selamünaleyküm kızlar nasılsınız
Tesekkurler devaleur insallah iyi cikar sali gunu yaptiracagimcanim ac olarak dr ye gidiyosun once kan veriyosun sonra sekerli su icip 1 saat bekliyosun tekrar kan veriyosun. insallah sonuclarin temiz cikar :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
A.s canim. Nasilsin?
sağ tarafımda sancı girip çıkıyor anlamadım sabahtan buyana korkuyorum ya dün gittim doktora bi sorun yok dedi ama orda apandisit var bide böbreğim genişlemiş tel takılacak ama ne sancısı bilemedim gazımda yok
Kizlar bir de ufakliklara biseyler almaya basladiniz mi?
Canim bence cok dinleme kendini sen tetikte beklio gibisin her an bişi olacak die rahat ol biraz bak dr biai yok demis ne güzel bebiş iyi. Yaaa tel mi takılacak banada rn son 4.5 mm büyümüş 3 katı daha büyürse tel takilir demişti. Gecmis olau canim uzme kendinidr bebiside.
sağol canım evet benimde büyümüş mm takılması lazım dedi salı gidicem hem seker için hem böbrek için inş
canım psikolojim çok bozuk gerçekten kendimi dinlemeyeyim diyorum sabahtan bu yana bi anda bi sancı giriyo çıkıyo hatırlıyorum yine bakalım inş acillik olmam yine teşekkür ederim canım desteğin için
canım mrh bende de gebelik diyatbeti çıktı senin değerlerin kaçtı hemen insüline geçildi merak ettim bende de çıktı çok korkuyorym birde ölçümleri ne zaman yapıyorsun yani yemekten kaç saat sonra nasıl çıkıyor falan işte
:26:
Kizlar bir de ufakliklara biseyler almaya basladiniz mi?
Üzülme canim az kaldi bak geliyor hayirlisiyla bebişler... kendine iyi bak ki bebiş iyi olsun. Benimde böbrek agrim var ama hissetmemeye çalışıyorum aklimi vermiyorum yoksa olecem agridan
sağol canım evet benimde büyümüş mm takılması lazım dedi salı gidicem hem seker için hem böbrek için inş
canım psikolojim çok bozuk gerçekten kendimi dinlemeyeyim diyorum sabahtan bu yana bi anda bi sancı giriyo çıkıyo hatırlıyorum yine bakalım inş acillik olmam yine teşekkür ederim canım desteğin için
zor valla hele hamileyken ağrılar daha dayanılmaz oluyor ama yavrularımız için dayanıcaz inş canım bana dua et hamile halinle şıu sağ kasığımdaki ağrı gçsin inş duanı esirgeme
selam canım geçmiş olsun inşallah sende insüline gerek kalmaz,benim 50 likte sınırda 134,sonra biz tedbir amaçlık 75 lik yaptırdık ondanda 1.saat 125 2.saat 127 çıktı yani asıl sorun 2.saatteydi...sonra diyet+şeker takibi verdi cihazla diyet eşliğinde 1 hafta ölçüm yaptım,1 hafta sonra doktor değerleri biraz fazla buldu 1 defa 163 çıktı diğerler 130-135 arasıydı bunlar 2.saat tokluklar...Gebelik diyabeti başlangıcı teşhisi konuldu insüline başlandı sabahları tokluk iyi diye sabah vurulmuyorum ama öğlen ve akşam 2 şer doz insülin yapıyorum 10 günde bir dahiliye doktoruna kontrole gidiyorum ve kadın doğum kontrollerimde ölçümler doğrultusunda sıklaşabilecek.İnsülinden sonra şuan değerlerim gayet iyi çıkıyor bu kezde sabah açlık raydan çıktı var bi gariplik yani anlayamadım.Böyle giderse insüline bşrde sabah açlık dozu eklenecekmiş ama şuan takip aşamasındayım önlem alınması şart.
selam canım güzel haberlerle gelirsin inşallahGunaydin kizlar herkese musmutlu bir gun olur ins. Bizimde saat10 da Dr randevumuz var ogluaumu gorcem cok mutluyum....
günaydın bacılarım,uykusuzumm,gecede 3-4 kez helaya kalkıncauyuması güç oldu,iiiçççç bişey yapmadan oturasım var be
Gunaydin kizlar herkese musmutlu bir gun olur ins. Bizimde saat10 da Dr randevumuz var ogluaumu gorcem cok mutluyum....
herkezlere günaydınnnnn mutlu huzurlu sağlıklı bol tepikli en güzel hafta hepimizin olsunnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?