kızlar bişi sorucam.. 7. aya girdik allahın izniyle sezayen olucak. hastane için hazırlık bebek için hazırlık yapıcam da erkenmi henüz??
zaten ilk çocuktan kalan bir dünya sey var cok eksiğim yok ama biraz daha beklesemmi?
Güzelim eğer zayıfsan erken hissetmen çok normal 16. hafta çok erken değil, ilk gebelikte 20. hafta deselerde bende 16. haftadan beri hissediyorum :) hareketli bebeiş sennki desene :)) cinsiyeti belli mi?
Amin canım.. İnşallah ağız tadıyla, gönlümüzce alırız bebişlerimizin ihtiyaçlarını ve sağlıkla kullanırlar..
canım ben 26.haftamdayım. Daha 1 haftadır tam anlamıyla hissediyorum. Bebeğin eşi dedikleri bende ön taraftaymış. iyi birşeymiş karnıma dısardan darbelere karsı bebıs daha ıyı korunurmuş. ama tabı onun hareketlerı ıle arada bır duvar olduğu ıcın onun hareketlerını hıssedemedım.
o yüzden hareket konusunda üzme kendini herkesin farklı oluyor kimi 18de hissedyor kimi benım gibi 25.de.
hissedemiyorum diye üzülüyordum simdide güçlü güçlü vuruyor kızım maşallah
hiç sıkma canını..
ınternetten de satısı var ordanda alabılırsın canım. zaten en buyuk masraf doğduktan sonra bez ve deterjanlar.. deterjanlarda maşallah kucucuk sıse dünya para. online sitesinden bak istersen. lekeli çamaşırları tecrübe ede ede gorucez ama ben genel olarak buna devam etmeyı düşünüyorum. malum sık yıkanacak tontişlerin cicileri, yatakları falan..
dün doktora gittim ve şekere bağlı olarak amniyon sıvısının normalden fazla göründüğünü bebeğiminde 2 hafta ileriden gittiğini söledi doktor 3 hafta sonrasına randevu verdi. netten baktım ve korkmaya başladım çok tehlikeli bir durum olsaydı bana söylerdi değilmi doktor hakkarideyim tek kadın doğum uzmanı var sizce napmalıyım oysaki şekerimde acıcık fazla çıkmıştı diyetime uyuyorum 2 haftada 1kg verdim diyetle birlikte. zaten hamileliğe 70 ile başlamıştım dün 72.700 geldim diyetisyenin tartısında o bile şaşırdı bebek nasıl olurda 1.250 gr olur dedi 2 hafta sonra yanıma gel diyette bir sıkıntı olmasın senn kilo vermen gerekmiyor dedi şekerimi bir türlü düzenleyemiyorum acil yardım:/'''''
h.b tşk ederim.. 25 hafta bitti.. ilk çocugum özelde dogdu devletten farkı odada tektim 2 gece kaldım giriş cıkıs saati yok isteyen istedigi gibi geldi gitti.ama devletteki doktorumda cok ii su an muayneler kontroller vs cok ii davranıyo her testi tahlili istio baştan savma yapmıo allah razı olsun.. 2li test 3lü test 90-100 lira civarıydı hiç birini özelde yaptırmadım.özele sadece rutin kontrole ve devlette yaptırdıgım tahlillerin testleri bi ikinci dr görsün die gittim. tek kararsız kaldıgım kou dogumda nereye gitsem.sezaryen olck birde.
Geçmiş olsun cnm. ahmet yalınkaya nerede acaba.ben eşimle gidiyorum mahmut iyi şimdilik bakalım hayırlısı yarın gideceğim doktora.
acil olduğunu söyleyip girseydiniz keşke şimdi nasılsın iyimisin cnm...
merhaba kızlar nasılsınız bakalım ya bende dün cevap verdim kim kimmiş ya anlayamadım eşimi üyelik açmış konuşuyormuş yani şu mutsuzum diyen arkadaşmı anlayamadım...
aynen 1 numara ıcın bende aynısını duydum hem bacaklar rahatsızmış hemde belden açılıyormuş. birde her bez her bebişe iyi gelmiyormuş deneme yanılma yontemı yapıcaz bıraz :)
kızlar ilk çocuguma hep bimin jenny willy sini kullandım.hiç bi şikayetim yok gayette ii ama her bez her bebegede ii gelmio tabi.sonra sırayla hepsinden bi paket denedim. değiştirme pişik olur şöle olur böle olur dediler ama alakası yok valla hiç bişi olmadı csit cesit denedikte. ama sorarsanız hagisi ii bence kesinlikle huggies süper bi bez kalite zaten bi kere.ama parayı çöpe atmak gbi bişi oldugu için söz konusu bez oldugundan bide cildine zarar vermedigine emin oldugum için bime devam ettim sonra.zarar verseydi mecburen huggies alcaktık.
kızlar bişi sorucam.. 7. aya girdik allahın izniyle sezayen olucak. hastane için hazırlık bebek için hazırlık yapıcam da erkenmi henüz??
zaten ilk çocuktan kalan bir dünya sey var cok eksiğim yok ama biraz daha beklesemmi?
Selam Temmuz anneleri size bir soru soracağım.ÇOk sinirim bozuldu.NE düşüneceğimi bilmiyorum.
Ben hamileliği kanamalı,ağrılı,erken doğum tehditi geçiriyorum burada da yazmıştım hep.HAftada bir kadın geliyor evime temizliğe.Ben aşırı aşırı titiz bir insan değilim,evimde zaten salonda iki küçük parça bir de bir odada bir küçük parça halı var.HAlı s evmiyorum,yemek masasının altı bile çıplaktır.MUtfak,koridor antre,yatak odası,küçük odada hiç halım yok.EVimde istediğim iş ise her hafta bir makine çamaşırımız oluyor,yıkansın ütülensin,özellikle tuvaletler ve mutfak iyice temizlensin.
EVde pislik çıkaracak bir tek muhabbet kuşumuz var hep açık salonda ama o belli yerlerde hep durur ,oraları haftaiçi biz de temizleriz ama sonuçta kıyamasak da kuş pislik yapıyor bu da gerçek.NEyse benim halı silinsin,perdeler yıkandı mı,camlar ne oldu gibi bir derim yok.EŞimin bir arkadaşının evine bu bayan geliyordu ve benim anneme temizliğe kadın 2 haftada bir gelir,9da gelir 5 te giderdi.BU bayan akşam 4 te çıkıyor ama sabah sekizde geliyor demişlerdi.Bİr kere olsun sekizde gelmedi,hep dokuzbuçukta geldi,geçen hafta mesela dokuz kırkta geldi.
Evde yerler parke. Benim terliğim lastik iz bırakmış,evin kokusu temiz ama o iz silinmemiş,tuvalete krem gibi birşey dökülmüş kapağına yapışmış siyahlaşmış kenarı,görülmeyecek gibi değil bilerek dokunmadım 2 haftadır silinmiyor,içerdeki klozetin şu su akan taharet yerinden aşağı siyah pas akmış,kadın güler yüzlü iyi ama işte ben çamaşır yıkama sen hamilesin diye yıkıyorum bana bilmemne abla bana niye yıkamıyorsun diyor,işte bilmemne abla dedi ki ben sana yemek hazırlıyorum herkes hazırlıyor mu tabi hazırlıyor dedim bir gizem hazırlamıyor o da hamile yoksa ben çalışıyorum tabi hazırlayacaklar gibi laflar hep duyuruyor ki ben hep ne istiyorsan al ye istediğini diyorum.
BEn evde yatıyorum kalkıp yemek mi hazırlayayım ,kaldı ki normalde çalışıyorum,çalışırken ne yapacak,ne varsa alacak yiyecek.YAni ben çok gıcık oldum ve yollarımızı ayırsak e bu sefer kimi bulacağım diyorum.Acaba haksız mıyım ,yani durum garip mi ben mi garibim bugün o tuvaleti görünce delirdim ama yaa
Canim kesinlikle cok haklisin ama yapacak bisy yok yani hep boyle bu kadinlar ya bende deli oluyorm sunu yap bunu sil demeyince kaytariyorlar hep ben 2 ayda alıyorum cam kapi balkon onemli benim icin gecen ay gözümün onunde burasi silmedin diyorm yoo sildim dışardan tozdu diyor deliriyorum. Şirketlerden iste bakalim bide ben bu ay bi şirketten cagiracagim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yani ben anlamıyorum,hesaplayınca valla ben iş yerinde saat başı daha az para alıyorum ve daha uzun çalışıyorum.İNsan 09.40 da gelip 16 gibi gider mi yani böyle bir tam mesai anlayışı nerede var.En son pisliğinizden oturmaya karar verip vazgeçeceğim sanırım.TUvaleti düşündükçe sinirim zıplıyor ya.(
Guya beden gucu harcadiklari için ücretleri fazla olmaliymis. Bende sinirleniyorum ama bi sekilde muhtac gibiyiz onlara. Paramizla rezillik cekioz işte ben bazen kadin gidio arkasindan is yapiom ya saka gibi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
dün doktora gittim ve şekere bağlı olarak amniyon sıvısının normalden fazla göründüğünü bebeğiminde 2 hafta ileriden gittiğini söledi doktor 3 hafta sonrasına randevu verdi. netten baktım ve korkmaya başladım çok tehlikeli bir durum olsaydı bana söylerdi değilmi doktor hakkarideyim tek kadın doğum uzmanı var sizce napmalıyım oysaki şekerimde acıcık fazla çıkmıştı diyetime uyuyorum 2 haftada 1kg verdim diyetle birlikte. zaten hamileliğe 70 ile başlamıştım dün 72.700 geldim diyetisyenin tartısında o bile şaşırdı bebek nasıl olurda 1.250 gr olur dedi 2 hafta sonra yanıma gel diyette bir sıkıntı olmasın senn kilo vermen gerekmiyor dedi şekerimi bir türlü düzenleyemiyorum acil yardım:/'''''
canım bendede hamileliğe bağlı diyabet çıktı şuan suyum yada bebeğin gelişimi haftası ile uyumlu ama şekerde malesef iri bebek ve su fazlalığı olabiliyor,bu gibi durumlarda oluşabilecek erken doğum riskine karşı önlem almak amacıyla kontroller sıklaşıyor,dahiliye bölümü 10 günde bir değerlendirme yapıyor kadın doğumcumda 3 haftada bir,ama eğer yolunda gitmeseydi yani su fazlalığı iri bebek v.s.olsaydı haftada bir yada 15 günde bir çağıracağını söylemişti bence sen 2 hafta sonra tekrar git derim 3 hafta çok ara vermiş gibime geldi,birde insülin kullanıyor musun?ben insüline başladım hemen,şuan ölçümlerim yoluna girdi eğer kullanmıyorsan dahiliye uzmanına muhakkak görün derim.Önlem alınmazsa suyun fazla olarak devam edebilir.Geçmiş olsun.
canım bendede hamileliğe bağlı diyabet çıktı şuan suyum yada bebeğin gelişimi haftası ile uyumlu ama şekerde malesef iri bebek ve su fazlalığı olabiliyor,bu gibi durumlarda oluşabilecek erken doğum riskine karşı önlem almak amacıyla kontroller sıklaşıyor,dahiliye bölümü 10 günde bir değerlendirme yapıyor kadın doğumcumda 3 haftada bir,ama eğer yolunda gitmeseydi yani su fazlalığı iri bebek v.s.olsaydı haftada bir yada 15 günde bir çağıracağını söylemişti bence sen 2 hafta sonra tekrar git derim 3 hafta çok ara vermiş gibime geldi,birde insülin kullanıyor musun?ben insüline başladım hemen,şuan ölçümlerim yoluna girdi eğer kullanmıyorsan dahiliye uzmanına muhakkak görün derim.Önlem alınmazsa suyun fazla olarak devam edebilir.Geçmiş olsun.
kızlar ben daha 50 gr yüklemeyi yaptırmadım. 26. haftadayım . 50 gr testi nasıl yapılıyor?:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?