vallaha cnm yaaa aynen yok gobiş cıkmadı e tabi cıkmaz o zaman böyle olaydım şimdi nasıl olurdum kız Allah tn çatlayıp patlamadım şimdilik..
kızz beğenmemm mi bayıldımm valla koşturak kız koşturak bıraaakk bizim oğluşlarımızdan daha iyisini mi bulcekler...şu SİNEM inkınde gözüm vardı emmeee öyle oğluşumu peşindende koşturamam bnm paşamı görsün zaten o kendiliğinde koşar hehehe
Allah razı olsun canım benim inş hepimizde evlatlarımıza giydiridiğimiz günleride görürüz teşekkür ederiz beğendiğin içinde
örgü daha çok var aslında hediye örülenler gelmedi bana daha komşular örmüş bişeyler büyük teyzemiz var oda çok şirin yelekler çeketler örmüş sağsolsun papilerimiz az daha beğendikçe denk geldikçe alcaz artık kız hastane çıkışını beğendin mi gerçekten de çok gezdim hastane çıkışı için bi türlü içime sinen bulamamıştım bunu ilk gördüğümde beğendim aldım hemen mevlüt takımıda osmanlı takımları var onlardan istiyodum birkaç yere sordum benim istediğim gibi en uygun fiyat 100 tl dediler oda birkaç saat giydirmek için çok geldi açıkcası ondan böle standart bişey aldık artık
ama simokinliiii haaaa
aynen cnm yaa bıde benim tipim kiloyu pek bellı etmıyo yanı bi 10 kilo daha alsam yıne zayıf derler bana o derece...50 kılyla hamıle kaldım cancazım
anammm sinemin kokoş kızçeyi sen kaptınnn heee ayşenin kide benim gelin oliyyyy
kız sevgi benimde göbiş çatlamadı ya çatlarmı acep benim göğüsler harita oldu maşallah çok erken çatladı inş. göbişler çatlamaz
çatlarsada oğluşlarımızın canı sağolsun
anammm sinemin kokoş kızçeyi sen kaptınnn heee ayşenin kide benim gelin oliyyyy
kız sevgi benimde göbiş çatlamadı ya çatlarmı acep benim göğüsler harita oldu maşallah çok erken çatladı inş. göbişler çatlamaz
çatlarsada oğluşlarımızın canı sağolsun
ya ben eşimle oğluşuma takım gömlekler almak istiyorum netten çok araştırdım bulamadım mağazalarada soruyorum yok öle takım kendim takım gibi yapayım diyorum hiç denk gelemedim anca düz beyaz gömlek ama kareli renkli gömleklerden istiyorum altlarınada takım kot pantolon kurban bayramında öyle giydireyim diyorum bildiğin site veya mağaza varmı takım bakabilceğimbenım kızın talibi cok anacım sıraya gırrrne demişler kız evi naz evi olur o kadar :)
Amin canım inşallah..
ben örgülere bayılıyorum ya hazırlardan daha cok hoşuma gıdıyor daha şirin geliyor bana. Valla bayıldım hastane cıkısına. :) hele o şapkasııııı ham yaparım onu :)
evet mevlüt takımı yakıyor. damatlık gibi kızz :))) çok şirin. canım cok para gerçekten almamakla ıyı etmıssın. gun bıle değil saatlık gıyecek çocuk.
papiside yeter bence artık, gelsinde tosunumuz ondan sonra bakarsınız artık her çeşit almışsınız zaten sporu klasıgı..
hazır böyle almışsın işte başa dönme dıkkat et doğumdan sonra zırt dıye gıtmesın bu kılolar. oğluşun kıyağı bu daa heee.. annesını şekillendirmiş paşa
kız naginin oğlu var o abi kardeşini vermez kolay beri bide döver bizim paşaları korkiyim naginin kızçeye laf atmayatamam anlaştık sineminki benim ayşenin ki senin aaaaaanaginin ki kaldı gerçi o kimseye vermez kızçesini yada onuda özge alır çöpçatanlık çetesi olduk iyi mi heheheheh
bnm ikiside çatlamadı kızzz aman inş çatlamaz ama çatlarsada artıkın dediğn gibi canları sağolsun..çatlayıvecez gayrı
buldular fıstıkları nasıl da bölüşüyorlar aralarında
ya ben eşimle oğluşuma takım gömlekler almak istiyorum netten çok araştırdım bulamadım mağazalarada soruyorum yok öle takım kendim takım gibi yapayım diyorum hiç denk gelemedim anca düz beyaz gömlek ama kareli renkli gömleklerden istiyorum altlarınada takım kot pantolon kurban bayramında öyle giydireyim diyorum bildiğin site veya mağaza varmı takım bakabilceğim
benım kızın talibi cok anacım sıraya gırrrne demişler kız evi naz evi olur o kadar :)
he canım he öyle sanarsın sen ...biz kızçeleri paylaştık bilem hıh
Amin canım inşallah..
ben örgülere bayılıyorum ya hazırlardan daha cok hoşuma gıdıyor daha şirin geliyor bana. Valla bayıldım hastane cıkısına. :) hele o şapkasııııı ham yaparım onu :)
evet mevlüt takımı yakıyor. damatlık gibi kızz :))) çok şirin. canım cok para gerçekten almamakla ıyı etmıssın. gun bıle değil saatlık gıyecek çocuk.
papiside yeter bence artık, gelsinde tosunumuz ondan sonra bakarsınız artık her çeşit almışsınız zaten sporu klasıgı..
hazır böyle almışsın işte başa dönme dıkkat et doğumdan sonra zırt dıye gıtmesın bu kılolar. oğluşun kıyağı bu daa heee.. annesını şekillendirmiş paşa
kız naginin oğlu var o abi kardeşini vermez kolay beri bide döver bizim paşaları korkiyim naginin kızçeye laf atmaya
kaçırırmıyık sizin kokoş kızçelerinizi ayıp ettin
ayyy cok seker yaaa bende kızımla cok ıstıyorum ama kızda daha zor. erkekte gömlek bulmak bıraz daha farklı olabılır. aklımda yok ama bakayım canım.
2 adamın cok seker olur :)
ayyy bilge alemsin yaaaaa döver diyor bizim paşalarıAllah iyiliğini versin... :)
kız benimkininde 2 köpiş abisi var onlarda hart yaparlar ya :))))))
ay gelsede şu temmuz görsek çiftleri :))))
ya ben eşimle oğluşuma takım gömlekler almak istiyorum netten çok araştırdım bulamadım mağazalarada soruyorum yok öle takım kendim takım gibi yapayım diyorum hiç denk gelemedim anca düz beyaz gömlek ama kareli renkli gömleklerden istiyorum altlarınada takım kot pantolon kurban bayramında öyle giydireyim diyorum bildiğin site veya mağaza varmı takım bakabilceğim
kız naginin oğlu var o abi kardeşini vermez kolay beri bide döver bizim paşaları korkiyim naginin kızçeye laf atmaya
kaçırırmıyık sizin kokoş kızçelerinizi ayıp ettin
içerden noluyor der gibi nasıl vuruyor cadııı anlatamam :)
uyyy oğluşum benim...cnm bende anemi vardı o yuzdende kılo alamıyordum çok çok zayıf dencek gıbı degıldım ama yınede o katagorıye gırıyordum bnm gıbı olmak isteyenlere kızıyıordum hatta napcanız sanki diye...bana zayıf dıyenlerde kızıyordum siz once kendinize bakın diye...tabi bunları bnı kıracak sekılde soyleyenlere...şimdiki halim gayet iyice conıııımmm kendıme geldım dıyebılırım zaten dr mda bana dedi hiç bu kadar iyi ilerleyen bi hamile pek gormedım dıye bnde oğluşumun zanaati diyerekten onceden küçük olan ama şimdi tombik olam göğüslerimi kabartaraktan didim yanii
demi kız güzel olur valla iki yakışıklım ikiside takım giycek inş.
benim eşim işi gereği haftanın 5 günü gömlek giyiyor kendisi sağolsun acayip titiz bi insandır bide hergün ayrı gömlek pantolon onların ütü derdi evlendiğimden beri beni iyice gerdiiiikafiyeli oldu şimdi diyom bide paşam gelcek onunda gömlekler pantolonlar ütülencek vay halime bide babasına çekerse ay aslında kot pantolon beyaz gömlek altınada beyaz konvers ne güzel olur heee eşim giymez öle ayakkabı ama ben giyririm
içerden noluyor der gibi nasıl vuruyor cadııı anlatamam :)
kız naginin oğlan kızkanç şimdiden koruma kollamaya geçti kardeşini
ay anammm temmuz gelsin bebişlerimiz gelsin resimlerini atarık burdan o benim gelin bu senin damat ne güzel olur yawww
ay ben çok merak ediyorum paşam babaya mı bana mı benzicek baya benzerse kara kaşlı kara gözlü kara saçlı olur bana benzerse sarı kafalı olur
ananemizde bonus kafa olsun diyip duruyo kıvır kıvır saçlı olduğunu düşünsene eşimin saçlar kıvırcık belkim babaya benzerse kıvırık gelir oğluşta
ay ne diyo acep tmm anne beni ver bi oğluşamı diyo anneeeee istemem ben onlarımı diyo
eeee vurur tabi heyecanlandı duydu bnm oğluşumu tabisi normaldır yaniii..vuruyo anasına vermem deme diye ver beni anne diyo bn anlarım yaaaa
eeee vurur tabi heyecanlandı duydu bnm oğluşumu tabisi normaldır yaniii..vuruyo anasına vermem deme diye ver beni anne diyo bn anlarım yaaaa
oyyy buda süper oldu
kız sevgi memurlar kaçtı 5 de sen ben sinem kaldık forumda sanırım forum delilere kaldı
oyyy buda süper oldu
kız sevgi memurlar kaçtı 5 de sen ben sinem kaldık forumda sanırım forum delilere kaldı
cingöz kaynana
ana ben,i eversene ah anaaa beni e versene diyodur ooo ..bak şarkı bilem yaptık ona
bilge cok fena bu sevgiii :))))))
deliler saatine hosgeldınız :))
ama aşağıdan lafa benım kız da gırıyor :)))
siz kaçta çıkıyorsunuz işten kızlar ?
Beni de unutmamissin kizz sagolltamam anlaştık sineminki benim ayşenin ki senin aaaaaanaginin ki kaldı gerçi o kimseye vermez kızçesini yada onuda özge alır çöpçatanlık çetesi olduk iyi mi heheheheh
bnm ikiside çatlamadı kızzz aman inş çatlamaz ama çatlarsada artıkın dediğn gibi canları sağolsun..çatlayıvecez gayrı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?