2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Nagiimmmm bebişini yazmışsın hadi gözün aydın kuzum! 1 kiloyu geçtiniz ha =) dr teyzenize de çok sevindim. onda mı devam edeceksin? son karar ne?
yolunda gitmesine çok sevindim!
o hemşomlara da pek bi bozuldum, onların da ismini ver ben toptan hem Ağrı'ya hem de Bursa'ya sıkıştırmaya geleyim o embesilleri!

hala mı çıkamıyon kıııızzzzzzzzzzz :26: ahhh anam orada olaydım alırdım seni tutardım kolundan dooğğğğru çarşıya... sonra da mucuk mucuk

heheeh gunaydın cnm anne olmak işte ohhh cocukları yolladın şimdi keyif zamanııı..

aslında en rahatı oyle bi bakıma valla artık ayakkabılrmı bilem zor çıkarıyorum hergün ayakkabı gıymekten bıktım desem yerıdr cıkarmak neysede gıymek zorluyo...kiracının cıkması kotu olmus gerçekten hee aama artık varmıs bundada bı hayr diycen...

kaın gibi miii heheheeh kıızzz şu izne bi çık artık kendini o zamana adapte edersin

EVET EVET dERYA KEYİF ZAMANI KOY KAHVELERİ GELİYOZ SANA
sEVGİCİM artık zorlanıcaz hakkaten, çorap giyerken hele ayyy =) bi ara eşim saolsun o giydiriyordu... son aylara doğru penguen olacağız
bu arada biz taşınalı 1 ay oldu, darısı şu günlerde taşınacak arkadaşların başına, aslında hem sıcak basmadan hem de daha fazla ağırlaşmadan halletmek alzım bu işleri ama kader kısmet işte...

kadın gibi de derken biraz salaş ve sportifim de... şıkır şıkır istememin nedeni o

ah canım bacağım geçmez benim bir kez çıktım dışarıya oda tekerlekli sandalyeyle gezdim hic sokağa çıkmıyorum o yuzdenbazen cok sıkılıyorum ama olsun sonu güzel olsun diyorum heeep sabır diyorum az kaldı diyorum negatif olmamalı beterin beteri vardır dimi halime hamdolsun
ama dışarı çıksam simdi sokaklarda gezsem bu guzelligi gorselermillet bayılır ben insanlığı ve yaşamlarını dusunuyorum

aman takma kafana bişeyciği isteyen istediği kadar konuşsun,inş herşey yolunda gider taşınma telaşı zor ama evden eve taşımaya verirsin

günaydın!!!
hangi foto bea? ben sadece gecelik takımı ekledim lohusalık için....

kııııııııııııııııızzzzzzzzzzz yine ne maharetler sergileyorsuuunnnnnnn

ne mahereti kız haroşadan battaniye işte

tşk ederim cnm hepimiz güzel haberler alalım inş

bernişim zübeydeye gidiyorum ben doktorlar eskiler gibi değil çok çok ilgililer,böyle giderse orda doğum olur gibime geliyo malum benim ilki normal ve ebelerin eline kalıyosun ee özeldekiler hep yeni mezun zübeydenin ebeleri çok tecrübeli şansıma 5 mayıstada eğitim vermeye gidicem şöyle baş hemşirelerle hastane yönetimiyle azıcık haşır neşir olayım

şiş canım şiş aynı çocukken ördüğümüz elbeziler gibi dümdüz örüyosun ip zaten ebruli olduğu için gayet hoş duruyo dur resim bulursam atayım ipi
he canım at da bakalım,umarım ipleri ziyan etmem

hoşgeldiniz canlar,varsa öle güzel örnekler resim atın da bakalım,bilmeyenlere fikir olsun

günaydın!!!
hangi foto bea? ben sadece gecelik takımı ekledim lohusalık için....

kııııııııııııııııızzzzzzzzzzz yine ne maharetler sergileyorsuuunnnnnnn
bernacan ne geceliği beee,facedeki fotoyu dedim ben,iyice alzahımer muamelesi yaptınız beyaa

sen yıne iyisin bernacım bn kendimi hepten saldım yemin ediyorum zaten kıyafetlerim de olmuyor kaset sarar gıbı aynı kıyafetleri giyip duruyorum iki tane pantolonum var işe gelince biraz birini, biraz otekın haftanın gunlerıne boluyorum napim valla para falan veremem kıyafete zaten 1 ayım kaldı izne cıkmam ıdare edecuk hee bide evdeki halım var yeminle babne donuyla geziyorum napim o rahat geliyo bana efil efil ...birde bacakları falan sorma kendime diyorum artık yaz geldi sevgi sunları bi alsan oncedn olsa katiyen duramazdım bu kadar ama şimdi bi eriniyorum kiiiii sorma kadınlık(mecaz) şurda dursun paspal paspal paspal geziyom gıııahanda tam bu şekill

attım ya kuzum önceki sayfaya yada bu sayfanın başına bak

Biliyorum benden daha kötü durumda olanlar ya da yaşayanlar var ama biliyorsun işte hamileliğin verdiği duygusallık bir başka oluyor işte. Kıyamam sen de çok sıkıntılar yaşamışın, şükür düzenini kurdun ne güzel. Darısı bizim başımıza artık. Bu belirsizlikler yıpratıyor insanı,biz de eşimin tayini için biraz daha bekleyeceğiz tabi. Ben il dışı isteyeceğim o eş durumu. Aynı süreçlerden geçeceğiz Rabbim yardımcımız olsun. Süphan'daki Daver Bey'den ben de çok çektim, en son tartıştım bir daha da gitmedim. Artık Van'a gidiyoruz ama o da yorucu oluyor biraz, katlanıyoruz artık. Bir de biz karar verdik, yüksek ihtimalle ilk sıraya Diyarbakır'ı yazacağız. Artık bol bol görüşürüz Canım.

ayşecim nagişin ipinden annemde örmüştü battaniye düz beyaz bizim ki kesme şeker gibi uçlarına da fırfır dikti resim ekleyim bak ,

mavi kundağın üstünde ki beyaz battaniye

Nagiciğim aslında eşyam yok, ağustosta düğün yaptık ama ben tayin isteyeceğimiz için eşya almamıştım. Öyle ikinci el eşyalar öğrenci hayatına devam ettik. Ne yeni gelin olduğumu bildim, ne yeni eşya gördüm kız ben de pek kısmetsiz çıktım. Bavulumuzu alıp gideceğiz ama işte kucakta bebek hiç tanımadığımız bir memlekette ev tut, eşya al zor olacak.

olsun be gulum ileride o zorluklarıda güzel anacaksın ve diyeceksin herseye deydi
aile olmalıydık ve oyle olmak herzaman kolay olmaz seninki zor ama güzel bir aile olacak hiiic endişen olmasın bak bana bende hala birsey almadım aman bosver hersey olur yeterki sağlık olsun

hahahaha, kızım Allah senin iyiliğini versin hep böyle olasın e mi!!!!
kolay gelsin bacıııııııııııııııımmm, ellerine sağlık şimdiden! güle güle , iyi günlerdeeeeeeeeeeeee eskitinnn

oh oh hastane dr. işi de tamamış daha nolsun! bu arada ne eğitimi be? haklısın ama eğitim şart =)
heeeeeeeeee, desene onu =)))))))) çok havalıyım değil mi bebeeeeemmmmmmm
he yaa az kaldı yazlık kıyafet belki tshirt falan alırsın şu saatten sonra... az kaldı ne gerek var. bu arada senin şekil de aynı Derya, beraber mi takılıyonuz kız siz hahahhhhahahahhaahha

belirsizlik!
koç burcuyum hazmedemem, dayanamam, patlarımmmmmmm!!!
iyi - kötü bir şekilde sonuçlansın isterim! inşallah sıkıntısız bir şekilde atlatırsınız bu süreci! hem bu seçim davasınaa baksana hızlanacakmış süreç...
bi deeeeeeeeeeeeeeee Diyarbakır olursa süper olur haaaaa!!!!! =)))))))) harbi bol bol bebişleri buluştururuzzz yaaaaa =))))))))) ayyy heyecanlandım bak!

evet papatyam yaaa :) 30 olacağım için çok heyecanlanıyorum. sanki ne varsa 30 da :))))))))))))

oyle deme 30 herkes için dönüm noktası gibi oluyor işler doğuma yaklaşma anlarına dönüyor ayyy cok heyecanlı bir durum aslinda 10. hafta 20. hafta derken 30
bende sabırsızlıkla bekliyorum yaba daba duuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…