evet simdi gelelelim önemli bir konuya doğumda yanınızda kim olacak hastanede size kim bakacak eve geldiğinizde yanınızda kim olacak bunlar önemli konular zira insan lohusa olduğunda cooook hassas oluyor (tamam itiraf ediyorum ben cok hassas olurum aman sizdende birsey kaçmıyor)
bugun bunu konuşmak lazım akıllıca kararlar vermek lazım nazımızın gececgi insanlar olmalı diyorum sizce
Günaydın canlar,hayırlı cumalar,hayrlı haberler inşallah
benden de günaydınlar olsun
bu gece çok karışık rüyalargördüm resmen kabustu millet kocasını görür ben oğluşumla ilgili gördüm uyandığımda halen kavga ediyodumkalktım evi dolandım paşamı öptüm balkon kapısını açıp yağmur kokusu çektim buz gibi geri döndüm yatağa dön babam dön uyku tutmadı çok etkilenmişim
sabahta erkenden kalkıp paşaya gömlek ütüledim bugün fotoğraf çekimi varmış yakışıklı olmalıymış,erkek annesi olmak hiç bilmediğin halde erkek saçına fön çekip jöle sürmekmiş
hayırlı cumalar olsun benden haberler böyle kızımı soracak olursanız inanın kendimi dinlemeye hiçç vaktim kalmıyo öylesine geçiyo haftalar saldım gitti
Herkese gunaydin nasilsiniz hayirli cumalar
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Gunaydin kizlar iki gündür belimde ve sırtımda oluşan ağrılar kalan zamanimi oturamadan ve yatamadan gecirecgimin sinyalini vermiş oldu sanirim. Hayirli cumalar herkese. .
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
herkeze günaydın hayırlı cumalar olsun inş. hepimize hayırlı haberler alalım mubarek günde
çalışanlara kolay gelsin en huzurlusundan birgün olsun en cabk bitenide katalım tabi
Gunaydinnn
Artik havalar isinsin yuruyus yapalim derken daha da soguyacak galiba..
Eve tikildim kaldim, burda cevrem olsa birilerine caya kahveye yemege giderim de o da yok..
Oglum gelse de onunla vakit gecirsem aksama kadar ohhh.
Günaydın ve hayırlı cumalar!
Sabah , geceki kabuslar yüzünden bunalım başladı da şimdi iyiyim. Gökten göktaşları düşüyordu ama parlak pembe kelebek gibi bir şekil aldılar. Hemen Aryayi sardim ama ona değdi bikaç tane ve Aryanın gözleri değişmeye başladı. Pembe pembe oldu gözler.... Iyiyim diyor ama değişim geçiriyor falan... Ayyy çok sıkıldım, inşallah hayırlı haberler alırız.
Sizler nasılsınız gacılar :)
evet simdi gelelelim önemli bir konuya doğumda yanınızda kim olacak hastanede size kim bakacak eve geldiğinizde yanınızda kim olacak bunlar önemli konular zira insan lohusa olduğunda cooook hassas oluyor (tamam itiraf ediyorum ben cok hassas olurum aman sizdende birsey kaçmıyor)
bugun bunu konuşmak lazım akıllıca kararlar vermek lazım nazımızın gececgi insanlar olmalı diyorum sizce
BÜYÜK İHTİMAL ANACIĞIM OLACAK bir terslik çıkarda gelemezse eşimin amcasının hanımını isterim hastanede yanıma beni gerecek birine ihtiyacım yok benim
evde de yanlız kalsamda olur eşimin babalık izne bitene kadar toparlarım inştabi önceliğim kesinlikle anamın yanımda olması kaldıki eşimde bu konuda kesinlikle annemi istiyo
gunaydıııınnn kızlar,,,hayırlı cumalar
nasılsınız bakalım..yaaaw bnde ruyamda cok kötü şeyler gördüm kanamam oldugunu gördum kalktım baktım çok korktum bu cuma gecesi Allah ım hayırlara çıkarsın inşallah bide benim velet pek bi sakin hareket yok ondan kafaya taktım herhal...evlimutluum ÖZGE cim nasılsın cnm bugün aaah yagmur yagsın hep yaa ay sonuna kadar yagsın hatta susuz kalmayalım zaten kış mı gördük bu sene...NAGİ paşanı öp benim yerimeee..BİLGEM nasılsın cnm moral yerinde dimi
bnde aksam kınaya gidicem kızlar nasıl gidiceksem saat 7 den sonra eşime dedim sen tek git yeeaaak olmazmış hiç havamda olmasamda kıyafetlerimi getirdim işyerine bakalım gidecez artık mecbur kv kp eş ve beeenn
Haziranin ilk haftasindan sonra annem gelcek, kv nin lisede oglu var, okullar kapaninca da onlar gelir kompleevet simdi gelelelim önemli bir konuya doğumda yanınızda kim olacak hastanede size kim bakacak eve geldiğinizde yanınızda kim olacak bunlar önemli konular zira insan lohusa olduğunda cooook hassas oluyor (tamam itiraf ediyorum ben cok hassas olurum aman sizdende birsey kaçmıyor)
gunaydıııınnn kızlar,,,hayırlı cumalar
nasılsınız bakalım..yaaaw bnde ruyamda cok kötü şeyler gördüm kanamam oldugunu gördum kalktım baktım çok korktum bu cuma gecesi Allah ım hayırlara çıkarsın inşallah bide benim velet pek bi sakin hareket yok ondan kafaya taktım herhal...evlimutluum ÖZGE cim nasılsın cnm bugün aaah yagmur yagsın hep yaa ay sonuna kadar yagsın hatta susuz kalmayalım zaten kış mı gördük bu sene...NAGİ paşanı öp benim yerimeee..BİLGEM nasılsın cnm moral yerinde dimi
bnde aksam kınaya gidicem kızlar nasıl gidiceksem saat 7 den sonra eşime dedim sen tek git yeeaaak olmazmış hiç havamda olmasamda kıyafetlerimi getirdim işyerine bakalım gidecez artık mecbur kv kp eş ve beeenn
doğuma eşim girmek istiyor fakat ben girmesini istemiyorum. çünkü kendisi çok pinpiriktir. doktorun bile işine çekinmeden karışır :)
doğum sonrası beni korkutuyor açıkçası. kayınvalidem şimdiden yerini etmeye çalışıyor. onunda torunu tabi haklı ama uzun süre evde kalırlarsa olmaz. çünkü hem kendisi çok alıngan bir insandır hemde ben sinirli bir insanım ve nazımı sadece annem çeker. anlayışlı olursa sorun yok istediği kadar kalsın, ama cart curt küser tavır yaparsa o iş olmaz :) :) :) anacım zaten hep yanıbaşımda olacak. hastanede evde. işte böyle papatyam
oyyyy oyyyy tatlikom sen taşşşş gibisin o yüzden şey etmedim yani kem kümheee ben de iyiyim hamdolsun,soran sağolsun
Haziranin ilk haftasindan sonra annem gelcek, kv nin lisede oglu var, okullar kapaninca da onlar gelir komplecumbur cemaat doguma gitcez galiba
Hosgeldin canim gunaydinnyagmur beni dinlemiyo zaten yagiyo masallah
hımmm sana sunu soylim eger sinirli biriysen lohusalıkda buna alınganlıkda eklenebilir ve tuhaf sinirli biri olursunalıngan biride o durumda hiiic çekilmez hakkat yani
kız yazık eşinde girsin doğuma yaaa niye dışarı atıyon adamı benimkide girmek istiyor bu defa
senin durumu beyendim analar herzaman nazda cekerler bea
benim hastanede diğerlerinde esim baktı bundada o kalır başkasını istemem
evde ise çocuklara bakmak için ablam memleketten gelecek bir değişiklik olmazsa zira malum bizde evde kalabalık burayada adam lazım
şimdilik fikir bu değişiklik olmazsa veeee sana katılıyorum insanı kasacak kişilere gerek yok(kaynanatör gibi mesela dimi)
İlk Doğumda sanki yıllar geçmiş 2 yıl önce :)) yanımda Annem, Ablam, Eltim ve sevgili kayınvalidem vardı tahminim bundada böyle olur ::)))) sülale toplanıyor :)) ALLAH hepsinden razı olsun haklarını inkar edemem benim ve bebeğimin kahrını çektiler hepsinede yeri gel çemkirdim gerçekten çok asabiydim biri bana demeett dese ben hırrrrrrrrrr ediyordumama cadı kızımdan kaynaklı olabilir çünkü susmak nedir bilmiyordu 7/24 ağlıyordu 5 kişi anca idare ettik ve bu durum 8. aya kadar sürdü.
ALLAHTAN dileğim oğlumun akıllı olması....
ay canım onu ben de düşünüyom,ablam memur adıyamanda aniden gelemeyebilir,kız kardeşim öğretmen bayrama anca gelirim diyo o da istanbulda,küçük kardeşim olduğu için annem fazla da bi yerlere gitmeyi istemez,hem biraz soğuğuz,eee bu durumda her olayın içinde olduğu gibi kv gelcek tahminen,bi de herşeyi çok bilmiştir,tahmin edin gerisini,bende dil pabuç,onda her konuda fikir söleme isteği varken bakalım,evladımızı hayırla kucağımıza alalım,çabuk toparlanalım daevet simdi gelelelim önemli bir konuya doğumda yanınızda kim olacak hastanede size kim bakacak eve geldiğinizde yanınızda kim olacak bunlar önemli konular zira insan lohusa olduğunda cooook hassas oluyor (tamam itiraf ediyorum ben cok hassas olurum aman sizdende birsey kaçmıyor)
VALLA HASTANEYE KESİNLİKLE YOL YORDAM BİLEN AKLI BAŞINDA BİRİ LAZIM zira bize bişey olmazda bebişin başında gözü açık biri olmalı
birde ben hastanede kalabalığa sıcak bakmıyorum özellikle ilk doğumu olacaklar bana kızabilir ama ne kadar az insan o kadar az gerilim
benim eşim bebek doğana kadar hastaneye kimseyi istemedi annem ben eşimdik hoş onlarında gelmeye niyeti yokmuş ben sabah 7de gittim onlar akşam 7de eşimi aradılar gel bizi al diye benim gelin doğum yapsa oğlum kapıdan almasa bahçede beklerim yine beklerim
eşimin hakkını ödeyemem ne bebeğimi kimsenin kucağına verdi,nede işimize kimseyi karıştırdı benim gözümden anladı bunaldığımı herşeyden önemlisi bu bence
sen işini bilirsin,çok şüküğr,Allah cümlemizi esirgesinoyyyy oyyyy tatlikom sen taşşşş gibisin o yüzden şey etmedim yani kem küm(çarpıldı) hep iyi ol sen GÜZELLLLL anne
canım bebişin kız mı,erkek mi? kız olursa fitnan,erkek olursa hıdırHatunlar bebişlere isim buldnuzmu biz bulamadık henüzz ama bu durum beni rahatsız ediyor..
canım benim eşim de yıllar önce gircem falan havalarındaydı,şimdi uzaylıymışım gibi,karnıma dokunmaya mahcup,bakalım nolcak,alışıktır aslında böle şeylere ama belli olmuyo demek ki,tırstılar mı neyyybu gidişle girecek galiba papatyam :) sakinleştirici vururlar artık :)
valla nagicanım,senin her konuda tecrübeni ve davranış biçimini seviyorum,olgun ama lafını esirgemeyen karısın maşallahVALLA HASTANEYE KESİNLİKLE YOL YORDAM BİLEN AKLI BAŞINDA BİRİ LAZIM zira bize bişey olmazda bebişin başında gözü açık biri olmalı
birde ben hastanede kalabalığa sıcak bakmıyorum özellikle ilk doğumu olacaklar bana kızabilir ama ne kadar az insan o kadar az gerilim
benim eşim bebek doğana kadar hastaneye kimseyi istemedi annem ben eşimdik hoş onlarında gelmeye niyeti yokmuş ben sabah 7de gittim onlar akşam 7de eşimi aradılar gel bizi al diye benim gelin doğum yapsa oğlum kapıdan almasa bahçede beklerim yine beklerim
eşimin hakkını ödeyemem ne bebeğimi kimsenin kucağına verdi,nede işimize kimseyi karıştırdı benim gözümden anladı bunaldığımı herşeyden önemlisi bu bence
ay canım onu ben de düşünüyom,ablam memur adıyamanda aniden gelemeyebilir,kız kardeşim öğretmen bayrama anca gelirim diyo o da istanbulda,küçük kardeşim olduğu için annem fazla da bi yerlere gitmeyi istemez,hem biraz soğuğuz,eee bu durumda her olayın içinde olduğu gibi kv gelcek tahminen,bi de herşeyi çok bilmiştir,tahmin edin gerisini,bende dil pabuç,onda her konuda fikir söleme isteği varken bakalım,evladımızı hayırla kucağımıza alalım,çabuk toparlanalım da
zaten bizim gibi cadılara da bu yakışır trip tripaman bosver benimde ilklerde kv vardı takmamaya calıs ama zati bebişini görünce tum sinirlilikler geçiyor bea sonra uyuyor bebişin içeri geçiyorsun yine sinirli oluyorsunyani ben oyleydim alıngandımda ama bu sefer bilmem farklı hayal ediyorum ama belirttiğim gibi hayal ediyorum
bence ben yine hassas olurum
oyyyy oyyyy tatlikom sen taşşşş gibisin o yüzden şey etmedim yani kem küm(çarpıldı) hep iyi ol sen GÜZELLLLL anne
bugün biraz daha iyisindir umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?