- 24 Kasım 2013
- 2.356
- 757
- 148
canım halı çok güzel güle güle kullanın çokta uyguna almışsın valla hangi siteden almıştın o siteye bakayım bende ben biraz daha düz sade bi halı düşünüyorum ama bilemedim nasıl bişey alcamı
günaydın sevgicim alışveriş yaptık bitmedi ama bebek arabası park yatak aldık birde perde siparişimizi verdik sen neler yaptın h.sonu
bizde dün perdeyi hallettik ölçü aldı perdeci modeli falan verdik ben biraz geç gelsin dedim ama perdecide 10 gün sonra teslim ederim dedi kirlenmesin demiştim erken gelmesini istememiştim o yüzden kirlenirsede yıkarız artık napalım halıda ben çok kararsızım bi yandan da bulamıyoruz zaten bebek odası için halı modeli acaba diyorum düz mavi peluş halımı alsam sen nasıl bişey düşünüyosun
ahahahah neyse eşinin gönlü olsun boşver şıkır şıkır giyinirsin artık bnm adam öyle şeylere hiççç dikkat etmez normal pijama giysem bana mısın demez yanii ama gercekten onlarda pahalı gııı :44::44::44:eşim sen bunları kesin uygun fiyata almışsındır dediparaya kıyamadın dimi dedi foto bulursam eklerim ama altı eşofman gibi üstüde bildiğin tşört görünümlü bence gayet hoş ya o 3lü tkların en ucuzu 120 tl almalısın dedi eşim ne diyim şimdi anam hanımını hoş görmek istiyo sanırım
bencede son son teyit iyidir 1-2parça alışveriş yaptım onları bile yıkamadım fişini atmadım alırken değişiklik olursa değiştirmek şartıyla aldım oderece yani
masaallh yaaa hadi gözün aydın kac haftalıktın cnm senBi geldikkkk oglusum 1kg10 gr olmus boyuda masallh babasi gibi uzun olacak 35 cm. Doktor teyzemiz patikli pantolon almayin dedi:)) bobregimizede bakilacak simdi bekliyorz buyumemistir insallh.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlar c.tesiden beri patronla aramız takık vaziyette saçma sapan şeye bana sölenip durdu c.tesi günü diğer sekreter arkadaşada aynısını yapmış amacı c.tesi çalışma konusunu konuşucamızın farkında ve bizi konuşturmamk için baskın çıkmaya çalışıyor şuanda sabah yine aynı salakça bi konu için bir dünya laf söledi bana dayanamadım odama çıktım hıçkıra hıçkıra ağladım bi laf söledi çok ama çok gücüme gitti o lafta ben bu adama kızdırsam beni işten çıkarsa şimdi ben hemen başka yerde sgk girişimi yaptırsam yinede rapor alıp rapor ücreti alabilirmiyim iş değişikliği olmasının raporda bi sıkıntı yaratırmı acaba zamanmızda daraldı raporuma 1 ay kaldı ama ben sanırım dayanamıcam artık burda kendim çıkmıcam işten ama şu c.tesi olayını kanunen beni 45 saatten fazla çalıştıramazsınız ben c.tesileri gelmicem dicem oda sinirlencek sölencek benim hakkım dicem işine gelmiyosa çıkarsın havasına getircem bilgisi olan varsa cevaplarsa sevinirim
canım halı çok güzel güle güle kullanın çokta uyguna almışsın valla hangi siteden almıştın o siteye bakayım bende ben biraz daha düz sade bi halı düşünüyorum ama bilemedim nasıl bişey alcamı
günaydın sevgicim alışveriş yaptık bitmedi ama bebek arabası park yatak aldık birde perde siparişimizi verdik sen neler yaptın h.sonu
bizde dün perdeyi hallettik ölçü aldı perdeci modeli falan verdik ben biraz geç gelsin dedim ama perdecide 10 gün sonra teslim ederim dedi kirlenmesin demiştim erken gelmesini istememiştim o yüzden kirlenirsede yıkarız artık napalım halıda ben çok kararsızım bi yandan da bulamıyoruz zaten bebek odası için halı modeli acaba diyorum düz mavi peluş halımı alsam sen nasıl bişey düşünüyosun
ahahahah neyse eşinin gönlü olsun boşver şıkır şıkır giyinirsin artık bnm adam öyle şeylere hiççç dikkat etmez normal pijama giysem bana mısın demez yanii ama gercekten onlarda pahalı gııı :44::44::44:
masaallh yaaa hadi gözün aydın kac haftalıktın cnm sen
yaaaa bilgeee niye böyle oldu ki o seni şuan istesede işten çıkaramaz zaten onu geçtim hayır neden bu kadar problem haline getirdiki işler yürüyor mu yürüyor yaniii adam takık mıdır nedir anlamadım bıde ne hakla sana o kadar laf söylüyo vicdansız ağlama cnm sen yaa lütfen az daha dayan olmazsa napıcan
kızlar c.tesiden beri patronla aramız takık vaziyette saçma sapan şeye bana sölenip durdu c.tesi günü diğer sekreter arkadaşada aynısını yapmış amacı c.tesi çalışma konusunu konuşucamızın farkında ve bizi konuşturmamk için baskın çıkmaya çalışıyor şuanda sabah yine aynı salakça bi konu için bir dünya laf söledi bana dayanamadım odama çıktım hıçkıra hıçkıra ağladım bi laf söledi çok ama çok gücüme gitti o lafta ben bu adama kızdırsam beni işten çıkarsa şimdi ben hemen başka yerde sgk girişimi yaptırsam yinede rapor alıp rapor ücreti alabilirmiyim iş değişikliği olmasının raporda bi sıkıntı yaratırmı acaba zamanmızda daraldı raporuma 1 ay kaldı ama ben sanırım dayanamıcam artık burda kendim çıkmıcam işten ama şu c.tesi olayını kanunen beni 45 saatten fazla çalıştıramazsınız ben c.tesileri gelmicem dicem oda sinirlencek sölencek benim hakkım dicem işine gelmiyosa çıkarsın havasına getircem bilgisi olan varsa cevaplarsa sevinirim
kompleksli adam ya c.tesi çalışma olayı için yapıyo bütün bunları diğer arkadaşında üstüne gidiyo sırf benim değil ikimiz değişme isticemiz için ikimize bunu yapıyo çok ağrıma gitti sevgi dediği bi laf kendimi o kadar tuttum yanında yukarı odama çıktığımda istem dışı hıçkırmaya başladım artık ben çıkmıcam işten ama o çıkarcaksa memnun değilse çıkarsın valla gözümde yok artık işte çıkarırsada başka yerde hemen sgk girişi yaptırsam rapor ücreti alabilirmiyim onu merak ediyorum ben bence alabilirim gibi geliyo şartlara göre bir yıl içinde 120 gün sgk ve rapora çıktığım tarihte sgklı çalışıyor olmam gerek ama tam emin olmam lazım tabi yinede bu kadar çalıştım bide rapor ücreti alamazsam maddi yönden acayip sarsılırız
bilgecim hemen o birimle görüştüm 32.haftaya kadar 90 günlük primin varsa sorun yok ben de 1 yıldan azladır çalışıyo dedim,zaten ilk raporu 32.de hakediyoz,sen ayrılcaksan bile araya çok zaman girmesin,32 den önce başka işte olman gerek de canım onu da iş yeri kabul eder mi bilmiyom,kızlar c.tesiden beri patronla aramız takık vaziyette saçma sapan şeye bana sölenip durdu c.tesi günü diğer sekreter arkadaşada aynısını yapmış amacı c.tesi çalışma konusunu konuşucamızın farkında ve bizi konuşturmamk için baskın çıkmaya çalışıyor şuanda sabah yine aynı salakça bi konu için bir dünya laf söledi bana dayanamadım odama çıktım hıçkıra hıçkıra ağladım bi laf söledi çok ama çok gücüme gitti o lafta ben bu adama kızdırsam beni işten çıkarsa şimdi ben hemen başka yerde sgk girişimi yaptırsam yinede rapor alıp rapor ücreti alabilirmiyim iş değişikliği olmasının raporda bi sıkıntı yaratırmı acaba zamanmızda daraldı raporuma 1 ay kaldı ama ben sanırım dayanamıcam artık burda kendim çıkmıcam işten ama şu c.tesi olayını kanunen beni 45 saatten fazla çalıştıramazsınız ben c.tesileri gelmicem dicem oda sinirlencek sölencek benim hakkım dicem işine gelmiyosa çıkarsın havasına getircem bilgisi olan varsa cevaplarsa sevinirim
Bi geldikkkk oglusum 1kg10 gr olmus boyuda masallh babasi gibi uzun olacak 35 cm. Doktor teyzemiz patikli pantolon almayin dedi:)) bobregimizede bakilacak simdi bekliyorz buyumemistir insallh.
günaydın canım
ya bende aslında netten bi halı beğenmiştim butik bebede 2 kere kampanya ya girdi şimdi yok şansıma boyutlarında karar verememiştim o halınında 80*120 diye hatırlıyorum küçük gibi gelmişti bana bide kalitesi nedir emin olamamıştım ama fiyatı 72,90 tl di çok uygundu şimdi çıksa o halı alcam hemen senin halını hatırlayamadım ama tekrar resim ekleme şansın varmı birde ne kadara almıştın
bbide hangi siteden aldın sen bi bakayım her siteye güvenemiyorum çünkü k.kart bilgilerimizi giriyoruz sonuçta bilmediğim bi site olmasın diyorum
Kizlar bende ogluma ilk prima kullandim sonradan bimin bezi jenny willy kullandim cokta memnundum ama suan 15gundur primaya dondum oda bimin bezi kucuk gelmeye basladigi icin NRYAydn cim bende yapmadim daha canta hazirligi oglumdan kalanlari yikadim utuledim bikac takimda ananesi almis ben 2hafta sonra pijamalarimi fln almak istiyorm sezeryanim brnde yani 30haftaya cantam hazir olur bu arada 25+0 dayim bugun[/QUOTynen bende öncekileri cıkardım yerleştirdim hersey tam ama cantamı hazırlamaım daha.allah kolaylık versin bakalım.insan ilk cocuktan ne kadarda tecrübeli olsa bunuda bi ilk gibi yaşıyor.
ahahahah neyse eşinin gönlü olsun boşver şıkır şıkır giyinirsin artık bnm adam öyle şeylere hiççç dikkat etmez normal pijama giysem bana mısın demez yanii ama gercekten onlarda pahalı gııı :44::44::44:
masaallh yaaa hadi gözün aydın kac haftalıktın cnm sen
yaaaa bilgeee niye böyle oldu ki o seni şuan istesede işten çıkaramaz zaten onu geçtim hayır neden bu kadar problem haline getirdiki işler yürüyor mu yürüyor yaniii adam takık mıdır nedir anlamadım bıde ne hakla sana o kadar laf söylüyo vicdansız ağlama cnm sen yaa lütfen az daha dayan olmazsa napıcan
Eki Görüntüle 1067998
Kızlar bebişin odasına perde yaptırdık. altında toz pembe simli stor güneşlik var. tülüde koyu pembe-fuşya gibi. sizce bu halı nasıl olur.
bende bu şekilde biliyorum ya bakalım ne olcak iş yerinde sonumuzsorun olmaz canım. önemli olan rapor aldığında sigortalı olman ve 1 yıl içinde 90 gün primin olması. Girdi çıktı sorun olmaz.
canım böle giderse zaten doğumdan sonra burda olmayı düşünmüyorum artıkevet cnbm bnm bildiğimde öyle 1 yıl içinde 90 gunn primin olması gerekıyor e oda var zaten ya bide zaten işten cıkaramaz oyle bi hakkı yok cıkarmayada cesaret edemez cnm bnce sen haklarını kullan surda rapora bişey kalmadı kasmaya gerek yok yani anlıycagın sonrada rapor paranı alırsın ama bide dogumdan sonrası var..
ayşecim çok teşekkür ederim benim için araştırdın Allah razı oslun bende bu şekilde olucağını düşünüyordum ama emin olmak istedim çok sağol ben 2,5 yıldır bu iş yerinde çalışıyorum primlerim tam yatıyor her ay o konuda sorun yok yani ama sanrım 32.37 haftaalr arası iş değiştirmemem lazım zaten 32. hafta mayısın ortasına denk geliyo benim bu durumda ne olcağı nisan sonuna hatta bu hafta sonuna kadar belli olur bu hafta c.tesi hakkımı isticem bugünden itibaren akşam 6 da çıkıcaz çünkü bu c.tesi 45 saat doldu çalışamam dicem kabul ederse eder etmezse şikayet etcem gerekli yerlere haklı sebepten de çıkışımı alabilcem diye biliyorum o zamanda dayımın şirketi var orda hemen sgk mı gösteririm rapora kadarbilgecim hemen o birimle görüştüm 32.haftaya kadar 90 günlük primin varsa sorun yok ben de 1 yıldan azladır çalışıyo dedim,zaten ilk raporu 32.de hakediyoz,sen ayrılcaksan bile araya çok zaman girmesin,32 den önce başka işte olman gerek de canım onu da iş yeri kabul eder mi bilmiyom,
arkadaşım yazmış bak
TABİKİ CNM SİGORTALI OLDUĞU SÜRECE İSTERSE 10 İŞ YERİ DEĞİŞTİRSİN
ÖNEMLİ OLAN 32.HAFTADAN ÖNCE 90 GÜNLÜK PRİMİNİN OLMASI
YANİ AYRILDIĞINDA UZUN BİR SÜRE GİRMEZSE
NE ZMN AYRILCAK
BELLİMİ
BAŞLASIN ÖNEMLİ DEĞİL RAPORUNU ZATEN İLK HAKETME 32.HAFTADA
AMA 37.YE KADAR DA ÇALIŞABİLİR TABİ
SON 1 YILDA 90 GÜN PRİM VARSA SORUN OLMAZ GÜNÜ VARMNI
SORUN OLMAZ YA AMA 32.DFEN 37.HAFTAYA ÇALIŞABİLİR RAPOR ALDIĞINDA İŞİTEN AYRILIR VE BİR SÜRE BOŞ GEZER SONRADAN YENİ Bİ İŞE GİRERSE SORUN OLUR
durum böle canım...
canım ya inan insanın elinde değil ki sinir olmamak ağlamamak yanındayken o kadar kastım ki kendimi odaya çıkar çıkmaz zaten hıçkırağa boğuldum resmen bide benim astımım var çok sinirlenince falan astım krizim tutuyo nasıl korktum bian nefes alamadım hıçkırınca bana bunu yaşattı ya hamile halimle bu kadar üzdü ya Allah ta onu üzsün hakkımı asla helal etmicemHamilelik süreci içersinde seni işten çıkaramaz. Hamile bayanların birçok yasal hakları var.
Günde 7.5 saatten fazla çalıştırılamazsın. Periyodik kontrollerine gidebilirsin bunun için ücretli izin alabilirsin gibi.
Patronda bal gibi bunların farkındadır ama bilerek psikolojik baskı yapıyordur. Bence sinirlerini sakın bozma, şu anda sen ve bebeğinin sağlığı herşeyden önemli. Uygun bir dille hamile olduğunu hatırlatırsın. Senden hakkın olanların dışında bir talebi olduğunda bunu yine uygun bir dille belirtirsin. Boşuna tartışıp sinirlerini bozma bence. Ne derse desin hakkın olanları kabul etmek zorunda....
bide beni düşünsene aslında patronla hiç muhatab değildim ben günde bi kere ya görürürm ya görmem ama taktı resmen adam ya yaptığım bi hata yanlış falanda yok yani ben patronun yanındayken müdürm geldi durumu anladı sen çık ben geliyorum yukarı dedi ben çıktım sonra patrona demiş bilgenin üstüne bu kadar gitmeyelim ben bişey demiyom ona ya diyomuş dalga geçiyo resmen yaBilge valla srn anlattikca gelip paralayasim geliyor su patronunu sen iyi dayandin valla. Neyse az daha sabret canim az kaldi. Uzulme.
Sevgicim bu gun 27 hafta olduk biz hayırlısı ile günler gecmiyor gibi.40 da gelurse 13 hafta var daha aboooooo
Eki Görüntüle 1067998
Kızlar bebişin odasına perde yaptırdık. altında toz pembe simli stor güneşlik var. tülüde koyu pembe-fuşya gibi. sizce bu halı nasıl olur.
çok güzel halı düşünebilirsin bunu bence bunun erkek için olan mavisini beğenmiştim bende nette karar verememiştim biraz farklısıydı
Eki Görüntüle 1068004
bu halı sence nasıl bide senin bu baktığın ne kadarmış bu yanlış hatırlamuıyorsam butik bebede 100-130 tl ebata göre değişiyodu fiyatı
doğumlarınızda sevdiklerinize hediye edebileceğiniz çok hoş butik sabunlar yapıyorum. facebook gökkuşağı süsleri sayfamızıda inceleyebilirsiniz.
Eki Görüntüle 1068005 Eki Görüntüle 1068006 Eki Görüntüle 1068007
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?