- 17 Temmuz 2013
- 2.084
- 461
- 113
hiç sorma sevgican,zaten bu magnezyum bi garip yapıyo,hele bir de süt içtiysem abboowwwwcık cık cıkasıl gaz çıkarmak pırtlatmak oluyo o canım hıııı hani yapıyon ya pııırrrrtttt diye işte o hehehehe
aman öyle adet de neymiş kız gerçi banada öyle gelirler misafirler bizdede o var haftasında damlarlar bn biliyom ..aaaaaa bak bnde bnde fasulye falan bulundurum haşlar hoop buzluga napıcan çalışınca mecbuuur
hayırlısı cnm bebklerim,iz sağlıkla gelsinde Allah ım zaten o sabrı verir bmnm ama 8 tane doğurdu az mı
amaaaannnn saçma saçma yazıp da canını sıkmayayım..nasıl yani bernacan,beklemiyo derken napıolar kiii
Kızlar doğumdan sonra aman diyim iyiyim benim birşeyim yok deyip kalkmayın ben sezeryan dan sonra hemen ayaklandım anam ne abartıyolarmış doğumda ne varmış dedim 5 gün sonra kış günü çarşıyı gezdim ammaa 20.gün dikişlerin bir açıldı kanlar foşur foşur aktımı aklımı oynatacaktım geri yatağa düştüm hergün doktor açılan yere iğbe vuruyordu içini sıkıyordu ayy ayy bu sefer 1 ay yatcam inş
herkese günaydın
ne diyeceğimi bilemiyorum zira moralim sıfır bile değil daha kotu malum biliyorsunuz sol bacağımda sorun vardı ama bu gece sag kalçamdan itibaren bacağım oyle agrıyorki bel fıtığım vurdu ve topuğuma kadarda iniyor oyle zorki zaten yürümekte zorlanıyordum bugun lavaboya bile gidemedim tek basıma moralim cok bozuk sadece aklıma daha kotusu olabilirdi diyorum hamdolsun diyorum ama bugun moralim bozuk hadi azıcık moral verin yaaaa hemde bugun dogumgunum
hamdolsun sağlıklı bebişim tekme atıyor ben burdayım annem diyor ama bugun yorgunum hadi simdi bir arkadasınız sevindirir opucukler yollayın
hiç sorma sevgican,zaten bu magnezyum bi garip yapıyo,hele bir de süt içtiysem abboowwww
magnezyumun tadı güzel limonlu su gibi...bide sütüde çok seviyorum bn özelllikle sek süt bayılıyom onun tadına hergun 3 bardak içiyorum mmmm ..kız aksamları resmen gazgirl üm anladın sen onu gazman=gazgirl ihihihi
deli ama uykuda arada kaçıyo ya,off off diyom umarım eşim duymamıştır
sana da merhabaSelamlar fıstıklar
iki gundur gelemedim salı eşim izinliydi. çarşambada öğlenciydi cok gec gitti yazamadım. ama yıne eksiksiz takip ettim :) geceleri okudum.
bilgemin bugun yuklemesı vardı aaykarımında varmış. Rabbim güzel sonuçlar duymak nasıp etsın inşallah. Dualarım sizinle fıstıklar...
PAPATYAMMMMM nice güzel yaşlara canımcım. bugun bol bol şımar bugun senın gunun.. kOOOcAAAAAmAAAnnnsanaaaaaa.....
nagiiii kız bende topaç oldumilk aldığım 12 kılodan sonra dıkkat etmeye calıstım. ıyı de gıttı son 2 ayda 2 kılo almıştım. ama son günlerde karnım resmen kutleleşiyor. cimcime buyuyorda buyuyor son 2 günde zırt dıye 1 kılo almışım kız zaten tombik gidiyor :) hayırlısı bakalım dıyorum.
-------
bu arada acaip leyla gibiyim gece cok gec yattım. ama sabah alarmı kurdum A101 e koşcam dıye. :))) sabah once eşimi işe bıraktım ordan geçtim markete. Anaaaaammmm izdiham vardı 15-20dk.da hersey bıttızor aldım alacaklarımı. göbüşte artık kocaman sığamıyorumda aralara bı hamıle kadın daha vardı onun gobus daha ufaktı (5aylıkmıs) onunla yardımlaştık sağolsun :) bir alezden 1 tane alabıldım herifin bir kaptı bır suru sinir oldum onun ıcınde başka subeye gıttım ordan aldım :) biberonlar bayag guzelmıs bu arada ısıya dayanıklı.
herkese günaydın
ne diyeceğimi bilemiyorum zira moralim sıfır bile değil daha kotu malum biliyorsunuz sol bacağımda sorun vardı ama bu gece sag kalçamdan itibaren bacağım oyle agrıyorki bel fıtığım vurdu ve topuğuma kadarda iniyor oyle zorki zaten yürümekte zorlanıyordum bugun lavaboya bile gidemedim tek basıma moralim cok bozuk sadece aklıma daha kotusu olabilirdi diyorum hamdolsun diyorum ama bugun moralim bozuk hadi azıcık moral verin yaaaa hemde bugun dogumgunum
hamdolsun sağlıklı bebişim tekme atıyor ben burdayım annem diyor ama bugun yorgunum hadi simdi bir arkadasınız sevindirir opucukler yollayın
herkese günaydın
günaydın herkese sabah sabah sağlık ocağındaki ebeden azar yedim geldim haklı olarak aşının ikincisini oldum bide benim kız sabahları erken kalkardı ama bugün tık yok merak ettim kalbini dinledik uyyormuş yerimden direk hop diye kalktım meğer öyle kalkmamalıymışım yana dönüp dirseğimle destek almalıymışım her yaptığım hatalı doktorun tek tek göstermedimi dedi. Özel doktora onca para veriyoruz sonuç tek yaptığı ultrasyonda çat çat resim çıkarmak vakit ayırdığı yok içime kurt düştü okadar bilinçsizim o kadar vurdumduymazımki yazık çocuğuma. hayırlısı diyelim topu yine atalım :18:
günaydın herkese sabah sabah sağlık ocağındaki ebeden azar yedim geldim haklı olarak aşının ikincisini oldum bide benim kız sabahları erken kalkardı ama bugün tık yok merak ettim kalbini dinledik uyyormuş yerimden direk hop diye kalktım meğer öyle kalkmamalıymışım yana dönüp dirseğimle destek almalıymışım her yaptığım hatalı doktorun tek tek göstermedimi dedi. Özel doktora onca para veriyoruz sonuç tek yaptığı ultrasyonda çat çat resim çıkarmak vakit ayırdığı yok içime kurt düştü okadar bilinçsizim o kadar vurdumduymazımki yazık çocuğuma. hayırlısı diyelim topu yine atalım :18:
Bende hop diye kalkıyorum ultrasondan sonrada öyle kalkorum dr.bişey demedi hiç ne olurmuş ki acaba
dün bir arkdasıma A101 kaçta acılıyor diye sormuştum ,o da 9 demişti .bugun sabah tam 9 da marketin önündeydim. bir sürü kadın içerdeee, tıklım tıklımmmm kızlar..
yorganlaryastıklar alezler hepsi bitmiş yarım saat icerisinde. benim alabildiklerim ise şunlar:
bir büyük boy bir küçük boy cam biberon
2 tane mama saklama kabı
1 tane mavi nevresim takımı .bunda cok sanslıyım ,son bir tane kalmıştı.denk geldi .
2 tane de zıbın aldım 0-3 ay ve 6-9 aylık .
biberon temizleyicisi felan ykotu. ama takip etmek lazım brosürleri ,yeniden yapabilirlermiş bu kampanyayı.
aranızda yeniyim arkadaslar.. bu arada katılıyorum özele o kadar para döktüğümüz halde fotodan baska bişi yok bide paralı tahliller testler ben o yuzden devlette de bi doktora gidiorum.. korkmasam doğumuda devlette yapmak istiom ama bakalım hyrlısı olur inşallah.. sağlık ocagındakiler daha yakınlar insana..Günaydın arkadaşım aynen öyle, doktorlar. İşte bizim kendi kendimizin doktoru olmamız lazım, bende sürekli araştırıyorum ben dr soruyorum, şu şöyle mi, bu böyle mi. Sağlık oc. Ebe daha ilgili
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
evet bnde dıkkat edılmesınden yanayım tabıkı tedbır alınacak ama kızlar kendımızıde cok kasmayalım dimi sonuz ta analarımız ne şartlar altında dogum yapmış bebeklerini taşımıs olsa onlarada olurdu tabiki dikkat edicez fekat sakınan göze çöp batmasın sonra Allah ım onları o kadar güzel koruyor kii
aaaaaa ama yaaaaaaaabnde cok gıtmek ıstıyordum ama calıştıgım için maalesef kiii gıdemedim puff kacırdım aksam gıderım dıyordum aksama daaa hiçbişey kalmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?