2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
evet canım bende doğum resimlerinde pek süsleri görmedim. ondan irdeliyorum zaten cok mu lazım diye :)

sağol cevapların için canım kocaman kızımla :))

canım özellerde zaten bildiğim kadarıyla oda süsüde doğum ücretinin içinde oluyo benim çevremde hep öyle oldu benim hastanemde öyle doğum ücretinin içinde oda süslemeside var tabi aman aman bişey yapmıyorlar kapıyı süslüyolar oda içinde tam olarak ne yapıyor bilmiyorum ama biz kendimiz evde süslemelerimizi hazırlıcaz Allah nasip ederse bunun içinde bi arkadaşımı görevlendirdik hastanede odayı süsleme işi ona ait çünkü o gün ne benim gözüm bişey görücektir nede yakınımdakilerin heycandan bizler herşeyi unuturuz doğum fotosu bizim hastanenin anlaşmalı fotoğrafçısı bvar onda da fiyatlar çok yüksek ALlah nasip ederse illaki fotorafçı istiyorum ama paket olarak nasıl bişey seçerim kararsızım albümlüler 400-650 tl arası

hadi bakalım kolay gelsin size resimlerini bizimle paylaşmayı unutma ama
HEHEEE bişeye benzerse paylaşırım tabeee

oooo dünür nerelerdesin yahuuu he yaaa vallah bnde çok tecrübesizim ..nasıl olacak neler yapılması gerekıyo detaylı mı detaylı bır bılgıye ıhtıyac var..:44::44::44:
kızlaarr,arazi oldum,kapalı çarşıdan keçeler aldım,kurdele,nazar boncuğu,elyaf,eşimle niyet edip bir kapı süsü deneyeceğiz bakalım

wayyy güzell yapta resmini at kızzz bizde gorek....bnde kendim yapıcam kapı susunu gecen bıyerde gordum cok guzeldı 35 tl dedı adam ama kendim yapmaya dahada heveslıyım şu izne bi ayrılayım neler neler yaparım bn oğluşaaa

kızlar ya doktora ne zaman gitsem çok kararsız kaldım
en son 2 nisanda gittim 1 ay sonrası mayıs başı kendi doktorumda kontorlüm var
bu arada sağlık ocağı nisanın sonu gibi gel tahlil falan yaparız hem bi görürürüz seni demişti
kendi doktordaki kontorlümden öncede 4 boyutluya gitcez başka yerde cv kaydı falan alcaz
birde kendi doktorum dahiliye ye çık demişti şeker ölçümleri yüksek çıktı ya onun için
şimdi ne zaman gitsem bilemedim sağlık ocağı + 4 boyutlu + dahiliye hepsini aynı günde halledeyim diyorum
işyerinden sıkıntılıyım bu ara biliyosunuz ctesi olayınıda müdürm konuşamadı daha konuşunca patron iyice gıcık gitcek bana
25 nisan da mı gitsem ki dedim bide dahiliye dr kendi hastaneme gitcem 10 gün içinde muayene ücreti ödemiyoruz açıkcası 10 günü geçsin istemiyorum kendi randevumuda ona göre ayarlayım diyorum
aman valla ne çok düşünüyorum bazen bazı şeyleri kaç gündür napsam ne zaman gitsem diye takvim elimde geziyorum

bence uygun bır gunu ayarlayıp sabah erkenden once sağlık ocagına ordan dr na ve dahılıyecıye gorun bir gun içerisinde halletmiş olursun..takıntılı kadın seniiiiii

bence uygun bır gunu ayarlayıp sabah erkenden once sağlık ocagına ordan dr na ve dahılıyecıye gorun bir gun içerisinde halletmiş olursun..takıntılı kadın seniiiiii

ya işyerinden sıkıntılıyım ya çok fazla izin almak istemiyorum hem kendi kontorlümde var hem diğerleri iki hafta üst üste olcak
napayım kız takıyoz işte böle salak saçma işyerlerimizi müdürde daha konşmadı benim c.tesi işini oda bi konuşsa rahatlıcam valla
haftaiçi şu 1 saat fazla çalışmak bile nasıl koydu heee 5 den sonra zaman geçmiyo resmen karnım da bi açıktı

oyyyy yok mu atıştıracak bişeyler aç bırakma oğluşumun kankasını...cnm gecen c.tesi de gidebilirim hast.demiştin yanlış hatırlamıyorsam öyle yap istersenn..kız bn sana diyorum da benimde şu zaman kadar tam gün izin almışlğım 2 veya 3 keredir düşün yani şimdi dr a gitsem 2 satlik izni nasıl alıcam dıye düşünüyorum hayır yani niye kendimizi bu kadar kasıyorsak adamlar bizi düşünmüyorlar biz onları düşünüyoruz halımız harapp hehehe

Selamlar kızçelerr..

yavaş yavaş okudum yazdıklarınız bi kısmını..

Bizimde evlilik yıldönümümüz 14 mayıs 2011, sanırım o yakınlarda evlenen çoğu kişi aynı zamanda çocuğa niyetlenmiş hemenhemen yakın düğün tarihlerimiz :)) bende ne alıcam bilmiyorum eşime, kıyafet alıcam sanırım gene, onuda hediye alamıyorum birlikte gidip alıyoruz herşeyi giymez büyük paşam :))

izin konusuna gelince 32+0 olduğumuz zaman izin hakkımız oluyo raporu ister çalışan ister çalışmaz olarak alıyosunuz, ben sanırım çalışmıcam :) doğumdan sonrasına devrediyo kalan haftalarınız yani çalışırsanız 37ye kadar o 5 hafta sona devredicek.. doğumda erkene gelirse yani 38de falan doğum olursa o aradakiler de sona ekleniyo..

odamız pazartesi gelcekti ama çarşambaya kaldı, bakalım inş bişi çıkmaz yarın gelir merakla bekliyorum çünkü :)

kendi dr randevumu c.tesiye almayı düşünüyorum da diğerlerini haftaiçi halledebilirim sağlık ocağına falanda gitcem ya 3 ayrı hastane anca akşama biter zaten ay ben onu müdüre söleyim bari patrona desin bilge bundan sonra 2 haftada bir doktora gitcek zaten c.tesileri gitcek öle konuştuk falan desin hafta içi izin almam bende c.tesi tatil yaparsam dr randevumu hep c.tesileri yaparım artık

kızlaarr,arazi oldum,kapalı çarşıdan keçeler aldım,kurdele,nazar boncuğu,elyaf,eşimle niyet edip bir kapı süsü deneyeceğiz bakalım

ohh :)) ya bende cok hevesleniyorum ama cok sabırsızım o işlerde sonunu getiremiyorum bir türlü resimleri bekliyoruz ama bitince gaza geliriz belkim :)))))

canım ben hıc sormadım doğuma neler dahıl haftaya kontrole gıdıcem o zaman konuşmak istiyorum zaten. onuda soruyım bakalım onlar bısey yapıyor mu. bırde ebeyle konuşmak ıstıyorum. bazı hastaneler bebıs ıcın carsaf falan ıstıyormus. var mı extra ıstedıklerı bısey. kuzumun eksiği kalmasın oralarda :2:
fotoğraf ısını konuşmuştuk senle :) bende komsumla konuşacaktım hatırlarsan. konuştum cok hos karşıladı. gözleri doldu hatta kadının :) ayyy benım ıcın onur sinemcim cok hos bırsey dedi. benıde duygusala bağladı o gun hatta ama yaz donemı ya hadı dıyorum sehırdısında olursa

tarıhı sorudu 22 temmuz dedım. oo tamam burdayım, ay basında yokum dedı. hadı benım kızın temmuz bası gelecegı tutarsa.
o yüzden alternatif bakalım diyorum. resimler cok onemlı bır omur..

ne bilim işte tek olunca böyle ınsanın elı ayağına dolaşıyor düşünüp duruyorum..

oooo dünür nerelerdesin yahuuu he yaaa vallah bnde çok tecrübesizim ..nasıl olacak neler yapılması gerekıyo detaylı mı detaylı bır bılgıye ıhtıyac var..:44::44::44:

ben geldim sen yoktun kızz. aksam kv ne yimek yapmış

ya sevgı bazen çıldıracak gıbı oluyorum o nasıl olacak bu nasıl olacak dıye. tecrübe yok ana baba yok.. ilk bebiş eksiği olmasın ıstıyor ınsan ama ıllakı olacak sanırım..

dahiliye dr la kendı dr da 10 gun kapsıyormukı anlamadım ben. aynı bolume gıdınce 10 gun ıcınde ucret odenmıyor bılıyorum. bence hepsini 1 günde hallet canım. izini takmada dr.a gıdıyorsun sonuçta yırtsın dursun bı yerını patron. ama sana iş olur ıkı sefer gıt gel.

he yaaa aynı hemen hemen mayıs hazıran teemmuz şu hediye almak işi erkeğe cok düşündürücü hakkatten :44::44::44:cnm beşiğiniz gule gule kullansın bebiş bizede gosterırsın herhal..
wayyy bilgem bu fikir süpermiş :128::128::128::128:

kııız durr naptın senn yanına kımse gelmıycek mı senin no panik tatlım bnm kardeslerimden biraz var tecrube bakım olarak yaniii.merak etme herşey kendiğinden gelişr artık internet var sormak istediklerini sorabileceğin site varr yanındada kv veya anneede kalır bıraz alışırız relaxx yanii.

kız kv tavuklu corba patkıcan musakka gıbı bısey bulgur pılavı salata yapmış bn hepsinden yedim ama eşim pek beğenmedi bnde eşime kızdım neyını beğenmıyon dıye oda dıyo hep kendı sevdiği yemeği yapmış hasbam yemek bulmuş ta bunuyo bnm koca.. bugunde ziyafet vardır kv demde misafirleri gelicekti akşam sarma falan sardık börek çörek ohhh dedim çalışmasam bnde gelirdim

yok tatlım benım annem Rahmetli oldu. (Mekanı cennet olsun)
anacım olsaydı hıc bunları dert etmezdim zaten. kv y.dısında yasıyor. hamılelıgı ogrendıgınden berı ne tebrıge ne nasılsın demeye 1 kere aramadı.
bak 7.ayı doldurucaz nerdeyse....
mayıs bası g..gezdırmeye geliyor. tövbe tövbe...
ondan bır hayır gelmez. yanımda olsa da laf sokar sınır hastası eder bırde kendıne hızmet ettırır olacağı o yanı. hıc olmasın daha ıyı.

zaten net ve burası (sizler) olmasa vay halıme.. doğumda bır esim olacak yanımda. erkeklere 3 günmüş zaten ızın doğumdan 2 gun sonra sap gıbı yalnız kalıcam hepten..
o yüzden normal doğum olsun dıye dua edıyorum.

ohhh valla hazır yemegın tadını bız daha ıyı bılırız tabı.. kocan ondan niiieehh yapmış. akşama uğrayın yıne sız o mamalardan ıllakı kalmıştır :)

canımmm afedersin ya gerçekten Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah..

amaaannn ne biçim kv o beee öyle gelicekse hiç gelmesin valla çokda tınnn...cnm Allah yardımcın olsun o zaman ne diyim 3 gun eşin bakar ondan sonra yıne bıraz toparlarsın zaten inşallah normal dogum yaparsın cnm inş...

he kııızz valla zaten kv dedı bana bı tencere sana saralım bnde dedım sen pişir bn hazır hazır konarım dedim...yok kız aksam ugrayamam eşim akşam arkadaşalarıynan maça gıtcek bakalım ...bide hasta 3 gundur dedim gıtme daha bek hastalanırsın yeeeaaakk gıdecek ılla ıyı dedım gıt sonra eve geldiğnde bana ah vah yapma kız bu adamlar çok fenaaaa

rica ederim canım benım nerden bileceksin. Rabbim sizinkilere sağlıklı uzun ömürler versin inşallah.

bu yıl 8. yılımızı doldurucaz daha bısey gormedım kvden. ben hep zorunda yanındaydım ama bu hamılelık kapak oldu bana. ogrendıgınde maddı manevı yükten kaçmak ıcın uzaklaştı heralde. Allah herkese içine gore versin ne diyim ki..

ayy adamın derdine bak :))) maç derdinde. ya erkeklerın hastalığı cok gıcık oluyor zaten :))) ben hastaya hiç kıyamam ama eşim acaip bişey oluyor hasta olunca :))
kendı dusen ağlamaz şekerim geldiğinde ayy uyy derse ''gocccaaa herıfsın uyardım da senı bak basının caresıne senle mı ugrascam hamıle hamıle'' dersın :))

amiin cnm benımm...eşin ne diyo peki annesindeki duruma yada ondan başka kimse yok mu cnm tanıdık kp nasıl peki..zaten varya şu araya para mevzusu gırınce farklı oluyolar hayır yani kım onlardan para istedi ki gercekten bnmde bi huyum vardır çok çok dara düşmedikçe kımsenın 1 kurusunu alamıyorum kendı annemde olsa bak ama eşim oyle değil ...

ahahah he kııızz valla kendi düşen aglaşmaz dimi yaaa kız dün gece uyuamadı grip olmuş burun kıpkırmızı cek cek cek bnde uyuyamadım o uyumadı hasta dıye bide maça gitcek bak bak bak bide bana dıyor dırenclı olmalıyım dıyo laa bnm yanıma gelınce ahhh hastayım ayakları maça gelince dirençli olmalıymış beyfendi..gerçi gıtsın kız maça normalde bişey demiyom sters atıyo adam o kadar çalışyo ama hasta yanı o yuzden sey ettiim

zaten olayda o ya bişey istediğimiz yok ama işte ne olur ne olmaz diyor heralde. geldiğinde de yerinden kalmaz hiç. evde biryerleri ağrır gezmeye gelince akşama kadar gezer.. benım beklentım bır tebrık ve ''geleyim mı ıhtıyac var mı'' demesiydi sadece... ama o da zor geldi heralde..
eşim ne desin eşimi bile bırakmış çocukken babaanneye. başka başka hayatlar yaşanmış.. bakmamış buyutmemıs esimi. eşimin ne beklentısı ne de umudu var ondan.. ''bana bakmayan benim cocugumu dusunur mu'' diyor. eşim biliyor zaten neyın ne olduğunu yanı.. kp de Rahmetli oldu. (mekanı cennet olsun.) yazık adam zaten hastaydı senelerdır. onunla muhabbettim bıle az oldu beyınde tumor vardı konuşmada bıle zorluk cekıyordu. kv ile yıllardır ayrılar zaten. kv nın başka evlilıgı var suan.
anlayacağın aile akraba diyecek kımse yok. şimdiye kadar kimseyede ihtiyaç duymadım Allahta muhtaç etmesın. ama hamılelıkte ınsan başka oluyor malum arıyor bırılerını.. böyle olması gerekıyormus hayırlısı buymuş dıyorum ne dıyım. ama bugun sırtını donene bende yuzumu dönmem daha..
menfaat olunca gelıp iş bitince gıtmek yetti artık. o yaşlanınca ne olacak sanıyor merak edıyorum.
Ezan okunuyor Rabbim buyuk su akar yolunu bulur elbet..

canım ben de parkyatak ve arabasını+anakucağını aldım ama şimdi çok güzel indirimler başladı en az 500 tl zararımız var desem yalan olmaz. kıyafete gelince 2 adet hastane çıkış seti aldım.mothercare'den bir kaç tulum aldım ama daha çoookkk eksik var :) Hayatımda hiç bir alışveriş beni bu kadar mutlu etmemişti.Allah tüm bebiş isteyenlere sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah.Umarım sağlıkla bebişlerimizi kucaklarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…