doktora, ebelere eskıden olması evet normal ama gunumuzde bencede gereksız kaldi ki ozelde beklenti varsa daha da hayret. aylardır lazım testler kadar gereksız testle yaptırıp dünya paramızı aldılar
ki gecen seker yuklemesınde bayıldım. eşim çemkirmese kimsenın tınladığı yok. hastanede bayılıyorsun tık yok saka gıbı.. hak etseler zaten ınsanın ıcınden gelır. ama benı o halde bırakmaları ayıp..
peki nagim oda vs için ne yaptınız? bebiş çantası dışında neler aldınız yanınıza yada süsleme falan ıcın ne yaptınız?
ben önümüzdeki ay yani 32-33. haftalarımda hazırlamayı düşünüyorum aklımda olanlar ped, iç çamaşırı (3-4 tane) bebek bezi(fazlaca :),hastane çıkışı,2 takım gecelik ,ıslak mendil kağıt havlu,terlik ,bebek için battaniye
sezeryanda 2 -3 gece kalınıyor gaz cıkarma durumuna göre, normal dogumda sanrıım 1 gün ama yanında fazladan çamaşır olması iyi ne olur ne olmaz sonucta kanamamız olabilir başka türlü leke olur yedek lazım
kızz 3-4 tane bebek bezi neye yeter yavruuuuummm
3-4 tane bana iç çamaşırı bebeğe fazlaca diye yazdım ya kuşum ilk zaman cok kaka yapıyorlarmıs :)
ha birde göğüs ucu kremi :)
valla cnm oda moda süslemedim zaten ikindi 4te oğlum doğdu,sabah 9da da çıkış yaptık,canımın derdine düşmüşüm oda moda aklıma gelmedi,eşim yanımda kalamadı,dayanamadı o halime kapı önünde bekledi,annem yanı başımda yasin okudu anlıcan kimsenin hayrı olmuyo sancıyı çeken sensin ellerinden bişeyde gelmiyo
hastanede oda süsleme için 5 yıl önce 120 tl alıyodu istemedim o dönem zaten çalışmıyodum para konusunda iktisatlı olmalıydımbide ben burda gurbetteyim kimsem yok hastaneye gelende 3-5 arkadaş ve eşimin ailesi oldu kendim bebek şekeri yapmıştım gelenlere onu ikram ettik hepsi bu amma benim tarafım yanımda olsaydı abartırdım sanırım
kreme bu ay başlamamız gerekiyo sen başlamışsındır sanırım
çok yapıyolar annesi yapsın paşa
canım bızımde burda kımse yok ben resim için lazım olur mu diye duşundum. ne bılıyım duyuyorum pro oda suslemesı yapıyorlar acaba bız eksık mı düşünüyoruz oldum ılk tecrübe olduğundan. maddi durumlar malum.. bende suan gereksiz seyleri elemek istiyorum ondan sordum cok sana :) soru yağmuruna tuttum senı ama
anlık durumlara ne kadar değer o harcananlar onu düşünüyorum.
nagican sen emekli sandığısın ki işten ayrılmayı mı düşünüyonn :44:radyologcum henüz isim konusunu netleştirmedik çokta düşünüyoruz diyemem arada eşinme soruyorum bilmem diyo sonra unutup gidiyoruzama bizim dışımızda herkes isim buluyo
izin konusunda da 32+0da doluyo sanırım tabi kısmetse 37ye kadar yolu vartabi ben bu amire ne kadar dayanırım hiç bir fikrim yok benden başka 4 personel var kimseye mıkı çıkmyo her işi bana söylüyo sinir oluyorum aklınca bana güveniyomuş pehhhhh
arada banyodan sonra sürüyorum da uçları kabuk kabuk olmuş nagican sen bilirsin niye olur ki yara gibi değil acıda yok ama kabuklu görünüm
nagican sen emekli sandığısın ki işten ayrılmayı mı düşünüyonn :44:
şimdi bu tamamen kendi fikrim kimse kızmasın
fotoğrafçıya bişey diyemem ama oda süsü bana saçma geliyo kerameti 2 parça tül bağlanıyo oda ekstra fatura fotoğraftada anne zaten yatakta olduğu için hep yakın plan çekim olur yine süsler çıkmaz zaten bir yerden kısayım diyosak en mantıklı şık bence oda süsü
bana göre o kabuklar sızıntı halindeki sütün göğüs ucunda birikip bir nevi tıpa görevi üstlenmesi sıkıntı yok yanikremini ihmal etme ben çok faydasını gördüm
böyle bir şeyi nasıl sormayı unutmuşum anlamıyorum oğlumu görunce kafa gidiyo benden :) ben doktoruma gittiğimde 32+5 oluyorum 5 gun sorun olmaz dimi hafta basındamı alsam kı randevuyu :)
anacım bende hep öyle diyordum da bende dayanamıyorum biliyorsun bir kaç vukuatım oldu hastalarla :) hele havalar ısınıyo göbekler buyuyo o zaman hiç tahammul edemem sanırım ama yınede nasip bakalım dr ne dıyecek
onu hiç bilmiyorum canım. Ama bence haftabaşına al. 5 günün boşa gider birde. Yazık olur niye gitsin demi ama. :)
bana göre o kabuklar sızıntı halindeki sütün göğüs ucunda birikip bir nevi tıpa görevi üstlenmesi sıkıntı yok yaniKremini ihmal etme ben çok faydasını gördüm
sürmeye devam edeyim o zaman,nagican sende emekli sandığısın hemde bir evladın var bilirsin :) şimdi ben allah nasip ederse 32. haftada doktora gidicem çalışabilir raporu alıp 34-35. hafta gibi izne ayrılabilirim değil mi birde diyelim ki doğum 38. haftada oldu 2 haftalık izin dogum sonuna kalıyormu
nagicim şu krem konusunda beni az bilgilendirir misin canikom :) zira hiçbir fikrim yok. Hangi krem , ne zaman sürmeye başlanmalı ve hangi aralıklarla. Mucks
kızlaarr,arazi oldum,kapalı çarşıdan keçeler aldım,kurdele,nazar boncuğu,elyaf,eşimle niyet edip bir kapı süsü deneyeceğiz bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?