yiyom,eşim gelince de öle hafif kahvaltılık falan hazırladım,tuz atmıyom bir şeye ,kepekli ekmek yedim,sabah da,domates,peynir,tahin-pekmez,rafadan yumurta yedim 2 dilim kepek ekmek,ben de dikkat etcem,aynen son ay ne olcak bilmiyoz,maşallah senin boyun uzun,benim o da yok,yarım dünya gibi oluyom,ama şu an açlıktan bayılcam,salatalık,elma getirdim yanımda ama bana tok tutturcak bişey söle,bunlar içimi kemiriyo daha çok acıkıyom canım ya

ooo maşallah bilgehariç topiğin demirbaşları toplanmışız

hehe kııızz sana ne diycem sen oğluşu normal doğğurdun dimi
Gunaydin canim. Bel degil benimki yaa omzumdan itibaren sol taraf tutuldu. Ciddi bisey degildir de can yakiyo iste. Neyse yaa insallah gecer

cnm yaa cok cok gecmiş olsun şimdi nasılsın var mı bi azalma peki dr nu bi arasan nasıl olur :44::44:

cnm yaa cok cok gecmiş olsun şimdi nasılsın var mı bi azalma peki dr nu bi arasan nasıl olur :44::44:

oğluşum normal doğdu sevgi teyzesi aceleciydi azıcık 38+3te geldi birde oğlan bekler derler :44:

sagolasın canım benim

oooo sizede Masallah cok buyumussunuz

bize kendimizi tok hissetceğimiz bişeyler lazım,sarı leblebi,badem diyolar ama bilmiyom ki,bizim bıcırıklar emiyolar bizi şu anda,demir ilacı aldığım halde kan değerl.düşük çıktı,tek boğaz olsak idare etcez de,sende eymen de var,eşin de onlar için illa bişeyler hazırlamak icap ediyo,yoksa biz kendimizi zorlarız belki,onlara yapıp yememek de olmuyo

yok yok haberi yok kimsenin hoş o şahısın kkdaki nickinide bilmiyorum ama burda konuşulmadı
Hayirdir kizlar noldu kii:26:

Bugun de biraz masaj yapalim kremle, devam ederse aricam canim sagol

aynenn onlara yapınca kendine dur demek çok zor :44: ama ağırlaştım iyice bir denicem becerebilecekmiyim bakalım eşim diyetisyene giderken ona veriyodu doktoru sarı leblebi anam bendeki sorun şu karnım doysada gözüm doymuyo bir avuc yiyip bırakayım yok ille paket biticek derdim neyse

oğluşum normal doğdu sevgi teyzesi aceleciydi azıcık 38+3te geldi birde oğlan bekler derler :44:

şimdi nagişim neden soruyorum onu söylim gece biraz düşündüm de o yüzden kafama takılmasın değel mi peki kac gunde ayaga kaltın yani şöyle sorayım normal dogumdan sonra kadın kendini kac gunde toparlar ve kımseden yardım almadan yıne eskı halıne doner :44::44::44:

aman efendim nasılsınız bakalımmm,normal doğursak pıt diye ne güzel olur beyaaa

günaydın hassev

topaç mı? safra tablası mı?
bacımmmmm gayet hoşsunnn!

evet biraz toto büyüttüm dün gece=)
kuzunun da iyi haberlerini alınca gevşedim herhal

yok yok haberi yok kimsenin hoş o şahısın kkdaki nickinide bilmiyorum ama burda konuşulmadı
iyi hadi, keşke bileydik ona göre önlem alırdık...
oooo sizede Masallah cok buyumussunuz

sagol canım benim
koc gibi olmalı demi yaaaaaaaaaa o zaman ben bir kosu yapayım 9:)
he be teyzesiiiiiiiiiiii gocoman oldukkkkk
koşma kız zaten yemiyon iki gram enerjini de ona harcama

ben hastaneden gelir gelmez ayaklandım zaten tez canlıyım ileri geri bir sürü iş yaptım gelenler ooo ne iyi falan dedi sonra 3.gün dtepe taklak oldum dikişlerim çok ağrıdı 1 haftanın sonunda dikiş ağrım geçince iyiydim inan o iki gün yatsaydım hiçbişey olmazdı nazaramı geldim ne

benden tavsiye yatın anacım 3-5 gün lohusanın mezarı 40 gün açık kalır diyenlerin varmış bir bildiği hazır etrafınızda bakacak insan varken yatın ki daha çabuk ayaklanın

aman efendim nasılsınız bakalımmm,normal doğursak pıt diye ne güzel olur beyaaa

hakkaten ne güzel olur! sezryn olanları mecbur tutuyorlar ama ilk doğum yapacaklar inşallah ne olursa olsun sıkıntısız ennnn rhaat bir şekilde gerçekleşir inşallah doğumunuz!

inşallah canım normal doğururuz benim kız ters duruyo şuanda azıcık yemek yiyeyim göğsümün altı ağrımaya başlıyor döner inşallah bende normal doğumda dikiş atılıyo ondan korkuyom tek atılmayan yokmu hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…