2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
kızlar bir haftadır ateşölçere bakıyorum .karar veremedim. ama dogumdan önce muhakkak alınması lazım .

alan var mı?
markası nedir ??

kraft ın buldum temassız ates ölçer 80 tl .

braun felan 120-130 arasında degisiyorr .....

Kızlar kaç kg aldınız yaa ben 10 kg yu buldum sanki cok gibi geliyo boy da yok hep minyondum vücut sapitti bu kgyu gorunce nefes falan da zorluyo artik, dişler de kanamaya devam..
dr artik kalsiyum hapi verdi
.. bide carpinti basladi sizde de var mi carpinti? Dr a ne soöylesem normal dio...biraz karamsarlik kaplamis bugun icimi sanki.. neyse cok şükür halimize diyelim ne güzel karnimizda bi kipirtimiz var:))

benim 50 likte 144 100 lükte 185 çıktı şeker dr dahiliye ye git dedi sınrın biraz üstüymüş o yüzden diyet verir dedi
senin 199 kaçlık yüklemede çıktı

diyetinizden emin olmadan yapmayın derim,
benim de 4-5 üstüydü dr um kendi diyet verdi normal yediğimin 3 katı herşey vardı 1 hafta sonra tekrarladım testi normale dönmüş,
dün bi tanıdıkla karşılaştım aynısı olmuş dahiliye diyet vermiş listede biçok şey yok çok şey yasakmış bebeği çok zayıf doğmuş bişey yiiyip beslenememiş kız

Allah bağışlasın evladını maşşallah sizeee bizim derdimiz çookk beyaaa zaman geçmiyo sanki bugunlerımızı ara mıyız bılmem :44::44::44:

amin canımm cümlemizin evladını inşallahh... zaman geçmiyo gibi geliyo ama bide bakmışsınızki doğum yapıp bebeğinizi almışsınız bile kucağınıza.. benim kızım nerdeyse 10 aylık oldu bile ben hamilelik günlerimi çooooooook arıyorummmm karnımdakini hareketlerini çok özlüyorum ve hala sanki karnımda hareket ediyomuş gibi kıpırtılar hissediyorum

Ayyy benim herseyi sorasim var gunler azaldikca hic bisy bilmiyormusum gibi gelio. Hastane en çok kullandiginiz memnun kaldiginiz şeyler ne mesela ??

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bebeğinizi kucağınıza aldığınızda herşeyi biliyomuş gibi oluyosunuz zaten sakın meraklanmayın.. çevremde çocuklarla hç alakası olmayan ve çocukları sevmeyen biçok arkadaşım anne oldu ve hepsi benden bile daha iyiler diyebilirim hastanede en çok memnun kaldığım şey bebekler için alt açma bezleri var hazır satılanlar gerçekten çok fazla işime yaradı.. ilk doğduğu günlerde günde 3 tane bile kirlettiğimizi bilirim.. benim en çok aklıma takılan bebeğimi nasıl giydiricem sorusuydu.. genelde kısa kollu çıtçıtlı badiler aldım uzunda birkaç tulumumuz vardı ama kıa kolluları çok giydirdim.. ilk doğduğu günün akşamı doktorumuz uzun kolluları çıkartıp kısa kolluyla kalması gerektiğini söyledi.. 26 derece üstünde bebekler kısa kollu olmalı dedi ve tüm yazı kısa kollu çıçıtlılarla geçirdik...

Bosver kiloyu artik yaa doktor dur demiyosa devam et az kaldi zaten ben anca 5 alabildim. Ama nefes darligi da var fircalarken dis eti kanamasi da var. Fazla kiloyla ilgili degil yani

bizimde kremiz olduğu için ve doğumdan sonra oğluşumla daha fazla vakit geçirmek için mecburen hazirana kadar çalışmam lazım yoksa benimde 21 mayıs gibi rapor hakkım doğuyo mayısta çıksam 2 aylık olcaklar nasıl bırakıp işe gelicez Allah yardımcımız olsun kanun olsa ne olur özel sektör işine gelen kanunu uyguluyo işine gelmeyeni değil bide dün bizim patrol diyoki ben cms değilim ben pınar et değilim bilmem ne değilim küçük bir firmayım diyo ama işine geldimi de ben kurumsal bir firmayım herşey kanuna uygun olucak diyo Rabbim daha iyi iş imkanları versin hepimize de

ateş ölçer kesinlikle braun alın.. ben hamileyken arzum aldım hep ölçtüğümde ateşi yok iyi diyodum meğer çok ateşi varmış ve ateşölçer bozukmuş.. daha sonra braun aldım.. modelide bu..

Tamam canım saol :thumbup:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

toplamda 15 kilo aldım malesef.

arzumu kimse tavsiye etmiyor zaten ,nette yorumlarını okudum .herkes bozuk diyor .
onu hiç düsünmedim o yüzden .braun olabilir aslında .teşekkür ederimmmmm

geçmiş olsun cnm sanada herkeste aynı bea bnm dişler de kanıyo özellıkle fırcalarken agzım kan içinde kalıyo hep ..normal cnm bazı seyler zaten baktıgın dada bunlar hamılelerın yasadıkları sorunlar bel ağrısı ayak el uyusması carpıntı vs.

banada oyle gelıyo karnımdakş hareketlerini hıssdederım dün akşam eşime diyorum ki benim eski halım nasıldı yaa oda dıyo işte hiç göbek yoktu falanm dıyo ..eski halımı hakıkatten unuttum dıyebılırm yanı suan ki duruma alışmamdan dolayı ...kaç gune kadar toparlandın pekı kendıne ve bebğine yetecek kadar :44::44:

canım bende çok kilo aldım 13 kilo kadar dr beni uyardı artık yediklerim konusunda dikkat etmem gerekiyomuş biraz fazla almışım
boyumda 1,60 kısayım da napayım inş. doğumdan sonra veririz bide şekerim biraz yüksek çıktı benim o yüzden diyet yapmam lazım ama sadece tatlıyı kestim ben hamur işi falan zaten pek yemiyodum az bi zamanımız kaldı hayırlısıyla bu zamanda geçicek ayrıca dişlerim ilk baştan beri berbat kanamalar ağrılar çok çektim dişten nefes darlığıda var benim astım rahatsızlığım var hava kullanmadım dr hamileliğin ilk 6 ayı seni rahatsız etmez aksine daha bile iyi olursun demişti son 3 ay sıkıntı yaşarsın demişti ki hepimizde var nefes darlığı şuanda mide yanması hat safada ne yesem resmen cayır cayır yanıyorum Allah yardımcımız olsun hepimziinde
ben dahiliye dr gitmedim henüz kendim diyet yapmaya çalışıyorum açıkcası çokta kıstığım bişey yok hamur işi zaten fazla yemiyodum tatlıyı kestim sadece sütlü tatlılar yiyorum meyve sebze bol tüketiyorum sınrıın biraz üstü çıktı çünkü evde sürekli kendimde ölçüm yapıyorum gayet iyi çıkıyo sonuçlar doğrumu yapıyorum yanlış mı yaıyorum bilmiyorum tabi ama

arzumu kimse tavsiye etmiyor zaten ,nette yorumlarını okudum .herkes bozuk diyor .
onu hiç düsünmedim o yüzden .braun olabilir aslında .teşekkür ederimmmmm

valla ben bi gafletle aldım bin pişman oldum zaten :)

zaten bi süre rahim toplandığı için aynı hareketleri hissediyomuşuz sebebi buymuş yani..
ben sezeryan oldum ama maşallah normal doğum gibi çook rahattım.. öğleden sonra 4 de girdim sezeryana akşam 8 de ilk yürüyüşümü yaptım.. ertesi gün sabahına hastaneden çıktık normal doğum gibi gezdim dolaştım maşallah.. yatıp kalmadım zaten yatacak kadar kötü bi durumumda yoktu.. bebeğimle hep kendim ilgilendim annem 8 günlük lohusayken gitmek zorunda kaldı.. 8.günden sonra herşeyiyile ilgilendim kuzumun.. sizde bebeğinizi kimselere bırakmak istemeyeceksiniz zaten..

aynen cnm ya hiçkimseye bırakmak istemiyorum bnde benım yanımdada kv kalacak ama bn ıyı olursam en fazla 1 hafta kalmaasını ısterım şuan çalışıyorum işe donup donmemekte kararsızım ama benım yan komşum bana bebk olduktan sonra ınan onu bırakasın gelmiycek evde olmak sana daha rahat gelecek dedı ..senden rıcam bana bebekle olan ilk gunlerınıden bahsedermısın bıraz hastanede dahıl

bende giyim konusuna çok takılıyorum belki ilk bir hafta uzun kollu giydirilir ama sonrasında kısa kollu çıtçıtlı badiler en iyisi gibi geliyoz yazın en sıcağı olucak çünkü uzun kolluyla pişer bebişlerin her yeri bakalım bizler nasıl tecrübe edincez bende çok tecrübesizim bebek bakımı konusunda ve çok piypirikli bi insanım oğluş ağladığı zaman falan naparım bilmiyorum oturup bende onla bir ağlarım elim ayağıma dolaşır gibi geliyo Allah yardımcımız olsun Rabbim sağ salim kavuşmayı sağlıklı evlat olmayı nasip etsin sizin kızçeniz büyümüştür artık maşallah diyelim

artık uyku düzenleri oluşmaya başlıyormuş. büyüyor annesi :) aklına kötü şeyler getirme :) uyuyor uyanıyor büyüyor temmuzda kollarına geliyorrrr :)

benim de 8 temmuz görünüyor. ama nedense hep içimde haziran da gelecekmiş gibi geliyor. Allah bize de nasip eder inşallah :) benim ellerim çok şişiyor. tuzlu yemesem de . ödemin şimdiden başlamışmıydı senin de :S tedirgin oluyorum bazen.

hipo tiroidim var beim de 2007 den beri ilaç kullanıyorum ayda bir ölçtürüyorum ama dn boğazıma bişey oturdu sanki daraldım sabah gittim ölçtürdüm hemen nefesim daralıyor bazen sanki hava bitmiş gibi bütün oksijeni içime çekmeye çalışıyorum

daha öncesinde küçük bir operasyon geçirdim ben. 2 yaşında yeğenim de geniz etini bademciğini aldırdı. anestezi kısmında hiç sorun yaşamadık. başka yer de hiç bakmadım açıkcası ama güveniyhorum işte anlamadığım bir şekilde. İK müdürü çok yakın arkadaşım. iyi olmasa mutlaka başka yere yönlendirirddi.onun sayesinde doktorumla tanıştım.

inşallah her şey yolunda gider hep.

ben de braun aldım epey araştırdım arkadaşlar resmini eklemiş. inşallah memnun kalırım.

alla allaaa senin patron tam uyuz. sende deseydin . bende cms nin pınar etin imkanlarında çalışmıyorum zaten diye.

sağolasın ama işte gerçekten insan tedirgin oluyo bıde artık hareket takiplerine başladık ya...ahh temmuz ahhh bnm dogum gunum 17 temmuz oğluşta tahmını gelırse 18 temmuz gel temmuz gel sen haziranda yaparsın sanki gerçi belli olmaz bnm bi arkaşım 41 kusur haftalıktı dogurdu artık bizde şaşırıyorduk bu cocuk cıkmaya nıyetı yok yerı rahat heralde dıye sonunda fırtlattı

erkek çocuk geç doğar derler bir de :) o ihtimal de var tabi :)

Kızlar yürüyüşe başladınız mi? Ne sıklıkta ne kadar yürüyorsunuz?

her akşam niyetleniyorum,7 de evde oluyorum 8 e kadar yemek faslı 9 a kadar şunu topla bunu yap sonrasında koltuğa iki dakka uzanayım diyorum sonra daa eşim hadiiii uyuyalım diye beni kaltuktan ayırıyor:):) artık tv karşısında uyumak hobim oldu resmen başka türlü uykuya dalamıoyrum ama işten çıkınca mutlaka yürüyeceğim inşallah bir aksilik olmaz ise tabi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…