2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

bebişlerimiz iyi olsun da cnm artık bu durumlara alışacaz hamılelıkte daha hassas oluyor tabi insan hastalıgı cabuk kapıyor ....bn hiç agrı keseıcı kullanamıyorum işte o var bnde ama çok şükür geçti sen ve eşinde taz vakıtte atlatın inş..daha dur bebilşerimiz gelince ne yapıcaz acaba bu şekilde hastalanırsak :26::26:

Canim neden kendini uzuyosun ki sezeryan olsun da saglikla gelsin bebegin. Normal isteyenlerin de son ana kadar ne olacagi belli degilki. Yeterki hayirli zamanda saglikla gelsinler

Kizlar ben sezeryan olacakmışım :-(((((

hadı cnm yaa neyse artık bebişin sağlıkla gelsinde varsın sezeryan olsun gönlün tabi normalden yanadır ama kısmet artık mecbur..tarıh falan verdı mı pekı dr n:26::26:

canım herşeyin hayırlısı sezeryan olsun varsın bebiş sağlıklan gelsinde yanlız kafama takıldı şmdi
bende de siğil var ama benim 4 5 sene önce sirden dolayı siğil çıktı sonra ben sir yaptırmayı bıraktım bi zaman sonra o siğiller kendiliğinden geçti sonra tekrar sir yaptırmaya başladım tekrar çıktı ve geçmedi 3 4 tane siğilim var şuan ama dr hiç bişey demedi gerçi şuan ki dr ma sölemedim ama daha önce alttan muayene falan oldum hiç bi dr bişey dememişti onlar için bide benim siğiller dışarda vajinanın içinde değil senin kiler nasıl bi siğildi nasıl olmuştu biliyomusun tamda kendmi normal doğuma hazırlamaya başlamıştım bende mi sezeryan olcam o zaman

herkese merhaba!

Lohusa takımını ne yaptınız?

benim sezaryen olacağı için gecelik almam lazım Aqua markası kafama yattı önerisi olan var mı?

gunaydın kızzz brtna

bnde normal pijama takımı alıcam lohusa takımları cok pahalı geldi beyaaa artıkın bakalım aslında netten değilde normal pazar piyasasından d-gorerek bakıcam

hadı cnm yaa neyse artık bebişin sağlıkla gelsinde varsın sezeryan olsun gönlün tabi normalden yanadır ama kısmet artık mecbur..tarıh falan verdı mı pekı dr n:26::26:

Evt cnm herkes icin hayirlisi hangisi ise o olsun.ben hep böyle diyordum ama bi umit belki normal olur doyodum saglik olsun.yok cnm gün konusuna hic girmiyoruz daha erken oldugu icin.ama sezeryanda olacagi icin aksilik olmazsa sanirim 38.39.haftada aliyorlardir.

Cnm bende buraya bu yüzden yazdim.eger ayni durumda olan varsa kendini hazirlasin diye.bendeki sigillerde vajinada degildi zaten.disardaydi vajinaya yakin bile degildi yani.bana cinsel iliskiyle gectini soylemislerdi ama ben agda dan suphelendim agda salonlarina cok gidiyordum.neyse gecen sene bende oldu kremle yaktik gecti daha cikmadi ondan sonra zaten agdaya gitmedim.arkadasim gecen hafta soyledi boyle boyle die ayni doktora gidiyoruz.benimde dun randevum vardı sorayim dedim doktorumda biliyo zaten sigil oldugunu.ve % 100 sezeryan dedi.bebek icin ölümcül bile olabiliyormus.doktoruna gecmistede olsa soylemelisin cnm.bende nede olsa gecti normal olur die dusunuyordum

hayırlısı tabi cnm hakkında Allah ım sağlıkla kavuştursun yavrularımıza
tabi ki canim cogumuz normal istio ama son ana kadar sezaryen olma durumumuzda var ve karni yarik olanimizda bi hayli olacak

gerçekten son ana kadar ne olacağı belli değil gerçekten ...sonumuz hayırlı olsun yetr kii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…