bilgecim özele gıdıyorsun sonuçta. yarınkı sonuçlardan dahılıyeye gerek kalmaz ınsallah ama gerekırsede aradığında cumartesı ıcın randevu sorarsın.
kız c.tesi gitmek benim hiç aklıma gelmemişti yarın sonuçları öğreneyimde c.tesi giderim daha iyi olur çünkü şimdi dahiliye doktoru nasıl yorumlucak onuda merak ediyorum hayırlısı artık ne diyelim
hastaneden gelince işyerinden bi arkadaşı aradım anlattım durumu müdürede sölersin dedim o aradı az önce sölemiş müdüre müdürde sağolsun yarın gelmeye bilir demiş dahiliye dr gitsin yarında ben idare ederim demiş sonuçları öğrenseydim yarında dahiliye ye gitcektim ama c.tesi giderim artık p.tesi de müdürün işi var v.d gitcekti ben izin alamam yani amannnn izin bizim iş miş hiç bişey düşünemicem artık işlerine geliosa onlarında valla bende hamileyim yapcak bişey yok
Tesekkur ederim canim kizimda cok yogun calisiyordum ve bilmiyordum diye hic bi sey yapamadim ama bunda aksam5 de cikiyorum isten dolayisiyla kiz uyuyunca yapiyorum boyle bi yelek yapiyorum simdi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlar biz geldik çok ama çok yorucu sıkıcı bir gündü
sonuçlarımızı alamadık sanırım yarın çıkcak fakat pek güzel haberlerle gelemedim bugün
kendim şeker aleti götürdüm yanımda kan verdim hemen kendi aletimle ölçtüm
ve çıkan sonuçları dr gösterdim doktorumda çok yüksek bulu
gebelikte şeker hastalığı diyebilriz bu sonuçlara göre dedi hastaneden kan sonuçlarını al hemen dahiliye doktoruna git dedi
dahiliye doktoru ya sıkı bir diyet vericektir yada insüline başlatıcaktır dedi
benim ölçümlerime göre açlık 93 çıktı
1. saat 257 2. saat 167 3. saat 87
1. saatlik ölçüm çok yüksek bakalım hastaneden nasıl sonuç gelicek inş. benim makina yanlış ölçmüştür
inş. düşük sonuç alırım tabi herşeyin hayırlısı ilk önce yüksekte çıksa dikkat edicez insülin se kullancaz yeterki oğluşum sağlıkla gelsin
bu arada şimdi öğrendim karşı konşumun doğumu 24 nisandı bugün sabah doğum yapmış
komşumu hiç sevmem ama çok mutlu oldum yine
herkese selaaaaaam
aleykümselam hoşgelsiniz
hoş buldum nasılsınız bakalım cokca uzun zaman oldu buraya uğramayalı :):)
çok şükür iyi diyelim karındaki sertleşmeler hariç yarın kontrolumuz var seker için bakalım gitmişken söyleyeceğim birdaha magnezyum içtiğim halde karnım taş gibi geriliyor acıyo doktora kalırsa herşey yolunda şükür sen nasılsın arkadaşım
Kızlar ağlamak istiyorum ya kuzucum ayaklarını vajinaya indirdi çıkarmıyo vurdukca hem canım acıyo hemde korkuyorum alltan ayakları çıkacak diye
BİLGE g.olsun cnm atlattin ama insallah iyi cikar senin makinan yanlistir uzuldum simdi ya dikkat et.AFRACAN sende benim gibi zayif hamislerdensin diye hatirliyodum yanlismi hatirliyorum acaba suankac kilosun bide g.olsun cnm uzulme
iyi allaha şükür,ayaklarımda ödemlerim var ,karın gergınlıgı bendede var sanırım normal hele bu saatlerde patlayacak gibi oluyorum resmen
Evet canım sıkıntılı bir durumda drla görüşmek lazım ama güya özele gidiyoruz hiç bir soruya doğru düzgün cvp vermiyolar onlarmı çok rahat bizmiçok paniğiz anlamadım ne söylesek normal diyolar neyse bu hafta içi kan uyuşmazlığı iğnemiz var gidince bakar artık
tuz yiyorsan ondandır canım be dün erikle tuz yedim şişti vücudum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?