günaydın karizmatik kankamızın anacazı bugün nasılsınız bakalım.bnm yavruda iyi işte şimdilik şükür cnm..ooo 1 hafta kalmış kontrole ..hazırlıklar şuan devam etmiyor cnm nisan sonu nasipsekız bi gorunuyon bi kayboluyon
günaydın cancagazım bilge nin dunuru :18::18::18:
günaysınnn sekeeeerrr yakışıklı oğlanın anasııı
huhu nagiii günaydın canimmm kız bn her sabah poğaça yiyom nolcek benim halim kiii...evet dün ecük kaynattık ama bn seni unutmadım unutumuyum gıııı ama biraz cekındik karizmatik oğluşundan
aaaaaaaaaa bnmde 5 haziran 2011 di 2 ay kalmıııış yaaaa vay be 3.senem ...valla bn hiç unutmadım özel bişeylerde yaptım ilk senemde ama bnmki biraz odun oldugundan her zaman oyle seyler aklına gelmıyor tabiki illa dürtecemm hehhhe
yeni gördüm maşallahhhVallah tel den yolluyorum kızlar anca bu kada cekebildim bilg.nasıl görünür bilmem
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ya kızlar benim gibi bir çoğunuz oturarak çalışıyo biliyorum şimdi şöyle bir durum var özellikle sabahları benim prensesim tam oturunca bacak ve karın birleşiyoya ordan basıyo tekmeyive gün geçtikçe oturmak zorlaşıyo sanki yavrum içerde sıkışıyo :44:
nasıl yapsakta rahatlasak ara ara kalkıp yürüyorum vs ama özellikle öğle yemeğnden sonra daha zor oluyo artık mümkün olduğunca hafif yiyorum geöen hafta 2 gün süt ve bisküvi yedim ohh ne rahattı
günaydın karizmatik kankamızın anacazı bugün nasılsınız bakalım.
hepimziin de evlilik yıldönümleri yakınmış yahuuu valla sevgicim şaka gibi geliyo 3 sene olcak Allah nasip ederse zaman nasıl hızlı geçiyor
bizim evlilik yıl dönümlerinde yani 2 yıl geçirdik yaza denk geldiğinden eşimin iki senede hediyesi birer hafta tatil olmuştu bu sene tatil matil yokt abi eşime diyorum bu sene hiç unutamıcağın hediyeyi vercem sana temmuz da seninde karşılığında güzel bişey yapman lazım eşimin cevabıda tab,i senin hediyene karşılık asla olmaz inş hayırlısıyla ben bu sene anneler ve babalar gününü çok önemsiyorum ya babalar gününde eşime çok güzel bişeyler yapmak istiyorum tabi öncesinde anneler günü var onlar bize ne yapcak bakalım
yeni gördüm maşallahhh
aynı durumdayız canım oturmaktan çok rahatsız oluyorum artık bende masanın altına küçük sehpa koydum ayaklarımı oraya uzatıryodum arada iyi geliyo sende öyle yap istersen bazen kasık bölgesinde oluyo aşağıda duruyo oturmak o zaman daha bi güç oluyo ay biz şimdi böyleyiz bide doğuma 3 hafta kalana kadar çalışcaz diyoruz iyice ağırlaşcaz o zaman napcaz acaba ya
ya kızlar benim gibi bir çoğunuz oturarak çalışıyo biliyorum şimdi şöyle bir durum var özellikle sabahları benim prensesim tam oturunca bacak ve karın birleşiyoya ordan basıyo tekmeyive gün geçtikçe oturmak zorlaşıyo sanki yavrum içerde sıkışıyo :44:
nasıl yapsakta rahatlasak ara ara kalkıp yürüyorum vs ama özellikle öğle yemeğnden sonra daha zor oluyo artık mümkün olduğunca hafif yiyorum geöen hafta 2 gün süt ve bisküvi yedim ohh ne rahattı
nagicim ben de oturuyorum sürekli ama bir bardağım var bittikçe mutfağa gidip kendim dolduruyorum. arada depaya falan geçiyorum. yürüyeyim diye. yemek beni rahatsız etmiyor aksine yemek yemezsem hala midem bulanıyor.her daim açım ben. öğlen yemeği sonrasında inanılmaz bir ağırlık çöküyor. en az 15 dakka uyuyup kalıyorum . herkes alıştı valla halime koltukta yatıyor geriye doğru her fırsatta ayaklarımız uzatıp geriye doğru yatıyorum. ben uzanınca daha çok tekmeliyor. ben sıkıştığını düşünmüyorum. o tekmeledikçe seviniyorum her gün daha sert:) :) sıkışmıyorlardır yerleri epeyce geniş bişicik olmaz :) ne güzeül gündüz hareketli senin ki de demek ki :)
herkese günaydın sevgili anneler bende 21 gündür bir gariplik var dokunsan ağlayacak gibiyim. ortada olan biten birşey yok (kayınvalidemin bazı davranışları dışında) ama neden böyleyim anlamıyorum. normal mi sizce ya da benim gibi olan var mı
gündüz hareketliyiz teyzesi akşam belli bir saatten sonra duruyoruzaç kalmak banada yaramıyo halbuki ne var stoktan ye işte oldukça tombişim zaten
çok normal cnm hamilelik hassasiyeti birde üstüne azıcık ters bişey oldumu patladı gitti durumu oluyo
günaydın canım ahhh annesi rahatsız ettin kızçeyi dürttr tabi
günaydın canım inş. alırsınız gönlünüzdeki ferrariyi
bizde h.sonu aldık oğluşun bmw x5 niebebek e bi bakayım ama neler var merak ettim
siz hangi marka model aldınız arabayı?
Eki Görüntüle 1068191
Eki Görüntüle 1068192
Eki Görüntüle 1068193
Eki Görüntüle 1068194
park yatağı çok önceden beğenmiştik zaten bebek arabasında çok kararsız kaldım kırmızı siyah istiyordum
erkekte kırmızılı olurmu diye terettütlerim vardı aynı arabanın mavisi hiç hoşuma gitmedi gri siyahta yoktu
kırmızılıyıda çok beğendim olur diye düşünerekten aldık
fiyatlarını da yazatım hemen çok cazip fiyatlı alışveriş oldu bizim için
ikiside kampanyadaydı park yatak 270 bebek arabası 375 tl di
kampayalı olduğu için pazarlık yapmak güç oldu ama ikisini toplam 600 tl ye aldık
sizce nasıl bilmiyorum ama bizim fiyatlar çok uygun geldi ayırdığımız bütçeden baya karlı alışveriş yapmış olduk
Günaydın bayanlaar
Haftasonu bebek alışverişi yaptık.Bünye yatmaya alışmış,her yerim dökülüyor.Bir de bir arkadaşım yedi aydan önce alınmaz birşey neden alıyorsunuz dedi çok moralim bozuldu.Zaten gezdim diye vicdan azabı duydum.Amaan neyse gene de çok güzel birşey bebikleri alışveriş
Güle güle kullanın cnm hepsini çok güzeller biz de arabayı kırmızı aldık.Ben de başta tereddüt ettim ama iyi ki kırmızı almışım hem daha düşünmek için erken ama yarın öbür gün kızımız olursa o da kullanabilir.:)
gunyadın
neler aldın bakalım bebğine ben alamıyom ya artık soruyom herkese heheheaman sen oyle dıyenlere bakma herseyin hayırlısı Allah tn cnm herkesin kendi düşüncesi bana da cok dıyen oldu eminim herkesin cevresinde vardır ....bebiklere alışveriş yapmak hakkatten çok çok güzel o mınnak seyler ınsanı nasılda mutlu ediyor
sağol canım çok teşekkür ederiz seninde kırmızı almana sevindim açıkcası hep kızçelere kırmızı araba aldılar ya ondan terettütte kalmıştım ama dediğim gibi mavileri pembeleri sevmiyorum düz siyah yada griliside yoktu kırmızıda zaten tercihimdi dediğin gibi daha erken düşünmeye ama ikinciler kız olursa onlarında kullanabilceği unisex bi renk seçmiş olduk
bilgecan Allah söyletti ikinciler demişsin kız arkası ikiz mi yoksaaaaasağol canım çok teşekkür ederiz seninde kırmızı almana sevindim açıkcası hep kızçelere kırmızı araba aldılar ya ondan terettütte kalmıştım ama dediğim gibi mavileri pembeleri sevmiyorum düz siyah yada griliside yoktu kırmızıda zaten tercihimdi dediğin gibi daha erken düşünmeye ama ikinciler kız olursa onlarında kullanabilceği unisex bi renk seçmiş olduk
Yaa zamanı gelse doğsa sarılsam diye içim gidiyoor.Akşam rüyada altını değiştiriyordum,çok iri bebekmiş aldığımız yenidoğanlar küçük geliyormuş görüyorum.
Biz birkaç küçük parça dışında bitirdik artık alışverişi.Dün lohusa pijaması,gecelik,sabahlık,terlik aldık.göğüs pompası,3-6 ay bodyler,bodyye uygun eldiven,şapka,bebek telsizi,banyo için kova unutmuştuk onu,bebek bakım çantası,emzik aldıkk oğluş kuzuyaa:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?