2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
hoşgeldin şekerim nasılsın oğluşun keyfi yerinde mi 30 haftalık oldunuz galiba

hoşbuldum nagim :) oğluş allaha şükür iyi babasının kopyasını doguracam babamız havalarda tabı doktorum bile bu bebek sana hiç benzemıyo dedi :):) olsun sağlıklı olsunda babasına aşık olduguma göre oğlu benım ömür boyu baş tacım olur :):) senın junıor nasıl isim buldunuz mu?

cok iyi fiyata almışsın ben bebek mağazalarında sormuştum bir küvet 35 tl idi hele bi magazada 100 tl küvet 170 tl ayaklık :):) ayaklık kullanan arkadaslarım cok rahat diyorlar hem sen iki büklüm olmuyorsun hem musluga yakın oldugu için rahat oluyor :)

ooow gerçekten çok yüksek fiyatlar o kadarına gerek yoktur bence ya sen bilrisin yine de ama ben birkaç yerde daha bakmıştım fiyatlar yaklaşık aynı rakamlardı tek küvet 20 25 30 dediğin gibi bazı yerlerde ama bence çok önemli değil zaten bebeği filenin üstünde yıkıysoun ki ne biliyim malzeme den doalyı olsa bile bebek küvetle temas etmicek hiç tabi ilerki zamanlarda file kullanılmıcak ama

doğru fileye ihtiyaç kalmadığında bizim küvette yıkarız bizde :):)

amacım çalışıcam tabiki belirli bir süre için kreş yaşına kadar kendim bakmak niyetindeyim ve önümde kpss var ona hazırlanıcam benim istemediğim tek şey 4 aylık bebeğimi bırakıp işe gelmek...

o zaman olur tabi ki 3 yaşına kadar sen bakarsın 3 yaş kreş içinde uygun bir yaş zaten sonra sende iş bakarsın kendine kpss ye hazırlanırsın hakkında hayırlısı olsun

canım bende çalışıyorum ve doğumdan sonrada çalışmam gerekiyor çünkü kredi ödüyoruz yüksek rakamlarda gönül isterki evde kendim bakayım oğluma ama belli bir süre çalışmam lazım sizin durumunuz nedir bilemem tabi maddi açıdan müsaitseniz evde kalıp sende bebişine kendin bak tabi benim çevremde birçok arkadaşım doğumdan sonra çalışmaya devam etti ilk 2 ay çok zorlandıklarını sölüyolar hata ilk bir hafta işyerinde sürekli ağladıklarını sölüyolar ama bizlerde çalışıyorsak bebişlerimize daha iyi bi imkan sağlamak için hakkımızda hayırlısı nasılsa öyle olsun hepimiz içinde

şu dogum önü izinler hakkında ne biliyorsunuz kızlar,31+ mı 32+ mı olmak gerekiyor acayip kafam karışık

Bu konuyu konuşmuşsunuz bu günlerde o kadar gerginimki ben hep 2. çocuğum olunca işten ayrılıp tadını çıkara çıkara büyütecem diyordum ama malesef plansız oldu işten çıkma gibi bir lüksüm kesinlikle yok ve daha kötüsü annem de bakmicak kimi bulupta emanet edecem bilemiyorum şu an yazarken bile ağlıyorum herşey belirsiz.. Güya çocuk yetiştiriyoruz herşey koşturma herşey acele acele apar topar çok üzülüyorum ama yapacak birşey yok çalışıyorsak onlar için. ağlattınız beni valla..

Cnm gecmis olsn esimin babannesi dedesi hic ekmegin dis kabugunu yemezler bicakla keser ayirirlar bu arada dede 90 babanne 87yasinda bende sordum bigun dede niye ayiriyosun diye dediki kizim mideye cok zararli yakiyor midemizi rahatsiz ediyor bende yasli olduklarindan dolayidir diye dusundum ama son 1haftadir afedersiniz resmen agzima ekmek kabugu tadi geliyor midem fena simdi bende ekmek disini yemiyorum baya farketti midem rahatladi istersn sende bikacgun dene

radyologcum henüz isim konusunu netleştirmedik çokta düşünüyoruz diyemem arada eşinme soruyorum bilmem diyo sonra unutup gidiyoruz ama bizim dışımızda herkes isim buluyo

izin konusunda da 32+0da doluyo sanırım tabi kısmetse 37ye kadar yolu var tabi ben bu amire ne kadar dayanırım hiç bir fikrim yok benden başka 4 personel var kimseye mıkı çıkmyo her işi bana söylüyo sinir oluyorum aklınca bana güveniyomuş pehhhhh

Cumartesi doktoruma sordum canım. taze bilgi :) 32. haftanın başında. yani 32+1 izinliyiz.

böyle bir şeyi nasıl sormayı unutmuşum anlamıyorum oğlumu görunce kafa gidiyo benden :) ben doktoruma gittiğimde 32+5 oluyorum 5 gun sorun olmaz dimi hafta basındamı alsam kı randevuyu :)

anacım bende hep öyle diyordum da bende dayanamıyorum biliyorsun bir kaç vukuatım oldu hastalarla :) hele havalar ısınıyo göbekler buyuyo o zaman hiç tahammul edemem sanırım ama yınede nasip bakalım dr ne dıyecek

cnm benim çalışabiliri birkaç gün sonra almak fark etmiyomuş önemli olan rapora çıktığın zamanmış izinlerin devretmesi açısından,sen yinede randevuyu haftabaşı alma imkanın varsa al bu sgk işlerine akıl sır ermez

devlete 1 gün bile bırakmıcam kararlıyım :):) şu izinleride yükseltmediler gitti 3 er hafta daha verselermıs ne olurmus

Tünaydınnnnnn... Selamlarrrr Kızlarr.. Sağlıklı, bol tekmeli bir gun olsun inşallah..

Yine fena rüyalarla başladım güne hayırlara çıkarsın Rabbim. Bu rüyalar psikoloji bırakmıyor.

Nagicim yine miden fena olmuş. geçmiş olsun canım. Bence o kesin yağdan oluyor. gecen gun evde pastane açması yaptım. Allahım gece fenalık gecırdım. aylardır yedıgım bırsey ama sanırım hassas bır donem. bu ara yagı kes bence hafıf seyler ye.

birde kızlar hazır laf hastaneden açılmışken neler yapmak lazım ya hastane hazırlığında, yanı çanta tamam da başka neler var. mesela babanın neler yapması gerek ?? eşimde bende tecrübesiz.. cevrede gösterecek de yok hastanede garıban gıbı kalmayalım

kesicem cnm bencede yağlı şeyler dokunuyo

ben ilkimde babayla ilgili bir sıkıntı yaşamadım sadece ebelere bahşiş ver dedim di panikten unutmuş hatta oğlumu kucağına veren kıza bile vermemiş kaldıki bebeği bile tutamamış hala anlatır özel hastane olduğu için kimseninde o yönde bir beklentisi olmadı :26:

devlette eskiden drye hediye,ebelere pasta kola,bahşiş verilirdi stajerkliğimden bilirim ama şuan ki durum ne bilmiyorum sadece yan komşum biz verdik ama almadılar bu bizim görevimiz dediler dedi :44:

Kızlar hazir konu hastane hazırlığından açılmışken çanta kaçıncı hafta da hazır olmalı ve içinde neler olmalı iki gece kalacak gibi mi düşünmek lazım hiç fikrim yok bu konuda

doktora, ebelere eskıden olması evet normal ama gunumuzde bencede gereksız kaldi ki ozelde beklenti varsa daha da hayret. aylardır lazım testler kadar gereksız testle yaptırıp dünya paramızı aldılar

ki gecen seker yuklemesınde bayıldım. eşim çemkirmese kimsenın tınladığı yok. hastanede bayılıyorsun tık yok saka gıbı.. hak etseler zaten ınsanın ıcınden gelır. ama benı o halde bırakmaları ayıp..

peki nagim oda vs için ne yaptınız? bebiş çantası dışında neler aldınız yanınıza yada süsleme falan ıcın ne yaptınız?

Kızlar hazir konu hastane hazırlığından açılmışken çanta kaçıncı hafta da hazır olmalı ve içinde neler olmalı iki gece kalacak gibi mi düşünmek lazım hiç fikrim yok bu konuda

ben önümüzdeki ay yani 32-33. haftalarımda hazırlamayı düşünüyorum aklımda olanlar ped, iç çamaşırı (3-4 tane) bebek bezi(fazlaca :),hastane çıkışı,2 takım gecelik ,ıslak mendil kağıt havlu,terlik ,bebek için battaniye

sezeryanda 2 -3 gece kalınıyor gaz cıkarma durumuna göre, normal dogumda sanrıım 1 gün ama yanında fazladan çamaşır olması iyi ne olur ne olmaz sonucta kanamamız olabilir başka türlü leke olur yedek lazım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…