2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
MaşallaH canım heyacan dorukta plakalara da düşersin azcık kaldı önemli olan sağlıklı olmaları...

sağolasın canım.. cümlemize inşallah.. siz plakalara geçmişsiniz maşallah :)

ayyy canım yaaa. hepimiz aynıyız bizde gelir gelmez karyolayı kurmuştuk :)))) baktık durduk.. hele araba aynen banada buyuk geldı salonda tur atıp durdum :))) hatta ıcıne naylon koyup köpüşleri koydum onlarla tur attım. (küçükler ya ıkısı bırden sığdı )
ya bız ağırlaştık ya ondan araba zorluyor suan bızı cok normal :) birde ilk tecrübe alışırız zamanla 4X4 lerimize

ben de dolapla bozdum kafayı. dolabı açıp açıp kuzucum benım dıye sevıyorum :) oda olsa heralde orda yatar kalkarım

kesinlikle canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin, bizlerede sağlıkla kucaklamayı nasip etsin.. benzersiz bir duygu..

evet canım ya,siz o halı işlerini ne zamana yaptırcaksınız,ben evlendiğimizden beri ssadece bi kez sildim,öle gelen giden de olmadı,halılarım çok büyük falan da değil,hani kiracılık durumu,yıkamaya yollayım,bir bayan çağırayım diyom,mutfak dolapları,duvarlar camlar silinmeli,hani gelenim olsa yaparlar da ben de istemem misafirliğe gelene iş yaptırmak,ama işte tarihten emin değilim,izmir burdan sıcaktır şimdi,burda dengesiz gidiyo hava,bu ay sonu mu yaptırayım,19 mayıs tatil gününde mi bilemedim...

Ay canim yanlis anladin sen ben aracin arka koltuguna nasil monte edilecek onu bilemedim kendi arabasina takiyorum onda sıkıntı yok.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım temizlik için daha çok erken ben halıları 3 4 kez yıkamaya verdim şimdi kirlendi ama idare etmeye çalışıyorum biraz daha temizlik için kadın tutcaksan eğer daha bekle rapora çıktığın zaman son 2 3 hafta kala yap temizlğini halılarını da o zaman yıkamaya verirsin izmir sıcak evet ben halıları hep yıkamaya verdim ama bu sefer annem ben yıkarım diyo terasımız var bizim yerimiz müsait 1 2 haftaya kadar halıları kaldırmayı düşünüyorum havalarda iyice ısındımı terasta yıkıcaz yavaş yavaş bende temizlk için kadın tutalım dedim de annem de gerek yok diyo yavaş yavaş yaparım ben diyo eşimde Allah razı olsun ev işinde her zaman yardımcı oldu hamile kaldığımdan beri ev işimi hep eşimle annem yaptılar beraber ama senin yanında yardımcı olucak kimse yoksa kesinlikle tek başına iş yapmaya girişme 100 150 tl ye bayanlar var ev işine gelen bi kereye masus bi yardımcı çağırırsın

tünaydınnn lolitaaa
masallah sizeee

ayy cnm çok güzeller sağlıkla kullanmatı nasip etsin Allah ım inş.kırmızı rengi her iki cinsede gider cnm hm daha ıyı olur belkım kızın olursa ilerde...fiyat olarakta aldıklarını uygun buldum gercekten..

fiyatı gerçekten çok uygun seninkinin ama biraz büyük değil mi 4m2 bebek odası için ben adha küçük bişey istiyorum

bizim oda bebek odası ama 10 m2. odalar biraz geniş yani. bakalım bende akşam eve gidince ölçücem odayı. olmazsa küçük boyuda var zaten.

canım güzel gorünüyo gercekten gülegüle kullanın inşallah bende hafıf az yer kaplayan araba bagajına sığan bişey istiyorum karar veremedım henüz

tabi canım ben tek yapamam,eşim de yapamaz, izin vermez zaten,yani halıları kaldırınca yerden temizlik kolay olur,burda 80-100 tlye yapıolar temizlik canım,evim büyük değil fazla uğraştırmaz,yoksa öle gayretliyimdir ki,eşim senin mıçında kurt var zaten diyo, en iyi stres atma şeklimdir benim ev işi aslında endişem nasip ne zaman doğacakları belli olmaz kimi aceleci olur öle bir durumda yaptıramamış olurm diye telaşlanıyom

gayet güzeller canım. güle güle kullansın oğluşun. fiyatlarıda iyi. bebek arabası benimde kırmızı siyah. erkekte de kırmızı güzel olur.

ayyyyiii gecen hafta verdiğim siparişler geldi nihayet kızlarrrrr....

civcivin kokoş cicileri hepisini yemek istiyorum.

ayyy sevgiiiiii Allah iyiliğini versin kızzzz

balon gibim şişmiş lolita mı olurmuş sağol canım benimmmmm....

sen nörüyon kızzz

biliyodum bunu diyceğini hahahaha

ecük moral olsun diye diyivedim kızzz..lolipop diyeyim o zaman hıh

nörim gııı işteyim işte ..bnde şu temizlik mevzusuna girişsem mi acep diye düşünüyorum :26::26::26::26:

offf sabahtan bir gitti net daha yeni geldi

bugün kötü bir gün sabah yediğim poğaça bütün günümü mahfetti

neyse bilgecim güle güle kullansın paşa eşyalarını,buffy hoşgeldin cnm nerelerdesin

ben kaçar diğer personele işlerimle ilgili bilgilendirme toplantısı yapıcam,eğitimini verip yavaş yavaş işlerimi devredicem

amire diyorum 19 mayıs benim son diye aaaa ben yıllık izne ayrılıcam 2 hafta idare etsen,başkasına emanet edemem diyo sanki hazine var hepimiz memuruz işte yaww zaten bedenim ve bebeğim izin verirse benimde niyetim 37ye kadar çalışmak ama bilememki Allah'ın takdiri o gün gelsin bakalım dedim izin devretme derdim olmasa inadına çıkardım

ayşeee sil aç ne aynısından bende de var

ayyy sevgiiiiii Allah iyiliğini versin kızzzz

balon gibim şişmiş lolita mı olurmuş sağol canım benimmmmm....

sen nörüyon kızzz
sevgican hoşgeldin kızzz,görşemedik sağa sola laf yetiştirmekten,nasılsın yeeewrum?
sinemcan lolita değil bence lolipop mu topitop mu ne bence sevgi bize öle bişey demeye çalıştı da kıyamadı canım ya

Son düzenleme:
Selam kizlaarr nasilsinizz, ben de bi daralmislik hali var..
Hormonlar herhaldee
Bu arada 80in altina dusmusum beeenn safaktaa

cadı senıııı :)))
sağol cancazım ama artık kendımızı kandırmaya gerek yok durum bellı lolipop değil bildiğin elma şekeri oldum
ayaklar eller patlıcan manava donduk kızzz :))))))

aman yok beee erken daha.. simdi yapılan temızlık kalırmı hazıran, temmuza...
yaaa sorma ay başında kaynanator geliyor. onun ıcın hıc temızlık yapamıcam valla.. tansiyonum devamlı düşüyor.. evi b.. goturuyor o da gelsin b... içine napiim.. kızımı riske atamam temizlik diye. var olan gucumu günlük işlere harcıyorum..
eşime daha bugun dedım annen gelsın gıtsın hazıranda evı hazırlıyalım. temizlik beşikler vs...

kapıları camları falan sılecem dıyor ama bakalım. ben hazırana bırakıyorum temızlık ısını. bugun temızledıgım yer 2 gun sonra toz oluyor.

zaten kızımın dolabı ayıptır söylemesi hazır yıkadım yerleştirdim. hızlı hatunum dimi onun yatağını sermede bısey yok. gerısı ev ısı..

hosbuldum nagim hep burdayım canım bazen yazmak nasıp olmuyor gecmısı okumaktan

ayy saka gıbı yaaa sankı kendı dukkanı emanet edemem :))))))
canım simdi çalışırım son ana diyorsunuz ama son zamanlarda hem sıcak hem gobusler zor olur. bence yormayın zamanında alın ızınlerınızı. doğum ıznınden sonra patlatırsınız raporları olur bıter..

Ay canim yanlis anladin sen ben aracin arka koltuguna nasil monte edilecek onu bilemedim kendi arabasina takiyorum onda sıkıntı yok.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
pardon canım ya yanlış anlamışım ben onu bizde bilmiyoruz dün eşimde evde baktı baya bi ama nasıl olcağını çözemedi sanırım bebişi olan birinden öğrenmek lazım

sağol canım teşekkür ederiz bende öyle düşündüm bide çok kırmızı değil siyah ağırlıklı ya aman aldık artık

gayet güzeller canım. güle güle kullansın oğluşun. fiyatlarıda iyi. bebek arabası benimde kırmızı siyah. erkekte de kırmızı güzel olur.
sağol canım teşekkürler sizde güle güle kullanın inş. biliyorum sizinde kırmızı sinemin de kırmızı siyah genelde kızçelere aldınız ya krımızı siyah ondan galiba terettüt ettim ama gerçketen mavileri pembeleri zaten sevmiyorum beğenmiyorum

ayyyyiii gecen hafta verdiğim siparişler geldi nihayet kızlarrrrr....

civcivin kokoş cicileri hepisini yemek istiyorum.
hadi resim koy koy koy
canım teşekkür ederiz. aman benimde işyeri problemli bu ara sıkıntıdayım sabahtan beri delirtti yine patron beni
Allah hepimziin yardımcısı olsun

Hormonlar herhaldee
selam canım hoş geldin oyyy ne güzel 70 lere düşmüşsünnnnn kız ne kalmış ya anam anammmmm 30. haftayuada bişey kalmamış şurda
30, haftayı büyük bir heycanla bekliyorum ben ya son ondalıklara girmiş olcaz Allah nasip ederse

Hormonlar herhaldee

hosgeldin canımm.. biz iyiyiz cok sukur. kızım karete kid gibi maşallah

canım şöyllee misinden yap kendine bir bitki-meyve cayı ohhhh de rahatla. hormonlar rahat vermıyor ki. :)))) iniş çıkışlardan deliricez zaten :)))

senın gun sayısını gördükçe elım ayağıma dolaşıyor :)

evet canım yaaa. sağol iyi diyelim iyi olalım.. malum agrı vs cok ama zamanın heycanından görmezden geliyorum artık..

sen nasılsın minnoşcan nasıl ?

valla totoş mu demek istedi ne konduramadı ama sevgısınden sanırım

dün eşime dedim ya doğurup bır an once ınsana benzemek ıstıyorum. ben cok mu kotu bır ınsanım kızım kırılıyormudur böyle dusundugume dıye.
yok canım olur mu oyle sey dıyor. hem sen kendıne nıye cırkınım dıyıp duruyorsun dıyor hamılesın sen. hiç mi hamıle gormedın nasıl oluyorlar sen suan ıyısın aynaya bakmıyormusun dıyor.. ama ben zaten aynaya bakınca kaçıyorum. aynada godzilla var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…