2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Seker konusunda kizlar dikkat edip onlemi alininca hic bisey olmaz endise yapmayin ki bebeginiz de etkilenmesin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bilgecim özele gıdıyorsun sonuçta. yarınkı sonuçlardan dahılıyeye gerek kalmaz ınsallah ama gerekırsede aradığında cumartesı ıcın randevu sorarsın.

kız c.tesi gitmek benim hiç aklıma gelmemişti yarın sonuçları öğreneyimde c.tesi giderim daha iyi olur çünkü şimdi dahiliye doktoru nasıl yorumlucak onuda merak ediyorum hayırlısı artık ne diyelim
hastaneden gelince işyerinden bi arkadaşı aradım anlattım durumu müdürede sölersin dedim o aradı az önce sölemiş müdüre müdürde sağolsun yarın gelmeye bilir demiş dahiliye dr gitsin yarında ben idare ederim demiş sonuçları öğrenseydim yarında dahiliye ye gitcektim ama c.tesi giderim artık p.tesi de müdürün işi var v.d gitcekti ben izin alamam yani amannnn izin bizim iş miş hiç bişey düşünemicem artık işlerine geliosa onlarında valla bende hamileyim yapcak bişey yok

yahu şimdiye kadar ki iyi niyetini bozdura bozdura harcasın patron bey... bitiremez..... Allah aşkına sen işine bak gerekirse al raporunu muhattap olmazsın.

inan hergun siz çalışanlara ayrı dua ediyorum Allah yardımcıları olsun dıye. ben 31 yaşındayım 16 yasımdan berı bır fııl calıstım. 2-2.5 yıldır çalışmıyorum. evde olmak dehşet boğdu benı, ama şu hamilelik donemınde iyiki evdeymısım oldum. benımki fiziksel iş dahada beterdi o ayrı. ama masabaşı işide biliyorum ve hamılelıkte hıc hos olduğunu sanmıyorum. ara ara haftalarınıza bakıp bende sayıyorum ınanırmısın izinlere su kadar kaldı dıye.

Canımcım senın patron acaip bir insan su cumartesı olaylarınıda okuyunca pes dedım dun kendı kendıme. sana doğum ızını sorup ardına oyle demesı kımı kandırıyorsa. Kötü olma ama haklarınıda kullan.. bak biz neler yaşıyoruz mahkemelerle uğraşıyoruz. ozel sektör cok nankör. sen bebişini kendini dusun once.

Ben yelek falan yaptim uc bes bide bu di örtüsü nu gördüm guzel duruyordu hemen yapayim dedim. Seninkide ornegi cok sikmis. Gule gule giyssin bebis.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar ağlamak istiyorum ya kuzucum ayaklarını vajinaya indirdi çıkarmıyo vurdukca hem canım acıyo hemde korkuyorum alltan ayakları çıkacak diye

kizlar benimde sekerim 186 cikti hic beklemiyordum boyle biseyi cunku hamur isi yada sekerli yemiyorum sevmemde zaten nasik cikti bu kadr anlamadim

hayırlı günler herkese
BİLGE sıkma canını sonuçları öğren bakalım senin makinan yanlıştır zaten normaldede hepimizin dikkat etmesi gerekiyor
dermansız hastalık olmasın canım şükür sağlıklı bebişin olumlu düşün sen..

cnm belki yanlıştır bu makinelere çok güven olmuyor.geçen gün ölçüm yaptım tokluk 185 çıktı,şok oldum çünkü hafif yemiştim sonra bir kere daha ölçtüm 120 lerde çıktı,gene ölçtüm gene 120 lerde.hem çıksa bile en büyük dert bu olsun,herşey normal olsun da.ayrıca diyeti merak eden arkadaş olursa diye söyleyeyim valla verdikleri diyet benim normalde yediğimden fazla,o listedeki herşeyi yiyemiyorum çoğu zaman.eksikliğini hissettiğim şey çikolata,tatlı ve hamurişi tabi ki.

Günde 5 porsiyon meyve var.Bir küçük boy armut,elma,1 su bardağı çilek,1 orta boy portakal,4te bir büyük boy muz,15 adet kiraz bir porsiyon sayılıyor ve kan şekerini ani yükseltip düşürmesin diye yanında süt veya yoğurtla öneriliyor.

Son düzenleme:
hoş buldum nasılsınız bakalım cokca uzun zaman oldu buraya uğramayalı :):)

çok şükür iyi diyelim karındaki sertleşmeler hariç yarın kontrolumuz var seker için bakalım gitmişken söyleyeceğim birdaha magnezyum içtiğim halde karnım taş gibi geriliyor acıyo doktora kalırsa herşey yolunda şükür sen nasılsın arkadaşım

iyi allaha şükür,ayaklarımda ödemlerim var ,karın gergınlıgı bendede var sanırım normal hele bu saatlerde patlayacak gibi oluyorum resmen

BİLGE g.olsun cnm atlattin ama insallah iyi cikar senin makinan yanlistir uzuldum simdi ya dikkat et.AFRACAN sende benim gibi zayif hamislerdensin diye hatirliyodum yanlismi hatirliyorum acaba suankac kilosun bide g.olsun cnm uzulme

Kızlar ağlamak istiyorum ya kuzucum ayaklarını vajinaya indirdi çıkarmıyo vurdukca hem canım acıyo hemde korkuyorum alltan ayakları çıkacak diye

canım deme oyle yaaa ( bu ara bende de ağrı çok oluyor. korkutuyor bu ağrılar haklısın. bende 2 gundur cok tedırgın oluyorum. aşağıda nasıl bır agrı var anlatamam. ara ara doktoru aramakta fayda var en azından ıcımız rahat edıyor ve ekstra bır durum olsa (Allah etmesın) gel derler.

BİLGE g.olsun cnm atlattin ama insallah iyi cikar senin makinan yanlistir uzuldum simdi ya dikkat et.AFRACAN sende benim gibi zayif hamislerdensin diye hatirliyodum yanlismi hatirliyorum acaba suankac kilosun bide g.olsun cnm uzulme

canımcım sen neden bu kadar kiloyu kafana takıyorsun anlamadım. sürekli kilo takibindesin. resim koymuştun geçenlerde maşallah oyle dediğin kadar zayıf değilsin bebişte maşallah gayet ıyı gozukuyordu. ben fazla fazla aldığım halde dikkat ediyorum ama bu kadar takmıyorum. sağlığı tehlikeye atmadıktan sonra fazlası azı onemlı değil. minnoşlar gelsin hayırlısıyla fazlamızı eksiğimizi hallederiz.

Evet canım sıkıntılı bir durumda drla görüşmek lazım ama güya özele gidiyoruz hiç bir soruya doğru düzgün cvp vermiyolar onlarmı çok rahat bizmiçok paniğiz anlamadım ne söylesek normal diyolar neyse bu hafta içi kan uyuşmazlığı iğnemiz var gidince bakar artık

ikiside var canım bence. biz tabiki paniğiz ve normal bizim panik olmamız. ama doktorlarda hakikaten herşeye normal diyorlar. ustune gıtmeden sormadan anlatma yok. hastanede ayaklı atm gibiyiz...

Slmkzlar bugun seker yuklemem vardi sonuvlari yarin alcam bakalim.. ama dr bendrn fetal eko (anne karnindaki bebegin kalbinin incelenmesiymis) cektirmemi istedi rutin herkesden istiyorum dedi ama biraz arastirdim bi takim risklerin varsa gebelikte bakilir diolar sonuc olarak... kafam cok karisti yarin ona da randevu aldim 40 dk suruyormus ultrason gibi biseyle bakiliyormus.. acaba bi sorun mu var ki istedi benden.. yoksa hic sorunu yokken dru fetal eko cektirmesini isteyen var mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…