çok geçmiş olsun rabbim şifa versin cümlesine doğumdan sonra geçecek inş biraz sabır cnm.inş sağ salim doğumun olur erkende olmaz umarım geçmiş olsun tekrardan..Canm ben cok hastaym valla( ahmet yalinkaya karakoc plaza da...
Böbreklerimde enfeksiyon var ayrica sag böbregimde asiri açılma olmus simdi hastanede yatiom serumlar takilio gecmio enfeksiyon erken dogum olcak yoksa... Sen naslsn umarm hepiniz iyisinizdr ALLAH (C.C) saglıkla bebislerimizi kucagimza almayi nasip etsin.. :)
anacım bilsem niye oluyor ki suyuda fazla içiyorum ama oturarak calıstıgım ve yurumeye yogunluktan dolayı ımkan bulamadıgım ıcın şişiyor boyle ınsallah fazla sısmeden doguma giderım sen napıyon nasıl kızçeler
bu halde bu kadar baskı yaptığına göre vicdan yoksunu belli ki patron32.haftadan önce de bildiğim kadarıyla gebeler 40 güne kadar rapor alabiliyorlar. mayıs a çok az kaldı. ayda 2 günde mazeret izni hakkın var bunun için rapor şartı yok bildiğim kadarıyla. ayrıca seni çıkaramayacağına göre sen kendine nie dert ediniyorsun. rapor alıp mayıs ı yaklaştırsan birazcık. şu 7,5 saat işini de mutlaka sok gözüne. bırakacaksız zaten. sen sıkıntıya düşeceğine o düşsün.
benim iş yerimde de sorun vardı ama bana nerdeyse 3 aydır kimsenin sesi soluğu çıkmıyor tek yanımda ki bayan arkadaş vicdansızlık yapıyor onu da sallamamaya çalışıyorum. işten çıkmadan saçını yolmazsam daha da bişi istemem.
bu halıda güzel. benim baktığım 4m2 110 tl fiyatı
Eki Görüntüle 1067998
Kızlar bebişin odasına perde yaptırdık. altında toz pembe simli stor güneşlik var. tülüde koyu pembe-fuşya gibi. sizce bu halı nasıl olur.
Eki Görüntüle 1068004
bu halı sence nasıl bide senin bu baktığın ne kadarmış bu yanlış hatırlamuıyorsam butik bebede 100-130 tl ebata göre değişiyodu fiyatı
canım çok güzelmiş bu halı hem cicili hem abartı değil. ama boyutlarıda onemlı tabı.
bilgecim cok ciciş halıı. boyutları nasıl ?
birde park yatakla arabanın resmi nerde ki acaba
--------------------
kızlar bırde biz oda yapmadığımızdan halı bakmadık ama bır hepsiburada ya da bakın derim orda cesit ve fiyatlar ıyı oluyor. ben ordan cok alısverıs yapıyorum.
canım bu halının boyutu 1,00-1,60 boyut iyi bizim için fiyatı da 125 tl buldum bi sitede görmeden almak istemiyorum ama halıcılarda da bebek odasına halı bulmak çok güç kaç yer gezdik ellerinde model yok çok satılmıyomuş o yüzden de ellerinde bulundurmuyolarmış daha vaktimiz var nasıl olsa diye acele etmeyim diyorum bende şimdi alsakta halıyı yaymıcaz nasıl olsa resimleride ekleyim haftasonu özellikle resimleri çektirdim eşime :)))
Eki Görüntüle 1068191
Eki Görüntüle 1068192
Eki Görüntüle 1068193
Eki Görüntüle 1068194
park yatağı çok önceden beğenmiştik zaten bebek arabasında çok kararsız kaldım kırmızı siyah istiyordum
erkekte kırmızılı olurmu diye terettütlerim vardı aynı arabanın mavisi hiç hoşuma gitmedi gri siyahta yoktu
kırmızılıyıda çok beğendim olur diye düşünerekten aldık
fiyatlarını da yazatım hemen çok cazip fiyatlı alışveriş oldu bizim için
ikiside kampanyadaydı park yatak 270 bebek arabası 375 tl di
kampayalı olduğu için pazarlık yapmak güç oldu ama ikisini toplam 600 tl ye aldık
sizce nasıl bilmiyorum ama bizim fiyatlar çok uygun geldi ayırdığımız bütçeden baya karlı alışveriş yapmış olduk
canım benim sigortana baktım ben de sıkıntı yok şimdilik,işten ayrılacak olursan ayrılış koduna da dikkat etmek gerek tazminat durumları için.ayrıca aynı model hödüklerden her yerde var bebişim,güya memur bir adam var yan masamda,öyle çok yaşlı da değil,50 falan,ama dünyadan haberleri yok öle salla başını al maaşını,adam ofice progr.bi haber,sılaç ne diyo,sılaç ne yaaa? ( ////) slashbende bu şekilde biliyorum ya bakalım ne olcak iş yerinde sonumuz
canım böle giderse zaten doğumdan sonra burda olmayı düşünmüyorum artık
ayşecim çok teşekkür ederim benim için araştırdın Allah razı oslun bende bu şekilde olucağını düşünüyordum ama emin olmak istedim çok sağol ben 2,5 yıldır bu iş yerinde çalışıyorum primlerim tam yatıyor her ay o konuda sorun yok yani ama sanrım 32.37 haftaalr arası iş değiştirmemem lazım zaten 32. hafta mayısın ortasına denk geliyo benim bu durumda ne olcağı nisan sonuna hatta bu hafta sonuna kadar belli olur bu hafta c.tesi hakkımı isticem bugünden itibaren akşam 6 da çıkıcaz çünkü bu c.tesi 45 saat doldu çalışamam dicem kabul ederse eder etmezse şikayet etcem gerekli yerlere haklı sebepten de çıkışımı alabilcem diye biliyorum o zamanda dayımın şirketi var orda hemen sgk mı gösteririm rapora kadar
canım ya inan insanın elinde değil ki sinir olmamak ağlamamak yanındayken o kadar kastım ki kendimi odaya çıkar çıkmaz zaten hıçkırağa boğuldum resmen bide benim astımım var çok sinirlenince falan astım krizim tutuyo nasıl korktum bian nefes alamadım hıçkırınca bana bunu yaşattı ya hamile halimle bu kadar üzdü ya Allah ta onu üzsün hakkımı asla helal etmicem
bide beni düşünsene aslında patronla hiç muhatab değildim ben günde bi kere ya görürürm ya görmem ama taktı resmen adam ya yaptığım bi hata yanlış falanda yok yani ben patronun yanındayken müdürm geldi durumu anladı sen çık ben geliyorum yukarı dedi ben çıktım sonra patrona demiş bilgenin üstüne bu kadar gitmeyelim ben bişey demiyom ona ya diyomuş dalga geçiyo resmen ya
Tünaydın fıstıklarrrrrr
nasılsınız???
bizde bugun 2li rakamlara geçtik nihayet99..... :)
içim bir tuhaf :) minnoşumda sımsıkı vuruyor maşallah. artık bol tekmeli ağrısı az donemler olur inşallah hepimize... zaman azaldıkça heyecan basıyor :)))
Eki Görüntüle 1068191
Eki Görüntüle 1068192
Eki Görüntüle 1068193
Eki Görüntüle 1068194
park yatağı çok önceden beğenmiştik zaten bebek arabasında çok kararsız kaldım kırmızı siyah istiyordum
erkekte kırmızılı olurmu diye terettütlerim vardı aynı arabanın mavisi hiç hoşuma gitmedi gri siyahta yoktu
kampayalı olduğu için pazarlık yapmak güç oldu ama ikisini toplam 600 tl ye aldık
sizce nasıl bilmiyorum ama bizim fiyatlar çok uygun geldi ayırdığımız bütçeden baya karlı alışveriş yapmış olduk
ayy bilge bayıldım yaaa. rüzgarım güle güle gezsın arabasında, mışıl mışıl uyusun buyuşun yatağında. maşallah...
canım kırmızı siyah daha öncede konuşmuştuk hatırlarsan. bence kesınlıkle kırmızı kızada erkegede gıder.
biz ilk arabayı aldık. cinsiyet ogrenmıstık ama daha rısk vardı yanı erkek de denebılır dıye ve ıkıncı çocuk düşünürsek dıye, kırmızı aldık bızde. o yüzden hıc aklın kalmasın güle güle kullanın..
park yatağında içi bilem hazır ayyy delircemcanım fıyatları gayet uygun olmuş. zaten araba başlı başına buyuk masraf 600 güzel rakam bence.
Eki Görüntüle 1068191
Eki Görüntüle 1068192
Eki Görüntüle 1068193
Eki Görüntüle 1068194
canım resimde ana kucağının üstünde duran hali var gördüysen ana kucağının alt kısmında kırmızı dil gibi bişey var bebek arabnsının tepsinin oraya getiriyosun bastırdın mı zaten tık diye oturuyo heemn ama sizinki nasıldır bilmiyorum çıkarmak içinde kırmızı dilin üstünde elle çekilcek biyer var onu çektin mi çıkıyoCanim hepsi cok guzel gule gule kullanin arabamiz ayni marka benimki 3 teker. Yataginizda cok hos. Bubarada arabanin ana kucagi arabaya nasil monte edliyor bilemedik biz ya siz baktinizmi??
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım bizim arabaya eve gelince netten araştırdık bizde en uygun sadece onur bebe de 325 tl diğer her yerde 369 tl 429 tl fiyatlar böyle markayı google yazdın mı ilk çıkan en uygun fiyatlara girince görebiliyosun netten siparişte edilebiliyor marka şuan aklımda değil ama resimden bakayım çıkarabilirsem markasını yazayım sanabebek arabasının markası ne caba bende netten cok arastırdım besyuzun altında boyle anakucaklı olanlar yok fiyatı cok uyugun olmus sızınkının
gayet güzeller canım,sağlıkla güle güle kullanın,biz ağırdan alıyoz sanırım,anca zamanı gibi
bebek arabasının markası ne caba bende netten cok arastırdım besyuzun altında boyle anakucaklı olanlar yok fiyatı cok uyugun olmus sızınkının
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?