2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

Evet kizlaaar, persembe gunu 30yazcak takvimimde gercekten cok heycanliii. Hormonlarla savasmaya devam sinemcim dedigin gibi rahat yok

lcwnın ınternetınden aldım. fıyatlarıda süper kendılerıne bayıldım zatennnnn oyyy maşallah dıyın kızzz içim eridiii :)))

bu hesapta buluz ama ılk zamanlar elbise gibi giyebilir diye duşundum..

bu da favorimmm tabiii

Selam kizlaarr nasilsinizz, ben de bi daralmislik hali var..
Hormonlar herhaldee
Bu arada 80in altina dusmusum beeenn safaktaa
canım hoşgeldin,hissettiğime göre sen 24-26 haziran gibi pırt diye doğurursun
evet canım ya ben de 20.000 bakımına girelim diyom ağzımızdaki dolgudan tut saç boyasına kadar,spor,kişisel bakım,ohooo sağlıcakla doğsunlar da ben de diyom akşamları bazen sıkılınca aha şimdi burda olsa oyun hamuru gibi oynardım onunla diyom,wuhuuuuu,keçe alayım,hele yarın maaşlar yatsın da hem oyalanırız napalım,ağırlaştıkça aktivite de azalıyo,eskiden olsa yapak çok şey var da hahahah

Evet kizlaaar, persembe gunu 30yazcak takvimimde gercekten cok heycanliii. Hormonlarla savasmaya devam sinemcim dedigin gibi rahat yok

ayyy 30 yaaa kızım bıle heycanlandı. nasıl vuruyor. özgecim en son kaç kılo cıktı cıncoş ultrasonda.

simdide kilo merakı başladı bızde ıyı mı... :)))))) once karnım nıye buyumedı, sonra tekme nıye olmuyor... doyumsuzuz bızde simdide kilo

ama ama bunların hepsi de birbirinden güzellllll maşallahhhh prensesimize inş. prensesimize giyripte resimlerini de eklersin bize sinemcim bunlar kaç aylık için bende lcw bakıyorum ama pek bişey bulamamıştım bide bedenlerinden emin olamamıştım mağazalarında da bebek reyonlarında fiyatlar çok yüksek geldi bana

Son düzenleme:
Banada 24haziran gibi geliyo valla kizz
En son 27+3 te gorduk minikimizi canim, 1053 gramdi. Artik daha hizli buyuyorlar

yok kızzz ne 20.000 i... bizim 100.000ler geldi yüzüm ay parçası gibi oldu üst baş yıkılıyor zaten giyecek kıyafet yok 2-3 parça seyı değiştir değiştir giyiyorum. doğumdan sonra Allahın izniyle bol sütümüz olurda inşallah.. sütü etkilemeyecek bir beslenmeye geçicem hemen

ayyy bir gelseler zaten varyaaa.... kızarta kızarta öpücem bıdığı..

hihihihihhi beni nasılda tanımış conim yaaa hiç kıyarmıyım bn size (yani içinizdekilere kıyamam ama size kıyarım nihaha)
Selam kizlaarr nasilsinizz, ben de bi daralmislik hali var..
Hormonlar herhaldee
Bu arada 80in altina dusmusum beeenn safaktaa
wuuuu masllah canıımmm nasılsın napyon bakemm

tabisiii sinemcim bak yaaaaa totoş motoş çok ayıp (tottoşsun işte illa açık açık diyak mı) bn hiç öyle şeyler dermiyiymm (kendim ne haldeysem )du kız kendimi cekim yollim becerebilirsem

ooooyyşşş yerim n bu tatlı şeyleri senin kız tam kokoş olacak baksana kesin anasına ceker kesin ..ama yaa hakkatten ne cici şeyler var öyle neyse gelinime iyi bak ben bakımlı gelin isterim

sağol bilge teyzesiiiii... ilk defa ihtiyaç dışı kokoş gezmelik alışveriş yaptım. bakarken zaten begendım ama elime gelince amannnnn oldum :)

ayyyy inşallah canım giydirip onu da yatırırm masaya :)))))))

hepsini 55tl ye aldım. outlett bolumu falan cok ıyı cok dip rakamlara harika cicişler var. bilgecim ben sadece beyaz taytı 1-3 aldım. gerisi hep 3-6.
cunku kılosu maşallah ıyı gıdıyor, birde beden tablosuna baktım. o tabloya gore gerçekten en mantıklı bu tarz seylerı 3-6 almak. cunku zıbınlar falan var bı suru onları zaten ılk ay gıyerler.. tecrubelı anneler de hep aynı seyı soyluyor 1-3 kalıyor gıyınmıyor dıye. boyutları canlı canlı görünce bende hak verdım gerçekten. alacaklarını 3-6 al sende.

oyyyyy maşallah

sağolll ayşecim :)

Banada 24haziran gibi geliyo valla kizz

En son 27+3 te gorduk minikimizi canim, 1053 gramdi. Artik daha hizli buyuyorlar

ayyy maşallah ona tam kıvamında gıdıyor tontişşşşşşşş

cek kız gorıyım tontısı :))))

anammmm daha bana totoş dıyorrr sana kız verırmıyım hıcc kızıma ne kaynanatörlük yaparsın sennnn

ayyy sorma ben kokoşum zaten kızım sağlıkla gelsin acık buyuşun moda ikonu yapcem onu :)))))) oyuncak bebek mısalı gıydır dur :)))

İyiyim sevgicim, tekmelerle buyuyoruz oyleee siz nasilsiniz oglusunlaa

bizim giyim eksiğimiz kalmadı ama böle gezmelik beğendiklerim olursa denk geldikçe bende alcam inş.
valla aldıkların çok cici çok beğendim güle güle giysin kraliçemiz fiyatlarda baya uygunmuş baktım bende şimdi biraz

amiin cnm inş sağlıkla gelsin de Allah ın izniyle ...

kız niye vermiyon kızını bak benim oğlumda yağuşuklusunu bulcen sen hıııı bnden iyide kaynan ulamaz..

durun kndımı yollaycmn şimcik
İyiyim sevgicim, tekmelerle buyuyoruz oyleee siz nasilsiniz oglusunlaa

30 lara kapak atmıssın kızzz masalllah yerim senin oğluşunu bennn ..bizde iyiyz cnm Allah ım en kotu gunumuz boyle olsun

Oyy oyyy masallh hrpsit cok guzel tam kokos elbiseleri. ..gule gule giydir canim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Vallah tel den yolluyorum kızlar anca bu kada cekebildim bilg.nasıl görünür bilmem

Eklentiler

• $1397481319162.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 27

sağol canım daha cicileri rüzgarın olsun. bizde de ihtiyaç yoktu aldıklarımız şimdilik yeter diyorduk aslında. ben bir iki şort alalım istiyordum popo devamlı açık kalmasın diye. şortlara bakarken baktım cok cıcıler var dayanamadım. :) 2-3tl ye şapkalar gordum yaaa :) birde 50tl ustu kargo ucretsız yapmışlar kargo odemedim.
gezmelik bir kaç parça al bencede rüzgara :) arabası da hazır artık :)

ben geldim kızlar eğitimi verdim bitti amma 4 personelin biri bile oralı değil hatta biri biz doğuralımda sen git amma çok işin varmış dedi

biride ooo daha 2 ay var gerek yok şimdiden dedi ve uyudu :44:

bende dedim valla ben diyeceğimi dedim devletin işi yarım kalmaz iznim doldumu çeker giderim bakarsınız çaresine

Vallah tel den yolluyorum kızlar anca bu kada cekebildim bilg.nasıl görünür bilmem

oyyy maşallahhhhhhh bu ne güzellik bu ne yakışıklılıktır böyle ne güzel çıkmış kız göbiş bebiş

Aminn canım inşallah hepimizin bıdışları....

vermem tabııı bana totoş diyon kıza godik dersin. kızıma iş yaptırırsın sen senin oğluşun yakışıklılığına diyecek lafım yok o başka ama kayanana cadııı

Oyy oyyy masallh hrpsit cok guzel tam kokos elbiseleri. ..gule gule giydir canim

sağolasın canım benım... inşallah giyip pozlarda verir kızım onlarıda eklerim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…