2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Vallah tel den yolluyorum kızlar anca bu kada cekebildim bilg.nasıl görünür bilmem

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kaynanatörde taşş gibiymiş heee

sana ayrı oglusuna ayrı maşallahhhhhhhhhh

oğlumuz kocaman olmuş annesiiii tekrar tekrar maşallah ona Rabbim nazarlardan saklasın...

oyyy maşallahhhhhhh bu ne güzellik bu ne yakışıklılıktır böyle ne güzel çıkmış kız göbiş bebiş

tatlikom normalde bılg.gırıyom ama bnm bılg.dandık telden anca bu kadar hakketten begendin mii kıızzz sağol cnm benım sizler kadar olmsakta güzeliz...ama oğluşum yakışıklı bak ona bişey diyemem

ama sende gondeeerr

hosgeldin canım. ben onları son haftalarda gorurum. o oyle mı bu böyle mı dıye tutuşurlar..

kaynanatörde taşş gibiymiş heee

sana ayrı oglusuna ayrı maşallahhhhhhhhhh

oğlumuz kocaman olmuş annesiiii tekrar tekrar maşallah ona Rabbim nazarlardan saklasın...

estağfurullah efenim o sizin taşşşlığınız

ama oğluşum evet kurban olsun annesi onu verene...sizede maşllah cnm Alllah ım sağlıkla gelsin kucaklarımıza ay az kalıvedii kııızzz

hosgeldin canım. ben onları son haftalarda gorurum. o oyle mı bu böyle mı dıye tutuşurlar..

amman son haftalarda da benim anlatmaya niyetim olmaz ama eve gidincede telefondan aramasınlar demi ama

sevgicim göbüşede içindeki aslan parçasınada 41 kere maşallah

h.sonu oğluşun eşyalarının resmini çektiydim ekliyim size beğenceniz bakalım
hastane çıkışımız

mevlüt takımımız

battaniyelerimiz

örgülerimiz

Eklentiler

• $IMAG0102.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 33

dişli kaynanatörr..
jendermeeee jendermeee kız kaçıran varrrrr

yok efenim tamamen sizin taşşlığınız

ya valla şimdi böyle konuşuyoruz daha gelmediler minnoşlarımız gelince ne enteresan olacak birde.. tontişlerimizi çekip koyucaz görücez yeğenlerimizi.. offf çok fenaaa heyecan basıyor düündükçe..

amman son haftalarda da benim anlatmaya niyetim olmaz ama eve gidincede telefondan aramasınlar demi ama

sağol canım benim öpüyoruz seni oğluşla

wayyy bilgeee çok mu çok güzeller yaaa bn hiç daha böyle şeyler yapmadım oda olunca ayrı oluyo tabii..paşan sağlıkla kullansın kızları peşinden koşturur valla aman Allah ım nazarlardan saklasın kııızzz yerim ben senin minnakını ısırırm ısırır

ayyy iş ortamında en uyuz olduğum seylerden bırı zırt pırt aramalar canım sen normal ızıne çıkmıyorsun. aramasınlar bır zahmet arayanada ohaa derim..

beğenmek ne demek oğluş zaten yakıyo yıkıyo ortalığı Rabbim kucamıza aldımız günleride göstersin evlatlarımızın resimlerini de burdan paylaşalım inş.
ben telden ekleyemiyom gııı foruma giriyom ama bişey paylaşamıyom telden ancak akşam çekip yarın ekleyebilirik
büyüdük beyaaaa amann küccücüktü göbişler geçen teldeki resimleri kurcalıyorum 3 aylık felan karnımı çekmişim anem ne göbek görünyo ne bişey çıktımı karnım belli oluyo mu karnım diye diye dolanıyoduk ortalıkta

canım benim daol ya beğendin heee paşamın cicilerini kızlaar koşcak tabisi bizim paşalarımızın peşindennnnn bide kızların peşinden koşarız paşalarımızın peşini bıraksın diye ısır teyzesi elini ayağını tontiş onlar tontiş bizde senin paşayı ısırcaz ama nasıl kıycaksak

he yaaaa tamam kız bak yine duygulandım zaten hamileyim yeriz onları biiizz

kız valla eski halım zayıfcanaz bişeydi hamile kaldım huooppp gelsin 12 kilo suan bilmiyorum tabi ama iyi böle iyi .

bilgeeee bayıldımmmm nasıl ciciler bunlar böyleee ay ezan okunuyor Rabbim sağlıkla giymeyi nasip etsin... yerim onun tavşanlı hastane çıkışını..
bir suru yelekler hırkalar da örülmüş kuzuya canım benım... hepsi birbirinden güzel papilerinide ayrı yerim onun..

ayyy iş ortamında en uyuz olduğum seylerden bırı zırt pırt aramalar canım sen normal ızıne çıkmıyorsun. aramasınlar bır zahmet arayanada ohaa derim..

ay bende tav oluyorum o aramalara devlette nasıldır bilmiyorum ama özel sektörde çok oluyo senelik izne çıkıyosun tatile gidiyosun havuz başında güneşlenirken zırrr telefon yahu ben tatildeyim işten uzağım ne yoruyon benim kafamı c.tesi de alışveriş yapıyoruz işyerinden biri arayıp duruyo sürekli meşgule attım ısrarla arıyo en son açtım fabrikadan birnin tel nosunu isticekmiş meşgulum ki meşgule atıyorum dedim ben fabrikanın rehberimiyim niye ısrarla arıyosun dedim numara olduğu halde yok bende onun numarası dedim

he yaaaa tamam kız bak yine duygulandım zaten hamileyim yeriz onları biiizz

kız valla eski halım zayıfcanaz bişeydi hamile kaldım huooppp gelsin 12 kilo suan bilmiyorum tabi ama iyi böle iyi .

valla bende psikoloji kalmadı.. tekmelerde bile bazen guluyorum bazen ağlamaklı oluyorum.. Rabbim kuzucuklarımıza sağlık versin, güzel baht versin, bizede hayırlı evlat nasip etsin inşallah...

önceden bayag zayıfmışsın kı sen 12 kıloda boylesın. aman doğumdan sonra cok vermemeye dıkkat et. kilonun azı da çoğuda hiç iyi değil. şuan maşallah harıka gorunuyorsun.

vallaha cnm yaaa aynen yok gobiş cıkmadı e tabi cıkmaz o zaman böyle olaydım şimdi nasıl olurdum kız Allah tn çatlayıp patlamadım şimdilik..

kızz beğenmemm mi bayıldımm valla koşturak kız koşturak bıraaakk bizim oğluşlarımızdan daha iyisini mi bulcekler...şu SİNEM inkınde gözüm vardı emmeee öyle oğluşumu peşindende koşturamam bnm paşamı görsün zaten o kendiliğinde koşar hehehe

Allah razı olsun canım benim inş hepimizde evlatlarımıza giydiridiğimiz günleride görürüz teşekkür ederiz beğendiğin içinde
örgü daha çok var aslında hediye örülenler gelmedi bana daha komşular örmüş bişeyler büyük teyzemiz var oda çok şirin yelekler çeketler örmüş sağsolsun papilerimiz az daha beğendikçe denk geldikçe alcaz artık kız hastane çıkışını beğendin mi gerçekten de çok gezdim hastane çıkışı için bi türlü içime sinen bulamamıştım bunu ilk gördüğümde beğendim aldım hemen mevlüt takımıda osmanlı takımları var onlardan istiyodum birkaç yere sordum benim istediğim gibi en uygun fiyat 100 tl dediler oda birkaç saat giydirmek için çok geldi açıkcası ondan böle standart bişey aldık artık
ama simokinliiii haaaa

aynen cnm yaa bıde benim tipim kiloyu pek bellı etmıyo yanı bi 10 kilo daha alsam yıne zayıf derler bana o derece...50 kılyla hamıle kaldım cancazım

ya birde acileyet diye bir şey var. cok cok acil bir durum olsa neyse derim de. ota b..a aramalar cok gıcık. gece gunduz bilme zaten hiç olmuyor özel sektörde. ama şimdi akıllı telefonlar işi çözdü ben çalışıyor olsam iş gurubunu engellerim
arasın dursun enayıler derim

anammm sinemin kokoş kızçeyi sen kaptınnn heee ayşenin kide benim gelin oliyyyy
kız sevgi benimde göbiş çatlamadı ya çatlarmı acep benim göğüsler harita oldu maşallah çok erken çatladı inş. göbişler çatlamaz
çatlarsada oğluşlarımızın canı sağolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…