selam canım güzel haberlerle gelirsin inşallah
Amin insallh... ohh masallh tepinsin bebiş ama daha erken cikatim demesin:) @Ates alisveris bittimi neler aldiniz bakalim.?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
günaydınnnnn herkese iyi haftalar olsun. çabucak geçsin
yawrular günaydın bakemmmHerkese gunaydınnnn
ayy bende daha heeec birsey almayanlardanım 2 tane yazlık askılı tulum bir tane ayaklı alt o kadar başkada birse almadım ama kızımda kalma yangurumuz varrrr yani alışverişin cogu bitti sayılır dermişimaman sağlık olsun hepsi olur diyorum zaten internetten karar verdim nerdeyse herseye zira hersey internetten almalıyım gidemicem alısverise ama olsunnn internette olsa keyifli (nasıl teselli veriyorum ama kendime )
alışveriş bitermi hiççç hafta sonu park yatak ve bebek arabasını aldık birde perde siparişimizi verdik perdeler 10 gün sonra gelicek
az bişey eksiğimiz kaldı halı bulamıyoruz kaç yer gezdik bebek odası halısı çok satılmıyomuş o yüzden bulamıyoruz
günaydın canım bişey sorcam sana ya biz bebek odasına halı bulamıyoruz bir türlü çok satılan bişey değimiş o yüzden ya katalog gösteriyorlar yada çocuk odası için arabalı vs. halılar sen baktın mı hiç halı bildiğin bir yer varsa önerebilceğin çok sevinirim vallagünaydınnnnn herkese iyi haftalar olsun. çabucak geçsin
Herkese gunaydınnnn
ayy bende daha heeec birsey almayanlardanım 2 tane yazlık askılı tulum bir tane ayaklı alt o kadar başkada birse almadım ama kızımda kalma yangurumuz varrrr yani alışverişin cogu bitti sayılır dermişimaman sağlık olsun hepsi olur diyorum zaten internetten karar verdim nerdeyse herseye zira hersey internetten almalıyım gidemicem alısverise ama olsunnn internette olsa keyifli (nasıl teselli veriyorum ama kendime )
günaydın canımHerkese günaydın. Mutlu huzurlu aşk dolu ve bol tekmeli bir hafta geçirmenizi dilerim. Umarım herkes iyidir
Halıyi ben netten aldim fotosunu atmistim görmedin sanirim fiyatida cok uyguna geldi cok begendim ben bi bak istersen. Canim
günaydın bacılarım,uykusuzumm,gecede 3-4 kez helaya kalkıncauyuması güç oldu,iiiçççç bişey yapmadan oturasım var be
Gunaydin kizlar herkese musmutlu bir gun olur ins. Bizimde saat10 da Dr randevumuz var ogluaumu gorcem cok mutluyum....
herkezlere günaydınnnnn mutlu huzurlu sağlıklı bol tepikli en güzel hafta hepimizin olsunnn
Herkese gunaydınnnn
Herkese günaydın. Mutlu huzurlu aşk dolu ve bol tekmeli bir hafta geçirmenizi dilerim. Umarım herkes iyidir
günaydın canım bişey sorcam sana ya biz bebek odasına halı bulamıyoruz bir türlü çok satılan bişey değimiş o yüzden ya katalog gösteriyorlar yada çocuk odası için arabalı vs. halılar sen baktın mı hiç halı bildiğin bir yer varsa önerebilceğin çok sevinirim valla
bu arada sanki daha dün çift rakamlara düştüm diye seviniyordun ki şimdi 80 lere düşmüşün nasıl geçiyo zaman
cancazım günaydın valla sağlıkla gelsinler de en önemlisi donsuz kalmazlar ya bi şekilde alıncak herbirşeyleri
günaydııın
napıyonuz kızlar nasılsınız..bi hafta sonu yıne bn anlamadan bıttı gıttıbilge cnm naptın yaptın mı alışveriş oğluşa ..
Gunaydinnnn... doktora oglusu görmeye gidiyoruZz yupppiiiii:)) gors kizlar dua esin bize
herkese merhaba
napıyosunuz göbişli güzeller
Kızlar bebeği ters olan varmı bu velet benim anamı ağlattı yürürken bile kitleniyorum biraz durup sonra tekrar yürümeye başlıyorum..
Ayakları aşağıda inanın tekme attığında kıçımdan çıkacak sanıyorum sancıda yapıyor...
Kızlar bebeği ters olan varmı bu velet benim anamı ağlattı yürürken bile kitleniyorum biraz durup sonra tekrar yürümeye başlıyorum..
Ayakları aşağıda inanın tekme attığında kıçımdan çıkacak sanıyorum sancıda yapıyor...
herkese merhaba
napıyosunuz göbişli güzeller
günaydııın
napıyonuz kızlar nasılsınız..bi hafta sonu yıne bn anlamadan bıttı gıttıbilge cnm naptın yaptın mı alışveriş oğluşa ..
günaydın canlar,hayırlı haftalar inşallahKızlar bebeği ters olan varmı bu velet benim anamı ağlattı yürürken bile kitleniyorum biraz durup sonra tekrar yürümeye başlıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?