2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

BÜYÜK İHTİMAL ANACIĞIM OLACAK bir terslik çıkarda gelemezse eşimin amcasının hanımını isterim hastanede yanıma beni gerecek birine ihtiyacım yok benim
evde de yanlız kalsamda olur eşimin babalık izne bitene kadar toparlarım inş tabi önceliğim kesinlikle anamın yanımda olması kaldıki eşimde bu konuda kesinlikle annemi istiyo

Son düzenleme:
Günaydın canlar,hayırlı cumalar,hayrlı haberler inşallah

Herkese gunaydin nasilsiniz hayirli cumalar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

herkeze günaydın hayırlı cumalar olsun inş. hepimize hayırlı haberler alalım mubarek günde
çalışanlara kolay gelsin en huzurlusundan birgün olsun en cabk bitenide katalım tabi

Gunaydinnn
Artik havalar isinsin yuruyus yapalim derken daha da soguyacak galiba..
Eve tikildim kaldim, burda cevrem olsa birilerine caya kahveye yemege giderim de o da yok..
Oglum gelse de onunla vakit gecirsem aksama kadar ohhh.

gunaydıııınnn kızlar,,,hayırlı cumalar

nasılsınız bakalım..yaaaw bnde ruyamda cok kötü şeyler gördüm kanamam oldugunu gördum kalktım baktım çok korktum bu cuma gecesi Allah ım hayırlara çıkarsın inşallah bide benim velet pek bi sakin hareket yok ondan kafaya taktım herhal...evlimutluum ÖZGE cim nasılsın cnm bugün aaah yagmur yagsın hep yaa ay sonuna kadar yagsın hatta susuz kalmayalım zaten kış mı gördük bu sene...NAGİ paşanı öp benim yerimeee..BİLGEM nasılsın cnm moral yerinde dimi

bnde aksam kınaya gidicem kızlar nasıl gidiceksem saat 7 den sonra eşime dedim sen tek git yeeaaak olmazmış hiç havamda olmasamda kıyafetlerimi getirdim işyerine bakalım gidecez artık mecbur kv kp eş ve beeenn

doğuma eşim girmek istiyor fakat ben girmesini istemiyorum. çünkü kendisi çok pinpiriktir. doktorun bile işine çekinmeden karışır :)
doğum sonrası beni korkutuyor açıkçası. kayınvalidem şimdiden yerini etmeye çalışıyor. onunda torunu tabi haklı ama uzun süre evde kalırlarsa olmaz. çünkü hem kendisi çok alıngan bir insandır hemde ben sinirli bir insanım ve nazımı sadece annem çeker. anlayışlı olursa sorun yok istediği kadar kalsın, ama cart curt küser tavır yaparsa o iş olmaz :) :) :) anacım zaten hep yanıbaşımda olacak. hastanede evde. işte böyle papatyam

gunaydın seker

yanımda kim olacaaak kv de olacak hem evlerimiz yakın hemde birazdaha bilgili bnm anamdam zati bnm anamında 4 yaşında uşakları var o asla gelemez ..

senin durumu beyendim analar herzaman nazda cekerler bea
benim hastanede diğerlerinde esim baktı bundada o kalır başkasını istemem
evde ise çocuklara bakmak için ablam memleketten gelecek bir değişiklik olmazsa zira malum bizde evde kalabalık burayada adam lazım
şimdilik fikir bu değişiklik olmazsa veeee sana katılıyorum insanı kasacak kişilere gerek yok(kaynanatör gibi mesela dimi)

İlk Doğumda sanki yıllar geçmiş 2 yıl önce :)) yanımda Annem, Ablam, Eltim ve sevgili kayınvalidem vardı tahminim bundada böyle olur ::)))) sülale toplanıyor :)) ALLAH hepsinden razı olsun haklarını inkar edemem benim ve bebeğimin kahrını çektiler hepsinede yeri gel çemkirdim gerçekten çok asabiydim biri bana demeett dese ben hırrrrrrrrrr ediyordum ama cadı kızımdan kaynaklı olabilir çünkü susmak nedir bilmiyordu 7/24 ağlıyordu 5 kişi anca idare ettik ve bu durum 8. aya kadar sürdü.

ALLAHTAN dileğim oğlumun akıllı olması....

heee ben de iyiyim hamdolsun,soran sağolsun

Haziranin ilk haftasindan sonra annem gelcek, kv nin lisede oglu var, okullar kapaninca da onlar gelir komple cumbur cemaat doguma gitcez galiba

Hosgeldin canim gunaydinn yagmur beni dinlemiyo zaten yagiyo masallah

hımmm sana sunu soylim eger sinirli biriysen lohusalıkda buna alınganlıkda eklenebilir ve tuhaf sinirli biri olursun alıngan biride o durumda hiiic çekilmez hakkat yani
kız yazık eşinde girsin doğuma yaaa niye dışarı atıyon adamı benimkide girmek istiyor bu defa

heee ben de iyiyim hamdolsun,soran sağolsun
oyyyy oyyyy tatlikom sen taşşşş gibisin o yüzden şey etmedim yani kem küm (çarpıldı) hep iyi ol sen GÜZELLLLL anne
Haziranin ilk haftasindan sonra annem gelcek, kv nin lisede oglu var, okullar kapaninca da onlar gelir komple cumbur cemaat doguma gitcez galiba

Hosgeldin canim gunaydinn yagmur beni dinlemiyo zaten yagiyo masallah

bugün biraz daha iyisindir umarım

bu gidişle girecek galiba papatyam :) sakinleştirici vururlar artık :)

VALLA HASTANEYE KESİNLİKLE YOL YORDAM BİLEN AKLI BAŞINDA BİRİ LAZIM zira bize bişey olmazda bebişin başında gözü açık biri olmalı

birde ben hastanede kalabalığa sıcak bakmıyorum özellikle ilk doğumu olacaklar bana kızabilir ama ne kadar az insan o kadar az gerilim

benim eşim bebek doğana kadar hastaneye kimseyi istemedi annem ben eşimdik hoş onlarında gelmeye niyeti yokmuş ben sabah 7de gittim onlar akşam 7de eşimi aradılar gel bizi al diye benim gelin doğum yapsa oğlum kapıdan almasa bahçede beklerim yine beklerim

eşimin hakkını ödeyemem ne bebeğimi kimsenin kucağına verdi,nede işimize kimseyi karıştırdı benim gözümden anladı bunaldığımı herşeyden önemlisi bu bence

İnsallah oğlusun uslu olurda sende tadını çıkarırsın lohusalığın

ay canım onu ben de düşünüyom,ablam memur adıyamanda aniden gelemeyebilir,kız kardeşim öğretmen bayrama anca gelirim diyo o da istanbulda,küçük kardeşim olduğu için annem fazla da bi yerlere gitmeyi istemez,hem biraz soğuğuz,eee bu durumda her olayın içinde olduğu gibi kv gelcek tahminen,bi de herşeyi çok bilmiştir,tahmin edin gerisini,bende dil pabuç,onda her konuda fikir söleme isteği varken bakalım,evladımızı hayırla kucağımıza alalım,çabuk toparlanalım da

sana kesinlikle katılıyorum hatta ben kızımı dogurdugumda kalabalıkdı ama bebiş gelince esim müdahale etti ve herkesi odadan çıkarttı
bende bebişime söylemek istediklerimi söyledim ağladım veee emzirdimmm
sonra herkes tekrar odaya geldi o zaman hiiic sorun olmadı sonra esim bana cicek yollamış getrdiler kaynanamdaki tepki oğlum sana niye cicek yollasın dedi ( onun cocugunu doğurdum farketmedin mi)

oyyyy oyyyy tatlikom sen taşşşş gibisin o yüzden şey etmedim yani kem küm (çarpıldı) hep iyi ol sen GÜZELLLLL anne
sen işini bilirsin,çok şüküğr,Allah cümlemizi esirgesin

Hatunlar bebişlere isim buldnuzmu biz bulamadık henüzz ama bu durum beni rahatsız ediyor..
canım bebişin kız mı,erkek mi? kız olursa fitnan,erkek olursa hıdır şaka tabi söle de fikir atalım ortaya

bu gidişle girecek galiba papatyam :) sakinleştirici vururlar artık :)
canım benim eşim de yıllar önce gircem falan havalarındaydı,şimdi uzaylıymışım gibi,karnıma dokunmaya mahcup,bakalım nolcak,alışıktır aslında böle şeylere ama belli olmuyo demek ki,tırstılar mı neyyy
valla nagicanım,senin her konuda tecrübeni ve davranış biçimini seviyorum,olgun ama lafını esirgemeyen karısın maşallah ama eniştenin davranışını da beğendim

aman bosver benimde ilklerde kv vardı takmamaya calıs ama zati bebişini görünce tum sinirlilikler geçiyor bea sonra uyuyor bebişin içeri geçiyorsun yine sinirli oluyorsun yani ben oyleydim alıngandımda ama bu sefer bilmem farklı hayal ediyorum ama belirttiğim gibi hayal ediyorum
bence ben yine hassas olurum

zaten bizim gibi cadılara da bu yakışır trip trip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…