- 4 Eylül 2013
- 6.078
- 2.922
- 248
pardon canım ya yanlış anlamışım ben onu bizde bilmiyoruz dün eşimde evde baktı baya bi ama nasıl olcağını çözemedi sanırım bebişi olan birinden öğrenmek lazım
sağol canım teşekkür ederiz bende öyle düşündüm bide çok kırmızı değil siyah ağırlıklı ya aman aldık artık
sağol canım teşekkürler sizde güle güle kullanın inş. biliyorum sizinde kırmızı sinemin de kırmızı siyah genelde kızçelere aldınız ya krımızı siyah ondan galiba terettüt ettim ama gerçketen mavileri pembeleri zaten sevmiyorum beğenmiyorum
hadi resim koy koy koy
canım teşekkür ederiz. aman benimde işyeri problemli bu ara sıkıntıdayım sabahtan beri delirtti yine patron beni
Allah hepimziin yardımcısı olsun
selam canım hoş geldin oyyy ne güzel 70 lere düşmüşsünnnnn kız ne kalmış ya anam anammmmm 30. haftayuada bişey kalmamış şurda
30, haftayı büyük bir heycanla bekliyorum ben ya son ondalıklara girmiş olcaz Allah nasip ederse
hosgeldin canımm.. biz iyiyiz cok sukur. kızım karete kid gibi maşallah
canım şöyllee misinden yap kendine bir bitki-meyve cayı ohhhh de rahatla. hormonlar rahat vermıyor ki. :)))) iniş çıkışlardan deliricez zaten :)))
senın gun sayısını gördükçe elım ayağıma dolaşıyor :)
evet canım yaaa. sağol iyi diyelim iyi olalım.. malum agrı vs cok ama zamanın heycanından görmezden geliyorum artık..
sen nasılsın minnoşcan nasıl ?
valla totoş mu demek istedi nekonduramadı ama sevgısınden sanırım
dün eşime dedim ya doğurup bır an once ınsana benzemek ıstıyorum. ben cok mu kotu bır ınsanım kızım kırılıyormudur böyle dusundugume dıye.
yok canım olur mu oyle sey dıyor. hem sen kendıne nıye cırkınım dıyıp duruyorsun dıyor hamılesın sen. hiç mi hamıle gormedın nasıl oluyorlar sen suan ıyısın aynaya bakmıyormusun dıyor.. ama ben zaten aynaya bakınca kaçıyorum. aynada godzilla var
canım hoşgeldin,hissettiğime göre sen 24-26 haziran gibi pırt diye doğurursunSelam kizlaarrnasilsinizz, ben de bi daralmislik hali var..
Hormonlar herhaldee
Bu arada 80in altina dusmusum beeenn safaktaa
evet canım ya ben de 20.000 bakımına girelim diyom ağzımızdaki dolgudan tut saç boyasına kadar,spor,kişisel bakım,ohooo sağlıcakla doğsunlar da ben de diyom akşamları bazen sıkılınca aha şimdi burda olsa oyun hamuru gibi oynardım onunla diyom,wuhuuuuu,keçe alayım,hele yarın maaşlar yatsın da
evet canım yaaa. sağol iyi diyelim iyi olalım.. malum agrı vs cok ama zamanın heycanından görmezden geliyorum artık..
dün eşime dedim ya doğurup bır an once ınsana benzemek ıstıyorum. ben cok mu kotu bır ınsanım kızım kırılıyormudur böyle dusundugume dıye.
yok canım olur mu oyle sey dıyor. hem sen kendıne nıye cırkınım dıyıp duruyorsun dıyor hamılesın sen. hiç mi hamıle gormedın nasıl oluyorlar sen suan ıyısın aynaya bakmıyormusun dıyor.. ama ben zaten aynaya bakınca kaçıyorum. aynada godzilla var
Evet kizlaaar, persembe gunu 30yazcak takvimimdegercekten cok heycanliii. Hormonlarla savasmaya devam sinemcim dedigin gibi rahat yok
ama ama bunların hepsi de birbirinden güzellllll maşallahhhhlcwnın ınternetınden aldım. fıyatlarıda süper kendılerıne bayıldım zatennnnn oyyy maşallah dıyın kızzz içim eridiii :)))
Eki Görüntüle 1068343
Eki Görüntüle 1068344
Eki Görüntüle 1068341
Eki Görüntüle 1068342
bu hesapta buluz ama ılk zamanlar elbise gibi giyebilir diye duşundum..
Eki Görüntüle 1068334
bu da favorimmm tabiii
Eki Görüntüle 1068332
Eki Görüntüle 1068333
oyyyyy maşallahlcwnın ınternetınden aldım. Fıyatlarıda süper kendılerıne bayıldım zatennnnn oyyy maşallah dıyın kızzz içim eridiii :)))
Eki Görüntüle 1068343
Eki Görüntüle 1068344
Eki Görüntüle 1068341
Eki Görüntüle 1068342
Eki Görüntüle 1068334
bu da favorimmm tabiii
Eki Görüntüle 1068332
Eki Görüntüle 1068333
Banada 24haziran gibi geliyo valla kizzcanım hoşgeldin,hissettiğime göre sen 24-26 haziran gibi pırt diye doğurursun
evet canım ya ben de 20.000 bakımına girelim diyom ağzımızdaki dolgudan tut saç boyasına kadar,spor,kişisel bakım,ohooo sağlıcakla doğsunlar da ben de diyom akşamları bazen sıkılınca aha şimdi burda olsa oyun hamuru gibi oynardım onunla diyom,wuhuuuuu,keçe alayım,hele yarın maaşlar yatsın dahem oyalanırız napalım,ağırlaştıkça aktivite de azalıyo,eskiden olsa yapak çok şey var da hahahah
En son 27+3 te gorduk minikimizi canim, 1053 gramdi. Artik daha hizli buyuyorlarayyy 30 yaaa kızım bıle heycanlandı. nasıl vuruyor. özgecim en son kaç kılo cıktı cıncoş ultrasonda.
simdide kilo merakı başladı bızde ıyı mı... :)))))) once karnım nıye buyumedı, sonra tekme nıye olmuyor... doyumsuzuz bızde simdide kilo
canım hoşgeldin,hissettiğime göre sen 24-26 haziran gibi pırt diye doğurursun
evet canım ya ben de 20.000 bakımına girelim diyom ağzımızdaki dolgudan tut saç boyasına kadar,spor,kişisel bakım,ohooo sağlıcakla doğsunlar da ben de diyom akşamları bazen sıkılınca aha şimdi burda olsa oyun hamuru gibi oynardım onunla diyom,wuhuuuuu,keçe alayım,hele yarın maaşlar yatsın dahem oyalanırız napalım,ağırlaştıkça aktivite de azalıyo,eskiden olsa yapak çok şey var da hahahah
hihihihihhi beni nasılda tanımış conim yaaa hiç kıyarmıyım bn size (yani içinizdekilere kıyamam ama size kıyarım nihaha)sevgican hoşgeldin kızzz,görşemedik sağa sola laf yetiştirmekten,nasılsın yeeewrum?
sinemcan lolita değil bence lolipop mu topitop mu ne bence sevgi bize öle bişey demeye çalıştı da kıyamadı canım ya
wuuuu masllah canıımmm nasılsın napyon bakemmSelam kizlaarrnasilsinizz, ben de bi daralmislik hali var..
Hormonlar herhaldee
Bu arada 80in altina dusmusum beeenn safaktaa
hosgeldin canımm.. biz iyiyiz cok sukur. kızım karete kid gibi maşallah
canım şöyllee misinden yap kendine bir bitki-meyve cayı ohhhh de rahatla. hormonlar rahat vermıyor ki. :)))) iniş çıkışlardan deliricez zaten :)))
senın gun sayısını gördükçe elım ayağıma dolaşıyor :)
lcwnın ınternetınden aldım. fıyatlarıda süper kendılerıne bayıldım zatennnnn oyyy maşallah dıyın kızzz içim eridiii :)))
Eki Görüntüle 1068343
Eki Görüntüle 1068344
Eki Görüntüle 1068341
Eki Görüntüle 1068342
Eki Görüntüle 1068334
bu da favorimmm tabiii
Eki Görüntüle 1068332
Eki Görüntüle 1068333
ama ama bunların hepsi de birbirinden güzellllll maşallahhhhprensesimize inş. prensesimize giyripte resimlerini de eklersin bize sinemcim bunlar kaç aylık için bende lcw bakıyorum ama pek bişey bulamamıştım bide bedenlerinden emin olamamıştım mağazalarında da bebek reyonlarında fiyatlar çok yüksek geldi bana
oyyyyy maşallah
Banada 24haziran gibi geliyo valla kizz
En son 27+3 te gorduk minikimizi canim, 1053 gramdi. Artik daha hizli buyuyorlar
tabisiii sinemcim bak yaaaaa totoş motoş çok ayıp (tottoşsun işte illa açık açık diyak mı) bn hiç öyle şeyler dermiyiymm (kendim ne haldeysem )du kız kendimi cekim yollim becerebilirsem
ooooyyşşş yerim n bu tatlı şeyleri senin kız tam kokoş olacak baksana kesin anasına ceker kesin ..ama yaa hakkatten ne cici şeyler var öyle neyse gelinime iyi bak ben bakımlı gelin isterim
hihihihihhi beni nasılda tanımış conim yaaa hiç kıyarmıyım bn size (yani içinizdekilere kıyamam ama size kıyarım nihaha)
wuuuu masllah canıımmm nasılsın napyon bakemm
tabisiii sinemcim bak yaaaaa totoş motoş çok ayıp (tottoşsun işte illa açık açık diyak mı) bn hiç öyle şeyler dermiyiymm (kendim ne haldeysem )du kız kendimi cekim yollim becerebilirsem
ooooyyşşş yerim n bu tatlı şeyleri senin kız tam kokoş olacak baksana kesin anasına ceker kesin ..ama yaa hakkatten ne cici şeyler var öyle neyse gelinime iyi bak ben bakımlı gelin isterim
bizim giyim eksiğimiz kalmadı ama böle gezmelik beğendiklerim olursa denk geldikçe bende alcam inş.sağol bilge teyzesiiiii...ilk defa ihtiyaç dışı kokoş gezmelik alışveriş yaptım. bakarken zaten begendım ama elime gelince amannnnn oldum :)
ayyyy inşallah canım giydirip onu da yatırırm masaya :)))))))
hepsini 55tl ye aldım. outlett bolumu falan cok ıyı cok dip rakamlara harika cicişler var. bilgecim ben sadece beyaz taytı 1-3 aldım. gerisi hep 3-6.
cunku kılosu maşallah ıyı gıdıyor, birde beden tablosuna baktım. o tabloya gore gerçekten en mantıklı bu tarz seylerı 3-6 almak. cunku zıbınlar falan var bı suru onları zaten ılk ay gıyerler.. tecrubelı anneler de hep aynı seyı soyluyor 1-3 kalıyor gıyınmıyor dıye. boyutları canlı canlı görünce bende hak verdım gerçekten. alacaklarını 3-6 al sende.
sağolll ayşecim :)
ayyy maşallah ona tam kıvamında gıdıyor tontişşşşşşşş
cek kız gorıyım tontısı :))))
anammmm daha bana totoş dıyorrr sana kız verırmıyım hıcckızıma ne kaynanatörlük yaparsın sennnn
ayyy sorma ben kokoşum zaten kızım sağlıkla gelsin acık buyuşun moda ikonu yapcem onu :)))))) oyuncak bebek mısalı gıydır dur :)))
İyiyim sevgicim, tekmelerle buyuyoruz oyleeesiz nasilsiniz oglusunlaa
lcwnın ınternetınden aldım. fıyatlarıda süper kendılerıne bayıldım zatennnnn oyyy maşallah dıyın kızzz içim eridiii :)))
Eki Görüntüle 1068343
Eki Görüntüle 1068344
Eki Görüntüle 1068341
Eki Görüntüle 1068342
Eki Görüntüle 1068334
bu da favorimmm tabiii
Eki Görüntüle 1068332
Eki Görüntüle 1068333
bizim giyim eksiğimiz kalmadı ama böle gezmelik beğendiklerim olursa denk geldikçe bende alcam inş.
valla aldıkların çok cici çok beğendim güle güle giysin kraliçemiz fiyatlarda baya uygunmuş baktım bende şimdi biraz
Vallah tel den yolluyorum kızlar anca bu kada cekebildim bilg.nasıl görünür bilmem
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
amiin cnm inş sağlıkla gelsin de Allah ın izniyle ...
kız niye vermiyon kızını bak benim oğlumda yağuşuklusunu bulcen sen hııııbnden iyide kaynan ulamaz..
durun kndımı yollaycmn şimcik
30 lara kapak atmıssın kızzz masalllahyerim senin oğluşunu bennn ..bizde iyiyz cnm Allah ım en kotu gunumuz boyle olsun
Oyy oyyy masallh hrpsit cok guzel tam kokos elbiseleri. ..gule gule giydir canim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?