- 17 Temmuz 2013
- 2.084
- 461
- 113
Günaydın canlar,hayırlı cumalar,hayrlı haberler inşallah
günaydın ,hayırlı cumalar, iyi sabahlar bu haftanında sonuna geldik çok şükür , kolay gelsin herkese
benden de günaydınlar olsun
bu gece çok karışık rüyalargördüm resmen kabustu millet kocasını görür ben oğluşumla ilgili gördüm uyandığımda halen kavga ediyodumkalktım evi dolandım paşamı öptüm balkon kapısını açıp yağmur kokusu çektim buz gibi geri döndüm yatağa dön babam dön uyku tutmadı çok etkilenmişim
sabahta erkenden kalkıp paşaya gömlek ütüledim bugün fotoğraf çekimi varmış yakışıklı olmalıymış,erkek annesi olmak hiç bilmediğin halde erkek saçına fön çekip jöle sürmekmiş
hayırlı cumalar olsun benden haberler böyle kızımı soracak olursanız inanın kendimi dinlemeye hiçç vaktim kalmıyo öylesine geçiyo haftalar saldım gitti
selam canlar,nagican senin paşa baya bakımlı ama,biz kendimizi bırakıyoz dediğin gibi,eymen kadar olamadık ,bu arada toton açıkta kelmış senin de
aslında haklısın şimdi canımız daha çok sıkılıyor,insan bi değişik er arıyo ama ben de kendime güvenmediğim için biyere gitmiyozoo bakımın hası onda parfüm falan sıktı görsen alem benim paşaaman ayşe varsın totom açıkta kalsın razıyım saçma sapan rüyaydı zaten
haftasonu belki kardeşimler gelicek annemde tabi yada ben eymenle gidicem ama biraderim sağ olsun abla sen o halde yola çıkma biz geliriz dedi ne zamanda plan yapsak yağmur bastırıyo ya
Herkese gunaydin nasilsiniz hayirli cumalar
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
günaydın canlarrGunaydin kizlar.. iki gündür belimde ve sırtımda
Günaydın canlar,hayırlı cumalar,hayrlı haberler inşallah
günaydın ,hayırlı cumalar, iyi sabahlar bu haftanında sonuna geldik çok şükür , kolay gelsin herkese
benden de günaydınlar olsun
bu gece çok karışık rüyalargördüm resmen kabustu millet kocasını görür ben oğluşumla ilgili gördüm uyandığımda halen kavga ediyodumkalktım evi dolandım paşamı öptüm balkon kapısını açıp yağmur kokusu çektim buz gibi geri döndüm yatağa dön babam dön uyku tutmadı çok etkilenmişim
sabahta erkenden kalkıp paşaya gömlek ütüledim bugün fotoğraf çekimi varmış yakışıklı olmalıymış,erkek annesi olmak hiç bilmediğin halde erkek saçına fön çekip jöle sürmekmiş
hayırlı cumalar olsun benden haberler böyle kızımı soracak olursanız inanın kendimi dinlemeye hiçç vaktim kalmıyo öylesine geçiyo haftalar saldım gitti
Herkese gunaydin nasilsiniz hayirli cumalar
herkeze günaydın hayırlı cumalar olsun inş. hepimize hayırlı haberler alalım mubarek gündeGunaydin kizlar iki gündür belimde ve sırtımda oluşan ağrılar kalan zamanimi oturamadan ve yatamadan gecirecgimin sinyalini vermiş oldu sanirim. Hayirli cumalar herkese. .
Gunaydin kizlar iki gündür belimde ve sırtımda oluşan ağrılar kalan zamanimi oturamadan ve yatamadan gecirecgimin sinyalini vermiş oldu sanirim. Hayirli cumalar herkese. .
AHH ahh bu kuzucuklar annelerini yoracak azıcıkaz kaldı desekte daha kocaman 2,5-3 ayımız var hayırlısıyla doğsunlar inş
aslında haklısın şimdi canımız daha çok sıkılıyor,insan bi değişik er arıyo ama ben de kendime güvenmediğim için biyere gitmiyoz
günaydın canlarr
yahu şimdiye kadar ki iyi niyetini bozdura bozdura harcasın patron bey... bitiremez.....Allah aşkına sen işine bak gerekirse al raporunu muhattap olmazsın.
inan hergun siz çalışanlara ayrı dua ediyorum Allah yardımcıları olsun dıye. ben 31 yaşındayım 16 yasımdan berı bır fııl calıstım. 2-2.5 yıldır çalışmıyorum. evde olmak dehşet boğdu benı, ama şu hamilelik donemınde iyiki evdeymısım oldum. benımki fiziksel iş dahada beterdi o ayrı. ama masabaşı işide biliyorum ve hamılelıkte hıc hos olduğunu sanmıyorum. ara ara haftalarınıza bakıp bende sayıyorum ınanırmısın izinlere su kadar kaldı dıye.
Canımcım senın patron acaip bir insan su cumartesı olaylarınıda okuyunca pes dedım dun kendı kendıme. sana doğum ızını sorup ardına oyle demesı kımı kandırıyorsa. Kötü olma ama haklarınıda kullan.. bak biz neler yaşıyoruz mahkemelerle uğraşıyoruz. ozel sektör cok nankör. sen bebişini kendini dusun once.
Günaydın ve hayırlı cumalar!
Sabah , geceki kabuslar yüzünden bunalım başladı da şimdi iyiyim. Gökten göktaşları düşüyordu ama parlak pembe kelebek gibi bir şekil aldılar. Hemen Aryayi sardim ama ona değdi bikaç tane ve Aryanın gözleri değişmeye başladı. Pembe pembe oldu gözler.... Iyiyim diyor ama değişim geçiriyor falan... Ayyy çok sıkıldım, inşallah hayırlı haberler alırız.
Sizler nasılsınız gacılar :)
Günaydın ve hayırlı cumalar!
Sabah , geceki kabuslar yüzünden bunalım başladı da şimdi iyiyim. Gökten göktaşları düşüyordu ama parlak pembe kelebek gibi bir şekil aldılar. Hemen Aryayi sardim ama ona değdi bikaç tane ve Aryanın gözleri değişmeye başladı. Pembe pembe oldu gözler.... Iyiyim diyor ama değişim geçiriyor falan... Ayyy çok sıkıldım, inşallah hayırlı haberler alırız.
Sizler nasılsınız gacılar :)
iyi allaha şükür,ayaklarımda ödemlerim var ,karın gergınlıgı bendede var sanırım normal hele bu saatlerde patlayacak gibi oluyorum resmen
Hahahaaa hakkaten yaaa, ana olmuşuz kız biz!!!!! :))))))) sana da geçmiş olsun :)al işte benim gibi bir totosu açık kalan daha
yanlız varya çocuğu olanlar çocuklarıyla ilgili olmayanlar eşleriyle ilgili kabus görüyokabuslarda bile öncelik sırası var anacım
Cefakar hamişim benimmmmmm eferim sana!ah canım senin rüya yinede iyiymiş ben geçenlerde pes pese once vampirlerle uğraştım sonrada zombilerle insanlık ve vampirlerin ırkını korumaya çalışıyordum zombilerde ise insanlığı kurtarıp diğerlerini tedavi etme derdindeydim yani bu rüyalara hiiiic takılmaa dengesiz oluyor rüyalarımız
ama benim gördüklerim bildiğin korku filmiydi ve hamileydim o halde koşturuyordum abooowww yürüme problemim var ama ne iyi insanım bak her yerdede insanlığı düşünüyorum bea
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?