kaç gündür nette arastırıyorum ,soruyorum ince hesap peşine düştüm resmen ama 1 günü bile hibe etmeyi düşünmüyorum şahsen 32+0 da gidecem :):)
canımm ben daha bebişin işlerini hallemediğim için lohusa kısmına geçemedim :) ama genel olarak en az bir pijama ve bir gecelik alın diyorlarKizlaaar lohusa pijamalarinizi aldinizmi diye sordm kimse yanit vermedii
Kizlaaar lohusa pijamalarinizi aldinizmi diye sordm kimse yanit vermedii
ben iki takım pijama aldım.gecelik almadım alsam mı diye düşünüyorum ama diz altında bir sabahlık alacağım.
şimdi biberon bakıyorum.karar veremedim.kaç adet almalı, boyutu nasıl olmalı araştırıyorum. cam olsa daha sağlıklı olur herhalde. aventin ürünlerine bakıyorum. bir de göğüs kremi, göğüs pompası vs alınacak çok şey var
canım kıyamam benim de anneciğim rahmetli oldu.Nur içinde yatsın. Eminim ki onlar bizi hissediyor ve bize yardımcı oluyorlardır .yok tatlım benım annem Rahmetli oldu. (Mekanı cennet olsun)
anacım olsaydı hıc bunları dert etmezdim zaten. kv y.dısında yasıyor. hamılelıgı ogrendıgınden berı ne tebrıge ne nasılsın demeye 1 kere aramadı.
bak 7.ayı doldurucaz nerdeyse....
mayıs bası g..gezdırmeye geliyor. tövbe tövbe...
ondan bır hayır gelmez. yanımda olsa da laf sokar sınır hastası eder bırde kendıne hızmet ettırır olacağı o yanı. hıc olmasın daha ıyı.
zaten net ve burası (sizler) olmasa vay halıme.. doğumda bır esim olacak yanımda. erkeklere 3 günmüş zaten ızın doğumdan 2 gun sonra sap gıbı yalnız kalıcam hepten..
o yüzden normal doğum olsun dıye dua edıyorum.
ohhh valla hazır yemegın tadını bız daha ıyı bılırız tabı.. kocan ondan niiieehh yapmış. akşama uğrayın yıne sız o mamalardan ıllakı kalmıştır :)
ben aventin elektrikli göğüs pompasını aldım.ama medela nın swing'i de güzel dediler. biberon ise şimdilik sadece bir tane cam yenidoğan aventin biberonunu aldım. göğüs kremi lansınoh aldımbelki faydası olur sana
maşallah ya bebeiş şimdiden 1250 mi:)) Rabbim nazardan saklasın sağlıcakla kavuş inş.
canım Net'in faydası kadar kesinlikle zararıda var. ben detaylıdan sonra bıraktım araştırma yapmayı. yarım yamalak anlayıp kendimizi dolduruyoruz. Minnoşlarımız Rabbimize emanet. iyi düşünmek lazım..
Allahım bebeklerimizi ve biz meraklı tecrübesiz anneleri korusun. evham yaptırmasın şekerlerini yükseltmesinn insülin kullanmak zorunda bırakmasın herşey yolunda gitsin inşallahhhhh....ayyy ne dua ettim amin diyin nolurrrrr
ben iki takım pijama aldım.gecelik almadım alsam mı diye düşünüyorum ama diz altında bir sabahlık alacağım.
şimdi biberon bakıyorum.karar veremedim.kaç adet almalı, boyutu nasıl olmalı araştırıyorum. cam olsa daha sağlıklı olur herhalde. aventin ürünlerine bakıyorum. bir de göğüs kremi, göğüs pompası vs alınacak çok şey var
Normal dogumda gecelik gerekiyomu bilmiyorum ama ben ilkte sezeryandim iki takim pijama bi takim sabahlik aldim ama eve gelince eski pijamalarimin ust dikislerini kestik oyle giydim cunku okadar cok aciyoduki karnimin ici lastik hafif siksa mahfoluyodum bide tavsiyem gogus pompasini sutunun durumuna gore al bendede medela vardi ariza yapti gonderdm medikalcide uzun sure gelmeyince yenisini vermis zaten sutum bitmisti gelene kadar simdi hic acilmamis vaziyette bazanin altinda duruyor onun biberonunu anne sutu icin kullanirim bide nuk alicam cam biberon kucuk boy..ileri dogruda buyuk boy cam alirim yeterli oluyor..kizlar siz benim gibi hatalari yapmayin gereksiz yere bi suru masraf yapip doldurmayin evinizi ziyan oluyor hep
günaydınnn.. bende sırt agrısından uyandımGünaydın,hayırlı sabahlar canlar,hava mis gibi yağmurlu,ben bel ağrısından uyuyamadım,tavsiyesi olan var mı kiii :44:
Günaydın,hayırlı sabahlar canlar,hava mis gibi yağmurlu,ben bel ağrısından uyuyamadım,tavsiyesi olan var mı kiii :44:
Günaydın,hayırlı sabahlar canlar,hava mis gibi yağmurlu,ben bel ağrısından uyuyamadım,tavsiyesi olan var mı kiii :44:
günaydınnn.. bende sırt agrısından uyandımgeçmiş olsun ne ii gelir bilmemki hamileyken, ağrıyla yaşıorum bi aydır resmen :/
günaydın herkezeeeeeGünaydıngeçmiş olsun çok zor oluyor bel ağrısı. Ben doktora her sorduğumda yürüyüş öneriyor tabi ne kadar işe yarar bilmiyorum. Birde ani hareketlerden uzak durun. Eğilip kalkmak ya da birden doğrulmak gibi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
yok tatlım benım annem Rahmetli oldu. (Mekanı cennet olsun)
anacım olsaydı hıc bunları dert etmezdim zaten. kv y.dısında yasıyor. hamılelıgı ogrendıgınden berı ne tebrıge ne nasılsın demeye 1 kere aramadı.
bak 7.ayı doldurucaz nerdeyse....
mayıs bası g..gezdırmeye geliyor. tövbe tövbe...
ondan bır hayır gelmez. yanımda olsa da laf sokar sınır hastası eder bırde kendıne hızmet ettırır olacağı o yanı. hıc olmasın daha ıyı.
zaten net ve burası (sizler) olmasa vay halıme.. doğumda bır esim olacak yanımda. erkeklere 3 günmüş zaten ızın doğumdan 2 gun sonra sap gıbı yalnız kalıcam hepten..
o yüzden normal doğum olsun dıye dua edıyorum.
ohhh valla hazır yemegın tadını bız daha ıyı bılırız tabı.. kocan ondan niiieehh yapmış. akşama uğrayın yıne sız o mamalardan ıllakı kalmıştır :)
zaten olayda o ya bişey istediğimiz yok ama işte ne olur ne olmaz diyor heralde. geldiğinde de yerinden kalmaz hiç. evde biryerleri ağrır gezmeye gelince akşama kadar gezer.. benım beklentım bır tebrık ve ''geleyim mı ıhtıyac var mı'' demesiydi sadece... ama o da zor geldi heralde..
eşim ne desin eşimi bile bırakmış çocukken babaanneye. başka başka hayatlar yaşanmış.. bakmamış buyutmemıs esimi. eşimin ne beklentısı ne de umudu var ondan.. ''bana bakmayan benim cocugumu dusunur mu'' diyor. eşim biliyor zaten neyın ne olduğunu yanı.. kp de Rahmetli oldu. (mekanı cennet olsun.) yazık adam zaten hastaydı senelerdır. onunla muhabbettim bıle az oldu beyınde tumor vardı konuşmada bıle zorluk cekıyordu. kv ile yıllardır ayrılar zaten. kv nın başka evlilıgı var suan.
anlayacağın aile akraba diyecek kımse yok. şimdiye kadar kimseyede ihtiyaç duymadım Allahta muhtaç etmesın. ama hamılelıkte ınsan başka oluyor malum arıyor bırılerını.. böyle olması gerekıyormus hayırlısı buymuş dıyorum ne dıyım. ama bugun sırtını donene bende yuzumu dönmem daha..
menfaat olunca gelıp iş bitince gıtmek yetti artık. o yaşlanınca ne olacak sanıyor merak edıyorum.
Ezan okunuyor Rabbim buyuk su akar yolunu bulur elbet..
Kizlaaar lohusa pijamalarinizi aldinizmi diye sordm kimse yanit vermedii
teşekkür ederim:) göğüs kremi olarak lansinohu çok öneriyorlar hatta doğum öncesinde kullanmaya başlamak daha iyiymiş.
zaten olayda o ya bişey istediğimiz yok ama işte ne olur ne olmaz diyor heralde. geldiğinde de yerinden kalmaz hiç. evde biryerleri ağrır gezmeye gelince akşama kadar gezer.. benım beklentım bır tebrık ve ''geleyim mı ıhtıyac var mı'' demesiydi sadece... ama o da zor geldi heralde..
eşim ne desin eşimi bile bırakmış çocukken babaanneye. başka başka hayatlar yaşanmış.. bakmamış buyutmemıs esimi. eşimin ne beklentısı ne de umudu var ondan.. ''bana bakmayan benim cocugumu dusunur mu'' diyor. eşim biliyor zaten neyın ne olduğunu yanı.. kp de Rahmetli oldu. (mekanı cennet olsun.) yazık adam zaten hastaydı senelerdır. onunla muhabbettim bıle az oldu beyınde tumor vardı konuşmada bıle zorluk cekıyordu. kv ile yıllardır ayrılar zaten. kv nın başka evlilıgı var suan.
anlayacağın aile akraba diyecek kımse yok. şimdiye kadar kimseyede ihtiyaç duymadım Allahta muhtaç etmesın. ama hamılelıkte ınsan başka oluyor malum arıyor bırılerını.. böyle olması gerekıyormus hayırlısı buymuş dıyorum ne dıyım. ama bugun sırtını donene bende yuzumu dönmem daha..
menfaat olunca gelıp iş bitince gıtmek yetti artık. o yaşlanınca ne olacak sanıyor merak edıyorum.
Ezan okunuyor Rabbim buyuk su akar yolunu bulur elbet..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?