- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.430
- 598
hoşgeldin şekerim nasılsın oğluşun keyfi yerinde mi 30 haftalık oldunuz galiba
sağol canım çok teşekkür ederiz ayaklıklar ayrı satıyor sanırım hiç düşünmemiştim almayı ama zorlanırsak böyle yıkamaya alcaz mecbur onuda
küvet+kova+maşrafa+file hepsi 25 tl ye aldım 30 tl di toplu alışveriş yapınca 25 e verdi satıcı
hoşbuldum nagim :) oğluş allaha şükür iyi babasının kopyasını doguracam babamız havalarda tabı doktorum bile bu bebek sana hiç benzemıyo dedi :):) olsun sağlıklı olsunda babasına aşık olduguma göre oğlu benım ömür boyu baş tacım olur :):) senın junıor nasıl isim buldunuz mu?
cok iyi fiyata almışsın ben bebek mağazalarında sormuştum bir küvet 35 tl idi hele bi magazada 100 tl küvet 170 tl ayaklık :):) ayaklık kullanan arkadaslarım cok rahat diyorlar hem sen iki büklüm olmuyorsun hem musluga yakın oldugu için rahat oluyor :)
ooow gerçekten çok yüksek fiyatlar o kadarına gerek yoktur bence ya sen bilrisin yine de ama ben birkaç yerde daha bakmıştım fiyatlar yaklaşık aynı rakamlardı tek küvet 20 25 30 dediğin gibi bazı yerlerde ama bence çok önemli değil zaten bebeği filenin üstünde yıkıysoun ki ne biliyim malzeme den doalyı olsa bile bebek küvetle temas etmicek hiç tabi ilerki zamanlarda file kullanılmıcak ama
merhaba,çok haklısın düşüncelerinde ama şunuda düşün derim bebeğini daha rahat büyütmek için çalışmak iyi olur diye düşünüyorum en azından 1 yıl kendin bakarsın bebeğine 1 yıldan sonra calısmaya başlarsın tek maaş ile gercekten cok zorlanırsınız ki 3. bir kişi daha katılıyor ailenize annen filan uzaktamı oturuyor
amacım çalışıcam tabiki belirli bir süre için kreş yaşına kadar kendim bakmak niyetindeyim ve önümde kpss var ona hazırlanıcam benim istemediğim tek şey 4 aylık bebeğimi bırakıp işe gelmek...
amacım çalışıcam tabiki belirli bir süre için kreş yaşına kadar kendim bakmak niyetindeyim ve önümde kpss var ona hazırlanıcam benim istemediğim tek şey 4 aylık bebeğimi bırakıp işe gelmek...
canım bende çalışıyorum ve doğumdan sonrada çalışmam gerekiyor çünkü kredi ödüyoruz yüksek rakamlarda gönül isterki evde kendim bakayım oğluma ama belli bir süre çalışmam lazım sizin durumunuz nedir bilemem tabi maddi açıdan müsaitseniz evde kalıp sende bebişine kendin bak tabi benim çevremde birçok arkadaşım doğumdan sonra çalışmaya devam etti ilk 2 ay çok zorlandıklarını sölüyolar hata ilk bir hafta işyerinde sürekli ağladıklarını sölüyolar ama bizlerde çalışıyorsak bebişlerimize daha iyi bi imkan sağlamak için hakkımızda hayırlısı nasılsa öyle olsun hepimiz içinde
şu dogum önü izinler hakkında ne biliyorsunuz kızlar,31+ mı 32+ mı olmak gerekiyor acayip kafam karışık
valla ayşem dün geç kaldım diye pastane poğaçası yedim o beni katletti ama bu sabah bildiğin yumurta süt peynir zeytin domates salatalıktan oluşan kahvaltımı ettim tek şüphe oğluş öyle seviyo diye tereyağında pişirdim acaba bana dokunan yağ mı ki :44:
Cumartesi doktoruma sordum canım. taze bilgi :) 32. haftanın başında. yani 32+1 izinliyiz.
radyologcum henüz isim konusunu netleştirmedik çokta düşünüyoruz diyemem arada eşinme soruyorum bilmem diyo sonra unutup gidiyoruzama bizim dışımızda herkes isim buluyo
izin konusunda da 32+0da doluyo sanırım tabi kısmetse 37ye kadar yolu vartabi ben bu amire ne kadar dayanırım hiç bir fikrim yok benden başka 4 personel var kimseye mıkı çıkmyo her işi bana söylüyo sinir oluyorum aklınca bana güveniyomuş pehhhhh
böyle bir şeyi nasıl sormayı unutmuşum anlamıyorum oğlumu görunce kafa gidiyo benden :) ben doktoruma gittiğimde 32+5 oluyorum 5 gun sorun olmaz dimi hafta basındamı alsam kı randevuyu :)
anacım bende hep öyle diyordum da bende dayanamıyorum biliyorsun bir kaç vukuatım oldu hastalarla :) hele havalar ısınıyo göbekler buyuyo o zaman hiç tahammul edemem sanırım ama yınede nasip bakalım dr ne dıyecek
cnm benim çalışabiliri birkaç gün sonra almak fark etmiyomuş önemli olan rapora çıktığın zamanmış izinlerin devretmesi açısından,sen yinede randevuyu haftabaşı alma imkanın varsa al bu sgk işlerine akıl sır ermez
devlete 1 gün bile bırakmıcam kararlıyım :):) şu izinleride yükseltmediler gitti 3 er hafta daha verselermıs ne olurmus
Tünaydınnnnnn... Selamlarrrr Kızlarr..Sağlıklı, bol tekmeli bir gun olsun inşallah..
Yine fena rüyalarla başladım güne hayırlara çıkarsın Rabbim. Bu rüyalar psikoloji bırakmıyor.
Nagicim yine miden fena olmuş. geçmiş olsun canım. Bence o kesin yağdan oluyor. gecen gun evde pastane açması yaptım. Allahım gece fenalık gecırdım. aylardır yedıgım bırsey ama sanırım hassas bır donem. bu ara yagı kes bence hafıf seyler ye.
birde kızlar hazır laf hastaneden açılmışken neler yapmak lazım ya hastane hazırlığında, yanı çanta tamam da başka neler var. mesela babanın neler yapması gerek ?? eşimde bende tecrübesiz.. cevrede gösterecek de yok hastanede garıban gıbı kalmayalım
kesicem cnm bencede yağlı şeyler dokunuyo
ben ilkimde babayla ilgili bir sıkıntı yaşamadımsadece ebelere bahşiş ver dedim di panikten unutmuş hatta oğlumu kucağına veren kıza bile vermemiş kaldıki bebeği bile tutamamış hala anlatır özel hastane olduğu için kimseninde o yönde bir beklentisi olmadı :26:
devlette eskiden drye hediye,ebelere pasta kola,bahşiş verilirdi stajerkliğimden bilirim ama şuan ki durum ne bilmiyorum sadece yan komşum biz verdik ama almadılar bu bizim görevimiz dediler dedi :44:
Kızlar hazir konu hastane hazırlığından açılmışken çanta kaçıncı hafta da hazır olmalı ve içinde neler olmalı iki gece kalacak gibi mi düşünmek lazım hiç fikrim yok bu konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?