2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

Metro'mu o da ne oluyor ki? Kız bizim Eko-mar'da da var mıdır ki? Yav düşününce nasıl bir yerde yaşıyorum haaa, düşünsene bir de marketin üstünde AVM yazıyorya AVM görmesek yutturacaklar ha...

ton balığı yiyim diyorum yani denim diyorum bende yediğim seyleri söylesem sana 5 cesit felandır testlerde dengesiz beslenme cıktı cooook sasırdımmmmmmmmmmmm
cubuk yerken gerçekten cok çekiciyim hayal et simdi
ağzımın kenarına cubuk krakeri alıyorum ve dişlerimle azar azar kırıp yiyorum elimle felan tutmuyorum artık o kadar ustayım yani
yalnız beni görenler hemen cubuk yiyor hic cubuk kraker yemediğim an yok zira ağzımda olmazsa tukurugumu yuttuğum anda istifra ediyorum
özelim ben yaaa oyle sıradan normal bir hamilelik hic geçirmedim ne gerek var herkes gibi hamile olmaya mesela su anda hint muzigi dinliyorum ve

ayyy gecen seneki dogumgunumde (ben hersene dogumgunumu arkadaşlarımla kutlarım bu sene hariç)
hint konsepti uyguladım ve hint takıları taktım hint kıyafeti giydim makyas sac cok güzeldi gelen misafirlerimin hepsi sok olmustu
o dogumgunumde bir arkadaş derya dedi gecen sene nisan kıyafeti gibi giyinmistin bu sene kına gecesi gibi seneyede lohusalığına geliriz herhal demişti veee ben hamileyimactı ağzını kadın

ayy ben de bakınayım da lohusa takımı yok mu yaa burda? ben hastane için bakıyorum aklınızda bulunsun uygun bişey denk gelirse seve seve fikir almaya açığım!
Selam kızlar umarım herkes iyidir..

Ben grip oldum 3 gündür anam ağladı valla kızım ileşti ben hastalandım. Hastaykende çalışmak ayrı bi dert valla neyseki patron bugün gelmedi şükür...
çok geçmiş olsun canım yaa, senin de dertler bi son bulmadı haaaa
ohhh mis :) güle güle oturun bernaaa. Bu arada mutfaklarımız hemen hemen aynı. Tek fark benim mutfak dolabında kıvrım yok. Düz. Karşı duvarda da buzdolabını koyduğun dolap var. Birde rengi kırmızı :)
saol canım benim! =) pijamayı tekrar hatırlatıyorum pardon geceliği =))))) unutmaa
konuya dönelim =)
tekrardan teşekkür ediyorum! benim de dolaplar düz bacımmmmm demek aynı mutfaklar =) hadi sen de foto koy, aradaki 2 farkı bulalım bulana ödül koyalım =))))))))
Metro'mu o da ne oluyor ki? Kız bizim Eko-mar'da da var mıdır ki? Yav düşününce nasıl bir yerde yaşıyorum haaa, düşünsene bir de marketin üstünde AVM yazıyorya AVM görmesek yutturacaklar ha...
saolllllll, bak biraz neşelen diye koydum!!!!! sabrın sonu böle bişi işte
ekomara da feci güldümm yaaa, hala poşetini saklarım
Ayhan'ı tanıyorsanız bizden selam söyleyin e mi =)))))))))
özelden haberleşelim......
ben delikli body var onlardan almıştım askılı idi, dün sıfır kol buldum bir adet de ondan aldım 5 lira idi. unibaby, hastane için zıbın aldım, zaten Arya'dan bir sürü ıvız zıvır var, annem de saolsun bi battaniye almış yine.... set almadım yani.... 3 'lü eldiven almış eşim, 2.5 TL idi onlar da.........
bi de ikea!dan küvetim vardı, sadece kova ile maşrafa aldım, A101'den yetişemedim bacıııııııııııımmm, bitirmiş hainiuslar =))))))))))) aynı fiyata civilden buldum ama =)
ya aslında çok indirim var da tek tek hatırlamıyorum fiyatları :26::26:

pretty woman'ım beniiimmm, tabii ki de özelsin sen!!!!!!!
ama hıh işte çubuğu ben de öyle yiyorum =)
hatta şöyle de çok iyi oluyor, tam ortasını ağzına paralel koy, ısırıp ikiye böl, sonra ikisini ağzına dik gelecek şekilde kıvırt, ikisini birden tırtık tırtık
ve bunları sadece ağzınla yağacaksın, el yok!

o kadınla görüşme!!! seneye kim bilir ne der..... mazallahhhhhh
karışmış bacım o kadın 3 harflilereeeeeeee

:) :) :) tama akşam çekeyim koyayım bacımmm. Pijama dünyası zaten hamile lohusa ağırlıklı bir site. Ben oradan aldım işte. Bak sende. 1 günde kargoda. Fiyatlarda gayet uygun bacım.
dolapta kıvrım yok derken senin dolap köşeli , yani mutfağın kare. benim dolap düz,mutfakta ince uzun :) :) :) hehehe akşam koyarım

Son düzenleme:

yerim seni zati acımmm
kız oylede yiyom burnumada deydiriyom harcanıyom yahu
gorusmim doğru diyon

Ne bileyim.battaniye dendi bende ilk defa hayatımda birşey ordum paylaşmak istedim napim ya biri yardım eder Inş

Seninki daha erken olmus benim aşırı ayaga kalkamıcak kadar degil ama kendini belli eden bir agri. Dün dolabımı falan topladım sildim e süreki egilip kalktim yoruldumda insallah benimde ondan olmusturda gecer:44: peki bunun erken dogum gibi bir riski varmı doktorun bununla ilgili bisey söyledimi benim ilk 3 ayım ara ara kanamalı gectigi icin herseyden korkar oldum erken dogumu tetiklermi diye endiseleniyorum doktorada yeni gittim bebek üstte bir sorun yok simdilik dedi ama bu agrı iste doktordan sonra oldu bidahaki kontrolde 1 ay sonra artık agrim siddetlenirse mecbur giderim cevabin icinde tesekkur ederim canim rahatlattin beni

öncelikle kafanda korkuya yer verme geldiğigibi düşünmeki gitsin
yok canım erken doğumla ilgili değil tamamen bebişinin seni doğum sürecine hazırlaması kanalın açılıyor ve kafası baskı yapıyor
önlem:
bacaklarını çok ayrık tutma, çok yorulma, tek bacağını kullanma giyinirken vs. mümkünse oturup bacaklarını kapalı tutup giy çıkar

Ayy sagol canım ya vallahi cok rahattı beni söylediklerin ben iste ilk 3 ayımin kötü gecmesinden dolayi hala bile cok pimpirik yapiyorum esimde biliyor kafama takacagimi oda aradı az önce arastırmıs senin söylediklerini söyledi tavsiyelerine mutlaka uyacagim canım tekrar sagol

Sağol canım ya aynı durumda olupta bebeğini vaktinde kucağına alanları duyunca içim rahatliyo yine..ben asagida olduğunu sadece wc de hissediyorum nasıl baskı yapıyor aşağı anlatamam inşallah iki hafta sonra gittiğimde biraz olsun yukarı çıkmış olur ayakları yukarı kaldırıp yat diyor annemler falan faydası olur mu

ne demek ne zaman istersen yardımcı olabileceğim bişey varsa, sen kaçıncı haftandasın

aminn canım mesajını yeni görüyorum genelde facede oluyorum :))) sende bayağı bişeylerini almışsın ee daha ne olsun:)))allah güle güle kullanmayı nasip etsin,benim içinde öyle bebişe birşeyler almak çok mutlu ediyor beni,artık kendime alışveriş yapmıyorum bile

vayyy kimleri görüyoruz siz buralara gelirmiydiniz yaaa poyraz bey nasıllar bakalım keyifiniz yerinde dir inş.

canım deryayı yada nigarı yakalaman lazım. gurubun adı 2014 temmuz anneleri ama gizli grup olduğundan aratınca bulamazsın.

Canim tlfonuna kk programini indirisrn cok kolay yukleniyor fotograf.

Canim indirdim ama giriş nasil yapılıyor sayfayi tijliyorum giriş kısmına boş acilmiyor

sağol canım sanada geçmiş olsun yeni görüyorum mesajını,seninde biraz yüksek çıkmış ama diyetle düzelir.sen ne yaptın 100 lük yaptırdın mı?ben endokrine gittim tokluk şekerime 3 aylık şekerime bakıldı insülini bıraktırdı doktor,moral bozukluğu şekeri müthiş yükseltiyor 4 dilim baklava yemiş gibi birden fırlıyo şeker bennde insüline başladığım günün ertesi günü moralim çok bozuktu duygusaldım,evde yanlızdım sürekli ağladım derken öylesine açlık şekerimi ölçtüm hiç yükselmeyen açlık şekeri 170 gelmişti doktoru aradım senin birşeye mi canın sıkıldı sanki moral bozukluğuna bağlı gibi demişti,kendin ve bebişin için senin moralini bozan her türlü konudan uzaklaş canım bebeğini düşün onu sev,o anki pıt pıt tekmeleri sana ilaç gibi gelir :))) diyet sadece şekerden uzak kalmak olarak olmuyo malesef...makarna,pirinç pilavı,patetes,yoğun tatlı meyveler,somon ekmeği,hamur işleri herşey yasaklanıyor.inşallah sen diyete çabuk uyum sağlarsın çok zor oluyo :44::44::44::44::44:

vayyy kimleri görüyoruz siz buralara gelirmiydiniz yaaa poyraz bey nasıllar bakalım keyifiniz yerinde dir inş.

oyhh bilgecimm gelmem mi hiç seni yoklamak için geldim
poyrazımız iyi çok şükür bugün sabah babasını tekmeleriyle itekliyodu güne öyle başladık eyvah eyvah dedik şimdiden aramıza girmeye başladı keyfi yerinde yani patküt tekmeliyo sürekli:))) oğlumun kankası bugün nasılmış bakalım sizin nasıl gidiyo?:))

şu kadınlar kulübündeki hamilelik takvimi keyfimi yerine getirmeye yetiyo maşallah kızımmm 28.haftalara kadar geldik bu haftadan sonra son 10 hafta sayıcazzzz yuppiiii
bu arada boyları bu kadar var mıdır ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…