2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

enneee kız ben alırım senin minnoşuna kalanları azcık bişey Rabbim sağlıkla kullanmayı nasip etsin cnm inşallah ...bide mahkeme olayı nıcındı kusura bakma bn pek hatırlayamadım da ..

uyku setleri banada pahalı geliyor cnm oyle marketlerde gorursen banada bılgı verırsın dımı..bnde yastıkları kendim yaparım diyorum minnak minnak yastıklar bayılıyorum o yastıklara az yatmaım onlarda ..

canım selam ,sevindim senin adına,düşünen sağolsun,park yataklara ben de netten baktım da bilmiyom uygun olanı nedir,çünkü biz oda yapamıycaz,evimiz uygun değil,o yüzden de kullznışlı bişey olsun istiyorum...

oyle valla bir çanta dıye dört donuyorum. bırde bana alacağımız lohusa gecelıkler, sutyen falan ürkütüyor. geceliklere delı rakamlar soyluyorlar. carsıyı bır dört dönmek gerekıcek. cok da abartı derlerse 1 tane gecelik sabahlık alırım. 2. yı normal alırım dıye düşünüyorum.
gecelik 30tl lohusa gecelik olunca 100 ne mantıktır bu yaaa.. sutyenlerde en 20tldır dıye duşundum.

canım sızın oda takımı tek kısılık yatak oluyordu dımı ? bence siz tek kişilk takım alsanız hem daha uyguna gelır hemde daha uzun kullanırsınız. kenarlıkta park yatagınkını beşiğe takarsınız. park yatakta kenarlık olmasada olur zaten. sert bıryerı yok park yatağın.

ben bımde bulamasam tek kısılık takımlara da bakıyordum. hem simdi benım dalmaçyalı takımım vardı tek kişilik onuda kullanıcam tontişe. 2 takım aldık ama 2 takım yetmez nıhayetınde yıkanıcak kurucak falan. evde en uygun olanları sectım, kendı detarjanıyla yıkadım koydum dolabına.

ben haftalardır bekliyorum o resimleri bilmiyormusunnnn :)))

kızçenin tekmeleyen ayaklarını yerim ben yaaa
aynen canım ya alışverişten gelince evde sergi oluyo resmen açıyoruz bakıyoruz tekrar katlıyoruz tekrar açıyoruz işte şunu şu zaman giyer bunu böyle kullanırız yorumlar yorumlar ooooo çok keyifli çok Rabbim kullancağımız günleride evlatlarımız üzerinde görmeyi de nasip etsin inş.
resim sorunum var benim ya foto mak. buldum evde bu seferde kablosunu bulamıyorum telden de buraya ekleyemiyorum resim o yüzden mecbur eşimi bekliyorum çekmek için resim hafta sonu çekerim aama artık p.tesi eklerim hepsinide inş. ya bide odayı yerleştirmedikte daha aldıklarımızı ölece dolaba koyuyoruz herşey tam bitsin halısı perdesi yerleşimi aksesuarları o zmn süper olcak inş.
bu arada biz halan perde de karar kılamadık akşam görümcemin fikrini alayım dedim örnek tüller vardı elimde onları gösterdim oda benim istediğime hem fikir ama bu seferde kaba taslak hesaplıyorum 500 tl yi geçcek cibinlikle dolap perdesi de dahil oda yüksek rakam ya bugünde bi arkadaşla konuşutuk oda diyo oda takımın falan gayet hoş düm düz tül bile assan şık durur hiç o kadar masraf etme diyo mantıklı geldi dediğide çok açık ucuk mavi tül var ondan iki parça duvardan duvara yaptırayım altlaradn yine perde mandalları oluyo ya ayıcıklı felan onlardan alıp tutturayım nasıl olur sence o tülü seçersem onun metresi 10 tl toplamda herşey dahil yaklaşık 300 tl ye falan gelcek o zman halıyıda çok pahalı bişey almıcam ortalama 100 tl halı hesaplıyorum eşimde bakmış bikaç yerde 80 90 100 tl diyo çok şık halılar var

canımmmm benım :)) oyle kız az kaldı mınnosumun eksıklerı :)) hıncımı dolaptan alasım var zaten cok seker oldu dolabı tıka basa dolu teyzesı :)))

kuvetıde dolabının ustune koyduk. babasıda ''dolabının ustunde bak sadece kendı malzemelerı var'' dıyor.
(ben kızıyordum yılbaşı suslerını koymus kızın dolabının ustune, kaldır onları kızımın dolabından onun malzemelerını koyucaz dıye )

canım mahkeme eşimin eski işyeri açılan bır dava.. kıdem tazmınatı vermemek ıcın iftira attılar. sirketi zarara uğratmış vs vs. birde çalışanlardan bir kaç ifade toplamışlar yok yolsuzluk falan. Allah aşkına biz aylardır borç ödemekten surunuyoruz ve esim haftanın 3-4 gunu sabah 8 aksam 12 çalışıyordu. bırde kıdemı ıstedık dıye attıkları ıftıra cok agır. avukata bıle dedım bızım hesaplarımıza baksınlar yolsuzluk yapan bu kadar borçla mı uğraşır dıye...

borçlarımızı kapatmak ıcın arabımızı satıcaktık rahatlıcaktık yılbaşında oyle karar almıştık. bu dava olunca arabayı sattık avukata gıttı para yetmedı bıle :2:
dun var olan krediye yapılandırma cektık hem avukatın kalan parasını verıcez hem kartları rahatlacaz. Ama Rabbım buyuk bunlar elbet döner onlara.
ben beddua bıle etmıyorum ( kimseye etmem) Allaha havale edıyorum.. kusura bakma canım bır sordun bın işittin. hepimizin derdi ayrı dayanamadım dokuldum (( hayatımda ılk defa mahkeme yasıyorum ve haksız yere yıprandım cok ((

canım uyku setı değilde nevresim takımı vardı A101de keşke baksaydın. ama görürsem illakı haber verırım. ben marketlerı cok takıp edıyorum. :)
bebiş takımında rakamlar cıdden fazla. onu bıraz beklette denk gelır belkı yıne. ayyy o yastıklar cok seker hakıkaten. resim koyarken yastıklarını cekerım :) 1 metre bebek kumaşı aldım 6tl ye 5 tane yastık cıktı.
yanı 2 metre kumaş 12 tl. yastıkiçi kilosu 6 tl. toplam 18 tl ye 10yastık.. iş de değil he yastık yapmak aksıne cok zevklı.
minnoş yatcak minnoş yatcak diye diye sırıta sırıta dıktım :))))))

benim paşamında ayakları vaaaarrr

ayyyy canımmmm benimmmm ne güzel anlattın nminnak ına yaptıklarına gecen bnde alıcaktım a101 den de iş dolayısıyla alamadım işte çok uzuldum ama kısmet zaten hemen bitmiş.

cnm Allah yardımcınız olsun eden bukur yanına kalır mı onların Allah onları bildiği gibi yapsın ne diyim pes eşin o kadar emek vermiş onların yaptığına bak hadi tazminatı vermiyorsun ne iftira atıyorsun aptal herif herifler cnm herşey gönlünüzce olsun inşallah bebişinzde bereketrli gelsin sağlıkla gelsin cnm inşallah..

bende yastık yapıcam bendeeee masallah sanada bnde battanıye yapıyorum aksamdan aksama onumuzdeki kışa bıter herhalde

Kizlar Bebeğimi çok özledim :-(((((((((

bendeeeee canım iyice o bıdık suratlar eller ayaklar cıktı ortaya gozumuzun onenden gıtmıyor. az kaldı ama yakında Allahın ıznıyle koklaya koklaya yerız tontıklerı :)

valla bılge teyzesı kızım gec hıssettırdı bana ama bır kuvvetlendıkı maşallah tekmeleri.
karnıma cimcik atasım geliyor yerım senı dıye :)))

gecen a101den bıle gelınce o yorgunlukla ne varsa serdım y.masasına :))))) esim geldiğinde baksın sergiye diye :))) arabası 1 ay salonda kaldı
cok tatlııı cokkkk :) amin canım inşallah sağlıkla kullansınlar cicilerini miniklerimiz...

biliyorum canım o yüzden dedım ya esınde geldı dıye :) bahane yok pazartesı ıstoyoruz kızımla rüzgârın cıcıslerını :)

canım odasında tek cam yok mu 2 camlı mı odası. çarşıda cok uyguna hazır dikilmiş tuller var. 300 tle bıle cok geldı bana.

düz tül konusunda olur bence. zaten oda takımı, aksesuarları, halısı goz doldurucak. hem bence perde sade olunca oda daha ferah oluyor. beyaz tul ısıgıda güzel alır ıcerı. benım yatak odamda turuncu tül vardı. nefret ettim ondan ışık yüzünden beyaz tul astım mis gibi oldu, aydınlandı oda.

çarşıya gıdecksınız bugun hazır. perdecilerden hazır dıkılmıs tullere bır bakın fıyatlar nasıl. hem o mandallı süsler cok sirin oluyor o da güzel fıkır..

senin paşanın ayaklarınıda ben yisem olmaz mı :)

ya cok tatlı valla onlara iş yapmak. dünyanın ütüsünü yaptım hiç soylenmedım :) ki ütüden cogu ınsan gıbı bende nefret ederım :))
yap yap o yastıkları ben yaptıkça eşiminde içi gidiyor takılıyor bu benım olsun benım yastığım olsun bı dıye :)))
birde benım elimden örgü gelmiyor kendımde bıseyler yapmak cok ıstedım. datlu oluyormuş kız :))))

e cancazım battanıye kışa lazım zaten acele yok relax
kendini yormadan yap keyifle..

ahh aynı sehırde olmamak cok kotu oluyor işte. valla ben a101 toplardım gıdemeyenler için :) olsun canın sağolsun. bakarız yıne nerde kampanya var.

Amin canım. Allah razı olsun... ya orda çalıştığı surece bızım bıle aramız açıldı. cok yoğun çalıştığından.. o zaman ki huzursuzluk ayrı birde ustune yaptıkları cabası....

senin paşanın minnak ayaklarını da yerim ki ben ayyy öpmeye kıyamıcaz biz o ayakları bea nasıl yicez ısırcz bide
karşı komşum doğum yaptı ya gece yattık eşim diyoki ya diyo şimdi karşı komşunun bebeğini ne zaman görürüz ki diyo sen anneyle gitcen mi diyo bebek görmeye ben nasıl görcem ama diyo nasıl bir hasret var içimizde büyüttüğümüz Rabbim sağ salim kavuşmayı nasip etsin inş.

ay bende senin gibi yapıyorum ufacık bişeyde alsam eşim seyahatte falan oluyo gelceği zaman heemn aldıklarımı açıyorum koltuğun üstüne seriyorum gelir gelmez onları görsün diye
bizim oda da tek pencere var oda kapının karşı duvarında hemen ondan kapı açıkken falan şık dursun istiyorum ama zaten şatafatı sevmiyorum biliyosun sade ve şıklıktan yanayım her zaman hazır perdeler duvardan duvara olmaz ki ölçüleride tutmaz çünkü bizim tavan boyu çok yüksek ne bilim bilemedim napsak 300 tl içinde cibinlik ve dolabın perdesi de var ama güneşlikte var stor güneşlik 60 tl olur dedi perdeci aslında evde o kadar çok tül perde güneşlik varki güneşlik evden mi kullansam diye düşünmüştüm perdeci 60 tl diyince ucuzmuş dedim stor olsun bari aslında düz güneşliği perdeciye versem onu stor yapsa fiyat ne olurki yada olurmu ki ay aman bi karar veremedim perde de
ya bide daha öncede dedim ya bizim elimzde o kadar çok kumaş varki ah bide değerlendirebilsek şunları küpürlü felan güzel şeyler var onları bebek odasına yatak örtüsü yaparım demiştim alırken düz renk penye kumaşlar falan makina istiyrımmmmm ama alamam ki şimdi yahu ufff

bu arada dün bim e 10 tl ye çok şirin yelekler gelmiş annem sağolsun almış oğluşuma bi tane 6-9 aylıktan başlıyomuş bedenler haberin olsun dışarda 15-20 den aşağı değildir

tamaM sende yeee SİNEM TEYZESİ .... BİLGE TEYZESİİİ bizi unuttu

he yaaa banada dıyorlar ne gerek var alırsın nıye oruyorsun diye ben zevk alıyorum aksıne bıde ustune orttüğü günleri göreyim daha da mutlu olurum kiiii..

bnde bakıcam bırazdan marketler bakayım neler varmış :26::26::26:

aaaaa unutmamaışş bizziii ..ayy minnacıktır şimdi o bebiş alırsın sende dersin komşuya bn 2 dk benim herife gösterim gelcem diyee
şaka biyana bnm arkadaşımın oğlu var bn ona diyorum oğlunu ısırıcam diye oda diyo bnde diyordum ısırıocam dıye ama kıyamıyorum ki evladıma opmeye bile kıyamıyorum diyo biz acaba nasıl oluruz

geçen hafta aldıklarımızdan iki parça bunlar netten buldum renklerde aynı nasıl sizce kundak 35 tl (heryerde 30 tlmiş kazıklandık azcık) battaniye 25 tl

birde bu halı nasıl sizce kızlar dün eşim royalden bakmış 79 tl miş fiyatı eşim biraz küçük gibi dedi ama ben görmedim fikrinizi alayım dedim odamızı biliyosunuz sizce gidermi bizim odaya bu halı

Bebek kıyafetlerini yıkamak için nasil bi detetjn kullanıyorsunuz,? Dalin sivi sabun mu kullanmaliym yoksa bebekler için olan toz sabun mu kullanmaliym??

ayyy çok güzelmiş bu ciciler halıya bayıldımmmm banada bıraz kücük gibi geldı cnm..hayırlısıyla sağlıkla kullansın paşaaa

kızlar ben çıkıyorım artıkın herkeze mutlu huzurlu hafta sonları olsun inş.
hepinizi ve minnak ayaklarımızı öpüyoruz paşamla

ama bilgem simdi 300 tl dıyosun ya 300 tlye makına alır evdekı kumaşlarla ne var ne yok dıkersınız. perdesi, ortusu, yastığı, çarşafı...
60tl stor uygun geldı dıyosun ama oyle 50ydi 60dı cok yekün yapıyor rakamlar. benı tanımışsındır artık samımıyetımden dıyorum kızma sakın bana heaa :))) canım sızınde borç kredı ondan dıyorum.

bu arada dün bim e 10 tl ye çok şirin yelekler gelmiş annem sağolsun almış oğluşuma bi tane 6-9 aylıktan başlıyomuş bedenler haberin olsun dışarda 15-20 den aşağı değildir

evet canım sağol. bende gordum onu ama ay olarak bıze uymuyor gıbı geldı. 3-6 / 9-12 / 15-18 bedenler var dıye almadım. ben gormedım. 6-9 beden.
bende tam 6-9 bıze uyar zaman olarak dıye dusunmustum.

yaa aynen. tamam hersey hazır satılıyorda onun da tadı başka. zaten annelerimiz gibi a dan z ye yapmıyoruz kı bır kac parça elımızden geldıgınce.
önceden herseyın hazırı yokmuş. elıne gözüne kuvvet mısalı yapıyormuş analarımız.

herhafta kampalar oluyor netten bakmakta fayda var market ınsertlerıne.

canım bayıldımmmmmmmm :) güle güle kullansın tosunpaşa olsun varsın. arada ıllakı acuk kazıklanıyoruz. 5-10 tl. o kadarı normal. :)

halı odaya cok tatlı olur ama boyutuna bakmak lazım yerde bulaşık gıbı minnacık kalmasın. :))) ama model çokkkkk güzel mavi-kahve renkte süper.
çok kucuk değilse fiyatıda ıyıymıs.

kızlar ben çıkıyorım artıkın herkeze mutlu huzurlu hafta sonları olsun inş.
hepinizi ve minnak ayaklarımızı öpüyoruz paşamla

canım sanada ıyı hafta sonları... hadi paranızı bitiremediğiniz bol bereketli alışverişinizi yapın :) pazartesı fotoları bekliyoruz..
bizde kızımla, rüzgârı ve senı cokcaaa opuyoruz

Bebek kıyafetlerini yıkamak için nasil bi detetjn kullanıyorsunuz,? Dalin sivi sabun mu kullanmaliym yoksa bebekler için olan toz sabun mu kullanmaliym??

canım ben ebebekten baby me sıvı bebiş detejanı aldım. aldıklarımı onunla yıkadım miss gibi oldular.
kampanya vardı aldığımda yanında yumusatıcısıda hedıyeydı. sanırım hala devam edıyor kampanya. dalin cok pahalı geldı bana. toz sabunda aldım dalan ın. onunlada eldıven corap gıbı mınıklerı elımde yıkadım.
750 deterjan+750yumusatıcı= 10tl ye aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…