2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Gunadin kizlar. Alahim ne rüya gordum gece dogurmusum ama nasil firt diye :) esime bagiriyorum cocugu unutmuşum da doktor hanimin hediyesi cikolatasi nerde getirmedin mi diye hey allahim kafayi yicem. Bu arada oglumda ayni babasina benziyordu ruyami eşime anlatmaya utandim cocugu unutup rüyada bile bana cemkiriyon demesin diye:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

benim eşimde hiç tereddüt etmedi renkte çok beğendi bunu bide aynısının mavisi pembesi vardı bende çok beğendim ama kırmızı olsaydı alırdım dedim anam bi baktım kırmızıyı çıkardılar kırmızıyıda görünce bi düşündüm ama çok beğendim bende ya aman inş. hepimizde iyi günlerde kullanırız
bilgecan Allah söyletti ikinciler demişsin kız arkası ikiz mi yoksaaaaa

ayşemmmmm benim hep hayalimdi ikiz bebişlerimin olması çok isterdim ben tekim kardeşim yok sanırım o yüzden ikiz olsun beraber oynarlar beraber büyürler derttaş yoldaş olurlar birbirlerine derim inş. paşama ikiz kardeşler gelir sağlıklan gelsinlerde

Allah hayra çıkarsın canım beyin altımız o kadar dolu ki saçma sapan rüyalar görüyoruz
bu arada dr hanımın hediyesi çikolatası demişşin ya ben doktora hediye hiç düşünmemiştim şimdi sen diyince aneee iyi fikir dedim valla
doğum çantalarının yanına doktora hediyede hazırlamak lazım

hehehe ne komik yahuu bnde gecen ruya ruyamda bebeımı almısı kucagıma boyle akca pakca ama tekrar gerı koyucakmışım karnıma değşik ruyalar bunlar daha ne ruyalar gordum oylee..

kırmızı iyidir benim oğlumunda kırmızıydı şimdide kızım kullanacak mavi yada pembe bana çok cırt geliyo,gri,siyah,kırmızı iyidir

hiçç doktora hediye paketi falan hazırlayamam babasının hayrına bakmıyo bana parasıyla bakıyo + birde doğumda ödüyoruz onlar içinde kıymeti yok zaten evlerine bile götürmüyolar hastane eşrafına dağıtıyolar benim fikrim bu yönde

Ah canım normal ben de psikolojik sorun yaşıyorum. Moralsiz, mutsuz, tahammülsüz bi Halim var. Kendimi motive etmeye çalışıyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Valla ben doktorumdan cok memnun oldugum icin hemde bizde adettir doktora hedye doğum katinada cikolata falan dagitilir. Benim doktorum burnu büyük suratsiZ bi kadin değil tahlilimde bi sorun çıksa kac gun arar nasil oldun diye. Cok sa seviyorum onun icin gonullu yapacagim hediyesini.
hehehe ne komik yahuu bnde gecen ruya ruyamda bebeımı almısı kucagıma boyle akca pakca ama tekrar gerı koyucakmışım karnıma değşik ruyalar bunlar daha ne ruyalar gordum oylee..

Ne ruyalar yahu hayırlısıyla bi doguraydik:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım yalnız büyümek zor ve sıkıcı olmuştur belki de annen ve baban sana çok iyi oldaş olmuşlar maşallah ,biz 5 kardeşiz,4 kız bi erkek,iyi ki de varlar diyom,kız kardeşim sabah paket yollamış 2 tane hamilelik üst şifon bluz,bebişe de ev papuçççu ,e şimdi iyi ki var yani Allah nasip ederse bizler kardeş yaparız de bebişlere onlar iyi arkadaş edinirler,sabah eşime dedim,bu duruma girmişken arayı soğutmasam mı,gerçi sen arkanı dönüp uyumaya alıştın kaknaaaa dedim,gülüyo,bi bebişimizi sağlıcakla kucağımıza alalım da az tecrübe edelim,kalfalık dönemlerimizde de yapalım inşallah ,tabi biliyon buradki kızlar haberleşip yapmak istiyoz bakalım,kaçımız denk getirecek

kızlar izlediğim videolarda hep bebekleri akan suyun altında yıkıyorlar... sizce kovadan maşrafayla su alıp mı yıkamalı yoksa akan suyun altında mı hangisi daha sağlıklıdır acaba?

maşallah mevlüt takımı bile hazır :)
sağol canım inş. giydirdiğimiz günleride görürüz sağlıcakla

senin oğluşunda kırmızı ha arabası ohhh mis sevindim yine bi ben kırmızı araba aldım sanıyodum oğluşa
nagim ben dokoturmu seviyorum ya ne bilim iyi olur gibi geldi bian tmm onlarda para alıyolar bize hizmet vermek içinde 9 ay boyuncada herşeye arıyoz soruyoz zırt pırt gidiyoz bin türlü nazımızı öçekiyolar kafamızdaki sorulara sabırla cevap veriyolar falan filan diye düşündüydüm bakalım o zaman gelsinde

bende doktorumdan çok memnunum o yüzden zaten iyi fikir gibi geldi bi çikolata yanında küçük bi hediye bakalım zaman yaklaşsında

ahhh ayşem gerçekten tek çocuk olmak zor Allah a bin şükür annem babam her zaman abla abide oldular arkadaş dost ta oldular Allah onları başımdan eksik etmesin halan her zaman destekcimiz onlar ama kardeşin yeride bi başkadır ben çok isterdm bi kardeşim olsun olmadı nasip değilmiş ne güzel bak kardeşinden hediyeler almışsın güle güle giyin kızçenle iyi günlerde
oğluşa kardeş konusunda bende hemen istiyorum aslında Allah nasip ederse bide biz iki yıl bekledik paşamı o yüzden doğumdan sonra hiç korunmak istemiyorum geçen nette araştırdım ilk 6 ay kesinlikle tekrar hamile kalmamak gerekmiş en ideal süre 2 yıl yazıyodu Allah bilir tabi ne zaman olucanı ama ben ilk 6 ay dikkat ederim ama 6 aydan sonra korunmam tabi bu şuanki düşüncem böle diyince herkez sen bi doğurda sonra görcez seni diyolar doğumdan sonra fikrim değişirmi bilemiyrim

bilgecim ben aramıyorum ki doktorumu,nazımıda çekmiyo özel ama yinede devlet gibi olmuşlar şuan devlet hastanesindeki doktorum çok çok daha iyi bence ilk doğumumda eşime ebelere bahşiş ver ben içerdeyken dedim adam panikten unutmuş

bunda ne olur bilemiyorum zaten devlettekiler ruşvet diye şikayet olur korkusuna hiçbişey almıyolar

eve gelınce yürüyorum 30 dakıka valla iyi gelıyor daha dınc oluyorum hem dogum ıcınde iyi olur :):)

bu arada herkese selam

arkadaşlar ben 27 haftalık hamileyim ve çalışıyorum haziranda yasal iznim başlayacak...doğum iznim bittikten sonra çalışmak istemiyorum eşim belki zorlanıcak ama bebeğime allah nasip ederse kendim bakmak istiyorum ilk bebeğim ve onun büyümesini göremezsem içimde kalacak biliyorum yanlış mı düşünüyorum fikirleriniz alsam biraz rahatlıcam

cok güzeller masallah güle güle kullansın inşallah küvetini ne kadara aldın birde buna ayaklık lazım rahat yıkansın diye :)

ay bende eşime diyorum bebeği hemşireler sana verirken para vercen hastaneye gitmeden para ayarla hemşireler için diyorum eşim dediğim gübnden beri soruyo tabi şimdi ben parayı ne zaman vercem işte ne kadar vermem lazımmış oğluma kucağıma alınca mı vereyim yokse önce parayımı vereyim şimdiden onun telaşına kapıldı bizimkide bakalım o an aklına gelcekmi vermek

maşallah ya bebeiş şimdiden 1250 mi:)) Rabbim nazardan saklasın sağlıcakla kavuş inş.

cok güzeller masallah güle güle kullansın inşallah küvetini ne kadara aldın birde buna ayaklık lazım rahat yıkansın diye :)

sağol canım çok teşekkür ederiz ayaklıklar ayrı satıyor sanırım hiç düşünmemiştim almayı ama zorlanırsak böyle yıkamaya alcaz mecbur onuda
küvet+kova+maşrafa+file hepsi 25 tl ye aldım 30 tl di toplu alışveriş yapınca 25 e verdi satıcı

merhaba,çok haklısın düşüncelerinde ama şunuda düşün derim bebeğini daha rahat büyütmek için çalışmak iyi olur diye düşünüyorum en azından 1 yıl kendin bakarsın bebeğine 1 yıldan sonra calısmaya başlarsın tek maaş ile gercekten cok zorlanırsınız ki 3. bir kişi daha katılıyor ailenize annen filan uzaktamı oturuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…