2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

:) :) :) doğumgününü kutlamak istiyor demek ki

aylincim yaptıklarını yazsam roman olur valla bak o hiç gelmemiştib enim doğru diyon doğum gününü kutlatmak için yemek yaptım gelin diyo
bide eveli gün aradım a101 var onun evin yakınında 6 tane 2 tlye askılar var alırmısın bizim orda yok dedm hem hastaneye gitcem erkenden fırsat bulamam dedim dünde öğleden sorna aradım aldın mı diye aldım diyo sadecve askı almış millet kapış kağış ne varsa toplamış ay oda değil hastanedeydim böle böle oldu dedim yarın çıkcak kesin sonuçlar dedim bak beni aramıyo da eşimi arıyo yeemğe gelin diyo

canım ne desen haklısın lazım değil hediye filan,herşeye bi kulp taktıysa eğer,senin zevkini yakalayamoyırum ondan vazgeçtim artık dersin haşırt diye lafı sokarsın...daha sen düşünmüş almışsın,bu bir şekilde karşıdakini ezmek başka bişi değil,koca kadının,bir durumda bizler kabahatli olsak da onlar bizi hoşgörcek,hem ayrıca eşin de bu durumdan sıkılmış zaten,Allahtan senin ailen çok anlayışlı bir arada tutucu,onlara kalsa zaten kimse evliliğinden bişi anlamaz,her hevesi kursağında kalır,bir de bizi asi buluyolar ya,kendi kanepede büyütmüş,o zaman şartlar öyleydi,biz de naylon terlikle büyüdük,e şimdi alabiliyorken neden çocuğuma iyisini almayayım,sen maşallah iyi bile korumuşsun ağırlığını bravo

canım bizim kv ler aynı,ben 9. haftamda bronşit oldum,o adıyamanda oturuyo,atladı geldi,baktı,sonra eşim eğitime gitti,1 hafta geldi,önüme tabağı koyar kaldırır sağolsun,ama ben de ona gittiğimde öyleydim,ama arada da işte erkadaşları gelin buraya gelince iş yapıyomu diyomuş,o da kem küm diyomuş anlamıyom hem iyi,hem cino,ufacık bir tartışmamız olsa,bura benim oğlumun evi ben hep gelirim diyo,sana gelme diyen mi var dedim,eşim bir süre iş zradı,o dönemde benden iyisi yoktu,anladınız siz konuyu,geçen ziyarete geldiler,sofradan sonra 2-3 kez kesene bereket oğlum diyo,ne şimdi bu,kötü desem kötü değil,iyi desem alttan laf sokmaları var,eşim ben öpe koklaya büyümedim diyo alışkın değilim diyo,annesinin yanındayken eşimi bi öperim,hemmen ordan araya girer,çekil biraz de ben öpeyim der,kaç kez dedim ben senin rakibin değilim,çocuk da değilim deim,ama huylu huyundan vazgeçmiyo,ama hakları var üstümüzde,Allah razı olsun...

Kanepede buyuten benim kv de :)) baskadami var yoksa ?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kanepede buyuten benim kv de :)) baskadami var yoksa ?

ateşin kv si onlar oda takımı alcakları vakit öle demiş ben kanpede büyüttüm demiş,biz de kardeşlerimizle uyurduk,ayrı yatağımız yoktu,kanepede büyüdük

ateşin kv si onlar oda takımı alcakları vakit öle demiş ben kanpede büyüttüm demiş,biz de kardeşlerimizle uyurduk,ayrı yatağımız yoktu,kanepede büyüdük

Ay valla ayni benimkide oda takimi aldik die ben kanepede buyuttum benim canım yokmuydu dedi. Enteresanlar valla ben bişi diyemiyorm kendiaine artik bu kadar cazgirliga saygilar....

sende ona göre davran o zaman canım. torunu olunca bakalım ne yapacak. araması sorması lazım ne oldu sonuçlar nasıl diye.

canım benim kv evine gittiğin zaman ne varsa evde yedirsin içirsin sever o konuda hakkını yemeyim nişanlılık dönemimde düğüne 4 ay kala biz babanemi kaybettik o dönem mesela hep yanımızdaydı ne hastanede ne evde bizi hiç yanlız bırakmadı kendi akrabalarımızdan görmedik o desteği ama evlendikten sonra özellikle çok değişti bekarken annemin evindeyken bu kadar değildi yemeğede çağırırdı sıksık bize geldimi eli boş gelmezdi ama bana yapmadı işte ev aldık bişey yapmadı bebiş geliyo bişy yapmadı evime geliyo bir kola bile almıyo

valla sırf o zaman değil genel olarak her zaman aldığım hediyelre bi mazeret bulmştur. bide şu huyu var sudana gitti mesela geldi bana diyoki bi elbise vardı çok beğendim ablanla ikinize alcaktım ama hamilesin şimdi olmaz diye almadım e hamileysem hamile elbisesi al yada şimdi olcak gibi bişey al yani bunu her zaman yapıyo işte sana şunu alcaktım ama almadım hiç bi zaman almıyon ki zaten ne alcaktım diye sölüyosun diyesin geliyo da denmiyo işte ayrıca kv o kadar kızarım ederim ama evine gittiğim zaman her işini yaparım herşeyine koşarım asla surat yapmam beni ne kadar sinir etsede evime geldiği zamanda aynı şekilde misafirim başımın üstünde yeri var amannnnn anlamak zor işte benim kv akşam görcez bakalım askıları almış dün hem onları alayım inş. pembe askı almamıştır rengi güzeldi diyip almış olabilir yani

aynen öyle ayşecim valla kayınvalideler aynı bizim. istiyorki hep gidelim hep görüşelim. gelsinler kalsınlar. arada bir laf sokuyor birgün bir oğlumun evinde kalcaz birgün diğer oğlumun evinde. hiççççççç oralı olmuyorum buyrun gelin vs. bu seferde aylin bizi davet etmiyor oluyor. zorla davet ettirmeye çalışıyor kendini :) benimde en nefret ettiğim şey ben davet etmeden eve yatılı misafir gelmesi. çalışan insanız sonuçta. haftaiçi zaten olmaz. e bir haftasonu kalıyor geriye. onda da bir pazarımız var insan yatsın dinlendin istiyor. gel otur ye iç akşam evine git. ben her zaman derim. oğlumun evi falan palavra. memnun etmekte etmemekte evin hanımın işi. adam istediği kadar gülsün oynasın ağırlasın misafiri. kadında biter iş.

aynı işte. benim kayınvalide de alışverişe gidelim seninle alışverişe gidelim deyip duruyor. bebeğe alt açma badi falan alacakmış. ama icraatta bir şey yok. lafta hep. anneciğim sağolsun beşiğimizi aldı. ahşap beşiklerden. örgüler ördü çeşit çeşit. battaniyeler v.s. onları görünce gidelim onu alcam bunu alcam diyor. ama bir şey yaptığıda yok. bende o konuda kızıyorum. torunun bu senin. herşeyini al gerekirse. bizde ev aldık mesela. demiyorlar ki. masrafınız çok. çocuğun odasına perdeyi halıyı alalım. biz odayı zaten aldık. ama yok. ağzını açmıyor kadın. deli ediyor beni.

selam kızlarr
:2::2::2:

oglen eşim gitti tam buraya gelicem iki rüzgarlanmaya elektrik gitti kala kaldım oyle (((((( cok sıkıldım. gecmısı bıraz okudum.

Bilgecim ilk senın sonuçlara baktım çatladım meraktan. canım cok sukur dıyelım. gecmıs olsun. ılkı azıcık yüksek ama dunku cihazdaki tuhaf rakamdan sonra ohh dedırtıcek sonuçlar bunlar. dıyetısyen tatlıya alternatıfler verır zaten.

ne güzel konular konuşulmuş hepiciğini kaçırmışım. kv ler çekiştirilmiş bi sürüm en cok ta ona yandım bende bır ucundan tutar gererdim

Rabbim anacıklarınızı ayırmasın sizden maşallah.....
ne güzel yanınızda olacaklar. bizde doğumda buyuk ıhtımal sadece eşim olacak. bana da o olsun yeter zaten. annem olmadıktan sonra eşimden başkada kımse olmasın... cunku olan yardıma değil benı çatlatmaya gelir..

yaa ne cok kısının kv hamılelıkte aramamış ona sasırdım. ben cogunuz görüşüyorsunuz sanıyordum. benımkı numune değilmiş.

kv hiç aramadı ve doğuma gelırım falan dıyormus. ben hayatta ıstemıyorum. hem arama hem emrıvakı doğuma gelıcem. dingonun ahırı sankı benım evım

birde minnoş dolapları konuşulmuş. ben aldığımı gelişigüzel ne aldık ne eksık diye dolaba koymuştum ama son 15 gundur aralıksız dolapla uğraştım.
dolap full hazır artık. herşey yıkandı utulendı. hatta bugun son ıkı parçayı utuledim koydum :)
şimdi birkaç parça sonradan aldıklarımız var onları birde netten siparişler var onlar gelsin onlarıda bir makine yapıp yıkıcam son parti olacak.

bu arada LCW nın net sıtesınde outlette cok uygun cıcıler var onlar gelsın dıye bekliyorum.
2 elbise
3 tayt
1 bluz
3 şort
1 body hepsini 55tl ye aldım.

gelince resimlerinide atarım. bir göz gezdirin derim. ben şort bulamıyordum ozellikle uygun fıyata. zaten cok az gıyılecek seyler. mumkun olduğunca fıyatı uygun olsun dedım. hepside %100 pamuk.
Hatta elbısenın bırını bayram ıcın duşundum dışarı çıkamaz belkı ama minnoş ilk bayramında don atlet gezmesın dedım :)))))

birde bel ağrısı demişsinizki ikiye ayrılıyor gıbıyım ozellikle gecelerı. simdiden bu kadar ağrıyor son ayda ne yapıcaz bilmiyorum Rabbim hepimizin yardımcısı olsun dayanma gücü versin bize inşallah..

(destan mı yazdım ne :44:)

Kız bi de 4 litre su içiyon )

anacım bilsem niye oluyor ki suyuda fazla içiyorum ama oturarak calıstıgım ve yurumeye yogunluktan dolayı ımkan bulamadıgım ıcın şişiyor boyle ınsallah fazla sısmeden doguma giderım sen napıyon nasıl kızçeler

yok kız onu ben demedim diğer arkadaş dedi

canım merak ettim yemek nasıl geçti,nörüyon

herkezlere günaydın hayırlı günler hayırlı hafta sonları olsun hepimiz içinde

canım hepimizin kv ler bi yerde kesişiyor işte benimde annemden babamdan Allah razı olsun dediğin gibi annem daha ilk hamile kaldığımı öğrendiğinden beri örgü örüyor kv ilk zamanlar anneme yeter örme bende ördürcem dışarıya falan diyodu ama artık onuda demiyor hiç naptınız nettiniz durumunuz nedir hiç yani böle şeyler sormuyor bile bize dediğin gibi sizde yeni ev aldınız bizde geçen sene aldık kredi ödüyoruz biliyolar sinir olduğumuzla kalıyoruz işte perşembe günü a101 bebek eşyaları geldi ya o gün ben de hastaneye gidicektim bide bizim evin oralarda a101 yok eşimde yoktu o gün kv evin orda a101 var bende kv aradım bebek askılarından alırmısın dedim 30 tane etcek kadar 10 tl yapar dedim ttm alırım dedi dün akşam gittik bak almış sağolsun sadece askı millet kapış kapış ne bulduysa almış bizimki hiç ya 2,95 ayakkabılar vardı onlardan almak çok istemiştim insan alır dimi yok yani

canım benim öncelikle teşşekkür eederiz sonuçlar gerçekten çok mutlu etti beni hiç böle bi sonuç beklemiyordum kendimi insilün vurulmya alıştırıyordum çok şükür diyetle idare etcez artık kalan zamanda. evet dün kv baya bi çekiştirdikhaksızda değiliz yani burda gerçekten birbirimizi anlayabiliyoruz bi çoğımuz aynı dertten müzdaribimiz çünkkü

canım merak ettim yemek nasıl geçti,nörüyon
ayşem yemek öylesine geçti ne olsun işte aman gittik yeemk yedik görümcem çocuklar geldi işte pasta kestik biraz otruduk kp sürekli kaynımı ve eltimi övdü durdu pek seviyo onları bu ara biz bişey konuşuyoruz doğumla ilgiline bileiyim kendimizle ilgili kp ordan atlıyo hemen araya kaynımı eltimi sokuyo delirtti bizi anlıcan kv pek samimi olmadım içimden gelmiyo napayım haaa bu arada görümcem epey oldu bana demişti maaşları alalımda alışverişe gidelim sonra da bi daha ses etmemişti dün park yatak aldınız mı baktınız mı falan dedi bizde yarın almaya gidicez dedik fiyatı falan sordu sonra tam çıkar ayak park yatak parasını verdi ben alayım onuda dedi çok sevindirik oldum valla bugüne kadar hiç biriinden bi hayır görmemiştim ilk defa görümcemden maddi bi yardım gördüm çok şaşırdım hem kızıyorum hem bi yandan kıyamaddım da oda eşiyle ayrı iki oğlu var çalışıyo anca geçiniyo kalsın abla biz ayarladık falan dedim ama çok ısrar etti haftaya da diğer eksiklerini almaya gideriz dedi ama daha para harçatmam görümceme sağolsun düşündü ya o bile yeter artık bize tabi kv kp tık yok halan daha nasıl bi cinstir bunlar anlamadım gitti

hepinize günaydın kızlar. yine cumartesi ve yine mesai günü amaaaaa bugün 2 de bebişimi görmeye gideceğiz :) bakalım ne yapmış benim minik prensesim. özledim çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…