he yaaa cnm sen cıkmadın mı 17:00 cıkıyordun..
cnm bn 7 de cıkıyorumn maalesef buna c.tesıde dahıl
ooooo hoşgeldin cnm ahanda bi erkek anası daha bu SINEM hapı yuttu hahahahaBeni de unutmamissin kizz sagollamaan kizlar kapida kuyruk olcak bizimkilere nasilsa, acele etmeyin secer begenir aliriz
Ayy onlardan bende ariyorum bilge ama nette de bulamadim.bayram onu lcw gibi hem erkek hem cocuk satan magzalara bakmak lazim:44:
evin yakın mı barı işe. haftaiçi neyse cumartesi niye oyle ya.
biz 5 di bugün den itibaren yaz saati uygulaması 6 da çıkışcingöz kaynana
bilge cok fena bu sevgiii :))))))
deliler saatine hosgeldınız :))
ama aşağıdan lafa benım kız da gırıyor :)))
siz kaçta çıkıyorsunuz işten kızlar ?
yaz saatine geçtik ya 6 da çıkcaz artıkın amma c.tesi gelmicem istediği kadar gelceniz desin müdüre dedim sabahki olaydan sonra asla gelmem c.tesi günleri işine gelmiyosa çıkarsınhe yaaa cnm sen cıkmadın mı 17:00 cıkıyordun..
cnm bn 7 de cıkıyorumn maalesef buna c.tesıde dahıl
kız lcw baktım ben nette bakıyorum devamlı yok o kareli gömleklerden bulamıyorum düz renk ancaBeni de unutmamissin kizz sagollamaan kizlar kapida kuyruk olcak bizimkilere nasilsa, acele etmeyin secer begenir aliriz
Ayy onlardan bende ariyorum bilge ama nette de bulamadim.bayram onu lcw gibi hem erkek hem cocuk satan magzalara bakmak lazim:44:
biz 5 di bugün den itibaren yaz saati uygulaması 6 da çıkış
yaz saatine geçtik ya 6 da çıkcaz artıkın amma c.tesi gelmicem istediği kadar gelceniz desin müdüre dedim sabahki olaydan sonra asla gelmem c.tesi günleri işine gelmiyosa çıkarsın
kız lcw baktım ben nette bakıyorum devamlı yok o kareli gömleklerden bulamıyorum düz renk anca
Beni de unutmamissin kizz sagollamaan kizlar kapida kuyruk olcak bizimkilere nasilsa, acele etmeyin secer begenir aliriz
hıhhhhh diyoz kızımlaooooo hoşgeldin cnm ahanda bi erkek anası daha bu SINEM hapı yuttu hahahahaözgecim valla cnm yaaa sankim secer begenir alırız hıh
iyi bari birde yol derdi uzun değil. iyi yapmışsın simdiki aklım olsa hamıle kalmadan işe girerdim valla.minibüsle tek vesait...bilgisayar firmasında muhasebeciyim..c.tesi hiç bi işim yok aslında ama teknıkçiler ve diğer elemanlar egliyo diye bnde gelicek mişim normalde cıkacaktım ama bebiş olu neyse dedim dayanım o kadar çalıştım belkim kaymagını yerim azcık dedim hm iyi olur bnm içinde dogum parası
biz 5 di bugün den itibaren yaz saati uygulaması 6 da çıkış
yaz saatine geçtik ya 6 da çıkcaz artıkın amma c.tesi gelmicem istediği kadar gelceniz desin müdüre dedim sabahki olaydan sonra asla gelmem c.tesi günleri işine gelmiyosa çıkarsın
kız lcw baktım ben nette bakıyorum devamlı yok o kareli gömleklerden bulamıyorum düz renk anca
hıhhhhh diyoz kızımla
iyi bari birde yol derdi uzun değil. iyi yapmışsın simdiki aklım olsa hamıle kalmadan işe girerdim valla.
sen ist desin dimi canım.
oyy doğru yaz saati başladı eşiminde hem gidiş hem cıkıs bırbırıne gırdı evın adresını msj atıyorum arada :)
evet cnm istanbul dayım ama varya burda olmak da ayrı bi dert bazen diyorum keske ist oturmasak farklı bi şehir olsa ama... havası benı kasıyop bazen hakkatten
yok canım be oyle deme sımdı tam ıst zamanı iş guc orası gıbı olmuyor her yer. ben orda dogdum buyudum. Allahın ıznıyle yıne bızde ıst.e tasınıcaz buyuk ıhtımalle ben antalyadayım. burası turizm dışında fos iş piyasası olarak.
kızlar biz çıkıyoruz artıkın herkeze en güzel akşamlar olsun bol tepikli bol danslı futbol oyunlu
kızları bi ayrı kankalarımızı bi ayrı öpüyoruz
kızlar biz çıkıyoruz artıkın herkeze en güzel akşamlar olsun bol tepikli bol danslı futbol oyunlu
kızları bi ayrı kankalarımızı bi ayrı öpüyoruz
canım sizede iyi tatlı bol tekmeli aksamlar olsun :)
analı kızlı muculuyoruz sızı
tabiki o tarafı öyle zaten eşimin işi burda cevremiz burda ve pek cok ımkan olanak daha cok burda..bnde burda doğdum büyüdüm büyüyorum büyüoruz oğluşumlaama bn bazen şöyle kafamı dinlemeye gıtsem dıyorum bıyerler 1 aylıgına ohhh misss
neeeeyyyy höng kızzzz sen kımı mucukluyorsun tamam sen mucukla ama kızın mucuklayamaz lütfeeennn irica ediyorum
kesin şimdi tekmeliyordur senin kızz annee bn sevgi teyzenin oğluşunu mucukuyorum diyodur
onu nerde olursa olsun ınsan ıstıyor canım bazen boğuyor yasadıgı sehır ınsanı. seneye hepimiz güzel tatıller yaparız ınsallah. bu yaz doğumla geçecek. seneye bır yorgunluk atarız belkım :) yıllardır tatıl yapmadım ya minnoşun balına belkı bır tatıl yaparız hayalındeyım. tontıslerde 1 yasında olur ohhh..
nördüüünnn gızzz hemen kıskanççç gaynanatör oldu
lakin telaşa mahal yok biz çapraz mucu attık kızımla. ben rüzgarı optum kızım bılge teyzesını relaxxx gaynanatör
inş cnm bizede bu sene zor gorunuyor tatıl ama eşim istiyor biyerlere gıtmek 3 senedir izin kullanmadı adam bunaldı valla hak veriyorum bnde ona cunku bnde 2 senedır kullanmadım bnde bunaldım halıyle ..bakalım hayırlısı Hak tan cnm bebişlerimiz sağlıkla gelsinde varsın bn bu senede tatil yapmamyayım o zten bana tatilde daha tadlı gelir
ahahahahee tamam o zaman bi problem yoktur...ayyy ne güzel yahuuu
Merhabalar hepinize bende aranıza yeni katıldım temmuz da dogumum var inşallah hepimizin Allah yardımcısı olsun
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
tabi canım bu sene zaten mumkunu yok ama zaten aşkların en guzelı var bu sene tatıl falan ıstemeyız zaten. ama yıllarca çıkmamak bunaltıyor ınsanı. arada bır ohhh dıye soluklanmak lazım. çocukluğumdan berı yıllar oldu gıtmedım. sooollee bır bodrum tatılı ne güzel olur dıye sımdıden kendımce hayallenıyorum ıste. :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?