2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
ooooo hoşgeldin cnm ahanda bi erkek anası daha bu SINEM hapı yuttu hahahaha özgecim valla cnm yaaa sankim secer begenir alırız hıh
evin yakın mı barı işe. haftaiçi neyse cumartesi niye oyle ya.

minibüsle tek vesait...bilgisayar firmasında muhasebeciyim..c.tesi hiç bi işim yok aslında ama teknıkçiler ve diğer elemanlar egliyo diye bnde gelicek mişim normalde cıkacaktım ama bebiş olu neyse dedim dayanım o kadar çalıştım belkim kaymagını yerim azcık dedim hm iyi olur bnm içinde dogum parası

cingöz kaynana

bilge cok fena bu sevgiii :))))))
deliler saatine hosgeldınız :))

ama aşağıdan lafa benım kız da gırıyor :)))

siz kaçta çıkıyorsunuz işten kızlar ?
biz 5 di bugün den itibaren yaz saati uygulaması 6 da çıkış

he yaaa cnm sen cıkmadın mı 17:00 cıkıyordun..

cnm bn 7 de cıkıyorumn maalesef buna c.tesıde dahıl
yaz saatine geçtik ya 6 da çıkcaz artıkın amma c.tesi gelmicem istediği kadar gelceniz desin müdüre dedim sabahki olaydan sonra asla gelmem c.tesi günleri işine gelmiyosa çıkarsın

kız lcw baktım ben nette bakıyorum devamlı yok o kareli gömleklerden bulamıyorum düz renk anca

hmmmm cok ıyı aman gelme cnm c.tesi boşver delimidir nedır oda..zaten cıkaramazda ...en ıyısını yaparsın

Beni de unutmamissin kizz sagollamaan kizlar kapida kuyruk olcak bizimkilere nasilsa, acele etmeyin secer begenir aliriz

ooooo hoşgeldin cnm ahanda bi erkek anası daha bu SINEM hapı yuttu hahahaha özgecim valla cnm yaaa sankim secer begenir alırız hıh
hıhhhhh diyoz kızımla

iyi bari birde yol derdi uzun değil. iyi yapmışsın simdiki aklım olsa hamıle kalmadan işe girerdim valla.
sen ist desin dimi canım.

oyy doğru yaz saati başladı eşiminde hem gidiş hem cıkıs bırbırıne gırdı evın adresını msj atıyorum arada :)

evet cnm istanbul dayım ama varya burda olmak da ayrı bi dert bazen diyorum keske ist oturmasak farklı bi şehir olsa ama... havası benı kasıyop bazen hakkatten

evet cnm istanbul dayım ama varya burda olmak da ayrı bi dert bazen diyorum keske ist oturmasak farklı bi şehir olsa ama... havası benı kasıyop bazen hakkatten

yok canım be oyle deme sımdı tam ıst zamanı iş guc orası gıbı olmuyor her yer. ben orda dogdum buyudum. Allahın ıznıyle yıne bızde ıst.e tasınıcaz buyuk ıhtımalle ben antalyadayım. burası turizm dışında fos iş piyasası olarak.

kızlar biz çıkıyoruz artıkın herkeze en güzel akşamlar olsun bol tepikli bol danslı futbol oyunlu
kızları bi ayrı kankalarımızı bi ayrı öpüyoruz

tabiki o tarafı öyle zaten eşimin işi burda cevremiz burda ve pek cok ımkan olanak daha cok burda..bnde burda doğdum büyüdüm büyüyorum büyüoruz oğluşumla ama bn bazen şöyle kafamı dinlemeye gıtsem dıyorum bıyerler 1 aylıgına ohhh misss

kızlar biz çıkıyoruz artıkın herkeze en güzel akşamlar olsun bol tepikli bol danslı futbol oyunlu

canım sizede iyi tatlı bol tekmeli aksamlar olsun :)

analı kızlı muculuyoruz sızı

heheh gule gule cnmmm yarın görüşürük Allah ın izniyle bizde kankamızı öpuyok

canım sizede iyi tatlı bol tekmeli aksamlar olsun :)

analı kızlı muculuyoruz sızı

neeeeyyyy höng kızzzz sen kımı mucukluyorsun tamam sen mucukla ama kızın mucuklayamaz lütfeeennn irica ediyorum

kesin şimdi tekmeliyordur senin kızz annee bn sevgi teyzenin oğluşunu mucukuyorum diyodur

onu nerde olursa olsun ınsan ıstıyor canım bazen boğuyor yasadıgı sehır ınsanı. seneye hepimiz güzel tatıller yaparız ınsallah. bu yaz doğumla geçecek. seneye bır yorgunluk atarız belkım :) yıllardır tatıl yapmadım ya minnoşun balına belkı bır tatıl yaparız hayalındeyım. tontıslerde 1 yasında olur ohhh..

neeeeyyyy höng kızzzz sen kımı mucukluyorsun tamam sen mucukla ama kızın mucuklayamaz lütfeeennn irica ediyorum

kesin şimdi tekmeliyordur senin kızz annee bn sevgi teyzenin oğluşunu mucukuyorum diyodur

nördüüünnn gızzz hemen kıskanççç gaynanatör oldu

lakin telaşa mahal yok biz çapraz mucu attık kızımla. ben rüzgarı optum kızım bılge teyzesını relaxxx gaynanatör

inş cnm bizede bu sene zor gorunuyor tatıl ama eşim istiyor biyerlere gıtmek 3 senedir izin kullanmadı adam bunaldı valla hak veriyorum bnde ona cunku bnde 2 senedır kullanmadım bnde bunaldım halıyle ..bakalım hayırlısı Hak tan cnm bebişlerimiz sağlıkla gelsinde varsın bn bu senede tatil yapmamyayım o zten bana tatilde daha tadlı gelir

nördüüünnn gızzz hemen kıskanççç gaynanatör oldu

lakin telaşa mahal yok biz çapraz mucu attık kızımla. ben rüzgarı optum kızım bılge teyzesını relaxxx gaynanatör

ahahaha hee tamam o zaman bi problem yoktur...ayyy ne güzel yahuuu

Merhabalar hepinize bende aranıza yeni katıldım temmuz da dogumum var inşallah hepimizin Allah yardımcısı olsun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

tabi canım bu sene zaten mumkunu yok ama zaten aşkların en guzelı var bu sene tatıl falan ıstemeyız zaten. ama yıllarca çıkmamak bunaltıyor ınsanı. arada bır ohhh dıye soluklanmak lazım. çocukluğumdan berı yıllar oldu gıtmedım. sooollee bır bodrum tatılı ne güzel olur dıye sımdıden kendımce hayallenıyorum ıste. :))

Merhabalar hepinize bende aranıza yeni katıldım temmuz da dogumum var inşallah hepimizin Allah yardımcısı olsun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hoşgeldin cnm Allah razı olsun sağlıkla alırsın sende inş yavrunu kucagına

aaah ah cnm bizim bide marmarise taşınmma durumumuz var tam belli değil ama eşimin işi dolayısıyla eşim burda sabiha gökcen de ..ama o tarafa tasınırsa bızım için nasıl olur bilmıyorum hakkımızda hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…