Kızlar maşallah ne güzel heyecanlar. Odalar yapılıyor heyecanlar hazırlıklar. Rabbim ağzınızın tadını bozmasın. Evlatlarinizla yuvanizda mutluluğunuz daim olsun. Huzurla büyütun. Hepimiz sağlıkla doguralim da inş
slm kızlar nasılsınızz ben 16 haftalık hamileyim sizlere bişey sorucam müsadenizle bebeğinizi kaçıncı haftada hissetiniz merak ettim ben bişey hissediyorum 2 günden beri şimdi bile kıpırtılar oluyyor bebeğim midir :26:
cnm bebek deterjanları var bn onlardan kullanıcam pek arastırmadım suan ama dalın kullanırım bn muhtemelenBebek kıyafetlerini yıkamak için nasil bi detetjn kullanıyorsunuz,? Dalin sivi sabun mu kullanmaliym yoksa bebekler için olan toz sabun mu kullanmaliym??
guzel duaların için çok sağol cnm Allah herkese nasip etsin seninde yavrunu korusun sağlıkla gelsin inşKızlar maşallah ne güzel heyecanlar. Odalar yapılıyor heyecanlar hazırlıklar. Rabbim ağzınızın tadını bozmasın. Evlatlarinizla yuvanizda mutluluğunuz daim olsun. Huzurla büyütun. Hepimiz sağlıkla doguralim da inş
slm kızlar nasılsınızz ben 16 haftalık hamileyim sizlere bişey sorucam müsadenizle bebeğinizi kaçıncı haftada hissetiniz merak ettim ben bişey hissediyorum 2 günden beri şimdi bile kıpırtılar oluyyor bebeğim midir :26:
canım ben ebebekten baby me sıvı bebiş detejanı aldım. aldıklarımı onunla yıkadım miss gibi oldular.
kampanya vardı aldığımda yanında yumusatıcısıda hedıyeydı. sanırım hala devam edıyor kampanya. dalin cok pahalı geldı bana. toz sabunda aldım dalan ın. onunlada eldıven corap gıbı mınıklerı elımde yıkadım.
750 deterjan+750yumusatıcı= 10tl ye aldım.
bebeğin olabilir ben erken hissettim senn haftalardaydı baloncuk patlaması gibi olyrdu günde bir kez fln.ama kişiden kişiye değişedebiliyor hissetmek hatta bagırsak hareketlerini bile bebiş die düşünbiliyrz ama ayırt etmek lazım
cnm bebek deterjanları var bn onlardan kullanıcam pek arastırmadım suan ama dalın kullanırım bn muhtemelen
guzel duaların için çok sağol cnm Allah herkese nasip etsin seninde yavrunu korusun sağlıkla gelsin inş
ilk hamilaliğnse bu aralar pıt pıt dıye bişeyler hissedebilrsin veya balık kayması gıbı çunku bnm ılk hamılelığim ve o haftalarımda dedğim şekillerde hissediyordum..
bu arada sağlıkla kucağına alırsın inş
Mrb canim ilk gebeligin mi? Genelde ilkler biraz gec oluyor benim ilk 21 haftada hissettim. Ilkse senin de 16. Haftada zor die düşünüyorum. Gaz kipirtisi olabilir doktorum bana 20 haftadan önce gaz hissedersin demişti.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar maşallah ne güzel heyecanlar. Odalar yapılıyor heyecanlar hazırlıklar. Rabbim ağzınızın tadını bozmasın. Evlatlarinizla yuvanizda mutluluğunuz daim olsun. Huzurla büyütun. Hepimiz sağlıkla doguralim da inş
Ya şu deterjan isine ben bi karar veremedim e bebek yok bizim burda. Dalin dedigin gibi birazbpahali geldi banada dalan düşünüyorum napcam ben yaaa
Amin canım.. İnşallah ağız tadıyla, gönlümüzce alırız bebişlerimizin ihtiyaçlarını ve sağlıkla kullanırlar..
canım ben 26.haftamdayım. Daha 1 haftadır tam anlamıyla hissediyorum. Bebeğin eşi dedikleri bende ön taraftaymış. iyi birşeymiş karnıma dısardan darbelere karsı bebıs daha ıyı korunurmuş. ama tabı onun hareketlerı ıle arada bır duvar olduğu ıcın onun hareketlerını hıssedemedım.
o yüzden hareket konusunda üzme kendini herkesin farklı oluyor kimi 18de hissedyor kimi benım gibi 25.de.
hissedemiyorum diye üzülüyordum simdide güçlü güçlü vuruyor kızım maşallah
hiç sıkma canını..
ınternetten de satısı var ordanda alabılırsın canım. zaten en buyuk masraf doğduktan sonra bez ve deterjanlar.. deterjanlarda maşallah kucucuk sıse dünya para. online sitesinden bak istersen. lekeli çamaşırları tecrübe ede ede gorucez ama ben genel olarak buna devam etmeyı düşünüyorum. malum sık yıkanacak tontişlerin cicileri, yatakları falan..
Aaa nette deterjan gormedim hemen tekrar bakayim. Valla 3 5 paket beZ aldik da dedigin gibi cok para. Yapacak bisy yok bebişler icin sonuçta. Sen deterjandan memnunsun demi?
aynen canım elimizden geldiğince en iyisi olsun ama uygun olsun. ben özellikle cildi ile ilgili şeylere çok özeniyorum. giysiler hep geçici olacak ama süreceğim kremler, deterjanın içeriği, bezi vs bunlar onemlı bence. lakin dalin falanda cok pahalı geldi cok kullanılıcak seyler bunlar bütçede malum..
memnunum canım. ne aldıysak hepsini yıkadım, hiç bir sorun yaşamadım. mis oldular :)
Netten baktim indirimini takip edip alayim bende. Evet bende bakim ürünlerine dikkat ettim. Beze karar verdin mi ? Aynen butce belli tek maasiz burde su anda dikkat ediyoruz ister Istemez:)
Huggies aldim ben bim bezinin beldn cikardigini duydum ben. Almadm onun için. Neyse deneriZ bi gün.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
h.b tşk ederim.. 25 hafta bitti.. ilk çocugum özelde dogdu devletten farkı odada tektim 2 gece kaldım giriş cıkıs saati yok isteyen istedigi gibi geldi gitti.ama devletteki doktorumda cok ii su an muayneler kontroller vs cok ii davranıyo her testi tahlili istio baştan savma yapmıo allah razı olsun.. 2li test 3lü test 90-100 lira civarıydı hiç birini özelde yaptırmadım.özele sadece rutin kontrole ve devlette yaptırdıgım tahlillerin testleri bi ikinci dr görsün die gittim. tek kararsız kaldıgım kou dogumda nereye gitsem.sezaryen olck birde.Hoşgeldin canım kaç haftalıksın? Ben de devlete gitmek istiyodum, tedavi ile oldu özelde hocaya gidiyorum, bi de devlet psikolojimi iyice bozmasın
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kızlar ilk çocuguma hep bimin jenny willy sini kullandım.hiç bi şikayetim yok gayette ii ama her bez her bebegede ii gelmio tabi.sonra sırayla hepsinden bi paket denedim. değiştirme pişik olur şöle olur böle olur dediler ama alakası yok valla hiç bişi olmadı csit cesit denedikte. ama sorarsanız hagisi ii bence kesinlikle huggies süper bi bez kalite zaten bi kere.ama parayı çöpe atmak gbi bişi oldugu için söz konusu bez oldugundan bide cildine zarar vermedigine emin oldugum için bime devam ettim sonra.zarar verseydi mecburen huggies alcaktık.aynen 1 numara ıcın bende aynısını duydum hem bacaklar rahatsızmış hemde belden açılıyormuş. birde her bez her bebişe iyi gelmiyormuş deneme yanılma yontemı yapıcaz bıraz :)
kızlar bişi sorucam.. 7. aya girdik allahın izniyle sezayen olucak. hastane için hazırlık bebek için hazırlık yapıcam da erkenmi henüz??
zaten ilk çocuktan kalan bir dünya sey var cok eksiğim yok ama biraz daha beklesemmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?