2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

valla cnm oda moda süslemedim zaten ikindi 4te oğlum doğdu,sabah 9da da çıkış yaptık,canımın derdine düşmüşüm oda moda aklıma gelmedi,eşim yanımda kalamadı,dayanamadı o halime kapı önünde bekledi,annem yanı başımda yasin okudu anlıcan kimsenin hayrı olmuyo sancıyı çeken sensin ellerinden bişeyde gelmiyo

hastanede oda süsleme için 5 yıl önce 120 tl alıyodu istemedim o dönem zaten çalışmıyodum para konusunda iktisatlı olmalıydım bide ben burda gurbetteyim kimsem yok hastaneye gelende 3-5 arkadaş ve eşimin ailesi oldu kendim bebek şekeri yapmıştım gelenlere onu ikram ettik hepsi bu amma benim tarafım yanımda olsaydı abartırdım sanırım

kızz 3-4 tane bebek bezi neye yeter yavruuuuummm

Selam kızlar nasılsınız?
Geçen gün tansiyon meselesini sormuştum doktora gittim ölçümde hata vardır dedi. Çok şükür bi sorun yok ama sürekli ölçüyorum yine de..
Bu ara ayaklarım alarm vermeye başladı bileklerim hafif şişiyo ve sızlıyo, son zamanlarda olurmuş sanırım.
Saka maka 7 ay bitti sayılır bazen zaman hemen geçsin bebeğimizi kucağımıza alalım diyorum ama doğumdan da ciddi şekilde korkuyorum.
Daha önce doğum yapmış arkadaşlar siz neler hissettiniz, nasıl sakin kalabildiniz merak ediyorum :26:

canım bızımde burda kımse yok ben resim için lazım olur mu diye duşundum. ne bılıyım duyuyorum pro oda suslemesı yapıyorlar acaba bız eksık mı düşünüyoruz oldum ılk tecrübe olduğundan. maddi durumlar malum.. bende suan gereksiz seyleri elemek istiyorum ondan sordum cok sana :) soru yağmuruna tuttum senı ama
anlık durumlara ne kadar değer o harcananlar onu düşünüyorum.

şimdi bu tamamen kendi fikrim kimse kızmasın
fotoğrafçıya bişey diyemem ama oda süsü bana saçma geliyo kerameti 2 parça tül bağlanıyo oda ekstra fatura fotoğraftada anne zaten yatakta olduğu için hep yakın plan çekim olur yine süsler çıkmaz zaten bir yerden kısayım diyosak en mantıklı şık bence oda süsü

nagican sen emekli sandığısın ki işten ayrılmayı mı düşünüyonn :44:

arada banyodan sonra sürüyorum da uçları kabuk kabuk olmuş nagican sen bilirsin niye olur ki yara gibi değil acıda yok ama kabuklu görünüm

bana göre o kabuklar sızıntı halindeki sütün göğüs ucunda birikip bir nevi tıpa görevi üstlenmesi sıkıntı yok yani kremini ihmal etme ben çok faydasını gördüm

evet canım bende doğum resimlerinde pek süsleri görmedim. ondan irdeliyorum zaten cok mu lazım diye :)

sağol cevapların için canım kocaman kızımla :))

bana göre o kabuklar sızıntı halindeki sütün göğüs ucunda birikip bir nevi tıpa görevi üstlenmesi sıkıntı yok yani kremini ihmal etme ben çok faydasını gördüm

sürmeye devam edeyim o zaman,nagican sende emekli sandığısın hemde bir evladın var bilirsin :) şimdi ben allah nasip ederse 32. haftada doktora gidicem çalışabilir raporu alıp 34-35. hafta gibi izne ayrılabilirim değil mi birde diyelim ki doğum 38. haftada oldu 2 haftalık izin dogum sonuna kalıyormu

arkadaşlar merhaba ben 2014 haziran anneeri topiğidenim.bu topikten bir arkadaş sabun yaptırmak istemişti bana fakat adınıı hatırlayamıyorum.umarım yazdıklarımı görür.sipariş vericekse son bikaç haftam sipariş almak için ondan sonra yapamayacagım maalesef..görselde yüklüyorum belki görür ya da sizde görmek istersiniz

onu hiç bilmiyorum canım. Ama bence haftabaşına al. 5 günün boşa gider birde. Yazık olur niye gitsin demi ama. :)

onu hiç bilmiyorum canım. Ama bence haftabaşına al. 5 günün boşa gider birde. Yazık olur niye gitsin demi ama. :)

kaç gündür nette arastırıyorum ,soruyorum ince hesap peşine düştüm resmen ama 1 günü bile hibe etmeyi düşünmüyorum şahsen 32+0 da gidecem :):)

bana göre o kabuklar sızıntı halindeki sütün göğüs ucunda birikip bir nevi tıpa görevi üstlenmesi sıkıntı yok yani Kremini ihmal etme ben çok faydasını gördüm

nagicim şu krem konusunda beni az bilgilendirir misin canikom :) zira hiçbir fikrim yok. Hangi krem , ne zaman sürmeye başlanmalı ve hangi aralıklarla. Mucks

kızlaarr,arazi oldum,kapalı çarşıdan keçeler aldım,kurdele,nazar boncuğu,elyaf,eşimle niyet edip bir kapı süsü deneyeceğiz bakalım

şimdi cnm yeni kanuna göre erken doğum durumunda 8 haftan devrediyo ama bu yanlış bilmiyosam doğum izninde olmadığımız zamanı kapsıyo olabilir,38.haftada zaten izinde olduğumuz için ve 37.haftadan sonra çalışmak yasak olduğu için kapsamayabilir çok karışık anlattım sanırım :44:

nagicim şu krem konusunda beni az bilgilendirir misin canikom :) zira hiçbir fikrim yok. Hangi krem , ne zaman sürmeye başlanmalı ve hangi aralıklarla. Mucks

cnm artık kullanmaya başlayın derim ben 5 yıl önce lansinoh kullandım ama o zaman herşeyden bu kadar çok yoktu zira göğüs pedi bulana kadar sevdiceğim az gezmemişti doktoruma sorucam bende perşembe gidince sizede yazarım

kızlaarr,arazi oldum,kapalı çarşıdan keçeler aldım,kurdele,nazar boncuğu,elyaf,eşimle niyet edip bir kapı süsü deneyeceğiz bakalım

hadi bakalım kolay gele

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…