MaşallaH canım heyacan dorukta plakalara da düşersin azcık kaldı önemli olan sağlıklı olmaları...
canım benim Allah razı olsun iyi dileklerin için çok teşekkür ederiz evet dha önce kırmzıı rengini konuşmuştuk bizde hem ikinciyi düşünerekten hemde gerçektende arabada mavi pembe renkleri hiç hoşuma gitmiyo siyah gri yada kırmzıı üç rengi beğeniyorum sadece eğer gri olsaydı kesinlikle gri düşünürdüm öncelik kırmzııda istediğim bi renkti zaten fiyatıda çok uygun olunca kaçırmayalım dedim zaten ellerinde ki son arabaydı buda karlı alışveriş oldu bizim için park yatak ta en önemlisi komple set halinde oluşupark yatak için ekstra alıcam hiç bişey yok yatağı nevresimi hepsi dahil resimde gördüğün gibi aldık dışarda bu şekilde komple setler 400 450 den aşağı yoktu bizimki 250 ye gelmiş oldu bize
tabi eve gelir gelmez büyük bir heveslen yatağımızı kurduk hemen nevresimlerni herşeyini tam hazırladık gidip gelip bakıyoruz evde halimizi bi görsen boş kalan oğluşun odasına giriyo tekrar tekrar sağını solunu inceliyobebek arabasınında boyu büyük gibi geldi bana yaaa araba mı büyük ben mi küçüğüm anlamadım eşime diyorum nasıl alışcaz bu arabayı kullanmaya evde sürüyorum bi oyana bi buyana :))) çok güzel şeyler bunlar ya Rabbim isteyen herkeze tez zamanda en sağlıklı şekilde nasip etsin inş.
evet canım ya,siz o halı işlerini ne zamana yaptırcaksınız,ben evlendiğimizden beri ssadece bi kez sildim,öle gelen giden de olmadı,halılarım çok büyük falan da değil,hani kiracılık durumu,yıkamaya yollayım,bir bayan çağırayım diyom,mutfak dolapları,duvarlar camlar silinmeli,hani gelenim olsa yaparlar da ben de istemem misafirliğe gelene iş yaptırmak,ama işte tarihten emin değilim,izmir burdan sıcaktır şimdi,burda dengesiz gidiyo hava,bu ay sonu mu yaptırayım,19 mayıs tatil gününde mi bilemedim...canım resimde ana kucağının üstünde duran hali var gördüysen ana kucağının alt kısmında kırmızı dil gibi bişey var bebek arabnsının tepsinin oraya getiriyosun bastırdın mı zaten tık diye oturuyo heemn ama sizinki nasıldır bilmiyorum çıkarmak içinde kırmızı dilin üstünde elle çekilcek biyer var onu çektin mi çıkıyo
canım bizim arabaya eve gelince netten araştırdık bizde en uygun sadece onur bebe de 325 tl diğer her yerde 369 tl 429 tl fiyatlar böyle markayı google yazdın mı ilk çıkan en uygun fiyatlara girince görebiliyosun netten siparişte edilebiliyor marka şuan aklımda değil ama resimden bakayım çıkarabilirsem markasını yazayım sana
sağol canım çok teşekkür ederiz anca ama artık başlamak lazım alışverişlere bizim az bi eksiğimiz kaldı sonra evdeki işlerimizi halletmeye başlıcaz bakalım yıkama ütüleme yerleştirme falan filanlar onlarda yorucu olcak çünküm
canım resimde ana kucağının üstünde duran hali var gördüysen ana kucağının alt kısmında kırmızı dil gibi bişey var bebek arabnsının tepsinin oraya getiriyosun bastırdın mı zaten tık diye oturuyo heemn ama sizinki nasıldır bilmiyorum çıkarmak içinde kırmızı dilin üstünde elle çekilcek biyer var onu çektin mi çıkıyo
canım bizim arabaya eve gelince netten araştırdık bizde en uygun sadece onur bebe de 325 tl diğer her yerde 369 tl 429 tl fiyatlar böyle markayı google yazdın mı ilk çıkan en uygun fiyatlara girince görebiliyosun netten siparişte edilebiliyor marka şuan aklımda değil ama resimden bakayım çıkarabilirsem markasını yazayım sana
sağol canım çok teşekkür ederiz anca ama artık başlamak lazım alışverişlere bizim az bi eksiğimiz kaldı sonra evdeki işlerimizi halletmeye başlıcaz bakalım yıkama ütüleme yerleştirme falan filanlar onlarda yorucu olcak çünküm
evet canım ya,siz o halı işlerini ne zamana yaptırcaksınız,ben evlendiğimizden beri ssadece bi kez sildim,öle gelen giden de olmadı,halılarım çok büyük falan da değil,hani kiracılık durumu,yıkamaya yollayım,bir bayan çağırayım diyom,mutfak dolapları,duvarlar camlar silinmeli,hani gelenim olsa yaparlar da ben de istemem misafirliğe gelene iş yaptırmak,ama işte tarihten emin değilim,izmir burdan sıcaktır şimdi,burda dengesiz gidiyo hava,bu ay sonu mu yaptırayım,19 mayıs tatil gününde mi bilemedim...
tünaydınnn lolitaaaTünaydın fıstıklarrrrrr
nasılsınız???
bizde bugun 2li rakamlara geçtik nihayet99..... :)
içim bir tuhaf :) minnoşumda sımsıkı vuruyor maşallah. artık bol tekmeli ağrısı az donemler olur inşallah hepimize... zaman azaldıkça heyecan basıyor :)))
Eki Görüntüle 1068191
Eki Görüntüle 1068192
Eki Görüntüle 1068193
Eki Görüntüle 1068194
park yatağı çok önceden beğenmiştik zaten bebek arabasında çok kararsız kaldım kırmızı siyah istiyordum
erkekte kırmızılı olurmu diye terettütlerim vardı aynı arabanın mavisi hiç hoşuma gitmedi gri siyahta yoktu
kırmızılıyıda çok beğendim olur diye düşünerekten aldık
fiyatlarını da yazatım hemen çok cazip fiyatlı alışveriş oldu bizim için
ikiside kampanyadaydı park yatak 270 bebek arabası 375 tl di
kampayalı olduğu için pazarlık yapmak güç oldu ama ikisini toplam 600 tl ye aldık
sizce nasıl bilmiyorum ama bizim fiyatlar çok uygun geldi ayırdığımız bütçeden baya karlı alışveriş yapmış olduk
fiyatı gerçekten çok uygun seninkinin ama biraz büyük değil mi 4m2 bebek odası için ben adha küçük bişey istiyorum
http://www.hepsiburada.com/liste/jo...enel.dinamik&gclid=CJu35dTw370CFdShtAodqDUAkw
canım hepsi burada da 350 tl fiyat bakmak istersen hemde grisi varmış ya bizim aldığımız yerde bu rengi yoktu
çok beğendim bu rengini beğendiysen hiç kaçırma çok kaliteli bi araba biz kalitesi çok beğendik
Bubarada arabanin ana kucagi arabaya nasil monte edliyor bilemedik biz ya siz baktinizmi??
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
tabi canım ben tek yapamam,eşim de yapamaz, izin vermez zaten,yani halıları kaldırınca yerden temizlik kolay olur,burda 80-100 tlye yapıolar temizlik canım,evim büyük değil fazla uğraştırmaz,yoksa öle gayretliyimdir ki,eşim senin mıçında kurt var zaten diyo,canım temizlik için daha çok erken ben halıları 3 4 kez yıkamaya verdim şimdi kirlendi ama idare etmeye çalışıyorum biraz daha temizlik için kadın tutcaksan eğer daha bekle rapora çıktığın zaman son 2 3 hafta kala yap temizlğini halılarını da o zaman yıkamaya verirsin izmir sıcak evet ben halıları hep yıkamaya verdim ama bu sefer annem ben yıkarım diyo terasımız var bizim yerimiz müsait 1 2 haftaya kadar halıları kaldırmayı düşünüyorum havalarda iyice ısındımı terasta yıkıcaz yavaş yavaş bende temizlk için kadın tutalım dedim de annem de gerek yok diyo yavaş yavaş yaparım ben diyo eşimde Allah razı olsun ev işinde her zaman yardımcı oldu hamile kaldığımdan beri ev işimi hep eşimle annem yaptılar beraber ama senin yanında yardımcı olucak kimse yoksa kesinlikle tek başına iş yapmaya girişme 100 150 tl ye bayanlar var ev işine gelen bi kereye masus bi yardımcı çağırırsın
tünaydınnn lolitaaa
masallah sizeee
Eki Görüntüle 1068191
Eki Görüntüle 1068192
Eki Görüntüle 1068193
Eki Görüntüle 1068194
park yatağı çok önceden beğenmiştik zaten bebek arabasında çok kararsız kaldım kırmızı siyah istiyordum
erkekte kırmızılı olurmu diye terettütlerim vardı aynı arabanın mavisi hiç hoşuma gitmedi gri siyahta yoktu
kırmızılıyıda çok beğendim olur diye düşünerekten aldık
fiyatlarını da yazatım hemen çok cazip fiyatlı alışveriş oldu bizim için
ikiside kampanyadaydı park yatak 270 bebek arabası 375 tl di
kampayalı olduğu için pazarlık yapmak güç oldu ama ikisini toplam 600 tl ye aldık
sizce nasıl bilmiyorum ama bizim fiyatlar çok uygun geldi ayırdığımız bütçeden baya karlı alışveriş yapmış olduk
ayyy sevgiiiiii Allah iyiliğini versin kızzzz
balon gibim şişmiş lolita mı olurmuşsağol canım benimmmmm....
sen nörüyon kızzz
tünaydınnn lolitaaa
masallah sizeee
ayy cnm çok güzeller sağlıkla kullanmatı nasip etsin Allah ım inş.kırmızı rengi her iki cinsede gider cnm hm daha ıyı olur belkım kızın olursa ilerde...fiyat olarakta aldıklarını uygun buldum gercekten..
sevgican hoşgeldin kızzz,görşemedik sağa sola laf yetiştirmekten,nasılsın yeeewrum?ayyy sevgiiiiii Allah iyiliğini versin kızzzz
balon gibim şişmiş lolita mı olurmuşsağol canım benimmmmm....
sen nörüyon kızzz
biliyodum bunu diyceğini hahahaha
ecük moral olsun diye diyivedim kızzz..lolipop diyeyim o zaman hıh
nörim gııı işteyim işte ..bnde şu temizlik mevzusuna girişsem mi acep diye düşünüyorum :26::26::26::26:
offf sabahtan bir gitti net daha yeni geldi
bugün kötü bir gün sabah yediğim poğaça bütün günümü mahfetti
neyse bilgecim güle güle kullansın paşa eşyalarını,buffy hoşgeldin cnm nerelerdesin
ben kaçar diğer personele işlerimle ilgili bilgilendirme toplantısı yapıcam,eğitimini verip yavaş yavaş işlerimi devredicem
amire diyorum 19 mayıs benim son diye aaaa ben yıllık izne ayrılıcam 2 hafta idare etsen,başkasına emanet edemem diyo sanki hazine var hepimiz memuruz işte yaww zaten bedenim ve bebeğim izin verirse benimde niyetim 37ye kadar çalışmak ama bilememki Allah'ın takdiri o gün gelsin bakalım dedim izin devretme derdim olmasa inadına çıkardım
ayşeee sil aç neaynısından bende de var
pardon canım ya yanlış anlamışım ben onu bizde bilmiyoruz dün eşimde evde baktı baya bi ama nasıl olcağını çözemedi sanırım bebişi olan birinden öğrenmek lazımAy canim yanlis anladin sen ben aracin arka koltuguna nasil monte edilecek onu bilemedimkendi arabasina takiyorum onda sıkıntı yok.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
sağol canım teşekkür ederiz bende öyle düşündüm bide çok kırmızı değil siyah ağırlıklı ya aman aldık artıktünaydınnn lolitaaa
masallah sizeee
ayy cnm çok güzeller sağlıkla kullanmatı nasip etsin Allah ım inş.kırmızı rengi her iki cinsede gider cnm hm daha ıyı olur belkım kızın olursa ilerde...fiyat olarakta aldıklarını uygun buldum gercekten..
sağol canım teşekkürler sizde güle güle kullanın inş. biliyorum sizinde kırmızı sinemin de kırmızı siyah genelde kızçelere aldınız ya krımızı siyah ondan galiba terettüt ettim ama gerçketen mavileri pembeleri zaten sevmiyorum beğenmiyorumgayet güzeller canım. güle güle kullansın oğluşun. fiyatlarıda iyi. bebek arabası benimde kırmızı siyah. erkekte de kırmızı güzel olur.
hadi resim koy koy koyayyyyiii gecen hafta verdiğim siparişler geldi nihayet kızlarrrrr....
civcivin kokoş cicilerihepisini yemek istiyorum.
canım teşekkür ederiz. aman benimde işyeri problemli bu ara sıkıntıdayım sabahtan beri delirtti yine patron beniofff sabahtan bir gitti net daha yeni geldi
bugün kötü bir gün sabah yediğim poğaça bütün günümü mahfetti
neyse bilgecim güle güle kullansın paşa eşyalarını,buffy hoşgeldin cnm nerelerdesin
ben kaçar diğer personele işlerimle ilgili bilgilendirme toplantısı yapıcam,eğitimini verip yavaş yavaş işlerimi devredicem
amire diyorum 19 mayıs benim son diye aaaa ben yıllık izne ayrılıcam 2 hafta idare etsen,başkasına emanet edemem diyo sanki hazine var hepimiz memuruz işte yaww zaten bedenim ve bebeğim izin verirse benimde niyetim 37ye kadar çalışmak ama bilememki Allah'ın takdiri o gün gelsin bakalım dedim izin devretme derdim olmasa inadına çıkardım
ayşeee sil aç neaynısından bende de var
selam canım hoş geldin oyyy ne güzel 70 lere düşmüşsünnnnn kız ne kalmış ya anam anammmmm 30. haftayuada bişey kalmamış şurdaSelam kizlaarrnasilsinizz, ben de bi daralmislik hali var..
Hormonlar herhaldee
Bu arada 80in altina dusmusum beeenn safaktaa
Selam kizlaarrnasilsinizz, ben de bi daralmislik hali var..
Hormonlar herhaldee
Bu arada 80in altina dusmusum beeenn safaktaa
sevgican hoşgeldin kızzz,görşemedik sağa sola laf yetiştirmekten,nasılsın yeeewrum?
sinemcan lolita değil bence lolipop mu topitop mu ne bence sevgi bize öle bişey demeye çalıştı da kıyamadı canım ya
canım bizde ilk zamanlar nasıl olacak diye bayag bır aklımız karıştı. henüz denemedik ama bır kac vıdeo bakmıştım onlardan bırını atayım. belki yardımı olur.
http://www.uzmantv.com/bebek-koltugu-arabaya-nasil-baglanmali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?