canım biz izmirdeyiz burda bez bebek diye bi mağaza var fabrika satış yeri biçok yere mal veriyolar biz direk yerinde alıcaz o yüzden uygun denk geldi herşey dahil (yatak-cibinlik-nevresim takımı) 250 tl nevresim biraz farklı beğendik biz o şekilde 270 alcaz
ayrıca beşik almıcaz oda takımı aldık bebek odası yaptık park yatağı yatak odasına koycaz sanırım ilk 1 yaşına kadar bizimle kalır
kız bende dışarda görüyorum satıyoklar eşim alayım diyo canın çekmiştir yok istemyioeum diyorum hiç canım çekmedi onları ben daha çok yaz meyvelerinden tatlı olanları bekliyorum özellikle yediğim görünce dayanamağım bi meyve var o kadar çok yedim ki onuda oğluşta sevcekmi çok merak ediyorum. kız akşam kv gittik ya görümcemlerde geldi biz tv de park yatak gördük dizide aaa bizde yarın alcaz falan dedim görümcemde nerden beğendiniz ne kadar fiyatı falan dedi tam çıkar ayak park yatağın parasını verdi onuda ben alayım dedi hem kızıyorum hemde akşam hiç kıyaamdım bide duygulandı falan bi kötü oldum haftaya da bakım ürünlerini biberonlarını falan alırız dedi ona aldırmıcam ama başka bişey anca kendi çalışıyo iki çocuk bakıyo anca yetiyo zaten bugün zaten gitcektik bizde alışverişe bugün son eksikleride tamamlarız diye düşünüyorum bi bakım ürünlerini biberonlarını bırakcam tam ne alıncak doğru bi bilgim yok onun için biraz araştırayım haftaya da onları alırız inş.
aaaa supermiş helal senin görümceye valla bizimkilerde şuan tık yok aman bnde takmıyorum dunde benım kv de dedı eksık nbe varsa gider alırız dedı bn içimden waaay falan oldum...cnm görümcenin düşünmesi bile yeter yani yani diğer urunlerde alınır zaten araştır cnm bizede haber ver kızzz şu aldıklarından at bikaç tene buraya telefonunla cek telden at olmazsa
Gunaydin kizlar calismasamda sabh sabh burdayim kocis evde ben kk da :) ates hakkaten ne güzel olmus bende gorumce istiyorum:) bizimde pazartesi dr randevumuz var bakalim ne kadar buyuduk cok mrk ediyorum.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
eşim aradı şimdi park yatağı alcamız yere gitmiş benim beğendiğim varmış ellerinde Allah tan çoks evindim ayırtmış çıkışta hemen onu almaya gitcez
hafta sonu alalım resimleri çekerim p.tesi eklerim bebek arabalarıda orda indirime girmiş inş. beğeniriz uygundu orda fiyatlar baya çanta beğenmiştim bide aynı yerden 80 tl demişti toplu alışveriş yaparsanız 50 ye veririm demişti. nasıl sence 50 tl
kız biz bak o kadar düğün yaptık ev aldık ne kv. kp ne görümcem ne kaynım bir lira ne yardımda buludnu ne bi hediye aldılar şimdi ilk defa böle yardım ediyolar acayip şaşkınlık içerisindeyim bende akşam kv gittik bak kv kp halan şunuda biz alalım bizde alıcaz gibi hiç bişey demiyolar görümcem çıakrdı para verdi eşmde bende almak istemedik çok ısrar etti görümcemde öyle aldık kv kp tık yok ama aman almasınlar bişey bi şekilde alınıyo işte çok şükür bugünde kafamızda ki eksikleri aldık mı pek bişeyde kalmıyo zaten bi doğuma nakit ayırmak lazım o kadar
ayy cnm bunlar o kadar güzel heyecanlar ki Rabbim isteyen herkese nasip etsin inş.görümcende elinden geleni yapıyo şimdilik onunda gönlü kırılmasın almakla iyi etmişsiniz onun parasıylşa başka şeyler alırsınız olmazsa..kv ve kp hakkatten ne soğukmuş öyle bak hakkını yemıym bnm kv kp o kadar değil kv alırız beraber diyo eksiği ne varsa bazen uyuzluk ediyo ama olsun artık diyorum o kadar...çantaya 80 tl çok fazla cnm 50 yıne ıdare eder bnm çantası ve bebk taşıma çantasını 50 tl ye aldım eşim almış yani ama kullanışlı ve hoşuna gittise al derim bn.bnde maasaıma dokunmuyorum suan doğum için epey birikti işte Allah ım darda koymasıon çok heyecanlıyım çoook doğumu düşününce daha bi heyecanlanıyorum ...
Eki Görüntüle 1064791
kızlar bu pijamanın ortada ki ekru pembe rengini aldım. sizce nasıl
çok güzel çok şirin tiril tiril duruyo güle güle giyin canım
sağol canım.kararsız kaldım ama en sonunda karar verdim. pembesini alacaktım kalmamış. ama ekrusunda da pembe var zaten. pespembe olmaktansa ekruda güzel dedim. düğmeleri falanda pembe. bakalım salı günü ulaşacak elime.
doğumu düşündükçe heycan basıyo tabi hepimize şaka maka da zamanımızda az kaldı yani 3 aydan azaldık bence sağ salim kavuşalımda bebişlere en tatlı telaşlarımız aslında bizde eşimin aldığı bu primi bekliyoduk doğuma ayıralım diye düşünmüştük nakit olarak ama eksiklerde var tamamen dedik eksikleri bitirelim madem sonrada elimize geçeni doğum için ayıralım Rabbim verir gücünü bereketini inş. bi şekilde herşey hallolur
o elde taşıma pusetlerinden biz almıcaz puset mi deniyo onuda bilmiyorum ya annem çok kısa zaman kullanılıyo hiç almayalım onu dedi bide araba koltuğu oluyo ya puset ilk onu kullanıyolar ondan alırız diye düşündük çanta da düz siyah deri baya büyükçe kullanışlı da geldi bana çokta beğendim bakalım duruyosa eğer alırız onuda ay alışverişe gitcez ya nasıl heycanlıyım şimdi brian öcne saat 3 olsunda çıakyım istiyorum sanki brbi beni zorla tutuyo burda aman ne var sanki tatil olsa bizede
o zevki tatmak için ay sonunu sabırsızlıkla bekliyorumm..maşallha diyelim senin kızınaabenimde paşam olacak nasipse adına hemen hemen karar verildi YİĞİT EFE veya YİĞİT KAAN olucak teyzesii sencehangisi ama bn hiç bu isimlerle sevmedim oğlumu nedense ...
aslında bnm kaln alışverişlerim kolay bizim burda cumartesi pazarı var ay sonunda işten izin alıp giicem bakalım ..ben alışveiş yapmaktan hiç bukadar zevk almamıstım çok güzel bi duyguymus
Eki Görüntüle 1064791
kızlar bu pijamanın ortada ki ekru pembe rengini aldım. sizce nasıl
eşim o arabaya konan pusetledende alıcak galiba onlar daha modern duruyo çunku ...cnm varya Allah ım gercekten rızkını verıyo bebişlerin ...kııızz saat 3 olsunda çık sen bn daha saat 7 ye kadar burdayım çok sıkıcı bugun patron gelebılır buraya bakalım ..hahahaah valla kız beni de sankı burda zorla tutuyolar gıbı ama napım yaa az kaldı dıye tesellı verıyorum kendıme ama baktıgım zaman hafta ne cabuk geçmiş baksana sanki daha dün konuştuk gibi geliyo gecen hafta gideceğin alışverişi ama bak bugunde gidiyorsun hafta yıne bıttı
sağol cnm yiğit kaanı bnde çok sevdim efeler yaramaz oluyo diyolar gerçekten..bakalım hayırlısıyla gelsin de bnmde kayınpederim bn ona yiğit demen cüneyt derim diyo alem adam yahuuyiğit çok güzel isim, beğendim:))
efeler ve emirler çok yaramaz oluyo diyolar. tını olarak da yiğit kaan daha uyumlu geldi kulağıma. yiğit kaandan yana kullanıyorum oyumu:)
kız ben hep diyorum zaman geçmiyor gibi geliyo ama inan çok hızlı bile geçiyo çünkü kontol günü bekliyoruz beklerken geçmiyo sanıyoruz aaa bi bakıyoruz kontoleyiz oğluşu görmüşüz seviniyoruz hadi sonra alışverişler işte hafta sonu gelsede alışverişe gitsek işte şu gün gelsede şunu yapsak derken akıp diyio zaman inan temmuz nasıl geldi anlamadık dicez bugünlerinde tadını çıkartalım paşaların tekmeleriyle
bu arada bugün sabahtan beri benim oğluş hiç tekme atmadı ya uyuyo mu napıyo ki sabahları genelde çok hareketli olurdu
modeli çok hoş çok beğendim ne kadara aldın merak ettim
daha önce demiştim ya anenm aldı çok önce diye o zmn bizim cinsiyet belli değildi daha o yüzden krem rengi aldık hep mavi pembe yanlış hatırlamıyosam birer takım almıştık başka takım daha alcak olursan bence krem rengide alanbilirsin ikinci bebişlr kız erkek farklı olursa
benim ceyizimde ara dantel bi takım yaptırdık biz mesela gül kurusu oda pembe şimdi onu kullanmam çok abez olucağı için ya yeni tekrar ara dantel yaptırcaz yada başka hazır bi takım alcaz bizim ilk olduğu için ikinci bebişleride düşünmek ilersi için mantıklı olur
canım biz izmirdeyiz burda bez bebek diye bi mağaza var fabrika satış yeri biçok yere mal veriyolar biz direk yerinde alıcaz o yüzden uygun denk geldi herşey dahil (yatak-cibinlik-nevresim takımı) 250 tl nevresim biraz farklı beğendik biz o şekilde 270 alcaz
ayrıca beşik almıcaz oda takımı aldık bebek odası yaptık park yatağı yatak odasına koycaz sanırım ilk 1 yaşına kadar bizimle kalır
kız bende dışarda görüyorum satıyoklar eşim alayım diyo canın çekmiştir yok istemyioeum diyorum hiç canım çekmedi onları ben daha çok yaz meyvelerinden tatlı olanları bekliyorum özellikle yediğim görünce dayanamağım bi meyve var o kadar çok yedim ki onuda oğluşta sevcekmi çok merak ediyorum. kız akşam kv gittik ya görümcemlerde geldi biz tv de park yatak gördük dizide aaa bizde yarın alcaz falan dedim görümcemde nerden beğendiniz ne kadar fiyatı falan dedi tam çıkar ayak park yatağın parasını verdi onuda ben alayım dedi hem kızıyorum hemde akşam hiç kıyaamdım bide duygulandı falan bi kötü oldum haftaya da bakım ürünlerini biberonlarını falan alırız dedi ona aldırmıcam ama başka bişey anca kendi çalışıyo iki çocuk bakıyo anca yetiyo zaten bugün zaten gitcektik bizde alışverişe bugün son eksikleride tamamlarız diye düşünüyorum bi bakım ürünlerini biberonlarını bırakcam tam ne alıncak doğru bi bilgim yok onun için biraz araştırayım haftaya da onları alırız inş.
sağol cnm yiğit kaanı bnde çok sevdim efeler yaramaz oluyo diyolar gerçekten..bakalım hayırlısıyla gelsin de bnmde kayınpederim bn ona yiğit demen cüneyt derim diyo alem adam yahuu
cnm bnde iki gundur oyleydi bu sıpalar keyfıne gore tekmelıyor bugunde durmadı kız bnmkı oyle ıkı üç gun durmuyo sonraki gun hareket yok cok nadır canı isterse napıyo acaba buyuyo mu gelişyomuda ses seda yok diyorum bende...oyyyy bn onların tekmeleyen ayaklarını yerim kiiii çok tuhaf bi duygu düşününce içinde bi can besliyorsun yuzunu gormeden sesını duymadan aşık oluyorsun heycanlanıyorsun askar yolu bekler gıbı beklıyorsun onuda acabalar hep kafanda onun için hazırlıklar onun için iyi beslenmeler dualar vs vs bisuru değişklık gırıyr hayatımıza duygulandım ya şimdi benn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?