2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
hepinize günaydın kızlar. yine cumartesi ve yine mesai günü amaaaaa bugün 2 de bebişimi görmeye gideceğiz :) bakalım ne yapmış benim minik prensesim. özledim çok

günaydın canım ne güzel prensesi görcen bugün hadi bakalım inş. güzel haberler getircen bizede
artık en çok merak ettiğim öncelikle sağlıklımı herşey yolundamı sonra kaç kilo olduğu bakalım senn prenses ne kadar olmuş

aynen canım. bende sağlığını ve sonra kilosunu boyunu merak ediyorum. birde ultrasona girmeden önce inşallah uyumuyordur diye dua ediyorum :) bazen uyuyor oluyor. canı isterse iki el kol oynatıyor :)

herkeşlere günaydınn

bugun tatıl oldugu nasıl bellı topikte pek kimsecikle yookk anam ne diycem dün kınaya gıttım iş cıkışı oraya gıtmeden eşimin bi akrabası var yakın görümcemin kaynanası neyse bahcasında erik vardı ama daha ufak canım nasıl cekti dedim yiyeyim benm için topladılar yedım bi 10-15 ane sonra kınaya gıttım ah anacııım bnm karnım nasıl agrıyo nasıl agrıyo anlatamam o salıcam o derece neyse kaynanam beni bi tanıdıgını tuvaletıne goturdu ohh dedım cunku kına yerındekı tuvalete gıremedım ıyykk çok pisti...aman bi daha yemem nefsim köreldi zati..Allah tan tok karnına yedim aç yeseydim vay benm halıme

aynen canım. bende sağlığını ve sonra kilosunu boyunu merak ediyorum. birde ultrasona girmeden önce inşallah uyumuyordur diye dua ediyorum :) bazen uyuyor oluyor. canı isterse iki el kol oynatıyor :)

bizim son gittiğimizde şeker yüklemesi yapılmış nasıl agrasifti ultrasyonda iki yumruk el hazırda ayakları içeri çekip çekip tekme atıyodu şekerli sudan oldu sanırım sende çikolata falan ye yolda giderken belki enerji alır kızçede uyumaz harektlenir
bizim daha çok var oğluşu görmeye artık ayda bir gidiyorum ay sonu gibi 4 boyutluya gitmek istiyoduk çok merak ediyorum 4 boyutluda senin özel di galiba 4 boyutlu bakıyomu dr benim ilk gittiğim özel dr mak. 4 boyutluydu ama şimdi hastanede yok

günaydıın

alışveriş işleriniz ne durumda?

park yatak araştırması yapanlar, neye karar verdiniz?
sallansın, sallanırken gıcırdamasın, 3 kademeli olsun diyenler var. ne düşünüyosunuz?

günaydın canım bugün topiği ben açtım sanırım c.tesi ameleleri bizler gıt a dur burdayız
yersen eriği bozarsın mideyi tabi üstüne su içtiysen belkim ondan olmuştur. bende çok hassassımdır o konuda dışarda falan dikkat ederim yediğime
sonra umumane arayışına giriyiz

evet bakıyor canım. her gittiğimde yaklaşık yarım saat muayene ediyor. ama benim nazlı poz vermiyor yüzünü görelim. bir kere gülerken poz verdi eli ağzında. doktor bile şaşırdı. bu bebek resmen gülüyor dedi :) :) :) çok komikti ama. resmen gülüyordu kahkaha atar gibi bir resimdi. ondan sonra bir daha poz vermedi. doğana kadar idare edin diyor galiba :)

günaydıın

sallansın, sallanırken gıcırdamasın, 3 kademeli olsun diyenler var. ne düşünüyosunuz?

günaydın canım alışverişe son gaz devam ediyoruz bizde bugün park yatağını arabasını nevresimlerini çantamızı vs. bunları alıcaz nasip olursa
park yatapı biz daha önceden beğenmiştik direk gidip alıcaz 2 kademeli bziim 3. kademeye ne gerek varki yada bizim için gerek yok diyim sallanır otuncaklı titreşimli falan filan işte bizim için ideal ve fiyatıda dışarıya göre çok uygun bulduk direk fabrika satış yerinden alıcaz p.tesi resimlerini eklerim sizede

oyyy yerim ben onu bizimde paşanın hiç yüz profil resmi yok en son dr çok ısrar ettim yüzünün resmi için ama sakladı yüzünü o kadar uğraştı dr göstermedi bir türlü bziim dr ult. normal 2 boyutlu siyah beyaz 16. hafatda 4 boyutluya girmiştik o zmn çok küçüklerdi hiç bişey belli bile değildi şimdi çok istiyoruz tekrar gidelim biraz daha büyüsün diyorum ama dayanamıcaz sanrıım 1 2 haftaya gideriz

günaydıın

alışverişlere devam tam gaz canım. biz odasını aldık. yarıca yatak odası için ahşap bambu beşiklerden aldık. park yatak almayacağız.

ateşçim hangi marka ve modelde karar kıldınız park yatakta?
ben de arabayı aldım. maxi cosi zapextra.

bir de park yatak dışında beşik de aldın mı? beşik önerenler de var ama ben park yatak almayı düşünüyorum. sanırım sen de öyle.

günaydıın

günaydınnn çok pis fena içimde alışveriş yapma hevesim var ama anlatamam tutyom kendimi ay sonu yapılacak çünkü bn beşiğimi aldım şükür ama yatağı uyku seti falan eksik onlarada ay sonu alınacak nasipse bakalım

aynen cnm c.tesi amelelri hele ben ben tam bi amele kııızz ama nasıl yedim onları bn içimin yagları eridi resmen bıde dalında gorunce hormonsuz hormonsuz daldım

sen yıne bugün alışverişlerdesin yaniii ohhh ne güzel yeaa

alışverişlere devam tam gaz canım. biz odasını aldık. yarıca yatak odası için ahşap bambu beşiklerden aldık. park yatak almayacağız.

hayırlı olsun, güle güle kullansın:)
ben de beşik ve park yatak arasında çok gidip geldim. anladığım, doğrusu yanlışı yok bu işin. ikisinin de avantajları var kendine göre.
ana kucağı-ana dizi gibi şeyler var onlardan almayı düşünyor musunuz?

kendi arkadaş çevremden edindiğim önerileri söyliyim bu arada:

hastane çıkışı zıbın vs de en sağlıklı kaliteli markalar: aziz bebe, idil bebe, funnybaby öneriyorlar
bunlar olmassa da %100 pamuk olmasına özen göstermek iyi olur battaniyesinde falan da tabi.

odada perde-halı-nevresim-bornoz kombinasyonları var takım olarak satıyorlar çok şık duruyor ama bebek uzun süre yatak odasında kalacağı için çok anlamlı gelmemeye başladı odasını bu anlamda tam takım yapmak.

ben de genç odasına dönüşebilen korunaklı yataklı bi oda beğendim ama henüz almadık.

kendiniz için neler aldınız/alacaksınız hastanede falan kullanmak için?

sewgi:))))))
ben de bi kere çıktım fikir sahibi olıym bişey almıycam dedim dayanamadım arabayı aldım ama fiyatı çok uygundu.
onun dışında kılık kıyafet almamak için çok zr tuttum ben de kendimi. Allahım ne tatlı şeyler var yaaa!!:))
aldıklarınızı güle güle iyi günlerde kullanın...

evet canım doğrusu yanlışı yok. herkes aklına yatanı alıyor. biz oda almasaydık o zaman park yatak alacaktık. 3-4 yaşına kadar kullanabiliyorlar çünkü. oda yapınca yaklaşık 1 yaşına kadar beşiğinde yatırıcaz yatak odasında. 1 yaşına yakın odasına geçiricez. anakucağı aldık biz. müzikli elektrikli otomatik sallanma ayarı falan var. bebeğim için bakım ürünlerini aldım. sebamed ten. şampuan-losyon-bebe yağı-madela biberon aldım bir tane. kendim için göğüs pedi aldım. hastane için kendime daha bir şey almadım. lohusa pijaması ve 1 gecelik alıcam.

cnm benim valla sana söyliiimm arabam alındı beşiğim alındı kanguru bebk taşıma cantası malzeme çantası alındı kıyafet 3,5 tanede onlardan alındı amaa daha çoook eksik var hastane cıkısı banyo için gereçler bebk bakım setleriii yatak yastık uyku seti :44::44::44: mmm daha sayamadığım bakalım sağlıkla gelsinlerde bebişler hepsi alınır..senınkının cinsiyeti ne

mantıklı:) zaman hızlı geçmeye başladı. ben 26.haftadayım.. 30lu haftaları girince son dönüş artık:)

aslında ankaradayım ben, ankarada olup alışveriş yapanlara özel bir grup da aradım ama sitede bulamadım.
neyse, artık dünya küçük, herşey iki tuş uzakta:)
şanslıyız bu anlamda bayağı. bi dünya bilgi elimizin altında, çok şükür...

evet bazı mağazalarda bu saydıklarının hepsi var. alınacak dediğin şeyleri bi günde tamamlayabilirsin bebek için olanları önemli olan ne alacağına karar vermek bence.
ana ürünleri edinmişsin. araba yatak vb... gerisi hem kolay hem çok zevkli:)
ben de yatak işine karar versem (park yatak öncesi beşik almak-almamak... işte bütün mesele:))) gerisi çok zevkli olcak. minnoş zıbınlar çoraplar küveti mendili yatağı patiği ay çok tatlı yaa:)))

bizimki kız olacak teyzesi:) ayyy adımız da yok daha. en zoru da o geliyor:)

sizinki kız mı oğlan mı annesi? isim buldunuz mu?

o zevki tatmak için ay sonunu sabırsızlıkla bekliyorumm..maşallha diyelim senin kızınaa benimde paşam olacak nasipse adına hemen hemen karar verildi YİĞİT EFE veya YİĞİT KAAN olucak teyzesii sencehangisi ama bn hiç bu isimlerle sevmedim oğlumu nedense ...

aslında bnm kaln alışverişlerim kolay bizim burda cumartesi pazarı var ay sonunda işten izin alıp giicem bakalım ..ben alışveiş yapmaktan hiç bukadar zevk almamıstım çok güzel bi duyguymus

canım biz izmirdeyiz burda bez bebek diye bi mağaza var fabrika satış yeri biçok yere mal veriyolar biz direk yerinde alıcaz o yüzden uygun denk geldi herşey dahil (yatak-cibinlik-nevresim takımı) 250 tl nevresim biraz farklı beğendik biz o şekilde 270 alcaz
ayrıca beşik almıcaz oda takımı aldık bebek odası yaptık park yatağı yatak odasına koycaz sanırım ilk 1 yaşına kadar bizimle kalır

kız bende dışarda görüyorum satıyoklar eşim alayım diyo canın çekmiştir yok istemyioeum diyorum hiç canım çekmedi onları ben daha çok yaz meyvelerinden tatlı olanları bekliyorum özellikle yediğim görünce dayanamağım bi meyve var o kadar çok yedim ki onuda oğluşta sevcekmi çok merak ediyorum. kız akşam kv gittik ya görümcemlerde geldi biz tv de park yatak gördük dizide aaa bizde yarın alcaz falan dedim görümcemde nerden beğendiniz ne kadar fiyatı falan dedi tam çıkar ayak park yatağın parasını verdi onuda ben alayım dedi hem kızıyorum hemde akşam hiç kıyaamdım bide duygulandı falan bi kötü oldum haftaya da bakım ürünlerini biberonlarını falan alırız dedi ona aldırmıcam ama başka bişey anca kendi çalışıyo iki çocuk bakıyo anca yetiyo zaten bugün zaten gitcektik bizde alışverişe bugün son eksikleride tamamlarız diye düşünüyorum bi bakım ürünlerini biberonlarını bırakcam tam ne alıncak doğru bi bilgim yok onun için biraz araştırayım haftaya da onları alırız inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…