2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

benım kızın talibi cok anacım sıraya gırrr ne demişler kız evi naz evi olur o kadar :)

Amin canım inşallah..
ben örgülere bayılıyorum ya hazırlardan daha cok hoşuma gıdıyor daha şirin geliyor bana. Valla bayıldım hastane cıkısına. :) hele o şapkasııııı ham yaparım onu :)
evet mevlüt takımı yakıyor. damatlık gibi kızz :))) çok şirin. canım cok para gerçekten almamakla ıyı etmıssın. gun bıle değil saatlık gıyecek çocuk.
papiside yeter bence artık, gelsinde tosunumuz ondan sonra bakarsınız artık her çeşit almışsınız zaten sporu klasıgı..

aynen cnm yaa bıde benim tipim kiloyu pek bellı etmıyo yanı bi 10 kilo daha alsam yıne zayıf derler bana o derece...50 kılyla hamıle kaldım cancazım

hazır böyle almışsın işte başa dönme dıkkat et doğumdan sonra zırt dıye gıtmesın bu kılolar. oğluşun kıyağı bu daa heee.. annesını şekillendirmiş paşa

tamam anlaştık sineminki benim ayşenin ki senin aaaaaa naginin ki kaldı gerçi o kimseye vermez kızçesini yada onuda özge alır çöpçatanlık çetesi olduk iyi mi heheheheh

bnm ikiside çatlamadı kızzz aman inş çatlamaz ama çatlarsada artıkın dediğn gibi canları sağolsun..çatlayıvecez gayrı

buldular fıstıkları nasıl da bölüşüyorlar aralarında

ya ben eşimle oğluşuma takım gömlekler almak istiyorum netten çok araştırdım bulamadım mağazalarada soruyorum yok öle takım kendim takım gibi yapayım diyorum hiç denk gelemedim anca düz beyaz gömlek ama kareli renkli gömleklerden istiyorum altlarınada takım kot pantolon kurban bayramında öyle giydireyim diyorum bildiğin site veya mağaza varmı takım bakabilceğim

kız naginin oğlu var o abi kardeşini vermez kolay beri bide döver bizim paşaları korkiyim naginin kızçeye laf atmaya

buldular fıstıkları nasıl da bölüşüyorlar aralarında

kaçırırmıyık sizin kokoş kızçelerinizi ayıp ettin

ayyy cok seker yaaa bende kızımla cok ıstıyorum ama kızda daha zor. erkekte gömlek bulmak bıraz daha farklı olabılır. aklımda yok ama bakayım canım.
2 adamın cok seker olur :)

uyyy oğluşum benim...cnm bende anemi vardı o yuzdende kılo alamıyordum çok çok zayıf dencek gıbı degıldım ama yınede o katagorıye gırıyordum bnm gıbı olmak isteyenlere kızıyıordum hatta napcanız sanki diye...bana zayıf dıyenlerde kızıyordum siz once kendinize bakın diye...tabi bunları bnı kıracak sekılde soyleyenlere...şimdiki halim gayet iyice conıııımmm kendıme geldım dıyebılırım zaten dr mda bana dedi hiç bu kadar iyi ilerleyen bi hamile pek gormedım dıye bnde oğluşumun zanaati diyerekten onceden küçük olan ama şimdi tombik olam göğüslerimi kabartaraktan didim yanii

kız naginin oğlu var o abi kardeşini vermez kolay beri bide döver bizim paşaları korkiyim naginin kızçeye laf atmaya

ayyy bilge alemsin yaaaaa döver diyor bizim paşaları Allah iyiliğini versin... :)

kız benimkininde 2 köpiş abisi var onlarda hart yaparlar ya :))))))

ay gelsede şu temmuz görsek çiftleri :))))

ayyy cok seker yaaa bende kızımla cok ıstıyorum ama kızda daha zor. erkekte gömlek bulmak bıraz daha farklı olabılır. aklımda yok ama bakayım canım.
2 adamın cok seker olur :)

demi kız güzel olur valla iki yakışıklım ikiside takım giycek inş.
benim eşim işi gereği haftanın 5 günü gömlek giyiyor kendisi sağolsun acayip titiz bi insandır bide hergün ayrı gömlek pantolon onların ütü derdi evlendiğimden beri beni iyice gerdiiii kafiyeli oldu şimdi diyom bide paşam gelcek onunda gömlekler pantolonlar ütülencek vay halime bide babasına çekerse ay aslında kot pantolon beyaz gömlek altınada beyaz konvers ne güzel olur heee eşim giymez öle ayakkabı ama ben giyririm

ayyy bilge alemsin yaaaaa döver diyor bizim paşaları Allah iyiliğini versin... :)

kız benimkininde 2 köpiş abisi var onlarda hart yaparlar ya :))))))

ay gelsede şu temmuz görsek çiftleri :))))

kız naginin oğlan kızkanç şimdiden koruma kollamaya geçti kardeşini
ay anammm temmuz gelsin bebişlerimiz gelsin resimlerini atarık burdan o benim gelin bu senin damat ne güzel olur yawww
ay ben çok merak ediyorum paşam babaya mı bana mı benzicek baya benzerse kara kaşlı kara gözlü kara saçlı olur bana benzerse sarı kafalı olur
ananemizde bonus kafa olsun diyip duruyo kıvır kıvır saçlı olduğunu düşünsene eşimin saçlar kıvırcık belkim babaya benzerse kıvırık gelir oğluşta

ayyy bizde eşimle o şekil kıyafetler bakıyoruz canım eşim zaten oğlımun imaj meykırı olur bu arada meykır nasıl yazılıyo bilemedım netten bakmaya usendım ...gömlekler favorimiz olur herhalde yakusuklu yakusuklu dolanırlar artık ...

nagii he yaa onda abiş ver ya gıııasıl kaynantör nagi olar...zaten biz ona yan gözle bakmadık kiiii

bn azcık SINEM INKINE göz dıktım alacm yaniii

benim damat adayı kabiliyetli cıktı iyi mi :)) anasına karnından bole bakıyorsa hımmmm :)))
yaa mılllet fesatlığından asırısını soyluyor Allah askına... kilolu olan ayyy zayıfsın bılmem ne bırak o tıplerı fesat ınsana kılım zaten.
kişinin ideal kilosu kendini mutlu rahat hissettiği kilodur noktaaa.

evet yaa bende soyle 1 yasına gelınce bir ornek elbise gıyerız kızımla dıye hayal edıyorum :)))
düz renk gömlek düşündükten sonra ılla beyaz olmasına gerek yok mavi yeşil... düz renk kolay bulunur.

ayyy utu cok fena yaa Allah yardımcın olsun.. gerçi suan bizim evde de x2 oldu utu işi. hijyen olsun dıye kızın herseyını utuledım. daha bır vakıt bayag böyle gıder :44:

ayyy aynen yaa bende kıme neyı benzeyecek dıye çatlıyorum :) ben cok beyazım ınsallah civciv o konuda bana benzer eşimde acık tenlı ama buğday gıbı. ama dudakları eşime çeksin :)
ayy bonus kafada ne seker olur bebişte var yaaa :)))) bızde o ıhtımal hıc yok hep duz ve hafıf dalgalı. ama isterdim bonus kafa olsun

ay ne diyo acep tmm anne beni ver bi oğluşamı diyo anneeeee istemem ben onlarımı diyo

daha gelmeden kime veriyon beniii noluyooo mu dıyo acaba :))))) ama bayag sert vurdu kızdımı ki :)

eeee vurur tabi heyecanlandı duydu bnm oğluşumu tabisi normaldır yaniii..vuruyo anasına vermem deme diye ver beni anne diyo bn anlarım yaaaa

oyyy buda süper oldu
kız sevgi memurlar kaçtı 5 de sen ben sinem kaldık forumda sanırım forum delilere kaldı

eeee vurur tabi heyecanlandı duydu bnm oğluşumu tabisi normaldır yaniii..vuruyo anasına vermem deme diye ver beni anne diyo bn anlarım yaaaa

cingöz kaynana

oyyy buda süper oldu
kız sevgi memurlar kaçtı 5 de sen ben sinem kaldık forumda sanırım forum delilere kaldı

bilge cok fena bu sevgiii :))))))
deliler saatine hosgeldınız :))

ama aşağıdan lafa benım kız da gırıyor :)))

siz kaçta çıkıyorsunuz işten kızlar ?

oyyy buda süper oldu

he yaaa cnm sen cıkmadın mı 17:00 cıkıyordun..

cnm bn 7 de cıkıyorumn maalesef buna c.tesıde dahıl

Beni de unutmamissin kizz sagollamaan kizlar kapida kuyruk olcak bizimkilere nasilsa, acele etmeyin secer begenir aliriz

Ayy onlardan bende ariyorum bilge ama nette de bulamadim.bayram onu lcw gibi hem erkek hem cocuk satan magzalara bakmak lazim:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…