2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Kizlaaar lohusa pijamalarinizi aldinizmi diye sordm kimse yanit vermedii

ben iki takım pijama aldım.gecelik almadım alsam mı diye düşünüyorum ama diz altında bir sabahlık alacağım.

şimdi biberon bakıyorum.karar veremedim.kaç adet almalı, boyutu nasıl olmalı araştırıyorum. cam olsa daha sağlıklı olur herhalde. aventin ürünlerine bakıyorum. bir de göğüs kremi, göğüs pompası vs alınacak çok şey var

ben aventin elektrikli göğüs pompasını aldım.ama medela nın swing'i de güzel dediler. biberon ise şimdilik sadece bir tane cam yenidoğan aventin biberonunu aldım. göğüs kremi lansınoh aldım belki faydası olur sana

canım kıyamam benim de anneciğim rahmetli oldu.Nur içinde yatsın. Eminim ki onlar bizi hissediyor ve bize yardımcı oluyorlardır .

teşekkür ederim:) göğüs kremi olarak lansinohu çok öneriyorlar hatta doğum öncesinde kullanmaya başlamak daha iyiymiş.

Allahım bebeklerimizi ve biz meraklı tecrübesiz anneleri korusun. evham yaptırmasın şekerlerini yükseltmesinn insülin kullanmak zorunda bırakmasın herşey yolunda gitsin inşallahhhhh....ayyy ne dua ettim amin diyin nolurrrrr

Amin canim..sen dikkat et kendine rabbim bize emanet etmis koruyun demis biz korumaya mecburuz..insallah sknti yasamazsn ama buna emin olki rabbim basimiza ne yazdiysa o olcak rahat tut icini Allah bilir ne zaman hangi vakit bebislerimizn gelcegini sakin nette yazanlara fln inanma riskli derler gayet guzel saglikli vaktinde alirsin bebisini kucagina gayet saglikli hersey yolunda derler biranda bi aksilik olur oyuzdn Allaha siginalim en iyisini o bilir..rahat ol guzel anne sikma canini uzme bebisini hersy gelip gecici massallah kuzunada :)

Normal dogumda gecelik gerekiyomu bilmiyorum ama ben ilkte sezeryandim iki takim pijama bi takim sabahlik aldim ama eve gelince eski pijamalarimin ust dikislerini kestik oyle giydim cunku okadar cok aciyoduki karnimin ici lastik hafif siksa mahfoluyodum bide tavsiyem gogus pompasini sutunun durumuna gore al bendede medela vardi ariza yapti gonderdm medikalcide uzun sure gelmeyince yenisini vermis zaten sutum bitmisti gelene kadar simdi hic acilmamis vaziyette bazanin altinda duruyor onun biberonunu anne sutu icin kullanirim bide nuk alicam cam biberon kucuk boy..ileri dogruda buyuk boy cam alirim yeterli oluyor..kizlar siz benim gibi hatalari yapmayin gereksiz yere bi suru masraf yapip doldurmayin evinizi ziyan oluyor hep

Bazı şeyleri doğum sonrasına bırakın diyosun yani anladım. Tavsiye için sağol

merhabalar tüm hamilelere ve bebiklerine maşallah diyerek başlamak istiyorum kızlar sormak sitediğin şu: resmi iznim 10 mayısta başlıyor ama ben 1 hafta öncesinde başlatmak istiyorum, doktor beklenen doğum tarihini raporda 1 hafta önceye yazabiliyor mu? teşekkürler

Günaydın,hayırlı sabahlar canlar ,hava mis gibi yağmurlu,ben bel ağrısından uyuyamadım,tavsiyesi olan var mı kiii :44:

Günaydın,hayırlı sabahlar canlar ,hava mis gibi yağmurlu,ben bel ağrısından uyuyamadım,tavsiyesi olan var mı kiii :44:

Günaydın geçmiş olsun çok zor oluyor bel ağrısı. Ben doktora her sorduğumda yürüyüş öneriyor tabi ne kadar işe yarar bilmiyorum. Birde ani hareketlerden uzak durun. Eğilip kalkmak ya da birden doğrulmak gibi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

günaydınnn.. bende sırt agrısından uyandım geçmiş olsun ne ii gelir bilmemki hamileyken, ağrıyla yaşıorum bi aydır resmen :/

günaydın herkezeeeee
ayşem kelin merhemi olsa kendi başına sürermiş

Günaydınnn kuzucukların annecikleri

Ayşem iki gündür misafir ağırlıyorum onlar gidiyor ben pelt olmuş oluyorum hafta içi zor oluyor ama gelenede gelmediyemiyorsun. dün gece kalçalarımın ağrısından uyuyamadım bende. evdeki hareketlilik yürüyüş yerine geçer mi ki sabah yataktan resmen zorla ayrıldım bacak bel kalça ağrısı çok yorulunca oluyor benim yaff

kuzum kıyamam ya ben sana sabah sabah burnum sızladı helede bir doğum yapmış ve annenin kıymetini anlamış biri olarak keşke aynı şehirde olsaydık karnım burnumda gelirdim yanına evet başka zaman değil ama özellikle hastalık ve doğumda aile aranıyo ama sanmaki yanlızsın diye olmucak hemde en güzeli olacak bebeğinle ne kadar çabuk baş başa kalırsan o kadar çabuk anne oluyosun 30 gün anam kaldı yanımda gittikleri ilk gün bebeğin yüzüne bakıp bakıp ağladım akşama kadar kaldıki ben ailemden 12 senedir ayrıyım hiçbir ayrılıkta ağlamadım eşim gelene kadar wcye gitmedim bebeğin başında bekledim ama ne mi oldu 2. gün kendime güvenim geldi bebeğime yetebildim sen benim gibi 30 gün sonra değil 3.gün yeteceksin eşinle el ele verdimi herşey kolay bu arada eşin devlet memuruysa babalık izni 10 gün tatlım

Kizlaaar lohusa pijamalarinizi aldinizmi diye sordm kimse yanit vermedii

benim yarın kontrol var miraccım bitincede işe gelmicem 2 tk pijama aldım eşim beğenmedi sabahlıklı tam tk al dedi onu almaya gidicem,OĞLUMDAN GECELİĞİM VAR HİÇ GİYMEDİM İHTİYAÇ OLMADI 1 tane yeter bence
ve sana katılıyorum güzel arkadaşlarım lütfen bazı şeyleri doğumdan sonraya bırakın ihtiyaç olursa alın boşuna masraf etmeyin

teşekkür ederim:) göğüs kremi olarak lansinohu çok öneriyorlar hatta doğum öncesinde kullanmaya başlamak daha iyiymiş.

evet kesinlikle katılıyorum ilk bebeğimde lansinoh kullanmaya başladım 7. ayımda çok şükür emzirmekte sıkıntı yaşamadık

günaydınlar güzel arkadaşlarım ve doğmamış kuzularım

sevgi kaygana seni yemek diye kandırıp sarmayı yaptırmış bacım bide böyle düşün

bilge,ayşe ve toprakcım geçmişler olsun inş bel ağrılarınız hemencecik geçer

benimde belim değilde karnım biraz yürürsem ağrıyo yarın yokum bacılar kızımla randevumuz var 1 aydır görüşmedik çok şükür hareketleri normal diye içim rahat inş drye soracaklarımı unutmam

ahh canım yaa gerçekten eşin açısından zor bi durum bnm teyzemde aynı senın kv gıbı iki oğlunu bırakıp gıttı başkalarını ardına bıle bakmadan hemde ama hiçbir gittiği adamda dikiş tutturamadı e noldu adı cıktı sonunda sabredemedi hayat şartlarına o yüzden bnde teyzemi pek sevmem geçen gun faceden gordum yiğenlerimi buyumüş serpilmişler o kadar yakışıklı olmuşlerki biri evlenmiş bırıde nişanlı kendi hayatlarını kurmuşlar düşünebiliyomusun yaaa anneleri terketti bi kaç sene sonra babaanneleri vefat etti babannesinin ardındanda bikaç ay sonra babaları rahmetli oldu ...bn o kadar üzülmüştüm ki onlara kımse sahıp cıkmadı o yüzden ben şunu bilirim sağlığın yerindeyken çalış kimseden hayır bekleme gerçekten bak bbu kim olursa olsun insanların içini ne kadar tanısanda sonrasını bilemiyosun hayatt zaten insana acı çektirmeli ki insan doğru yola yonelsin çünkü eğer aline havadan geliyosa bazı şeyler hazıra alışıyorsun çabalamak nedir bilemiyorsun...bunun sonucunda da eşine helal olsun cnm sizde birbirinize emanetsiniz Rabbim mutluluğunuzu daim etsin inş...bazen insan diyo zaten aptal insaların çokluğu yanımda olmasındansa akıllı bi insanın tekliği yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…