o ne demek öyle yaa ben Cüneyt derim ne demek. onun oğluna konulan adı da sen mi değiştiriceksin o zaman, istediğin başka bi isimle mi hitap ediceksin ne yani. hay allahım!
her ebeveynin çocuğuna isim koyma hakkı var kusura bakmasın. millet de bi zahmet herkese ismiyle hitap etsin. ayyy gerçekten sinir oldum bak şimdi!
fiyatı uygunmuş evet hello baby de görmüştüm sadece alt üst takımlar bu fiyatlarda kapanyadaydı ve kalitesi hiç hoş değildievet canım. 80 tl ye aldım. 3 lü takımlara çarşıda baktım çok pahalı diyorlardı. fiyatı makul geldi.
iyi toptancıları bulmuşşsun:), fiyatlar uygun gibi baya. iyi günlerde kullanın canım.
ben de 1,5 yaşına kadar bizim odada park yatakta kalır diye düşünüyorum. bakalım:))
gecen aksam ben oyle dıycem toruna dedı bnde guldum bişey demedim kv ye dedım kocan cuneyt dıycekmıs dıye zaten onun bi cuneyt hastalıgı var dedı gorumcemınkıned koymak ıstemış olmamış bakalım eğer oyle seslenırse gerekenı uygun bi dille soylerız kp e napalım ...
sevgim ben anlamadım kp adımı cüneyt
yok cnm onun adı değil cuneyt ismini seviyormuş gecende oyle dıyınce eşimle bn pek umursamadık bakalım gorcez duycaz ne diyceğini ...ona gorede uygun bi şekilde anlatırız bızde şimdilik sesimizi cıkarmaık
oda enteresan napcan ne dicen
bu arada öğlen oldu hadi günü yarıladık
cnm bnde iki gundur oyleydi bu sıpalar keyfıne gore tekmelıyor bugunde durmadı kız bnmkı oyle ıkı üç gun durmuyo sonraki gun hareket yok cok nadır canı isterse napıyo acaba buyuyo mu gelişyomuda ses seda yok diyorum bende...oyyyy bn onların tekmeleyen ayaklarını yerim kiiii çok tuhaf bi duygu düşününce içinde bi can besliyorsun yuzunu gormeden sesını duymadan aşık oluyorsun heycanlanıyorsun askar yolu bekler gıbı beklıyorsun onuda acabalar hep kafanda onun için hazırlıklar onun için iyi beslenmeler dualar vs vs bisuru değişklık gırıyr hayatımıza duygulandım ya şimdi benn
canım çok geçmiş olsun belki yediğin içtiğin bişeyden kaynaklanmıştır aman dikkat et kendineTünaydın kızlar
Hayırlı, sağlıklı günler olsun inşallah..
dün gece cok fena geçti hiç bir şey yokken aniden bir bulantı ve tansiyon düşüklüğü neden oldu anlamadım eve sığamadım nefes alamadım resmen.
bugünde maşallah süper uyandım dünden eser yok :)
Bilgecim yuff dıyorum artık kv ne. ben perşembe gunu A101 e gıtmeden eşimi işe bıraktım. ordada hamile bir kız var eşim A101 diyince kızda ''ya bende duymuştum ama gidemedim eşiniz bana da alırmı demiş.'' eşimde benı aradı. bende tam marketın onundeydım arabadan ınecektım bole bole dedi tamam dedim. verdi listeyi. dünyanın malzemesını aldım kıza. elimede yapışmadı.
hee zorlandım mı evet bu gobusle o izdihamda perişan oldum göbüşü bebişi korucam diye uğraştım. (insanlar manyak gıbı davranıyor)
kıza kuvet, kova maşrapa, 2 ayakkabı, mama onluğu, bıberon, emzik, biberon fırçası... ne istediysen aldım. eminim bende istesem o kızda alırdı...
benım kv lerde uyuz olduğum bu yabancının yaptığını yapmıyorlar... benımkıde burda olsaydı senle aynısı yasardım. hatta gıtmezdı bıle sanırım....
nasılsın cancazım :)
bu tekmeler pozisyonla alakalı dıye tahmın edıyorum ben. rahat bır pozisyon alınca bir sure tekmelemiyorlar sanırım. benım kızda da hiç düzen yok :)
dun ılk defa ayakta ve wcdeykende vurdu noluyo kızzz oldum :)))) hep otururken yatarken olurdu.
gun oluyor coşuyor ıçerde pata küte.. halay mı cekıyor ıcerde dıyorumgun geliyor bır iki tık o kadar..
bu tekmeler hareketler hepimizi rahatlattı ya dr sabırsızlığımız aldı resmen.. ya geçen eşimede dedim ki ''ultrasonda gordugumde ve kalp atışlarını duyduğumda aşık olmuştum zaten ama bu kıpırtılar aşk böcüğü yaptı beni'' diye..
birde işin en muhteşem kısmı doğduklarında bizi tanıyor olucaklar...sadece bizi... düşünsene nasıl bısey yaaa...
canım çok geçmiş olsun belki yediğin içtiğin bişeyden kaynaklanmıştır aman dikkat et kendine
valla sinemcim zaten artıkın bişeycik beklemiyorum ben kv den de ne bileyim insan bi tane olsun o ayakkabılardan bari alırdı yani ben gidemediğimden alamadım işte kv askı al dedik sağolsun almış sadece askı oda torbayı dün bi getird ben 30 tane al demiştim 6 lı ya 5 paket oda 10 tl eder torbaya bi baktım pembeli mavili beyazlı karışık almış 8 paket direk tepki verdim o pembeler ne öyle ya dedim kv eee lazım olmucakmı sana sonra dedi lazım olcağı zaman pembede alırım napcam ben pembeyi dedim eee tmm onları eltine aldım zaten dedi aldım torbadan ayırdım hemen pembeleri mavileri beyazları aldım eltimin daha cinsiyet belli bile değil ay neyse görümcemde park yatağın parasını verdi kız akşammm bugün alışverişlere gitcez oğluşuma inş. heycanluıyım oyüzden saatleri geçirmeye çalışıyorum
ayyyy kız oyle deme kıızzz ee biz onları gormeden sevioyorsak onlarda bızısabahtan beri içimde fırtınlar kopuyo bnm sıpa hakktetn içerde halay falan çekiyor..gıdıklanıyorum bazen huoop bi kayıyooo sankii.
bu arada sen napıyon tatlım bi gorunuyon bı kayboluyosun iyisindir umarım ...bide bnm çok pis fena allışvereiş heevsim varr ne yapsam dşye düşünüyorum :44::44::44:
ayyyy kız oyle deme kıızzz ee biz onları gormeden sevioyorsak onlarda bızısabahtan beri içimde fırtınlar kopuyo bnm sıpa hakktetn içerde halay falan çekiyor..gıdıklanıyorum bazen huoop bi kayıyooo sankii.
bu arada sen napıyon tatlım bi gorunuyon bı kayboluyosun iyisindir umarım ...bide bnm çok pis fena allışvereiş heevsim varr ne yapsam dşye düşünüyorum :44::44::44:
canım deme oyle yaaa( bu ara bende de ağrı çok oluyor. korkutuyor bu ağrılar haklısın. bende 2 gundur cok tedırgın oluyorum. aşağıda nasıl bır agrı var anlatamam. ara ara doktoru aramakta fayda var en azından ıcımız rahat edıyor ve ekstra bır durum olsa (Allah etmesın) gel derler.
canımcım sen neden bu kadar kiloyu kafana takıyorsun anlamadım. sürekli kilo takibindesin. resim koymuştun geçenlerde maşallah oyle dediğin kadar zayıf değilsin bebişte maşallah gayet ıyı gozukuyordu. ben fazla fazla aldığım halde dikkat ediyorum ama bu kadar takmıyorum. sağlığı tehlikeye atmadıktan sonra fazlası azı onemlı değil. minnoşlar gelsin hayırlısıyla fazlamızı eksiğimizi hallederiz.
sağol canım bende oyle duşundum sanırım yediğim dokundu birde dun cok iş yaptım elektrik yoktu canım sıkıldı. ya daha once yedıgım bıseyden yedım aksam ama sanırım yağlı geldı. işte son zamanlar hassaslaşıyoruz demekkı mıde konusunda dıkkat etmek lazım.
valla aynen Bilgecim bende artık Allaha havale ediyorum. Rabbım herkesın gönlüne gore versın. bende de gergınlık full artı full haftaya mahkeme ardına kv gelısı. inanırmısın hangı daha cok geriyor bılemedım... o derece kv düşün artık...
özellikle yapmıştır pembeleri.. ben artık bunlarda aaa yanlışlık oldu,, bilemedim,,, lere ınanmıyorum ve yemıyorum.. dertlerı ne ıse rahat batıyor.. oğlun yuvasını kurmus mutlu cok sukur, gelınde sana sevgılı saygılı daha ne aranırsın!????!!
görümceye helal olsun valla. uzuldum onada 2 çocukla yalnız. Allah yardımcısı olsun..
sende almışsın tavrını zaten kv ye. en ıyısını yapmışsın. (dunku hedıye konusunu okumuştum)
ben bu gelısınde yüzüne nasıl bakıcam bılmıyorum içim almıyor artık... aramayan sormayan ınsan.. bıraktım yardımını aramadı bıle.. yuzunu bıle görmek ıstemıyorum.. zaten yıllardır annem yok dıye hep ezmeye calıstı hep sustum sevgı verdım. ama son 2 yılda burnumdan geldı artık bu da son oldu.
ama oyle canım yaaa ben onun sevgısını düşündükçe deliresim geliyor. ağlama tutuyor benı. o mınık kalpler once bızı sevıyor :) sonra babişlerini tanıyorlar oyle sevıyorlar. karşılıklı baştan başlayan bır aşk.. Rabbim ne buyuk.. ne güzel bır his veriyor bize...
ben iyi sayılırım kuşum 3 gundur gobegım ınanılmaz derım patlayacak sankı etim nasıl acıyor anlatamam. fıstık buyuyor sanırım. bırde hepimizde olduğu gıbı malum acaıp bır bel ağrısı var. ama o tepikler benı benden alıyor acı maçı vızzz geliyor :)))))
yaa geçmişi okumadan yazmak ıstemıyorum ee cogu zaman ben gecmısı okuyana kadar dağılıyor mıllet :))) saat problemı oluyor yoksa hergun burdayım.
kızımın dolabıda full hazır bu arada teyzesı bır yandan onunla uğraşıyordum. herşeyı mıs oldu :)
yazarken tekmelendiğimden aşk sarhoşu oldum alısverı unuttum. yap tatlım yap daha neyı bekliyorsun..
bende tek tuk kaldı eksık valla nerdeyse hersey tamam. o alısverıs işi tamamlanınca rahatlıyor ınsan.. 1 ay sonra ıyıce tosbaa olucaz vakıt kaybetme artık.
çantayı alamadım daha çantayı alsam çantayı bılem hazırlıcam :)))
Zayif hamileliklerde erken dogum riski ve dusuk kilolu bebek dogurma riski cok fazla oyzden surekli takip icindeyim dktr suanlik bisey demiyor ama eminimki bidahaki ay baslar riskli demeye oglumdada ayni seyleri yasadim dktr diger hamilelere neden bukadar cok kilo aliyosun diyodu banada donup niye buay kilo almadin diyodu dogum yaptim 56kusurle ve 47kiloya dustum bebegede annr sutu veriyodum. Dahiliyeye yonlendirdi saglik ocagi ve yapilan testlerde butun vitamin degerlerim dusmus ozellikle b12 elim kolum kalkmiyodu sonrasinda 3ay sonra sutum kesildi ve vitaminlerle omega ilaclariyla zor geldim kendime..ben kiloya takmayimda kim taksin sonucta simdi iki cocugum olcak ve onlara yetmem icin saglikli olmam lazim en azindan..
sağol canım bende oyle duşundum sanırım yediğim dokundu birde dun cok iş yaptım elektrik yoktu canım sıkıldı. ya daha once yedıgım bıseyden yedım aksam ama sanırım yağlı geldı. işte son zamanlar hassaslaşıyoruz demekkı mıde konusunda dıkkat etmek lazım.
valla aynen Bilgecim bende artık Allaha havale ediyorum. Rabbım herkesın gönlüne gore versın. bende de gergınlık full artı full haftaya mahkeme ardına kv gelısı. inanırmısın hangı daha cok geriyor bılemedım... o derece kv düşün artık...
özellikle yapmıştır pembeleri.. ben artık bunlarda aaa yanlışlık oldu,, bilemedim,,, lere ınanmıyorum ve yemıyorum.. dertlerı ne ıse rahat batıyor.. oğlun yuvasını kurmus mutlu cok sukur, gelınde sana sevgılı saygılı daha ne aranırsın!????!!
görümceye helal olsun valla. uzuldum onada 2 çocukla yalnız. Allah yardımcısı olsun..
sende almışsın tavrını zaten kv ye. en ıyısını yapmışsın. (dunku hedıye konusunu okumuştum)
ben bu gelısınde yüzüne nasıl bakıcam bılmıyorum içim almıyor artık... aramayan sormayan ınsan.. bıraktım yardımını aramadı bıle.. yuzunu bıle görmek ıstemıyorum.. zaten yıllardır annem yok dıye hep ezmeye calıstı hep sustum sevgı verdım. ama son 2 yılda burnumdan geldı artık bu da son oldu.
ama oyle canım yaaa ben onun sevgısını düşündükçe deliresim geliyor. ağlama tutuyor benı. o mınık kalpler once bızı sevıyor :) sonra babişlerini tanıyorlar oyle sevıyorlar. karşılıklı baştan başlayan bır aşk.. Rabbim ne buyuk.. ne güzel bır his veriyor bize...
ben iyi sayılırım kuşum 3 gundur gobegım ınanılmaz derım patlayacak sankı etim nasıl acıyor anlatamam. fıstık buyuyor sanırım. bırde hepimizde olduğu gıbı malum acaıp bır bel ağrısı var. ama o tepikler benı benden alıyor acı maçı vızzz geliyor :)))))
yaa geçmişi okumadan yazmak ıstemıyorum ee cogu zaman ben gecmısı okuyana kadar dağılıyor mıllet :))) saat problemı oluyor yoksa hergun burdayım.
kızımın dolabıda full hazır bu arada teyzesı bır yandan onunla uğraşıyordum. herşeyı mıs oldu :)
canım kotuyu dusunup cagırma. doktorun kontrollerde kotu bısey demıstı dıye hatırlıyorum. dr sorun yok dedikten sonra bu kadar ustune gıtme. hem sen sureklı buna odaklanırsan beyın vücut ortak çalışıyor olmayacak seyı yaptırırsın vücuduna. bulantıların azaldı yemeyede başladın. vitamınlerıde ıhmal etme gerısını Rabbıme bırak.. hepimiz ve hepimizin minnoşları Allaha emanet.. kimde ne risk var Rabbımden başkası bılemez. bak şeker ölçümleri bile na alakasız cıktı herkeste.. bebek kiloluysa, anne kıloluysa, hamur işi tatlı dıyoruz... ama bunlar olanda şeker çıkmıyor bunlarla alakası olmayanda seker çıkıyor..
ben tatlandırıcı kullanırım yıllardır hamıle olduğumu ogrendıgım an bıraktım. dr.da sordum sakın kullanma dedi. simd en az günde 15-20 kup seker kullanmış oluyorum. hemde aylardır. kılomda o bıle etkı etmıstır dünyanın kalorısı. ama benım asıl şüphem şekerı tetıkler mı dıye olmuştu. ama o bıle olmamış. yanı işin ozu dikkati elden bırakma ama bu kadar da kıloya odaklı gecırme hamılelıgını derım. pozitif dusunce cok onemlı sureklı ''oh bu defa ıyı kılo alıyorum kuzucuğumda cok ıyı Allaha cok sukur'' de dur :)
dimi yaaa o agrılar yok mu bnde iyice kendini gosteröeye basladı hazıranın ortalarına kadar calısırım dıyordum ama bılmıyorum heralde haftamda cıkarım böyle gıderse ...bugun calışmak zaten eziyet gıbı gelıyor bana kk olmasa zaman hıc gecmez boşuna gelıyorum bugun...
ooo masallah alınmış herşeycıkler bnmde ufaklar kaldı bıde beşigin yatağı yastıgı uyku setı falan ama ufak eksiğim çok var daha pek bişey almadım dıyom ya bi c.tesi işten izin alıcam ogleden sonrası için anca oyle...annesi yesin paşasınııı
canım ya kv konusunda çok ii anlaıyorum seni bende oluyorum öyle yüzünü görmeyi bırak sesi duymak adını duymak bile istemiyrum bazen
geldiği gbi kısa kalırda gider inş. hemen mahkemeniz ii geçsnde inş
prensesin dolabını yeni ccilerini resim çekip ekle bi ara
kız senin eksik bişey kalmamış ya saydıklarında hem maddi acıdan uygun şeyler hem bi kerede çıkıp alabilceğin şeyler
teyzesi de yer onuuuubole soya soya :)))
evet canım valla her ay bır oncekını aratıyor. benım alt taraftada muthıs agrı oluyor. doktor normal demıstı. Rabbim hepimize dayanma gucu versin.
sorma canım Rabbım Calısanların yardımcısı olsun dıyorum az kaldı izinlerinize..
bızde mınnosun eksıklerınden zıyade bana hıcbırsey alınmadı :)))) onunkıler tamamlanmadan ıcımden gelmedı kendıme bısey almak ne biliyim. :)
küçük hanımın eksikleri de saka gıbı azıcık zaten bak onun eksıkleri :))))
kuvet filesi
tırnak makası
şapka :)
saç bandı :)
çanta
pişik kremi
bukadarcık :)))
benım sıfıra sıfır..
bu hafta mahkeme gecsınde sonrakı hafta kv gelmeden bunlarıda tamamlayalım artık dıyoruz. benım tansıyondanmıdır bılmıyorum cok dısardada kalamıyorum gecen ay gıbı hemen tırtlıyorum :))
canım uyku setlerını ıyı araştır cok pahalılar ıcındekı yorgan cucuk kadar. cok para verme onlara yazık. ben bımden almıştım 50tlden 2 tane. onun dışında da kendım 2 çarşaf ve yastık yaptım 5-10 tane. gerı kalanıda evde olanlardan tamamladım.
zaten takımdan çıkan yastık süs yastık gıbı geldı bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?