günaydın canım. gözükmüyorsun ne zamandır.günaydın anneler nasılsınızz???
27 haftalık gittiğimde şimdilik ters dedi. bazen bana da tekme atınca tırsıyorum valla.kasıklardan yada sol yandan geliyor salvolar genelde :) sert olunca da korkuyorum. sol bacak ağrım vardı geçti çok şükür :) onun dışında kendimi çok zorlamadığım sürece ağrım yok.
ama doktorum bekleyeceğiz dedi. döner büyük ihtimalle :) inşallah tabi.
32. haftam 13 mayıs a geliyor. o zaman izne ayırıcam dedi doktorum. ama kendimi iyi hissediyorum aslında öyle yoğun ve ağır bir işimde yok. hamileyim diye karışanım edenim de yok. acaba 15 haziran a kadar devam etsem mi diye düşünmeye başladım. iş yerinde yediğime içtiğime daha çok dikkat ediyorum daha çok hareket ediyorum. evde olunca bir süre sonra kendimş koltukla bütünleşmekten alıkoyamıyorum
MERHABA güzel haftalar olsun hepinize... bu aralar kemik ağrılarım başladı. kalsiyum içeren gıdalar (süt,yoğurt,peynir) bol bol tüketiyorum ama :2: dışarıdan takviye kalsiyum kullanan var mı acaba? dr um vermedi bana. benimde 32 haftalık iznim 8 mayıs ta başlıyor ama malesef çalışmam gerekiyor. inşallah kötü bir şey olmaz....
Kızlar bebeği ters olan varmı bu velet benim anamı ağlattı yürürken bile kitleniyorum biraz durup sonra tekrar yürümeye başlıyorum..
Ayakları aşağıda inanın tekme attığında kıçımdan çıkacak sanıyorum sancıda yapıyor...
günaydın canım. gözükmüyorsun ne zamandır.
izin işini bende doktoruma sordum. 15 mayısta izne ayrılabilirsin dedi. ben belki uzatabilirim deyince. ben tavsiye etmiyorum dedi. yani bu işi araştıranlar 32. haftada izne ayrıl diyorlarsa var bir bildikleri. 32 de kendini bu kadar iyi hissetmeyeceksin. ağrılar artacak,iyice ağırlaşacaksın dinlenmeni öneririm dedi. birde 32. hafta ve 37. hafta gebelik için bir milattır dedi. bu aralıkta bebeğin doğması istediğimiz şeydir. 37 den sonra istediği zaman gelebilir dedi.
günaydın anneler nasılsınızz???
27 haftalık gittiğimde şimdilik ters dedi. bazen bana da tekme atınca tırsıyorum valla.kasıklardan yada sol yandan geliyor salvolar genelde :) sert olunca da korkuyorum. sol bacak ağrım vardı geçti çok şükür :) onun dışında kendimi çok zorlamadığım sürece ağrım yok.
ama doktorum bekleyeceğiz dedi. döner büyük ihtimalle :) inşallah tabi.
32. haftam 13 mayıs a geliyor. o zaman izne ayırıcam dedi doktorum. ama kendimi iyi hissediyorum aslında öyle yoğun ve ağır bir işimde yok. hamileyim diye karışanım edenim de yok. acaba 15 haziran a kadar devam etsem mi diye düşünmeye başladım. iş yerinde yediğime içtiğime daha çok dikkat ediyorum daha çok hareket ediyorum. evde olunca bir süre sonra kendimş koltukla bütünleşmekten alıkoyamıyorum
Evet benim kızımda ters duruyor :) sürekli aşağıya vuruyor doktor yürüyüş yap dedi ama bende kitleniyorum senin gibi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
günaydın canlar,hayırlı haftalar inşallahdemetcan o sıkıntı bende de var pırt diye çıkacak zannediyom,resmen gıdıklanıyom içerden yaa,aynen makat geliş duruyo cadı,kız biz hayırlısıyla kucağımıza bir alalım tek tek sorcam hesabını,ısırcam onun poposunu
günaydın canım. gözükmüyorsun ne zamandır.
izin işini bende doktoruma sordum. 15 mayısta izne ayrılabilirsin dedi. ben belki uzatabilirim deyince. ben tavsiye etmiyorum dedi. yani bu işi araştıranlar 32. haftada izne ayrıl diyorlarsa var bir bildikleri. 32 de kendini bu kadar iyi hissetmeyeceksin. ağrılar artacak,iyice ağırlaşacaksın dinlenmeni öneririm dedi. birde 32. hafta ve 37. hafta gebelik için bir milattır dedi. bu aralıkta bebeğin doğması istediğimiz şeydir. 37 den sonra istediği zaman gelebilir dedi.
benim bebik oldu olası ters duruyor:) aynen dediğin gibi anamı ağlattı. aşağı aşağı atıyor tekmeleri. sadece geçen gittiğimizde normal duruyordu. doktor bile hayret dedi. cumartesi gittik yine ters :) dediğin gibi çok ağrı yapıyor.
benimde 19 mayısta başlıyor ama çalışmam gerekmesede izin doğum sonrasına kalsın diye çalışabildiğim kadar çalışmalıyım hayırlısı inş :44:
gunaydın cnm ,günaydınlarr yorucu bir haftasonundan sonra huzurlu bir hafta diliyorum herkese
cumartesi annem,kardeşim ve eşi birde baldan tatlı yeğenim geldi 11 aylık paşam tosun olmuş acık sevdim öptüm ama pire gibi sıpa hızına yetişemedimakşamına gittiler ama çok yorulmuşum pazar günü ayaklarımın üstüne basamadım
bu sabahta işe geç kalıyorum diye bir poğaça yedim ama şuan fenalardayım,hepsi geri geliyo ama kusamadımdabunun sorumlusuda belli aslında çok kızgınım çok
perşembe kızımla randevumuz var ilk defa 1 ay beklemiş olucam bu bir rekkorrrrsonrada gelmicem işe aldığım pijamaları kocişim beğenmemişti annem,kardeşim,gelinde bunlar olmaz lohusa takımı al diye tutturdular el mahkum alıcaz benim hiçç tarzım değil ya ben eşofman tşört tarzı 2 tk almıştım,eşimde sabahlıklı falan al dedi bir dünya para vericem benden başka herkes kokoş anacım ya ne yapayım dr perşembe bir kez daha kız desinde ona göre pembeli alayım
MERHABA güzel haftalar olsun hepinize... bu aralar kemik ağrılarım başladı. kalsiyum içeren gıdalar (süt,yoğurt,peynir) bol bol tüketiyorum ama :2: dışarıdan takviye kalsiyum kullanan var mı acaba? dr um vermedi bana. benimde 32 haftalık iznim 8 mayıs ta başlıyor ama malesef çalışmam gerekiyor. inşallah kötü bir şey olmaz....
günaydın kızlar mutlu haftalar diliyorum...
selam cancağızlarMERHABA güzel haftalar olsun hepinize... bu aralar kemik ağrılarım başladı. kalsiyum içeren gıdalar (süt,yoğurt,peynir) bol bol tüketiyorum ama :2: dışarıdan takviye kalsiyum kullanan var mı acaba? dr um vermedi bana. benimde 32 haftalık iznim 8 mayıs ta başlıyor ama malesef çalışmam gerekiyor. inşallah kötü bir şey olmaz....
canım hoşgeldin,tahmin ettim yoğun geçtiğini,eymen ve ev-iş üstüne misafir de ,değişiklik olmuştur tabi de,e yorgunluk her ne kadar da olsa,ben de mayıs kotrolunde bir kez daha sorcam doktorum 2 kez kız kesin demişti,ondan sonra lafını etmediydi,sormakta fayda vargünaydınlarr yorucu bir haftasonundan sonra huzurlu bir hafta diliyorum herkese
cumartesi annem,kardeşim ve eşi birde baldan tatlı yeğenim geldi 11 aylık paşam tosun olmuş acık sevdim öptüm ama pire gibi sıpa hızına yetişemedimakşamına gittiler ama çok yorulmuşum pazar günü ayaklarımın üstüne basamadım
bu sabahta işe geç kalıyorum diye bir poğaça yedim ama şuan fenalardayım,hepsi geri geliyo ama kusamadımdabunun sorumlusuda belli aslında çok kızgınım çok
perşembe kızımla randevumuz var ilk defa 1 ay beklemiş olucam bu bir rekkorrrrsonrada gelmicem işe aldığım pijamaları kocişim beğenmemişti annem,kardeşim,gelinde bunlar olmaz lohusa takımı al diye tutturdular el mahkum alıcaz benim hiçç tarzım değil ya ben eşofman tşört tarzı 2 tk almıştım,eşimde sabahlıklı falan al dedi bir dünya para vericem benden başka herkes kokoş anacım ya ne yapayım dr perşembe bir kez daha kız desinde ona göre pembeli alayım
gunaydın cnm ,
c.tesin hareketli geçmiş sanırım aman dikkat et..hayatımız olmuş zaten işler güçler...ayy nagi bnde dun pijama takımını düşündüm aynı senın gıbı dedım bnde eşofman tarzı istiyorum diye napsam kiii..
geçmiş olsun cnm bnmde bel ağrım fazla buna bacak agrısıda eklendi bu hafta sonu ..galiba biz ne kadar tuketırsek tuketelım agrılar peşimizi bıakmayacak doğuma kadar Allah yardımcımız olsun..bnmde 19 mayıs nasipse iznim ama belki birz daha çalışrım iyi olursam
selam cancağızlar
canım hoşgeldin,tahmin ettim yoğun geçtiğini,eymen ve ev-iş üstüne misafir de ,değişiklik olmuştur tabi de,e yorgunluk her ne kadar da olsa,ben de mayıs kotrolunde bir kez daha sorcam doktorum 2 kez kız kesin demişti,ondan sonra lafını etmediydi,sormakta fayda var
Bi geldikkkk oglusum 1kg10 gr olmus boyuda masallh babasi gibi uzun olacak 35 cm. Doktor teyzemiz patikli pantolon almayin dedi:)) bobregimizede bakilacak simdi bekliyorz buyumemistir insallh.
oğluştan güzel haber almışssın gazün aydın inş böbrektende güzel haberler alırsın
bilge nerdesin ses ver
canım halı çok güzel güle güle kullanın çokta uyguna almışsın valla hangi siteden almıştın o siteye bakayım bende ben biraz daha düz sade bi halı düşünüyorum ama bilemedim nasıl bişey alcamıCanim 80 e 170 benim ki n11 dn aldim 70 tl yr sipaeisin ertesi gunu geldi. Tam gorundugu gibi hemde
günaydın sevgicim alışveriş yaptık bitmedi ama bebek arabası park yatak aldık birde perde siparişimizi verdik sen neler yaptın h.sonugünaydııın
napıyonuz kızlar nasılsınız..bi hafta sonu yıne bn anlamadan bıttı gıttıbilge cnm naptın yaptın mı alışveriş oğluşa ..
bizde dün perdeyi hallettik ölçü aldı perdeci modeli falan verdik ben biraz geç gelsin dedim ama perdecide 10 gün sonra teslim ederim dedi kirlenmesin demiştim erken gelmesini istememiştim o yüzden kirlenirsede yıkarız artık napalım halıda ben çok kararsızım bi yandan da bulamıyoruz zaten bebek odası için halı modeli acaba diyorum düz mavi peluş halımı alsam sen nasıl bişey düşünüyosunay sorma canım. zaman çok çabuk geçiyor. bende önce perdeyi halledeyim ona uygun bir halı bakarım diye halı bakmamıştım hiç. dün perdesine karar verdik ölçü alındı haftaya gelecek. şimdi halı bakmaya başlayacağım. doğrusu bebekli miki mause lu barbi li halılar hoşuma gitmiyor. bugünden itibaren araştırmaya başlayacağım. sana da haber veririm. (bu arada kayınvalideme laf ettim halı perde eksik demiyor ben alırım diye :) dün perdesini halısını ben alırım dedi :) fena bir gelinim galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?