2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Muhteşem bir görüntü.. tam bir mucize :) bizim oğlan da pek bi keyifçi hiç poz vermiyor :) öyle uyuyor :))

ayyy allahım ne güzel duruyor ya minnacık minnacık çok duygulu

Tesekkur ederiz teyzeleri bu seferkinde uyuyodu gecen gittigimizdede elleriyle ayaklarini kaldrmis tutmaya calisiyodu hani kucuk bebekler ayaklariyla oynar ya ayni onun gibi napsinlar icerde canlari sikiliyor yavrularimizin ikiz olsalardi kardesleriyle oynarlardi :)

günaydin kizlar nasilsiniz. beni sorarsaniz ic guveyinden halliceyim :) PAPATYALARIN EN GUZELI DOGUM GUNUN KUTLU OLSUN SUPER ANNE :) malum benim mide hamile kaldigimdan beri isyaaaaaaan durumunda yeni bi metod buldum midemin yanacagini hissettigimde yarim limonu suya sıkıp iciyorum tavsiye ederim baya bi rahatlatiyo bide yemeklerinizin yaninda limonlu zeytinyagi yiyebilirsiniz ekmeginizi banip banip :) zeytim yagi yemekleri fazla tutmuyomus midede mide asidini engelliyomus vs vs :) esim isten ayrilali 2hafta oldu :/ vucudum da catlak olacakmi die dusunurken beynimde acilan catlaklara care ariyorum dua edermisiniz banada bide benim herif hastalandi iyimi naz cekiyorum kendimi cekemezken :/ herzaman yazamasamda devamli takipteyim opuyorum sizleri

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

aman efendim nasılsınız bakalımmm,normal doğursak pıt diye ne güzel olur beyaaa
çok şükür ciğerim he yaa şöyle fırtlatsak hemencecik ondan sopnrada karnımızda bi boşluk hissi

bencede daha bastan okurken kesin nazar a gelmişsindir dedim içimden sen yazmışın aman anacım masallah sanada gercekten peki bunda kım bakacak sana cnm kendi annendır muhtemelen ...

banada kaynan bakcak ama bnde pek onun bakmasına alıskın degılım normal bize geldıgınde bile bana yardım ederken rahatsız oluyorum diyorum o otursun bn yaparım herşeyi... kız dun akşam bizdeydiler yemekte gerçi her hafat böyle ama biliyosun bn saat aksam 7 de cıkıyorum işten neyse cıktım Allah tan aksam fasulye haslamıstım onu yaptım yayla corbası tabi bu corbada kv nın katkısı var taze fasulyede vardı pilav tursu salata ayran yaptım sofraya bi baktım dedim sevgi bunları bu kadar az bi zaman da sen mi yaptın...veee buna istinaden bnde heralde ilk günlerimde yerimnde duramam kuduruk gibi ayağa kalkarım bak gör sen

döner cnm daha çok erken hayırlısı Allah'tan genelde epizyotomi yapılıyo çünkü kendi yırtılırsa onun tamıri daha zormuş yırtılmadan keselim diyolar

Gunaydinlar herkese

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

aaaah ah bende ondan korkuyorum bnde gerçi sezeryanda da atılıyo ama o dikiş kelimesini düşündükçe çok tırsıyorummm:18::18::18::18::18::18::18::18::18:

nice hayırlı, mutlu yıllara canım benim. Bu arada kan verme işlemi bitti çok şükür hafif baş dönmesi var. Işyerine geldim sonuçlar 13.30'da çıkıyor ama ben iş çıkışı alabileceğim ancak. Haberleri de yarın bildiririm.

işte bizim ona birçare bulmamız lazımm,evdeyke bu kadar aç hissetmiyom belki ama buraya gelince bir garip oluyom
canım benim cadı kızım da aynı duruyo,hep böle kalacak değil dedi dr,bekliycez artık canım,Allah sağlık sıhhat versin de cümlemize,biz gözümüzde mi büyütüyoz,yoksa sıkıntı mı bilmiyom,elbet kolay olmayan vardır,ama kolay olsa Rabbim kadına verir miydi ki bu işi,herkes bişey sölüyo,şehir efsanesine dönüyo mesele

fırlatmak mııı,fırlama mı olsun çocuklar,gaz bırakıyo sanki,fırlatcakmışşş

sakın sevgim sakın kalkma bırak baksınlar,inan bu eziyet olsun diye değil çok daha çabuk başındaki kalabalıktan kurtulmak için

benim oğlumda 30 gün anacım yanımdaydı gece bebeğe bakıp beni uyuttu,gündüz hem iş yaptı hem misafir ağırladı,basma yarama o konularda çok dertliyim,unutulmuyo işte bursanın bana göre aptalca bir adeti var (berna kızma) 40ın çıkmadan herkes bebek görmeye geliyo gelmeyen mevlüte çağırılmıyo ya anacım totomu doğrultamazken insanlarla sohbet etmek çok zor otur Allah otur,bizde de 40ı çıkmayana gidilmez ayıptır bence olması gerekende bu

yemek konusuna gelince insan çalışınca pratiklik kazanıyo,benimde mutfakta elim hızlıdır,her zamanda haşlanmış nohur,fasülye bişeyler bulundururum kurtarıcı

aaaah ah bende ondan korkuyorum bnde gerçi sezeryanda da atılıyo ama o dikiş kelimesini düşündükçe çok tırsıyorummm:18::18::18::18::18::18::18::18::18:

aynen canım doğum sancısı başlayınca hemen gitmeyin diolar o zaman daha çok kesiyolar diyolar evde biraz sancı çekip gidin diyolar bakalım artık hayırlısı

maalesef beklemiyor artık dr.lar..... suni sancıdır yok dikiştir... sanki kendileri çekiyyo!

maalesef beklemiyor artık dr.lar..... suni sancıdır yok dikiştir... sanki kendileri çekiyyo!

aynen canım beklemiyolar ben özelde doğurcam bakalım ordada oyle yapcaklarmı

aynen canım doğum sancısı başlayınca hemen gitmeyin diolar o zaman daha çok kesiyolar diyolar evde biraz sancı çekip gidin diyolar bakalım artık hayırlısı

kimsenin ne dediğine bakmayın herkesin durumu kendine özel,mesela ben guya sancımı son dk kadar evde çekecektim,ılık duş alacaktım,yasin okuyacaktım pehhh hiçbiri olmadı sabah bir uyandım suyum geldi eee sugelince riske atılmaz apar topar hastaneye,hatta eşime bişeyim yok yavaş git diye tembihler ederek gittik,annem o gün akşam üsüt gelmişti guya bana yardım için 2 hafta erken göndermişti babam onu akşam yattık sabah hoppp doğuma korkmayın çokta zor değil

aynen öyle beklemiyolar suni sancıyı takıyolar

doğum gunu mesajlarınız için sagolun canlarım benim
rahatsızlıklarıma rağmen sızler sımarttınız beni sadece hamişligin güzelliğine odaklandım butun arkadaşlar sayesinde yaba daba duuuuuuuuuuu

Kızlar doğumdan sonra aman diyim iyiyim benim birşeyim yok deyip kalkmayın ben sezeryan dan sonra hemen ayaklandım anam ne abartıyolarmış doğumda ne varmış dedim 5 gün sonra kış günü çarşıyı gezdim ammaa 20.gün dikişlerin bir açıldı kanlar foşur foşur aktımı aklımı oynatacaktım geri yatağa düştüm hergün doktor açılan yere iğbe vuruyordu içini sıkıyordu ayy ayy bu sefer 1 ay yatcam inş

fırlatmak mııı,fırlama mı olsun çocuklar,gaz bırakıyo sanki,fırlatcakmışşş
cık cık cık asıl gaz çıkarmak pırtlatmak oluyo o canım hıııı hani yapıyon ya pııırrrrtttt diye işte o hehehehe

aman öyle adet de neymiş kız gerçi banada öyle gelirler misafirler bizdede o var haftasında damlarlar bn biliyom ..aaaaaa bak bnde bnde fasulye falan bulundurum haşlar hoop buzluga napıcan çalışınca mecbuuur

hayırlısı cnm bebklerim,iz sağlıkla gelsinde Allah ım zaten o sabrı verir bmnm ama 8 tane doğurdu az mı

ayyyy cnm ne diyosun kız bide çarşı gezdin heeee çekeceğin acının iki katını çekmişsin yanii neyse geçti o gunler aman bunda dıkkat et yat aşağı ohh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…