2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
hiç sorma sevgican,zaten bu magnezyum bi garip yapıyo,hele bir de süt içtiysem abboowwww

nasıl yani bernacan,beklemiyo derken napıolar kiii
amaaaannnn saçma saçma yazıp da canını sıkmayayım..
sadece şunu söylicem, bak ikinciyi yapıyorum ki bir çok 2. 3.ye hamile anneler var aramızda, korkmuyoruz!!!!!!! sakin olun, kucağınıza alınca ne dert kalıyor ne uykusuzluk... hele bir gülsün dünyalar da senin oluyor

ayyy canım benim yaa! bunda daha dikkatli olacağın kesin, hay Allahımmmmmm sakınana çöp batar bu kaadarrr rahatlığa da batıyor işte.... gelmiş geçmiş olsun!

Aynen canım yok artık sütü sıcak içen misali dikkat edecem inş bakma sıra anacığımda insan bide kv deden utanıyo nazmı yapıyo demesin diye eniysi anneler kalsın kızının yanında

Doğum günün kutlu olsun mutlu ol senelerce... ailenle sağlılla huzurla yaşa inşallah...ayrıca çok geçmiş olsun maalesef o kalça ağrıları bende de var gece uyutmuyor sabah yürütmüyor... yürüyüş yapmamı önerdi ama polenlerden tıkanıyorum ve tek başıma yolda kasılıp kalıyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hiç sorma sevgican,zaten bu magnezyum bi garip yapıyo,hele bir de süt içtiysem abboowwww

magnezyumun tadı güzel limonlu su gibi...bide sütüde çok seviyorum bn özelllikle sek süt bayılıyom onun tadına hergun 3 bardak içiyorum mmmm ..kız aksamları resmen gazgirl üm anladın sen onu gazman=gazgirl ihihihi

günaydın herkese sabah sabah sağlık ocağındaki ebeden azar yedim geldim haklı olarak aşının ikincisini oldum bide benim kız sabahları erken kalkardı ama bugün tık yok merak ettim kalbini dinledik uyyormuş yerimden direk hop diye kalktım meğer öyle kalkmamalıymışım yana dönüp dirseğimle destek almalıymışım her yaptığım hatalı doktorun tek tek göstermedimi dedi. Özel doktora onca para veriyoruz sonuç tek yaptığı ultrasyonda çat çat resim çıkarmak vakit ayırdığı yok içime kurt düştü okadar bilinçsizim o kadar vurdumduymazımki yazık çocuğuma. hayırlısı diyelim topu yine atalım :18:

deli ama uykuda arada kaçıyo ya,off off diyom umarım eşim duymamıştır

Bende hop diye kalkıyorum ultrasondan sonrada öyle kalkorum dr.bişey demedi hiç ne olurmuş ki acaba

Selamlar fıstıklar

iki gundur gelemedim salı eşim izinliydi. çarşambada öğlenciydi cok gec gitti yazamadım. ama yıne eksiksiz takip ettim :) geceleri okudum.

bilgemin bugun yuklemesı vardı aaykarımında varmış. Rabbim güzel sonuçlar duymak nasıp etsın inşallah. Dualarım sizinle fıstıklar...

PAPATYAMMMMM nice güzel yaşlara canımcım. bugun bol bol şımar bugun senın gunun.. kOOOcAAAAAmAAAnnn sanaaaaaa.....

nagiiii kız bende topaç oldum ilk aldığım 12 kılodan sonra dıkkat etmeye calıstım. ıyı de gıttı son 2 ayda 2 kılo almıştım. ama son günlerde karnım resmen kutleleşiyor. cimcime buyuyorda buyuyor son 2 günde zırt dıye 1 kılo almışım kız zaten tombik gidiyor :) hayırlısı bakalım dıyorum.
-------

bu arada acaip leyla gibiyim gece cok gec yattım. ama sabah alarmı kurdum A101 e koşcam dıye. :))) sabah once eşimi işe bıraktım ordan geçtim markete. Anaaaaammmm izdiham vardı 15-20dk.da hersey bıttı zor aldım alacaklarımı. göbüşte artık kocaman sığamıyorumda aralara bı hamıle kadın daha vardı onun gobus daha ufaktı (5aylıkmıs) onunla yardımlaştık sağolsun :) bir alezden 1 tane alabıldım herifin bir kaptı bır suru sinir oldum onun ıcınde başka subeye gıttım ordan aldım :) biberonlar bayag guzelmıs bu arada ısıya dayanıklı.

Gunaydin kizlar...@ papatyacim mutlu seneler canim... sabah solugu a101 de alanlardanim alez ve kuvet aldim bayada saglammis. Askılar guzeldi annem bir sürü almis yoksa kapardim. Biberon kalmamıştı baska bi subeden bakicam tekrar. Kadinlar bebek kovalarini temizlik yapariz die kapiyorlardi hey allahim yaaa:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sana da merhaba

Canım malesef cennet annelerin ayakları altına böyle zorluklara sabır ile seriliyor, Rabbim yardımcın olsun, nice mutlu yıllara koç kadını güçlüdür (kendimden biliyorum:))Allah eşinle çocuğunla sağlıklı hyaırlı ömür nasip etsin inş.:18:

Canım malesef cennet annelerin ayakları altına böyle zorluklara sabır ile seriliyor, Rabbim yardımcın olsun, nice mutlu yıllara koç kadını güçlüdür (kendimden biliyorum:))Allah eşinle çocuğunla sağlıklı hyaırlı ömür nasip etsin inş.:18:

Günaydın arkadaşım aynen öyle, doktorlar. İşte bizim kendi kendimizin doktoru olmamız lazım, bende sürekli araştırıyorum ben dr soruyorum, şu şöyle mi, bu böyle mi. Sağlık oc. Ebe daha ilgili

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

dün bir arkdasıma A101 kaçta acılıyor diye sormuştum ,o da 9 demişti .bugun sabah tam 9 da marketin önündeydim. bir sürü kadın içerdeee, tıklım tıklımmmm kızlar..

yorganlaryastıklar alezler hepsi bitmiş yarım saat icerisinde. benim alabildiklerim ise şunlar:

bir büyük boy bir küçük boy cam biberon
2 tane mama saklama kabı
1 tane mavi nevresim takımı .bunda cok sanslıyım ,son bir tane kalmıştı.denk geldi .
2 tane de zıbın aldım 0-3 ay ve 6-9 aylık .

biberon temizleyicisi felan ykotu. ama takip etmek lazım brosürleri ,yeniden yapabilirlermiş bu kampanyayı.

Bende hop diye kalkıyorum ultrasondan sonrada öyle kalkorum dr.bişey demedi hiç ne olurmuş ki acaba

evet bnde dıkkat edılmesınden yanayım tabıkı tedbır alınacak ama kızlar kendımızıde cok kasmayalım dimi sonuz ta analarımız ne şartlar altında dogum yapmış bebeklerini taşımıs olsa onlarada olurdu tabiki dikkat edicez fekat sakınan göze çöp batmasın sonra Allah ım onları o kadar güzel koruyor kii

aaaaaa ama yaaaaaaaa bnde cok gıtmek ıstıyordum ama calıştıgım için maalesef kiii gıdemedim puff kacırdım aksam gıderım dıyordum aksama daaa hiçbişey kalmaz

aranızda yeniyim arkadaslar.. bu arada katılıyorum özele o kadar para döktüğümüz halde fotodan baska bişi yok bide paralı tahliller testler ben o yuzden devlette de bi doktora gidiorum.. korkmasam doğumuda devlette yapmak istiom ama bakalım hyrlısı olur inşallah.. sağlık ocagındakiler daha yakınlar insana..

sanmıyorum kalacagını .

kapış kapışş alıyorlardı .

hatta ben zıbınlarını almıştım bebegin .gaza geldim orda son 3-4 tane icinde 2 tane daha aldım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…