2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
hahaha yuregıne su serpildi hatunun

bende senın mesaiyi bekliyorum heee kalkmak ıcın vakıt gecsın hoop dıye cık ısten diye :)

ayyyy yüreği güzelll kendi çoookkkk güzel (bak bak iltifatlara bak) arkadasım ..sağolasın iatanbula gelirsen anadoluya mı avrupaya mı gelirsin cnm ...

hee bide işin falan varsa cık cnm sen eşin falan gelır yemek memek hazırlarsın

canım aynen hakkınızda hayırlısı olsun.. bu zamanda ekmek nerde hayat orda bence.. bizde sırf iş için ist.e donuyoruz. ben evlendıgımde geldım buraya. ama burda yıllardır ne uzadığımız var ne iş duzenı var. maaşlar zaten rezil burda. Allaha sukur bır evımız var onu satıp ordan bır ev alıp otururz daha duzgun ıs ımkanı olur dıyoruz. hem mınnosun durumuna gore bende ıse donerım dıyorum.. bu zamanda tek maaşla geçmiyor hayat

:)) sensın yuregı ve de kendı guzelllll :)
yok kuzucum eşim oglencı bugun gec gelecek yemekte hazır cok sukur :) kalkınca keyfe keder işlenirim. açıl bısey yok.

ben iki taraftada oturdum ama bu defa Anadolu yakasına gelıcez inşallah.

aynen cnm tek maas yok yetmıyor gercekten hakkımızda hayırlısı inş..Allah ım daha zor durumda olanlara yardım etsin ...sen ne işinde çalışıyorsun

heheh o zaman tamam ...bnde anadolu yakasında oturuyoeum cnm ona istinaden sordum

Amin canım... yine hamdolsun demek lazım.. tek maaşta olsa açta acıkta değiliz cok sukur..
canım ben makyözüm. evlendiğimizde esimle iş kurduk 5 sene bilgisayar işinde çalıştım onunla. muhtemelen kendi mesleğime dönemem artık cunku benım ısım cok duzensız.. saatlerı gunlerı, bayram seyran hıc bırsey yok guzellık sektöründe. muhtemelen ofıs işleri bakarım saatleri duzgun. cunku artık 2 değil 3 kişi oluyoruz illaki cocuguda düşünmek lazım.

ben Anadolu yakasında buyudum 20 yaslarda avrupaya gectım bırkac senede orda yasadım. ama Anadolu yakası başka :) çocukluk ergenlik hep orda gectı :)))

wuaawww makyöz heee güzel senın kızın kokoslugunun nerden geldiği belloldu heheheh...bncede cnm onun iş saatleri belli degıldır...kızıznı kıme bırakcan kaynanamı..anadolu baska cnm evet bn hep burdaydım bnm oldugum yere yakın olursan ve hala gorusuyo olursak normal dışardada görüşürüz inş...

neyse cnm bn şuraları bı toplayayım sonrada kaçıyorum bnde off şimdi gıt eve yemek yapp..

hadi sizi cok cok opuyoruz en cokta oğlum kızçeni opüyor nıhahaah

bunlarda oğluşmdan kızçene hahahaha

sektörün ıcınde olunca ıster ıstemez kokoşlanıyorsun ama ben abartı değilim :) hele şimdi paçozluktan yıkılıyorum kızımı bırakıcak kımse yok o yüzden ona gore iş bakmam şart. inşallah canım ne güzel olur tanışır gorusuruz inşallah..

haydı sana kolay gelsın :) dikkatli gidin evinize.. yarın gorusuruz.. benım gızzz cuuukkk diyo opturmem diyor :))))))

optuk sizi en cukcuklusundan :))
(oğlunda pek centilmen cıktı heeaa )

kızzz bn daha burdayım bnm koca aradı almaya gelıyomus benı ..bızde benım kaynanatore gıdecuk yemek yepmış gıdem de yıyem barıı oh be kurtuldum ..inşallh cnm görüşürük

evet cnm bnm oğlan pek bi centilmendir.

BİZ oğluşumu gördük bugün çok şükür
İyiymiş 1200 kilo 37 cm de boyu olmuş
Artık 2 haftada geldedi ama yine ayda giderim ben zaten uzak hastsne

Gozunaydin canim bizde doktordaydik bu gun. Kac haftalik senin baya büyümüş masallh. Bizimde 25+6 1kg 10 gr 35 cm.: nazar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

27+6günlük canım senin bebişde baya büyümüş maşallah onlara böyle devam ederler inş

İnşallah canim saglikla dogsunlarda daha ne isteriz.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Slm tombiş anneler.kizlar bakim seti hangisini oneriyorsunuz ya.cok acil fikre ihtiyacim var hangisi iyi sizce?

Kızla merhaba sag tarafımda kasığıma doğru ağrı başladı tuvalete egılınce normalde uyanınca geçiyor ama korktum suan yatıyorum kalksam gene başlıyor bebegım oynaması var 25 haftalık olduk

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Cnm ayni ağrılar bende de var.bi ara siddetliydi acile gittim böbrek agrisi dediler idrar yaparlen hareket ederken agrir genelde.devam ederde gecmezse doktora git.

Tuvalete otururken sankı cocuk ezılıyor bır ağrı baslıyorkı sorma yatında gecıyor ama devam ederse mutlaka gıderım

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ohh hazır yemek senin kaynanatör düşünceliymiş en azından. :))

maşallah canım kocaman olmuş oğluşun. bence 2 hafta dediyse sen arasını bul onun 3 haftada 1 gıt.
Gozunaydin canim bizde doktordaydik bu gun. Kac haftalik senin baya büyümüş masallh. Bizimde 25+6 1kg 10 gr 35 cm.: nazar

maşallahh :) 1 kilo :)

Slm tombiş anneler.kizlar bakim seti hangisini oneriyorsunuz ya.cok acil fikre ihtiyacim var hangisi iyi sizce?

slm canım. ben bakım setı almadım. tek tek alıyorum. arastırmadımda bır fıkrım yok o yüzden.

canım bazı günler ozellikle iş yaptığımda bende de tatsız ağrılar oluyor. yerimden kıpırdıyamıyorum. ama ozellikle bir yerde varsa muhakkak doktoruna danış. ihmal etme..

kızlar aranızda suyu fazla görünüp bebeği 2 hafta önden giden var mı?

canım su konusu bırkac gundur oluyor bende huylandım. :44: haftaya kontrolde mutlaka sorucam su dengesını.
en son gıttıgımde 24+0 dı gunumuz. kızım 25+2 gozuktu ama bır sorun yoktu. yanı cok ilerde falan dıye bısey demedi. kilosuda 823gr.dı. tombiş kız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…