2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
dün doktora gittim ve şekere bağlı olarak amniyon sıvısının normalden fazla göründüğünü bebeğiminde 2 hafta ileriden gittiğini söledi doktor 3 hafta sonrasına randevu verdi. netten baktım ve korkmaya başladım çok tehlikeli bir durum olsaydı bana söylerdi değilmi doktor hakkarideyim tek kadın doğum uzmanı var sizce napmalıyım oysaki şekerimde acıcık fazla çıkmıştı diyetime uyuyorum 2 haftada 1kg verdim diyetle birlikte. zaten hamileliğe 70 ile başlamıştım dün 72.700 geldim diyetisyenin tartısında o bile şaşırdı bebek nasıl olurda 1.250 gr olur dedi 2 hafta sonra yanıma gel diyette bir sıkıntı olmasın senn kilo vermen gerekmiyor dedi şekerimi bir türlü düzenleyemiyorum acil yardım:/'''''

Ben cantayi daha hazir etmedim ama koyacaklarim hazir gibi ne olur ne olmaz bencede hazir etmek lazim. Anidn bir durum olursa sıkıntı çekilmesin. Yavaş yavaş toparlan bu ay artik. Doğum yapmış biri olarak senin daha tecrübeli olman lazim canim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Güzelim eğer zayıfsan erken hissetmen çok normal 16. hafta çok erken değil, ilk gebelikte 20. hafta deselerde bende 16. haftadan beri hissediyorum :) hareketli bebeiş sennki desene :)) cinsiyeti belli mi?

dr tahminde bulundu erkeğe benziyor dedi geçen hafta dr gittimm göbek kordonu bacağinin arasında idi oyüzden keşinleşmedi bu pazartesi tekrar gideceğimm kesin bişey söylüycem dedi çok heycaanlı daha önce hiç böyle kıpırtılar hisetmedim sanırım bebeğim erkenn hisettim galiba ben.
çok sağolun kızlar ne güzel hazırlıklara başlamışsınız tatlı telaşlar bunlar kolay gelsin işallah sağsalim kucaklarınıza alırsınız meleklerinizii

merhaba zeynep,
şekerin kaç çıktı? bende hakkaride doktora gidiyorum tahlil sonuçlarımı yogunluktan dolayı doktora gösteremedim 50 gr lık yüklemede açlık 80 tokluk 140 çıktı benim bebeğimde bir hafta ilerde gidiyor ne olur ne olmaz die şekere dikkat ediyorum.

Selam arkadaşlar bende temmuzda doğum yapacağım tabii bebeğim hayırlısıyla vaktinde gelirse

tahmini doğum tarihi 11 temmuz

Anladım canım. Benim ikiz olduğu için 2li3lü yapılması, ayrıntılı da 250 tl

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canm ben cok hastaym valla ( ahmet yalinkaya karakoc plaza da...
Böbreklerimde enfeksiyon var ayrica sag böbregimde asiri açılma olmus simdi hastanede yatiom serumlar takilio gecmio enfeksiyon erken dogum olcak yoksa... Sen naslsn umarm hepiniz iyisinizdr ALLAH (C.C) saglıkla bebislerimizi kucagimza almayi nasip etsin.. :)

Selam Temmuz anneleri size bir soru soracağım.ÇOk sinirim bozuldu.NE düşüneceğimi bilmiyorum.

Ben hamileliği kanamalı,ağrılı,erken doğum tehditi geçiriyorum burada da yazmıştım hep.HAftada bir kadın geliyor evime temizliğe.Ben aşırı aşırı titiz bir insan değilim,evimde zaten salonda iki küçük parça bir de bir odada bir küçük parça halı var.HAlı s evmiyorum,yemek masasının altı bile çıplaktır.MUtfak,koridor antre,yatak odası,küçük odada hiç halım yok.EVimde istediğim iş ise her hafta bir makine çamaşırımız oluyor,yıkansın ütülensin,özellikle tuvaletler ve mutfak iyice temizlensin.

EVde pislik çıkaracak bir tek muhabbet kuşumuz var hep açık salonda ama o belli yerlerde hep durur ,oraları haftaiçi biz de temizleriz ama sonuçta kıyamasak da kuş pislik yapıyor bu da gerçek.NEyse benim halı silinsin,perdeler yıkandı mı,camlar ne oldu gibi bir derim yok.EŞimin bir arkadaşının evine bu bayan geliyordu ve benim anneme temizliğe kadın 2 haftada bir gelir,9da gelir 5 te giderdi.BU bayan akşam 4 te çıkıyor ama sabah sekizde geliyor demişlerdi.Bİr kere olsun sekizde gelmedi,hep dokuzbuçukta geldi,geçen hafta mesela dokuz kırkta geldi.
Evde yerler parke. Benim terliğim lastik iz bırakmış,evin kokusu temiz ama o iz silinmemiş,tuvalete krem gibi birşey dökülmüş kapağına yapışmış siyahlaşmış kenarı,görülmeyecek gibi değil bilerek dokunmadım 2 haftadır silinmiyor,içerdeki klozetin şu su akan taharet yerinden aşağı siyah pas akmış,kadın güler yüzlü iyi ama işte ben çamaşır yıkama sen hamilesin diye yıkıyorum bana bilmemne abla bana niye yıkamıyorsun diyor,işte bilmemne abla dedi ki ben sana yemek hazırlıyorum herkes hazırlıyor mu tabi hazırlıyor dedim bir gizem hazırlamıyor o da hamile yoksa ben çalışıyorum tabi hazırlayacaklar gibi laflar hep duyuruyor ki ben hep ne istiyorsan al ye istediğini diyorum.

BEn evde yatıyorum kalkıp yemek mi hazırlayayım ,kaldı ki normalde çalışıyorum,çalışırken ne yapacak,ne varsa alacak yiyecek.YAni ben çok gıcık oldum ve yollarımızı ayırsak e bu sefer kimi bulacağım diyorum.Acaba haksız mıyım ,yani durum garip mi ben mi garibim bugün o tuvaleti görünce delirdim ama yaa

Son düzenleme:
aynen 1 numara ıcın bende aynısını duydum hem bacaklar rahatsızmış hemde belden açılıyormuş. birde her bez her bebişe iyi gelmiyormuş deneme yanılma yontemı yapıcaz bıraz :)

Kizlar bende ogluma ilk prima kullandim sonradan bimin bezi jenny willy kullandim cokta memnundum ama suan 15gundur primaya dondum oda bimin bezi kucuk gelmeye basladigi icin NRYAydn cim bende yapmadim daha canta hazirligi oglumdan kalanlari yikadim utuledim bikac takimda ananesi almis ben 2hafta sonra pijamalarimi fln almak istiyorm sezeryanim brnde yani 30haftaya cantam hazir olur bu arada 25+0 dayim bugun

Canim kesinlikle cok haklisin ama yapacak bisy yok yani hep boyle bu kadinlar ya bende deli oluyorm sunu yap bunu sil demeyince kaytariyorlar hep ben 2 ayda alıyorum cam kapi balkon onemli benim icin gecen ay gözümün onunde burasi silmedin diyorm yoo sildim dışardan tozdu diyor deliriyorum. Şirketlerden iste bakalim bide ben bu ay bi şirketten cagiracagim.

Yani ben anlamıyorum,hesaplayınca valla ben iş yerinde saat başı daha az para alıyorum ve daha uzun çalışıyorum.İNsan 09.40 da gelip 16 gibi gider mi yani böyle bir tam mesai anlayışı nerede var.En son pisliğinizden oturmaya karar verip vazgeçeceğim sanırım.TUvaleti düşündükçe sinirim zıplıyor ya.(

Son düzenleme:

Guya beden gucu harcadiklari için ücretleri fazla olmaliymis. Bende sinirleniyorum ama bi sekilde muhtac gibiyiz onlara. Paramizla rezillik cekioz işte ben bazen kadin gidio arkasindan is yapiom ya saka gibi

Ya bana hiç beden gücü demesin ben nöbet tutuyorum aralıksız 36 saat çalıştırıyor devlet beni uyumadan ve o nöbete 100 lira veriyor ben sabah 9 buçuk akşam dörde 100 tl artı 10 tl yol parası veriyorum bir de yemek hazırlanması bekleniyor artık ben ne diyim bilmiyorum.

Son düzenleme:

canım bendede hamileliğe bağlı diyabet çıktı şuan suyum yada bebeğin gelişimi haftası ile uyumlu ama şekerde malesef iri bebek ve su fazlalığı olabiliyor,bu gibi durumlarda oluşabilecek erken doğum riskine karşı önlem almak amacıyla kontroller sıklaşıyor,dahiliye bölümü 10 günde bir değerlendirme yapıyor kadın doğumcumda 3 haftada bir,ama eğer yolunda gitmeseydi yani su fazlalığı iri bebek v.s.olsaydı haftada bir yada 15 günde bir çağıracağını söylemişti bence sen 2 hafta sonra tekrar git derim 3 hafta çok ara vermiş gibime geldi,birde insülin kullanıyor musun?ben insüline başladım hemen,şuan ölçümlerim yoluna girdi eğer kullanmıyorsan dahiliye uzmanına muhakkak görün derim.Önlem alınmazsa suyun fazla olarak devam edebilir.Geçmiş olsun.

sende sınırdasın ama sennki benimkinden daha iyi durumda benm 50de 159 çıkmıştı 100 grlık yaptılar 189-134-68 çıktı nefret ediyorum ya her muayeneye gittiğimde stres oluyorum bence şekerimde o yüzden artıyor çok dikkat ediyorum şekerden uzak durmaya çalışıyorum her türlü ama olmuyorr'''

yok insüline gerek duyulmadı 100 grlıkta 189 -134-68 çıktı aç akrnada 94 değerlerim çok yüksek değilmiş ama diyet çok önemli dedi ya ben aslında diyete falan dikkat ediyorumda stresliyim çok çokk

canım mrh bende de gebelik diyatbeti çıktı senin değerlerin kaçtı hemen insüline geçildi merak ettim bende de çıktı çok korkuyorym birde ölçümleri ne zaman yapıyorsun yani yemekten kaç saat sonra nasıl çıkıyor falan işte

:26:

kızlar ben daha 50 gr yüklemeyi yaptırmadım. 26. haftadayım . 50 gr testi nasıl yapılıyor?:26:

kızlar ben daha 50 gr yüklemeyi yaptırmadım. 26. haftadayım . 50 gr testi nasıl yapılıyor?:26:

canim ac olarak dr ye gidiyosun once kan veriyosun sonra sekerli su icip 1 saat bekliyosun tekrar kan veriyosun. insallah sonuclarin temiz cikar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…