2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
günaydın canım. gözükmüyorsun ne zamandır.
izin işini bende doktoruma sordum. 15 mayısta izne ayrılabilirsin dedi. ben belki uzatabilirim deyince. ben tavsiye etmiyorum dedi. yani bu işi araştıranlar 32. haftada izne ayrıl diyorlarsa var bir bildikleri. 32 de kendini bu kadar iyi hissetmeyeceksin. ağrılar artacak,iyice ağırlaşacaksın dinlenmeni öneririm dedi. birde 32. hafta ve 37. hafta gebelik için bir milattır dedi. bu aralıkta bebeğin doğması istediğimiz şeydir. 37 den sonra istediği zaman gelebilir dedi.

günaydınlarr yorucu bir haftasonundan sonra huzurlu bir hafta diliyorum herkese

cumartesi annem,kardeşim ve eşi birde baldan tatlı yeğenim geldi 11 aylık paşam tosun olmuş acık sevdim öptüm ama pire gibi sıpa hızına yetişemedim akşamına gittiler ama çok yorulmuşum pazar günü ayaklarımın üstüne basamadım

bu sabahta işe geç kalıyorum diye bir poğaça yedim ama şuan fenalardayım,hepsi geri geliyo ama kusamadımda bunun sorumlusuda belli aslında çok kızgınım çok

perşembe kızımla randevumuz var ilk defa 1 ay beklemiş olucam bu bir rekkorrrr sonrada gelmicem işe aldığım pijamaları kocişim beğenmemişti annem,kardeşim,gelinde bunlar olmaz lohusa takımı al diye tutturdular el mahkum alıcaz benim hiçç tarzım değil ya ben eşofman tşört tarzı 2 tk almıştım,eşimde sabahlıklı falan al dedi bir dünya para vericem benden başka herkes kokoş anacım ya ne yapayım dr perşembe bir kez daha kız desinde ona göre pembeli alayım

MERHABA güzel haftalar olsun hepinize... bu aralar kemik ağrılarım başladı. kalsiyum içeren gıdalar (süt,yoğurt,peynir) bol bol tüketiyorum ama :2: dışarıdan takviye kalsiyum kullanan var mı acaba? dr um vermedi bana. benimde 32 haftalık iznim 8 mayıs ta başlıyor ama malesef çalışmam gerekiyor. inşallah kötü bir şey olmaz....

benimde 19 mayısta başlıyor ama çalışmam gerekmesede izin doğum sonrasına kalsın diye çalışabildiğim kadar çalışmalıyım hayırlısı inş :44:

benim bebik oldu olası ters duruyor:) aynen dediğin gibi anamı ağlattı. aşağı aşağı atıyor tekmeleri. sadece geçen gittiğimizde normal duruyordu. doktor bile hayret dedi. cumartesi gittik yine ters :) dediğin gibi çok ağrı yapıyor.

ben haricinde herkes karşı zaten. şimdiden yarım dünya gibiyim aslında. bakalım daha 2 ay var gibi.34.hafta da ciğer gelişimlerini tamamlıyorlarmış. hepimiz 37 leri görürüz en azından inşallah . az kaldı zaman yaklaştıkça çok daha fazla heyecan yapmaya başladım.

Beni çok zorluyor maleseff.. Canım tabiki sen bilirsin ama kendini iyi hissedersen iznini doğumdan sonraya bırak bebişinle daha çok zaman geçirirsin ben ilkinde öye yapmıştım

Evet benim kızımda ters duruyor :) sürekli aşağıya vuruyor doktor yürüyüş yap dedi ama bende kitleniyorum senin gibi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bana iki ilaç verdi azda olsa bunlar kaslarını rahatlatır dedi 1 hafta oldu içmeye başlamadım :))

Ah canım ahh keşke gıdıklansam canım çok yanıyor kramp giriyor sankii hayırlısıyla kucağımıza alalımda.....

Amaann canım sen kendini dinle ilk hamileliğimde erken doğum riski oluştu 7. ayda çok yoruluyordum 20 gün rapor aldım sonra tekrar işe başladım dr bana doğumun 28 mart gibi görünüyor dedi normal bekliyorduk ben 25 martta ayrıldım izne herkes bana utanmıyormusun yolda doğuracan demişti bizim hanım nerdeyse 40. haftada doğdu güya erken doğum riski vardı bekle bekle çatlamıştım.. 2 Nisan gecesi doğdu kuzum..

Kızım 1 2 ay ters kalmıştı, bu beyfendi hissettim hissedeli tersssss dönmeye niyeti yok sanırım birde ayak ayak üstüne atmış dedi dr

gunaydın cnm ,

c.tesin hareketli geçmiş sanırım aman dikkat et..hayatımız olmuş zaten işler güçler...ayy nagi bnde dun pijama takımını düşündüm aynı senın gıbı dedım bnde eşofman tarzı istiyorum diye napsam kiii..

geçmiş olsun cnm bnmde bel ağrım fazla buna bacak agrısıda eklendi bu hafta sonu ..galiba biz ne kadar tuketırsek tuketelım agrılar peşimizi bıakmayacak doğuma kadar Allah yardımcımız olsun..bnmde 19 mayıs nasipse iznim ama belki birz daha çalışrım iyi olursam

Günaydın kızlar benim oğlanda son gittiğimde ters duruyodu. Şimdi ise yan duruyo anlamadımki bende sıksık pozisyon değiştiriyo. Ama ters duruşundan yan durması benim işime geliyo ters durduğunda çok sancılanıyorum.

günaydın kızlar mutlu haftalar diliyorum...

selam cancağızlar

canım hoşgeldin,tahmin ettim yoğun geçtiğini,eymen ve ev-iş üstüne misafir de ,değişiklik olmuştur tabi de,e yorgunluk her ne kadar da olsa,ben de mayıs kotrolunde bir kez daha sorcam doktorum 2 kez kız kesin demişti,ondan sonra lafını etmediydi,sormakta fayda var

Gunaydin guzel anneler nasilsiniz

eşim sen bunları kesin uygun fiyata almışsındır dedi paraya kıyamadın dimi dedi foto bulursam eklerim ama altı eşofman gibi üstüde bildiğin tşört görünümlü bence gayet hoş ya o 3lü tkların en ucuzu 120 tl almalısın dedi eşim ne diyim şimdi anam hanımını hoş görmek istiyo sanırım

bencede son son teyit iyidir 1-2parça alışveriş yaptım onları bile yıkamadım fişini atmadım alırken değişiklik olursa değiştirmek şartıyla aldım oderece yani

Bi geldikkkk oglusum 1kg10 gr olmus boyuda masallh babasi gibi uzun olacak 35 cm. Doktor teyzemiz patikli pantolon almayin dedi:)) bobregimizede bakilacak simdi bekliyorz buyumemistir insallh.

oğluştan güzel haber almışssın gazün aydın inş böbrektende güzel haberler alırsın

bilge nerdesin ses ver

oğluştan güzel haber almışssın gazün aydın inş böbrektende güzel haberler alırsın

bilge nerdesin ses ver

Tsk ederim. Insallah bakalim kalabalik bayada sira bekliyorz.

Canim 80 e 170 benim ki n11 dn aldim 70 tl yr sipaeisin ertesi gunu geldi. Tam gorundugu gibi hemde

canım halı çok güzel güle güle kullanın çokta uyguna almışsın valla hangi siteden almıştın o siteye bakayım bende ben biraz daha düz sade bi halı düşünüyorum ama bilemedim nasıl bişey alcamı

günaydııın

napıyonuz kızlar nasılsınız..bi hafta sonu yıne bn anlamadan bıttı gıttı bilge cnm naptın yaptın mı alışveriş oğluşa ..
günaydın sevgicim alışveriş yaptık bitmedi ama bebek arabası park yatak aldık birde perde siparişimizi verdik sen neler yaptın h.sonu

bizde dün perdeyi hallettik ölçü aldı perdeci modeli falan verdik ben biraz geç gelsin dedim ama perdecide 10 gün sonra teslim ederim dedi kirlenmesin demiştim erken gelmesini istememiştim o yüzden kirlenirsede yıkarız artık napalım halıda ben çok kararsızım bi yandan da bulamıyoruz zaten bebek odası için halı modeli acaba diyorum düz mavi peluş halımı alsam sen nasıl bişey düşünüyosun

kızlar c.tesiden beri patronla aramız takık vaziyette saçma sapan şeye bana sölenip durdu c.tesi günü diğer sekreter arkadaşada aynısını yapmış amacı c.tesi çalışma konusunu konuşucamızın farkında ve bizi konuşturmamk için baskın çıkmaya çalışıyor şuanda sabah yine aynı salakça bi konu için bir dünya laf söledi bana dayanamadım odama çıktım hıçkıra hıçkıra ağladım bi laf söledi çok ama çok gücüme gitti o lafta ben bu adama kızdırsam beni işten çıkarsa şimdi ben hemen başka yerde sgk girişimi yaptırsam yinede rapor alıp rapor ücreti alabilirmiyim iş değişikliği olmasının raporda bi sıkıntı yaratırmı acaba zamanmızda daraldı raporuma 1 ay kaldı ama ben sanırım dayanamıcam artık burda kendim çıkmıcam işten ama şu c.tesi olayını kanunen beni 45 saatten fazla çalıştıramazsınız ben c.tesileri gelmicem dicem oda sinirlencek sölencek benim hakkım dicem işine gelmiyosa çıkarsın havasına getircem bilgisi olan varsa cevaplarsa sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…