maşallah canım inşallah bi aksilik yoktur bende baya tırsıyorum keşke hiç internet olmasaydı da stres yapmasaydıkohh hazır yemek senin kaynanatör düşünceliymiş en azından. :))
maşallah canımkocaman olmuş oğluşun. bence 2 hafta dediyse sen arasını bul onun 3 haftada 1 gıt.
maşallahh :) 1 kilo :)
slm canım. ben bakım setı almadım. tek tek alıyorum. arastırmadımda bır fıkrım yok o yüzden.
canım bazı günler ozellikle iş yaptığımda bende de tatsız ağrılar oluyor. yerimden kıpırdıyamıyorum. ama ozellikle bir yerde varsa muhakkak doktoruna danış. ihmal etme..
canım su konusu bırkac gundur oluyor bende huylandım. :44: haftaya kontrolde mutlaka sorucam su dengesını.
en son gıttıgımde 24+0 dı gunumuz. kızım 25+2 gozuktu ama bır sorun yoktu. yanı cok ilerde falan dıye bısey demedi. kilosuda 823gr.dı. tombiş kız :)
maşallah canım inşallah bi aksilik yoktur bende baya tırsıyorum keşke hiç internet olmasaydı da stres yapmasaydıkeski kadınlar gibi acıcık bilmeseydik bazı şeyleri ((
ooo hoşgeldin cnm hoşgeldin napim cıkış saatimi beklıyom sen napıyorsun nasılsınız bakım bnm yakışıklı yiğenim nasılmış
günaydın canım ahhh annesi rahatsız ettin kızçeyi dürttr tabiGünaydın canlarrr,hayırlı sabahlar,sabaha doğru yüzüstü gibi yatmışım baktım biri dürtüyo,pozisyon değiştir diyebenim cadıymış meğerse
slm kızlar bugün kızımın ferrarisini alıcaz :) inşallah stokta vardırda alabiliriz ebebekte öyle bi kampanya varki herşey kapış kapış incelemenizi tavsiye ederim...
günaydın canım ahhh annesi rahatsız ettin kızçeyi dürttr tabi
günaydın canım inş. alırsınız gönlünüzdeki ferrariyi
bizde h.sonu aldık oğluşun bmw x5 niebebek e bi bakayım ama neler var merak ettim
selam canlar,nagican ne yedin be,ahh ahhh içerden bize ne diyolardır kim bilirgünaydınlarrrrrmillet başta çekiyo ben sonda çekicem sanırım hadi dün zararlı bişey yedim gün boyu fenaydım bugün gayet sağlıklı bir kahvaltı yaptım yine fenayım
kızımla buluşmamıza 2 gün kaldı bakalım büyüdümü keyfi yerinde mi bu haftadan sonrada 2 haftada bir çağırır ve nsteye bağlar sanırım doğum evinde böylesabırsızlanıyorum ilk defa 1 ay beklemiş olucam çok şükür hareket ettimi sıkıntı yok dün arka komşum ikizmi dedi değil diyince doğum yakın mı dedi demekki dev gibi görünüyorum vah bana
sevgi ve sinem bizi gönderince muhabbet koyulaşmış bugünde bekliyoruz
selam canlar,nagican ne yedin be,ahh ahhh içerden bize ne diyolardır kim bilir
valla ayşem dün geç kaldım diye pastane poğaçası yedim o beni katletti ama bu sabah bildiğin yumurta süt peynir zeytin domates salatalıktan oluşan kahvaltımı ettim tek şüphe oğluş öyle seviyo diye tereyağında pişirdim acaba bana dokunan yağ mı ki :44:
günaydınlarrrrrmillet başta çekiyo ben sonda çekicem sanırım hadi dün zararlı bişey yedim gün boyu fenaydım bugün gayet sağlıklı bir kahvaltı yaptım yine fenayım
kızımla buluşmamıza 2 gün kaldı bakalım büyüdümü keyfi yerinde mi bu haftadan sonrada 2 haftada bir çağırır ve nsteye bağlar sanırım doğum evinde böylesabırsızlanıyorum ilk defa 1 ay beklemiş olucam çok şükür hareket ettimi sıkıntı yok dün arka komşum ikizmi dedi değil diyince doğum yakın mı dedi demekki dev gibi görünüyorum vah bana
selam canlar,nagican ne yedin be,ahh ahhh içerden bize ne diyolardır kim bilir
valla ayşem dün geç kaldım diye pastane poğaçası yedim o beni katletti ama bu sabah bildiğin yumurta süt peynir zeytin domates salatalıktan oluşan kahvaltımı ettim tek şüphe oğluş öyle seviyo diye tereyağında pişirdim acaba bana dokunan yağ mı ki :44:
Günaydın kızlarrr
nagicim bir ısırık poğaça mide de nerdeyse 24 saattte hazmediliyormuş. yarın normale dönersin inşallah. hala onun etkisidir.
Günaydın kızlarrr
nagicim bir ısırık poğaça mide de nerdeyse 24 saattte hazmediliyormuş. yarın normale dönersin inşallah. hala onun etkisidir.
günaydın toprak canım,nagican,hani hamileliğin başındaki gibi değil de bazı ymeklerden sonra mide bulantısı oluyo,yanma,ağza geri gelme vs.eee yağdan da olabilir tabi,ben de poğaça yada tost yiyince resmen yemek borusu yanıyo,garip oluyom baya,diyom hazır biz bu belirtilere alışmışkene birer tane daha mı doğursakyaaabu arada evlilik yıldönümümüz yaklaşıyo,gerç, bizim 6 mayıs nişan,(2 yıl sonraki ) 20 mayıs da düğün oldu,arada da bi analar günü var ,herif unutmaz inşallah anneler gününü,evlilik yıldönümü için ne alsam kiiii,fikri olan _?
huzurlu mutlu günler kızlar dün akşam sizleride çekiştirdik az bişeycikbenden sonra baya kaynatmış ama sinemle sevgi kaynanatörler
nagim benimde midem berbat eğe yanmadan ağıza acı ekşi su gelmeden falan bahsediyosan son zamanlar zaten çoğalırmış o durum
benim normalde mide sorunum vardı ilaç kullanıyodum ve gaviskon şurup bir gün bir şişe içtimi bilirim hamileliğin başında iyi gitti son kontorlde dr dedim midem kötü olmaya başladı dr da ilerledikçe daha da kötü olucak dedi zaten mide sorunum olduğu için çok çekersin midenden dedi benim yediğim zararlı şeylerle falan alakalı değil kuru ekmekte yesem yanıyo mideme ne girse aynı yani Allah yardımcımız olsun hepimizinden
günaydın toprak canım,nagican,hani hamileliğin başındaki gibi değil de bazı ymeklerden sonra mide bulantısı oluyo,yanma,ağza geri gelme vs.eee yağdan da olabilir tabi,ben de poğaça yada tost yiyince resmen yemek borusu yanıyo,garip oluyom baya,diyom hazır biz bu belirtilere alışmışkene birer tane daha mı doğursakyaaabu arada evlilik yıldönümümüz yaklaşıyo,gerç, bizim 6 mayıs nişan,(2 yıl sonraki ) 20 mayıs da düğün oldu,arada da bi analar günü var ,herif unutmaz inşallah anneler gününü,evlilik yıldönümü için ne alsam kiiii,fikri olan _?
günaydınn :) bizim evlilik yıldönümü de geliyor 13 mayıs da:) anneler günü de hemen yakın. evlendiğim gün anneler günüydü 2012 de ne çok üzülmüştüm o gün yalnız bırakıp gittiğimeben oğluma alıcam hediye babasına almam ama o bana almasın zaten sürekli ağlar moddayım burnundan getirim
günaydınn :) bizim evlilik yıldönümü de geliyor 13 mayıs da:) anneler günü de hemen yakın. evlendiğim gün anneler günüydü 2012 de ne çok üzülmüştüm o gün yalnız bırakıp gittiğimeben oğluma alıcam hediye babasına almam ama o bana almasın zaten sürekli ağlar moddayım burnundan getirim
ahh bilgem yanma faslına oğluşta 9. ayda girmiştik bunda ne zaman olur bilmem ama bir an evvel eve gaviskon almak lazım
aynen dediğin gibi her yemekten sonra değil bazı yemeklerden sonra bulantı gibi,reflü gibi oluyo ıyykk sabah sabah amma iç açıcı oldu
valla cancağızım sen alışmışken 2.yi ekleyebilirsin benim için yeterli Allah yavrularıma sağlık versin
birde biz 7 yıllık olduk hediye konusunda fikir veremicem karı-koca bu konuda özürlüyüz hatırlarız kutlarız bir pasta yada dışarda yemekle ama hediye almayız zevklerimiz uyuşmuyo malesef cnm sen seç ben ödeyime geliyo konu en sonunda da amannn ne gerek var masraf yapmayalımla sonuca bağlıyoruz
ben de bilemedim ki,2008 den bu yana sevgiliyiz,bir çok çeşit hediye alındı,tıkandım aklıma bişey gelmiyo,hani yemek&pasta olur da,hediye gelmedi aklıma,ucuza kaçsam içime sinmez,pahalıyı da alana kadar kızımızın ihtiyaçlarını karşılarız,ay anem bizimde nikah 8 mayıs 2011 anneler günüydü öyle denk gelmişti bende çok üzülmüştüm anneler gününde nikahım odlu anacımın babacımın soyadından çıktım diye 23 temmuz da evlilik yıl dönümümüz valla ilk evlilik yıl dönümünüz ayşem güzel bişeyler yapabilirsin herkezin fikri farklı oluyo bu konuda kimi aman banane o bana yapsın der benim gibilerde kendiside güzel değişik şeyler yapmak isteyebilir nasıl bişey yapmayı düşünüyosun ona göre yardımcı olmaya çalışalım istersen
bnm yavruda iyi işte şimdilik şükür cnm..ooo 1 hafta kalmış kontrole ..hazırlıklar şuan devam etmiyor cnm nisan sonu nasipseiyiyiz canım Allaha şükür22 nisanı bekliyoruz kontrolümüz olacakk inş. iyi haberler alırız artık bizdee
senin yavru nasıl ne var ne yok bakalım?? hazırlıklar ne alemdee
günaydın cancagazım bilge nin dunuru :18::18::18:Günaydın canlarrr,hayırlı sabahlar,sabaha doğru yüzüstü gibi yatmışım baktım biri dürtüyo,pozisyon değiştir diyebenim cadıymış meğerse
günaysınnn sekeeeerrr yakışıklı oğlanın anasıııgünaydın canım ahhh annesi rahatsız ettin kızçeyi dürttr tabi
günaydın canım inş. alırsınız gönlünüzdeki ferrariyi
bizde h.sonu aldık oğluşun bmw x5 niebebek e bi bakayım ama neler var merak ettim
günaydınlarrrrrmillet başta çekiyo ben sonda çekicem sanırım hadi dün zararlı bişey yedim gün boyu fenaydım bugün gayet sağlıklı bir kahvaltı yaptım yine fenayım
ay anem bizimde nikah 8 mayıs 2011 anneler günüydü öyle denk gelmişti bende çok üzülmüştüm anneler gününde nikahım odlu anacımın babacımın soyadından çıktım diye 23 temmuz da evlilik yıl dönümümüz valla ilk evlilik yıl dönümünüz ayşem güzel bişeyler yapabilirsin herkezin fikri farklı oluyo bu konuda kimi aman banane o bana yapsın der benim gibilerde kendiside güzel değişik şeyler yapmak isteyebilir nasıl bişey yapmayı düşünüyosun ona göre yardımcı olmaya çalışalım istersen
ben de bilemedim ki,2008 den bu yana sevgiliyiz,bir çok çeşit hediye alındı,tıkandım aklıma bişey gelmiyo,hani yemek&pasta olur da,hediye gelmedi aklıma,ucuza kaçsam içime sinmez,pahalıyı da alana kadar kızımızın ihtiyaçlarını karşılarız,baharlık bişey alabilirim aslında,bi de biz aylarca biryerlere gitmedik ya 18 mayısta çok yakın arkadaşlarımızın düğünü urfada olacak,oraya gitmezsek baya gönül koyarlar,kız benim nikah şahidim üstelik,erkek de 8 yıllık arkadaşımız,19 mayıs tatil,ki ben o gün evi mi temizletsem diyodum,20 mayıs da evlilik yıldönümü biraz sıkışık oldu,bilemedim :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?