2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
günaydın ,hayırlı cumalar, iyi sabahlar bu haftanında sonuna geldik çok şükür , kolay gelsin herkese

Günaydın canlar,hayırlı cumalar,hayrlı haberler inşallah

benden de günaydınlar olsun
bu gece çok karışık rüyalargördüm resmen kabustu millet kocasını görür ben oğluşumla ilgili gördüm uyandığımda halen kavga ediyodum kalktım evi dolandım paşamı öptüm balkon kapısını açıp yağmur kokusu çektim buz gibi geri döndüm yatağa dön babam dön uyku tutmadı çok etkilenmişim

sabahta erkenden kalkıp paşaya gömlek ütüledim bugün fotoğraf çekimi varmış yakışıklı olmalıymış,erkek annesi olmak hiç bilmediğin halde erkek saçına fön çekip jöle sürmekmiş

hayırlı cumalar olsun benden haberler böyle kızımı soracak olursanız inanın kendimi dinlemeye hiçç vaktim kalmıyo öylesine geçiyo haftalar saldım gitti

günaydın ,hayırlı cumalar, iyi sabahlar bu haftanında sonuna geldik çok şükür , kolay gelsin herkese

selam canlar,nagican senin paşa baya bakımlı ama,biz kendimizi bırakıyoz dediğin gibi,eymen kadar olamadık ,bu arada toton açıkta kelmış senin de

selam canlar,nagican senin paşa baya bakımlı ama,biz kendimizi bırakıyoz dediğin gibi,eymen kadar olamadık ,bu arada toton açıkta kelmış senin de

oo bakımın hası onda parfüm falan sıktı görsen alem benim paşa aman ayşe varsın totom açıkta kalsın razıyım saçma sapan rüyaydı zaten
haftasonu belki kardeşimler gelicek annemde tabi yada ben eymenle gidicem ama biraderim sağ olsun abla sen o halde yola çıkma biz geliriz dedi ne zamanda plan yapsak yağmur bastırıyo ya

Herkese gunaydin nasilsiniz hayirli cumalar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gunaydin kizlar.. iki gündür belimde ve sırtımda

Gunaydin kizlar iki gündür belimde ve sırtımda oluşan ağrılar kalan zamanimi oturamadan ve yatamadan gecirecgimin sinyalini vermiş oldu sanirim. Hayirli cumalar herkese. .

aslında haklısın şimdi canımız daha çok sıkılıyor,insan bi değişik er arıyo ama ben de kendime güvenmediğim için biyere gitmiyoz

Gunaydin kizlar.. iki gündür belimde ve sırtımda

günaydın canlarr

Günaydın canlar,hayırlı cumalar,hayrlı haberler inşallah

herkeze günaydın hayırlı cumalar olsun inş. hepimize hayırlı haberler alalım mubarek günde
çalışanlara kolay gelsin en huzurlusundan birgün olsun en cabk bitenide katalım tabi

Gunaydinnn
Artik havalar isinsin yuruyus yapalim derken daha da soguyacak galiba..
Eve tikildim kaldim, burda cevrem olsa birilerine caya kahveye yemege giderim de o da yok..
Oglum gelse de onunla vakit gecirsem aksama kadar ohhh.

aslında haklısın şimdi canımız daha çok sıkılıyor,insan bi değişik er arıyo ama ben de kendime güvenmediğim için biyere gitmiyoz

günaydın canlarr

ya sıkılmak değilde kardeşimin oğluşu var 11 aylık oldu kocaman olmuş sıpam çok özledim bir daha gidemem hem yakında istanbuldalar,tabi onlar gelse daha rahat olur bakalım artık belkide kucagıma bile alamam ağırlaşmıştır yapılıda maşallah annede babada uzun bebede uzun tabi

canım benim ya iyi niyetli bir insansın kıyamam sana bizlerin raporuna ne kadar kaldığını hesaplaman çok hoş çok düşünceli çok sağol canım
diğer konuda da haklısın özel sektör aman memur olmak için zamanında uğraş göstermediğime çok pişmanım valla eğer oğluş gelince evde kalma fırsatım olursa bi şekilde ders çalışıp kpss girmek istiyorum memur ıolmak için çokta geç kalmış sayılmam
müdürde sabah diyo niye geldin ben gelmesin işlerini halletsin demiştim diyo sağlosun yeni müdürün iyi niyetli bi insan Allah tan
hamile bir insanın durumunu anlıyor sonuçta kendi eşide zamanında hamileymiş ve benim yaş kızı var bayan olarak beninm açımdan düşünmesi çok nazik bir davranış patronlar ve diğer çalışanlarda aynı şekilde düşünse zaten hiç bi sorun kalmıcak

Günaydın ve hayırlı cumalar!
Sabah , geceki kabuslar yüzünden bunalım başladı da şimdi iyiyim. Gökten göktaşları düşüyordu ama parlak pembe kelebek gibi bir şekil aldılar. Hemen Aryayi sardim ama ona değdi bikaç tane ve Aryanın gözleri değişmeye başladı. Pembe pembe oldu gözler.... Iyiyim diyor ama değişim geçiriyor falan... Ayyy çok sıkıldım, inşallah hayırlı haberler alırız.

Sizler nasılsınız gacılar :)

al işte benim gibi bir totosu açık kalan daha

yanlız varya çocuğu olanlar çocuklarıyla ilgili olmayanlar eşleriyle ilgili kabus görüyo kabuslarda bile öncelik sırası var anacım

ah canım senin rüya yinede iyiymiş ben geçenlerde pes pese once vampirlerle uğraştım sonrada zombilerle insanlık ve vampirlerin ırkını korumaya çalışıyordum zombilerde ise insanlığı kurtarıp diğerlerini tedavi etme derdindeydim yani bu rüyalara hiiiic takılmaa dengesiz oluyor rüyalarımız
ama benim gördüklerim bildiğin korku filmiydi ve hamileydim o halde koşturuyordum abooowww yürüme problemim var ama ne iyi insanım bak her yerdede insanlığı düşünüyorum bea

Herkese gunaydınnnnnn

bende dun rüyamda kaynanatörle uğraştım abowwww bir sinirli kalktım sonra esimi fırçaladım sanki onun sucu

İstanbulun baglarıda buklum buklum yolları
ne zaman hamile kaldımda kaldıramıyom kolları
tey tey tey

al işte benim gibi bir totosu açık kalan daha

yanlız varya çocuğu olanlar çocuklarıyla ilgili olmayanlar eşleriyle ilgili kabus görüyo kabuslarda bile öncelik sırası var anacım
Hahahaaa hakkaten yaaa, ana olmuşuz kız biz!!!!! :))))))) sana da geçmiş olsun :)
Cefakar hamişim benimmmmmm eferim sana!

Gökçeeeeee, yazı yarım kaldı, gönder e bastım yanlışlıkla. Neden oluyor sende ödem yaaaaa? Bi de nerdesin sen?! Sesin soluğun çıkmıyor....!

evet simdi gelelelim önemli bir konuya doğumda yanınızda kim olacak hastanede size kim bakacak eve geldiğinizde yanınızda kim olacak bunlar önemli konular zira insan lohusa olduğunda cooook hassas oluyor (tamam itiraf ediyorum ben cok hassas olurum aman sizdende birsey kaçmıyor)
bugun bunu konuşmak lazım akıllıca kararlar vermek lazım nazımızın gececgi insanlar olmalı diyorum sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…