- 24 Kasım 2013
- 2.356
- 757
- 148
benim eşimde hiç tereddüt etmedi renkte çok beğendi bunu bide aynısının mavisi pembesi vardı bende çok beğendim ama kırmızı olsaydı alırdım dedim anam bi baktım kırmızıyı çıkardılar kırmızıyıda görünce bi düşündüm ama çok beğendim bende ya aman inş. hepimizde iyi günlerde kullanırızBence de güzel oldu cnm için rahat olsun bir de ben tereddüt ettim babası etmedi,erkek kırmızı olur ne var bunda dedi kızımız olursa da kullanırız dedi,şu an düşünüyorum gene olsa gene o rengi alırım beğendim çünkü.Siz de oğluşla güle güle kullanınn.
bilgecan Allah söyletti ikinciler demişsin kız arkası ikiz mi yoksaaaaa
Gunadin kizlar. Alahim ne rüya gordum gece dogurmusum ama nasil firt diye :) esime bagiriyorum cocugu unutmuşum da doktor hanimin hediyesi cikolatasi nerde getirmedin mi diye hey allahim kafayi yicem. Bu arada oglumda ayni babasina benziyorduruyami eşime anlatmaya utandim cocugu unutup rüyada bile bana cemkiriyon demesin diye:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Gunadin kizlar. Alahim ne rüya gordum gece dogurmusum ama nasil firt diye :) esime bagiriyorum cocugu unutmuşum da doktor hanimin hediyesi cikolatasi nerde getirmedin mi diye hey allahim kafayi yicem. Bu arada oglumda ayni babasina benziyorduruyami eşime anlatmaya utandim cocugu unutup rüyada bile bana cemkiriyon demesin diye:)
maşallah mevlüt takımı bile hazır :)h.sonu oğluşun eşyalarının resmini çektiydim ekliyim size beğenceniz bakalım
hastane çıkışımız
Eki Görüntüle 1068520
mevlüt takımımız
Eki Görüntüle 1068521 Eki Görüntüle 1068520
Eki Görüntüle 1068525
Eki Görüntüle 1068526
battaniyelerimiz
Eki Görüntüle 1068527
örgülerimiz
Eki Görüntüle 1068529
benim eşimde hiç tereddüt etmedi renkte çok beğendi bunu bide aynısının mavisi pembesi vardı bende çok beğendim ama kırmızı olsaydı alırdım dedim anam bi baktım kırmızıyı çıkardılar kırmızıyıda görünce bi düşündüm ama çok beğendim bende ya aman inş. hepimizde iyi günlerde kullanırız
ayşemmmmm benim hep hayalimdi ikiz bebişlerimin olması çok isterdim ben tekim kardeşim yok sanırım o yüzden ikiz olsun beraber oynarlar beraber büyürler derttaş yoldaş olurlar birbirlerine derim inş. paşama ikiz kardeşler gelir sağlıklan gelsinlerde
Allah hayra çıkarsın canım beyin altımız o kadar dolu ki saçma sapan rüyalar görüyoruz
bu arada dr hanımın hediyesi çikolatası demişşin ya ben doktora hediye hiç düşünmemiştim şimdi sen diyince aneee iyi fikir dedim valla
doğum çantalarının yanına doktora hediyede hazırlamak lazım
herkese günaydın sevgili anneler bende 21 gündür bir gariplik var dokunsan ağlayacak gibiyim. ortada olan biten birşey yok (kayınvalidemin bazı davranışları dışında) ama neden böyleyim anlamıyorum. normal mi sizce ya da benim gibi olan var mı
Valla ben doktorumdan cok memnun oldugum icin hemde bizde adettir doktora hedye doğum katinada cikolata falan dagitilir. Benim doktorum burnu büyük suratsiZ bi kadin değil tahlilimde bi sorun çıksa kac gun arar nasil oldun diye. Cok sa seviyorum onun icin gonullu yapacagim hediyesini.Allah hayra çıkarsın canım beyin altımız o kadar dolu ki saçma sapan rüyalar görüyoruz
bu arada dr hanımın hediyesi çikolatası demişşin ya ben doktora hediye hiç düşünmemiştim şimdi sen diyince aneee iyi fikir dedim valla
doğum çantalarının yanına doktora hediyede hazırlamak lazım
hehehe ne komik yahuu bnde gecen ruya ruyamda bebeımı almısı kucagıma boyle akca pakca ama tekrar gerı koyucakmışım karnıma değşik ruyalar bunlar daha ne ruyalar gordum oylee..
canım yalnız büyümek zor ve sıkıcı olmuştur belki de annen ve baban sana çok iyi oldaş olmuşlar maşallah ,biz 5 kardeşiz,4 kız bi erkek,iyi ki de varlar diyom,kız kardeşim sabah paket yollamış 2 tane hamilelik üst şifon bluz,bebişe de ev papuçççu ,e şimdi iyi ki var yanibenim eşimde hiç tereddüt etmedi renkte çok beğendi bunu bide aynısının mavisi pembesi vardı bende çok beğendim ama kırmızı olsaydı alırdım dedim anam bi baktım kırmızıyı çıkardılar kırmızıyıda görünce bi düşündüm ama çok beğendim bende ya aman inş. hepimizde iyi günlerde kullanırız
ayşemmmmm benim hep hayalimdi ikiz bebişlerimin olması çok isterdim ben tekim kardeşim yok sanırım o yüzden ikiz olsun beraber oynarlar beraber büyürler derttaş yoldaş olurlar birbirlerine derim inş. paşama ikiz kardeşler gelir sağlıklan gelsinlerde
sağol canım inş. giydirdiğimiz günleride görürüz sağlıcaklamaşallah mevlüt takımı bile hazır :)
senin oğluşunda kırmızı ha arabası ohhh mis sevindim yinekırmızı iyidir benim oğlumunda kırmızıydı şimdide kızım kullanacak mavi yada pembe bana çok cırt geliyo,gri,siyah,kırmızı iyidir
hiçç doktora hediye paketi falan hazırlayamam babasının hayrına bakmıyo bana parasıyla bakıyo + birde doğumda ödüyoruz onlar içinde kıymeti yok zaten evlerine bile götürmüyolar hastane eşrafına dağıtıyolar benim fikrim bu yönde
bende doktorumdan çok memnunum o yüzden zaten iyi fikir gibi geldi bi çikolata yanında küçük bi hediye bakalım zaman yaklaşsındaValla ben doktorumdan cok memnun oldugum icin hemde bizde adettir doktora hedye doğum katinada cikolata falan dagitilir. Benim doktorum burnu büyük suratsiZ bi kadin değil tahlilimde bi sorun çıksa kac gun arar nasil oldun diye. Cok sa seviyorum onun icin gonullu yapacagim hediyesini.
Ne ruyalar yahu hayırlısıyla bi doguraydik:)
ahhh ayşem gerçekten tek çocuk olmak zor Allah a bin şükür annem babam her zaman abla abide oldular arkadaş dost ta oldular Allah onları başımdan eksik etmesin halan her zaman destekcimiz onlar ama kardeşin yeride bi başkadır ben çok isterdm bi kardeşim olsun olmadı nasip değilmiş ne güzel bak kardeşinden hediyeler almışsın güle güle giyin kızçenle iyi günlerdecanım yalnız büyümek zor ve sıkıcı olmuştur belki de annen ve baban sana çok iyi oldaş olmuşlar maşallah ,biz 5 kardeşiz,4 kız bi erkek,iyi ki de varlar diyom,kız kardeşim sabah paket yollamış 2 tane hamilelik üst şifon bluz,bebişe de ev papuçççu ,e şimdi iyi ki var yaniAllah nasip ederse bizler kardeş yaparız de bebişlere onlar iyi arkadaş edinirler,sabah eşime dedim,bu duruma girmişken arayı soğutmasam mı,gerçi sen arkanı dönüp uyumaya alıştın kaknaaaa dedim,gülüyo,bi bebişimizi sağlıcakla kucağımıza alalım da az tecrübe edelim,kalfalık dönemlerimizde de yapalım inşallah ,tabi biliyon buradki kızlar haberleşip yapmak istiyoz bakalım,kaçımız denk getirecek
herkese merhabaaaaaaaaaaaaaaaaa!
napalım yavrum, iş güç, ev , valla bin parçaya bölünmüş vaziyetteyim. derslere tam gaz devam ediyoruz... yorucu oluyor işte yaa.
arada kalk yürü ben de artık teneffüslerde illa bi yürüyorum öyle derse geçiyorum. oturmaktan da ağrı oluyor yaa....
bilgecim ben aramıyorum ki doktorumu,nazımıda çekmiyo özel ama yinede devlet gibi olmuşlarşuan devlet hastanesindeki doktorum çok çok daha iyi bence ilk doğumumda eşime ebelere bahşiş ver ben içerdeyken dedim adam panikten unutmuş
bunda ne olur bilemiyorum zaten devlettekiler ruşvet diye şikayet olur korkusuna hiçbişey almıyolar
dün doktora gittim ve şekere bağlı olarak amniyon sıvısının normalden fazla göründüğünü bebeğiminde 2 hafta ileriden gittiğini söledi doktor 3 hafta sonrasına randevu verdi. netten baktım ve korkmaya başladım çok tehlikeli bir durum olsaydı bana söylerdi değilmi doktor hakkarideyim tek kadın doğum uzmanı var sizce napmalıyım oysaki şekerimde acıcık fazla çıkmıştı diyetime uyuyorum 2 haftada 1kg verdim diyetle birlikte. zaten hamileliğe 70 ile başlamıştım dün 72.700 geldim diyetisyenin tartısında o bile şaşırdı bebek nasıl olurda 1.250 gr olur dedi 2 hafta sonra yanıma gel diyette bir sıkıntı olmasın senn kilo vermen gerekmiyor dedi şekerimi bir türlü düzenleyemiyorum acil yardım:/'''''
eve gelınce yürüyorum 30 dakıka valla iyi gelıyor daha dınc oluyorum hem dogum ıcınde iyi olur :):)
bu arada herkese selam
cok güzeller masallah güle güle kullansın inşallah küvetini ne kadara aldın birde buna ayaklık lazım rahat yıkansın diye :)
arkadaşlar ben 27 haftalık hamileyim ve çalışıyorum haziranda yasal iznim başlayacak...doğum iznim bittikten sonra çalışmak istemiyorum eşim belki zorlanıcak ama bebeğime allah nasip ederse kendim bakmak istiyorum ilk bebeğim ve onun büyümesini göremezsem içimde kalacak biliyorum yanlış mı düşünüyorum fikirleriniz alsam biraz rahatlıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?