hahaha yuregıne su serpildi hatunun
bende senın mesaiyi bekliyorum heee kalkmak ıcın vakıt gecsın hoop dıye cık ısten diye :)
hoşgeldin cnm Allah razı olsun sağlıkla alırsın sende inş yavrunu kucagına
aaah ah cnm bizim bide marmarise taşınmma durumumuz var tam belli değil ama eşimin işi dolayısıyla eşim burda sabiha gökcen de ..ama o tarafa tasınırsa bızım için nasıl olur bilmıyorum hakkımızda hayırlısı
ayyyy yüreği güzelll kendi çoookkkk güzel (bak bak iltifatlara bak) arkadasım ..sağolasın iatanbula gelirsen anadoluya mı avrupaya mı gelirsin cnm ...
hee bide işin falan varsa cık cnm sen eşin falan gelır yemek memek hazırlarsın
aynen cnm tek maas yok yetmıyor gercekten hakkımızda hayırlısı inş..Allah ım daha zor durumda olanlara yardım etsin ...sen ne işinde çalışıyorsuncanım aynen hakkınızda hayırlısı olsun.. bu zamanda ekmek nerde hayat orda bence.. bizde sırf iş için ist.e donuyoruz. ben evlendıgımde geldım buraya. ama burda yıllardır ne uzadığımız var ne iş duzenı var. maaşlar zaten rezil burda. Allaha sukur bır evımız var onu satıp ordan bır ev alıp otururz daha duzgun ıs ımkanı olur dıyoruz. hem mınnosun durumuna gore bende ıse donerım dıyorum.. bu zamanda tek maaşla geçmiyor hayat
:)) sensın yuregı ve de kendı guzelllll :)
yok kuzucum eşim oglencı bugun gec gelecek yemekte hazır cok sukur :) kalkınca keyfe keder işlenirim. açıl bısey yok.
ben iki taraftada oturdum ama bu defa Anadolu yakasına gelıcez inşallah.
aynen cnm tek maas yok yetmıyor gercekten hakkımızda hayırlısı inş..Allah ım daha zor durumda olanlara yardım etsin ...sen ne işinde çalışıyorsun
heheh o zaman tamam ...bnde anadolu yakasında oturuyoeum cnm ona istinaden sordum
Amin canım... yine hamdolsun demek lazım.. tek maaşta olsa açta acıkta değiliz cok sukur..
canım ben makyözüm. evlendiğimizde esimle iş kurduk 5 sene bilgisayar işinde çalıştım onunla. muhtemelen kendi mesleğime dönemem artık cunku benım ısım cok duzensız.. saatlerı gunlerı, bayram seyran hıc bırsey yok guzellık sektöründe. muhtemelen ofıs işleri bakarım saatleri duzgun. cunku artık 2 değil 3 kişi oluyoruz illaki cocuguda düşünmek lazım.
ben Anadolu yakasında buyudum 20 yaslarda avrupaya gectım bırkac senede orda yasadım. ama Anadolu yakası başka :) çocukluk ergenlik hep orda gectı :)))
merhaba kızlarr nabersiniz bakalımm
sevgiii sen napıyosuunnn gıı
wuaawww makyöz heee güzel senın kızın kokoslugunun nerden geldiği belloldu heheheh...bncede cnm onun iş saatleri belli degıldır...kızıznı kıme bırakcan kaynanamı..anadolu baska cnm evet bn hep burdaydım bnm oldugum yere yakın olursan ve hala gorusuyo olursak normal dışardada görüşürüz inş...
neyse cnm bn şuraları bı toplayayım sonrada kaçıyorum bnde off şimdi gıt eve yemek yapp..
hadi sizi cok cok opuyoruz en cokta oğlum kızçeni opüyor nıhahaah
bunlarda oğluşmdan kızçene hahahaha
sektörün ıcınde olunca ıster ıstemez kokoşlanıyorsun ama ben abartı değilim :) hele şimdi paçozluktan yıkılıyorumkızımı bırakıcak kımse yok o yüzden ona gore iş bakmam şart. inşallah canım ne güzel olur tanışır gorusuruz inşallah..
haydı sana kolay gelsın :) dikkatli gidin evinize.. yarın gorusuruz.. benım gızzz cuuukkk diyo opturmem diyor :))))))
optuk sizi en cukcuklusundan :))
(oğlunda pek centilmen cıktı heeaa)
BİZ oğluşumu gördük bugün çok şükür
İyiymiş 1200 kilo 37 cm de boyu olmuş
Artık 2 haftada geldedi ama yine ayda giderim ben zaten uzak hastsne
Kızla merhaba sag tarafımda kasığıma doğru ağrı başladı tuvalete egılınce normalde uyanınca geçiyor ama korktum suan yatıyorum kalksam gene başlıyor bebegım oynaması var 25 haftalık olduk
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kızzz bn daha burdayım bnm koca aradı almaya gelıyomus benı ..bızde benım kaynanatore gıdecuk yemek yepmış gıdem de yıyem barıı oh be kurtuldum ..inşallh cnm görüşürük
evet cnm bnm oğlan pek bi centilmendir.
BİZ oğluşumu gördük bugün çok şükür
İyiymiş 1200 kilo 37 cm de boyu olmuş
Artık 2 haftada geldedi ama yine ayda giderim ben zaten uzak hastsne
Gozunaydin canim bizde doktordaydik bu gun. Kac haftalik senin baya büyümüş masallh. Bizimde 25+6 1kg 10 gr 35 cm.: nazar
Slm tombiş anneler.kizlar bakim seti hangisini oneriyorsunuz ya.cok acil fikre ihtiyacim var hangisi iyi sizce?
Kızla merhaba sag tarafımda kasığıma doğru ağrı başladı tuvalete egılınce normalde uyanınca geçiyor ama korktum suan yatıyorum kalksam gene başlıyor bebegım oynaması var 25 haftalık olduk
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kızlar aranızda suyu fazla görünüp bebeği 2 hafta önden giden var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?