2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

bende bebeğimle çok vakit geçireyim diye işten ayrıldım ama inan yapamadım.. kuzum 8 aylıkken işe başladım 2 ay oldu yani işe başlayalı.. ilk günler ben hiç alışamadım doğrusu belki yadırgarsınız ama hiç sevmedim bile sanki hayatımı kısıtlayan bir varlık olarak görüyodum artık eve bağlandım dışarı çıkamıcam herşey bitti benim için diye düşündüm.. meğersem lohusalık psikolojisiymiş :) diyolardıda inanmıyodum çok etkiliyomuş lohusalık.. 40 ımız geçtikten sonra herşey düzene oturdu.. bebeğimi arabaya koyup her yere gittim.. yaz olduğu için rahat rahat gezdik dolaştık bebeğimle.. ama lohusalık psikolojisi zor bir dönem hiç geçmicek gibi hissediyo insan ama inanın bitiyo ve geçiyo nunu sakın unutmayın... ha şuanda kızım benim en değerli varlığımm iyiki doğmuş iyiki rabbim onu bana nasip etmiş.. meğer dünyada böyle bi sevgi yokmuş.. şimdi çalışıyorum ya akşama kadar fotoğraflarına videolarına bakıp duruyorum canım benim çoook özledim :26:

ilk zamanlar sıcaktan ve sudan çıktıkları için vücutlarında kızarıklık çok oluyo.. benim kızım 2810 doğdu 38+3 de 1 hafta sonra tüm vücudu pul pul soyuldu sonra maşallah sütüm yaradı tombiş bi kız oldu :) ama ilk günler kucağıma alırken çok korkuyodum sırtındaki kemikler elime batıyodu ben nasıl büyütücem bu minnağı diye yüzüne bakıp duruyodum ağlayarak ama rabbim öyle bir düzen kurmuşki hemen toparlanıyolar zaten sütünüz en büyük nimet onlar için..

benim ellerimde çok fenaydı hatta sağ elimde baş işaret ve orta parmağım hep uyuşukdu nöroloji doktoruna gittim şişlikten ötürü sinirler sıkışıyo doğumdan sonra hepsi geçecek dedi öylede oldu zaten.. ödemin tuzla bi alakası yok bence vücuda bağlı olan bişey.. ödem hep vardı bende.. ayakkabılarım özellikle hiç olmuyodu son zamanlar terlikle dolaştım zaten :)

size kuzumun fotosunuda atayım teyzeleri ilk doğumdan çıktığı fotoğrafı..

Allah ım yarabbi bu nasıl bir mucizedir kıyamam ben onun büzüşük dudaklarına ya maşallah kırbirbinkere maşallah
çok güzel çok şirin Rabbim bizlerede o günleri nasip etsin inş. Allah analı babalı büyütmeyi sağlıklı hayırlı evlat olmayı nasip etsin

Allah razı olsun canımm çok teşekkür ederim... Rabbim sizede hayırlı sağlıklı güzel doğumlar nasip etsin İnşallah.. her anı çok güzel :)

kuzuummm maşallah sana Allah nazarlardan saklasın bize de nasip etsin herkes le birlikte . annelik kursağına düşünce başlıyor diyorlar ya şimdi karşıma çıkan bütün çocuklar benim için yataılan bir mucize. Allah sizinle birlikte sağlıklı güzel bri ömür versin meleğine :)

maşallah maşallah ah yavrucugummmm çok güzell gerçekten Rabbim size bağışlasın yavrunuzu inşallah...hayırlı evlat olsun inş tuylerım dıken dıken oldu suan bu fotoyu gorunce ..

bnde artık duruma gore karar vericem işe donup donmemyi napalım ...

maşallah suphanallah rabbim uzun omurler nasip etsin prensesine canim benim.....

allah razı olsun kızlar.. annelik ne güzel bi duyguymuş insan yaşayınca anlıyo.. Rabbim arayıpta bulamayan senelerdir bebek için uğraşan tüm herkese hayırlısı ile tattırsın bu duyguyu.. hamile olanlara da hayırlı ve sağlıklı bir şekilde doğum nasip etsin rabbim..

iyi tatlım ya griple bogusuyorum sümüklü oldum çıktım sen nasılsın

ahhh ben gecen hafta atlattım 1 hafta bogustum şimdide eşim yakalandı salgın cnm yaaa cok dıkkat etmek gerek ...sumuklu heeee cok pis sumukluydun sorma nane limon iç cnm hep sıcak seyler bn işteydin evde olsaydımn belkı daha kısa surede atlatırdım..

sanada cokk geçmiş olsun

bir haftadır cekiyorum iki gunu yatarak geçirdim nane limon degilde bol bol ıhlamur içiyorum dr sadece ıhlamur iç dedi....sanada coj geçmiş olsun ilaç da kullanamayınca agir gecti iki kez parol ictim atesim cikacak gibi oldu salgin var esim de yakalandi havalarda aldatici

Gebelikten önce genital siğil vardi bende sadece 1 2 tane.yakmistik geçmişti. Ben gectikten sonra normal dogum olur die düşünüyordum ama gecmistede olsa riskliymis aktif siğil olmasada mecburi sezeryan olacakmışım. Yarinda bi arkasasim sirf bu yuzden sezeryan olacak.

herkese merhaba!

Lohusa takımını ne yaptınız?

benim sezaryen olacağı için gecelik almam lazım Aqua markası kafama yattı önerisi olan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…