2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Selam kızlar uuuzuuunn zamandır girmedim topiğe umarım herkes iyidir..

Kızım 3 nisanda 2 yaşını doldurdu.. Kızım bebekken ağlayınca morarırdı 3 dr a götürdüm hepsi birşeyi yok dediler uzun zamandır olmuyordu yaklaşık 1,5 ay önce ağlarken simsiyah oldu ve yaklaşık 30 saniye kadar nefes alamadı ben öldü sandım hemen dr unu aradım siz bişeyi yok diyorsunuz ama durum bundan ibret dedim hışımla kadın dediki EEG çektirelim epilepsiden şüphelendiler hemen bir prof bulup oraya götürdük EEG tekrarlandı oda önce şüpheli dedi sonra sonuçlar çıkınca ALLAHIMA şükür yok dedi..

SONUÇ teşis olarak sen gebelikte kansızlık yaşamışsındır buda bebeğin beyin gelişimini etkilemiştir dedi büyüdükçe geçer korkma dedi ilaç verdi 3 ay kullanacağız..

Kendi dr umu aradım böyle böyle dedim ben ilk gebeliğimdede bundada hiç ilaç kullanmadım bulantılardan dolayı adam ŞAÇMALIK dedi sizin hiçbirzaman ciddi bir kansızlığınız olmadı dedi adam dicek bişey bulamamıştır bu teşisi koymuştur dedi KİME İNANACAĞIMI bilemedim sizin bu konuyla ilgili bilginiz varmı..

Kendi Dr um döndü dediki nice anemi hastası olan hastam var bugüne kadar böyle bişey duymadım çoğunun sakat olması lazım bu durumda diyo..

tabiki cnm en onmelisi onların iyi olması artık sende katlanıcan diyorum ya Allahım beterınden korusun..ama inş belki sonuçlar iyi cıkar inş..bebişini gordun mu cnm ne kadar olmus kilosu falan bakıcaktın babala beraber torununu gordu mu

Allah allah neler duyacağız daha benim 10 yıldır devam eden bir türlü de sebebi bulunamayan anemim var. Ama 10 yıldır aralıklarla kan ilacı kullanıyorum. Hamile kaldığımı öğrendiğim ilk günden beri de kan ilacını hiç bırakmadım. Korktum şimdi haaa. Sizin konulmuş bir anemi tanınız var mıydı?

Rabbim şifasını versin, epilepsi değilmiş çok şükür. Benim epilepsisi olan birçok öğrencim var, zor bir rahatsızlık. Allah'ım korktuğumuz yere uğratmasın.

canım benim de kafam karıştı şimdi ilginç hakkaten,belki bağlantı vardır diyelim,ama bu ihtimal ne kadar güçlü kü hemen bu teşhisi koydu anlamadım,benim tosuncuk annem de bildim bileli kansızlık ve vitaminsizlik ile boğuşur,kız kardeşimin durumuna bakıyom da şükür,öle bişi yok,kaldı ki,diyelim senim bazı değerlerin eksikti,e vücut bi şekilde tamamlar ki tamamlanmıştır bence,değilse bile bebiş alacağını alıyo zaten olan bizim vücut değerlerine oluyo,onca köyde olan,yoksul olan,hatta bebeği istemediği için durumu sallamayan kadınlar var Allah korusun bu durumlardan da,yılda 1 kez et yiyo diyelim kadın,muz,süt,balık her daimeline geçmiyo farzedeli ee o kadının doğan bebeği nolcak?sen içini ferah tut,panik yapmadan,böle bir durum ortaya çıkmadan araştırma hast.filan götür rahat bi zamanında,sen panikleyince bir teşhis sölenmiş de olabilir canım,çok geçmiş olsun,Allah evlatlarımızı,cümlemizi esirgesin...

Son düzenleme:
çok geçmiş olsun gecer inşallah..gözden ayırmamak dikkat etmek gerek yanlız kaldıgında falan zorlanmasın.

Hoşgeldin canım kaç haftalıksın? Ben de devlete gitmek istiyodum, tedavi ile oldu özelde hocaya gidiyorum, bi de devlet psikolojimi iyice bozmasın

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım benım Rabbim herseyden once çaresiz dert vermesin bizlere. Lakin ölçüm cihazınında yanlış ölçme ihtimalide var bence.
Hiç stres yapma, zaten müthiş yorulmuşsundur. kac saattır ac ac hastanedesın. bugun güzelce dınlen. Dualarım seninle ve rüzgarla..

Hayır canım ne bende nede ailemde anemi hastası yok , eşim taşıyıcı bu kadar...

Rabbim şifasını versin, epilepsi değilmiş çok şükür. Benim epilepsisi olan birçok öğrencim var, zor bir rahatsızlık. Allah'ım korktuğumuz yere uğratmasın.

AMİNN bir ay boyunca uyku uyuadım....

Dediklerinin hepsi doğru canım.. Adam MERSİN ÜNİVERSİTESİNDE öğretim görevlisi hem çocuk hastalıkları uzmanı hemde çocuk norolojisi uzmanı PROFOSÖR bundan iyisini nerde bulacam bilemem.. Zaten ilaç kullanmamamın nedeni bu bebek bütün ihtiyaçlarını anneden alıyor bizim değerler düşüyor dr umda öyle demişti o yüzden fazla üstünde durmamıştım ama bu dr öyle deyince şaşırdım ....

çok geçmiş olsun gecer inşallah..gözden ayırmamak dikkat etmek gerek yanlız kaldıgında falan zorlanmasın.

Teşekkür ederimm....

Kızlar şeker yüklemem kan idrar tahlillerim hepsi normal çıkmış. Kan ilacı baslamayacakmis doktor. Benim gibi kan ilacı kullanmayan var mi?

ben epeydir kullanıyorum ilk gebeliğimde ihtiyacımız olmamıştı

bilgecim 1.si makinalara pek güvenmemek lazım hele bir sonuç çıksın ,2.si şker çıksa bile sen kendinde söylemişsin Allah başka dert vermesin ne yapalım azıcık diyet ediveririrz,insülün demiyolar hemen 10 günlük diyetle düşmezse o vakit insülin korkma şimdiden neden yarına kalmışki sonuç bugün çıkardı be :44:

bak ayşem yazmış biz iki tombiştede şeker meker yok ama daha bugün konuştuk dikkatli yiyelim diye benim vucüdum acayip su tuttu şimdiden bacaklarım ellerim şiş çok cnm sıkıldı 2 gündür daha bunun mayısı haziranı var

meyve şekeri masum değil aykaram helede yaz meyvellerinin şekerleri ne yapıcaz yazın bilmem

demoscum ben kansızlıktan olacağını hiçç sanmam,morarma oksijensiz kalma sonucu ve vucüdun temiz kanı taşıyamaması sonucu oluşur doktorundan eminsen bişey diyemem ama riske atma tam kontrol yaptır özellikle kalbe bakıldımı merak ettim :44:

bilgecim hoş geldin canım. inşallah senin alet yanlış ölçmüştür. ama yüksek çıksa da moralini bozma. Allah çaresi olmayan dert vermesin. nasıl olsa gebelikten sonra geçiyor bu şeker. oğluşunun etkilenmemesi için bir takım önlemleri alınca hiçbir sorun çıkmayacak inşallah.
komşununda gözüaydın :)

sevgicim doktor ultrasyona almadı doktorun hemşiresine sordum ult. alırmı diye oda dr beyi biliyosun ayda 1 ult almak bile onun için tehlikeli dedi kaldıki 1 hafta önce almışken bugün imkansız dedi bende doktora sormadım artık almıcanı bildiim için
canım amin Rabbim dermanı olmayan dert vermesin napalım yüksek çıksada nasıl bi önlem almak gerekiyorsa alıcaz atık
ama inan bugün o kadar rahat gitmiştim ki dr geçen haftaki zaten sınırın az üstü çıkmıştı evdeki ölçümlerimde gayet iyiydi en yüksek bir kere 133 çıktı onun dışında hep 120 lerde çıkmıştı bugün ki ölçümde 257 görünce şok oldum çok şaşırdım bakalım beklicez artık hastaneden sonuç çıkmasını
ayrıcı bugün gerçekten kabus gibiydi sabah 8,30 da hastanedeydim 4 kez kan aldılar damar yolu zor bulunuyo benim iki kolumda delik deşik oldu resmen damarı bulamıyolar kan gelmiyo canım acıyo herşeyden kötüsü saat 12,30 a kadar tek lokma yemek yemedim sonra ellerimin titremesinden başımın dönemesinden ne yediğimi anlamaım yine de halimize şükür diyelim heşeyde bir hayır vardır buda bizim nazarlığımız olsun çok şükür başka sorun yaşamadık ya
nagicim hastane bizim tadilatta uzun zamandır bugünde dr ların odaları labaratuarlar hepsi yeni yere geçmiş acayip bi karışıklık vardı bugüne özel bişey oldu yani kan sonuçlarının yarın çıkması inş. ölçüm aletinde bi hata vardır yoksada yüksek çıksada zaten kan sonuçlaına benim doktor bakmıcak sonuçları al direk dahiliye ye git dedi zaten 1 hafta peris yapmıştım onları not almıştım hergün dahiliye dr ne dicek hiç bilmiyorum belki dediğin gibi oda önce diyet verir artık ne derlerse onu yapıcaz kuzucum sağlıkla gelsinde gerisi hiç önemli değil

sağol oğlum sağlıkla gelsinde valla insülin vurulmaya da razıyım Allah beterinden sakınsın hayatımda hiç iğne olmadım sadece kan verdim o şeker ölçüm iğneleri yokmu parmaktan bu yaşıma kadar hiç ölçemedim iğne fobimden bir haftadır inan parmaklarımın ucu nasıl acıyo artık ama herşeye razıyım yeterki oğlum etkilenmesin o sağlıklı olsunda gerisi hiç önemli değil

bu arada hastaneyi aradım kızlar kan sonuçları çıkmamış yarına kalmış yarında öğleye kadar çıkar mı dedim bilmiyoruz diyolar daha uzun sürebilir diyolar şansıma işte artık buda bugün öğrenseydim sonuçları yarın sabahta dahiliye ye gidicektim cuma yarın artık p.tesi ye kalır heralde dahiliye de

Cok guzel oluyo nasil yapiliyo ornegini yazsan belki bende oglusa yapmaya calisirim yeni basladim bn o yuzden anlatmadan beceremiom

Teyzeleri ogluma puset diz ortusu basladim nasil olmus ornegi siZCE?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cok guzel olmus tarifini verirsen ben de ogluma yapmaya calisirim

Canim gebelik şekeri çıkan cok tanıdığım var hiçbirinde sonradan sorun olmadı. Hatta şeker hastası eltim hem insulin kullanıyordu hemde tatliyi yiyordu hamileyken gözune kan geliyordu. Panik stres yapma inş hersey cok guzel olacak.

canım bende rakama şaşırdım zaten ondan yanlış olma ıhtımalı yüksek geldı banada. sen 257 dıyınce hemen netten araştırdım.ev cihazları pek guvenılır olmuyor nıhayetınde. Hayırlısıyla yarın alalımda sonuçları dediğin gibi yüksek cıksada bıraz dıkkat gerekıcek. zamanda azalıyor bak sende çiftli rakamlara geçmişsin tebrikkk :)))

artı bugun minnoşcanda hep hareket etmiş anne iyiyiz biz ya der gıbı. maşallah bıdığa. o hareketler hisler tarifsiz bir duygu..
sonucun kadar bugun ne haldedır dıye duşundum ne yalan soylıyım defalarca iğne açlık... çok zor.. diğer testler böyle yorucu olmamıştı. benım şeker testinde her zamankı hemsıre yoktu. manyak kadın bır girdiği damardan bir daha girdi beynime vurdu acısı. 1 hafta gecmedı morluğu.
bugun zaten erken yat suanki bitkinliğini tahmin edebiliyorum. kendine şöyle kocaman bir bardak muzlu süt yap bırde bıraz vücudun enerjı toplasın.

Tabi ki Şükür canım bugünlere kadar geldik çok şukur. bende gunlerdır agrı ıcındeyım ama Rabbım kuzucuklarımıza sağlıkla kavuştursunda bizi. çözümlü zorluklar bir şekilde atlatılır. Şu ağrılar bile Rabbim buyuk veriyor sabrını. Gıda konusunda son zamanlara geldık zaten hepimiz dikkat etmeliyiz aslında.
benımde 124 cıkmıstı. tamam ıyı ama abartma sakınnn dıkkat et demıstı doktor.

bilgecim özele gıdıyorsun sonuçta. yarınkı sonuçlardan dahılıyeye gerek kalmaz ınsallah ama gerekırsede aradığında cumartesı ıcın randevu sorarsın.

Cok guzel olmus tarifini verirsen ben de ogluma yapmaya calisirim

Canim cok kolay orgu biliyorsn yapabilirsin. Ben arabada yatarkan üzerine ortmek icin yapiyorm aksesuar gibi yani. 140 ilmek basladim. Aralara pirinç ornegi koydum ortalari Düz yaptim. İstediğin sayida yapabilirsin pirinci yada duzu. Gene bisi sorarsan cvplaeim canim.

Tesekkur ederim canim kizimda cok yogun calisiyordum ve bilmiyordum diye hic bi sey yapamadim ama bunda aksam5 de cikiyorum isten dolayisiyla kiz uyuyunca yapiyorum boyle bi yelek yapiyorum simdi

Eklentiler

• $1397137824367.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 46
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…