aaaaa unutuyordum!!
BU BİR BİLGİLENDİRME MESAJIDIR!
Metroya ve civile gittim de, metroda johnsons baby yenidoğan 3'lü ıslak mendil 6.7 Tl,
4'lü ıslak mendil (gentle, yenidoğan değil yani) 6.6 Tl idi.....
Civilde çooook indirim vardı. hastane için bebişe takım aldım belki bilirsiniz şu renkli, tavşanlı bi bodel.... 19 TL'ye,
johnsons 800+200 lük şamğuan 8 TL,
banyo kovas(5) ı, maşrafa(1.5) ve küveti (15) vardı
veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee unibaby 3'lü ıslak mendilllllllllll =====> tammmm 10.90 TL idi!!!!
eksikse kaçırmayın derim!
metrodan iki ıslak medili de almıştım ama eşim hadi uni baby de alalım diyince ondan da aldık... falan filan... haber edeyim dediydiiimmm
saol canımm benim! benim için de ikisi çoooooook önemlidir!!!!! çok gezdik baktık , en sonunda ikimizin de ortak beğendiği bu oldu... Allah tüm isteyenlere nasip etsin arkadaşım!
seninle çubuk kraker yemek hayalimmmmm!!!!!!!!!!!
aa bişi diyim miden bulanmasın ama ben ton balıklı makarna salatası yapıyorum, tam servis ederken içine kırıyorum çubukları, kıtır kıtır oluyor ya değişik bir hava katıyor makarnaya haberin olaşans ederi keşfettim onu da
ayy ben de bakınayım da lohusa takımı yok mu yaa burda? ben hastane için bakıyorum aklınızda bulunsun uygun bişey denk gelirse seve seve fikir almaya açığım!internetten aldım canım. sana link vereceğim şimdi. eğer çok pahalı bir şey aramıyorsan ihtiyacını bu siteden mutlaka karşılarsın. ayrıca aktif kullanılan bir site. bazı ürünlerde alıcı yorumları var. ve aynı gün kargo ediliyor. ben pazartesi sipariş verdim salı günü elime ulaştı. kapıda ödeme imkanı olmasıda güzel. ve kumaşlar gerçekten kaliteli. ben haluk bayram mağazasının ürününü aldım. çok beğendim. 85 tl idi galiba 3 lü takım. temmuzda olacağı için üstünü kısa kollu aldım. sabahlığı da öyle. inşallah beğenir alırsın sende.
http://www.pijamadunyasi.com.tr/
çok geçmiş olsun canım yaa, senin de dertler bi son bulmadı haaaaSelam kızlar umarım herkes iyidir..
Ben grip oldum 3 gündür anam ağladı valla kızım ileşti ben hastalandım. Hastaykende çalışmak ayrı bi dert valla neyseki patron bugün gelmedi şükür...
saol canım benim! =) pijamayı tekrar hatırlatıyorum pardon geceliği =))))) unutmaaohhh mis :) güle güle oturun bernaaa. Bu arada mutfaklarımız hemen hemen aynı. Tek fark benim mutfak dolabında kıvrım yok. Düz. Karşı duvarda da buzdolabını koyduğun dolap var. Birde rengi kırmızı :)
Metro'mu o da ne oluyor ki?Kız bizim Eko-mar'da da var mıdır ki? Yav düşününce nasıl bir yerde yaşıyorum haaa, düşünsene bir de marketin üstünde AVM yazıyorya AVM görmesek yutturacaklar ha...
saolllllll, bak biraz neşelen diye koydum!!!!! sabrın sonu böle bişi işteAaay Canım bayıldım evine ne güzel ooh mis gibi tertemiz. İnan eve hasret kaldık 10 yıldır elimde bir bavul şehir şehir dolaşıyorum. Üniversite okurkende 6 yıl yurtta kaldım. Lisans yetmiyormuş gibi bir de yüksek lisansla uğraştım. En güzel yıllarım dört duvar arasında geçti yaaa. Sorması ayıp fiyatı nedir özelden yazar mısın? İnşallah Diyarbakır olursa biz de düşünüyoruz ev almayı, kira ödeye ödeye anamız ağladı. Kendi evimiz olsun artık yaa.Mutlu, mesut, huzurla otur evinde Canım benim.
ben delikli body var onlardan almıştım askılı idi, dün sıfır kol buldum bir adet de ondan aldım 5 lira idi. unibaby, hastane için zıbın aldım, zaten Arya'dan bir sürü ıvız zıvır var, annem de saolsun bi battaniye almış yine.... set almadım yani.... 3 'lü eldiven almış eşim, 2.5 TL idi onlar da.........güle güle kullanın canım yaaa iyi oldu yazdığın cunku bende civilden internetten beyendim birseyler gerçekten uygun ve güzel duruyorlar ama yinede tereddüt ediyordum ama sen aldığına gore iyiler demekki gonul rahatlığıyla internetten verebilirim sipariş
yaba daba duuuuu
ton balığı yiyim diyorum yani denim diyorum bende yediğim seyleri söylesem sana 5 cesit felandır testlerde dengesiz beslenme cıktı cooook sasırdımmmmmmmmmmmm
cubuk yerken gerçekten cok çekiciyim hayal et simdi
ağzımın kenarına cubuk krakeri alıyorum ve dişlerimle azar azar kırıp yiyorum elimle felan tutmuyorum artık o kadar ustayım yani
yalnız beni görenler hemen cubuk yiyor hic cubuk kraker yemediğim an yok zira ağzımda olmazsa tukurugumu yuttuğum anda istifra ediyorum
özelim ben yaaa oyle sıradan normal bir hamilelik hic geçirmedim ne gerek var herkes gibi hamile olmaya mesela su anda hint muzigi dinliyorum ve
ayyy gecen seneki dogumgunumde (ben hersene dogumgunumu arkadaşlarımla kutlarım bu sene hariç)
hint konsepti uyguladım ve hint takıları taktım hint kıyafeti giydim makyas sac cok güzeldi gelen misafirlerimin hepsi sok olmustu
o dogumgunumde bir arkadaş derya dedi gecen sene nisan kıyafeti gibi giyinmistin bu sene kına gecesi gibi seneyede lohusalığına geliriz herhal demişti veee ben hamileyimactı ağzını kadın
ayy ben de bakınayım da lohusa takımı yok mu yaa burda? Ben hastane için bakıyorum aklınızda bulunsun uygun bişey denk gelirse seve seve fikir almaya açığım!
çok geçmiş olsun canım yaa, senin de dertler bi son bulmadı haaaa
Saol canım benim! =) pijamayı tekrar hatırlatıyorum pardon geceliği =))))) unutmaa
konuya dönelim =)
tekrardan teşekkür ediyorum! Benim de dolaplar düz bacımmmmm demek aynı mutfaklar =) hadi sen de foto koy, aradaki 2 farkı bulalım bulana ödül koyalım =))))))))
Saolllllll, bak biraz neşelen diye koydum!!!!! Sabrın sonu böle bişi işte
ekomara da feci güldümm yaaa, hala poşetini saklarım
Ayhan'ı tanıyorsanız bizden selam söyleyin e mi =)))))))))
özelden haberleşelim......
Ben delikli body var onlardan almıştım askılı idi, dün sıfır kol buldum bir adet de ondan aldım 5 lira idi. Unibaby, hastane için zıbın aldım, zaten arya'dan bir sürü ıvız zıvır var, annem de saolsun bi battaniye almış yine.... Set almadım yani.... 3 'lü eldiven almış eşim, 2.5 tl idi onlar da.........
Bi de ikea!dan küvetim vardı, sadece kova ile maşrafa aldım, a101'den yetişemedim bacıııııııııııımmm, bitirmiş hainiuslar =))))))))))) aynı fiyata civilden buldum ama =)
ya aslında çok indirim var da tek tek hatırlamıyorum fiyatları :26::26:
pretty woman'ım beniiimmm, tabii ki de özelsin sen!!!!!!!
ama hıh işte çubuğu ben de öyle yiyorum =)
hatta şöyle de çok iyi oluyor, tam ortasını ağzına paralel koy, ısırıp ikiye böl, sonra ikisini ağzına dik gelecek şekilde kıvırt, ikisini birden tırtık tırtık
ve bunları sadece ağzınla yağacaksın, el yok!
o kadınla görüşme!!! seneye kim bilir ne der..... mazallahhhhhh
karışmış bacım o kadın 3 harflilereeeeeeee
hay Allah benim 2 gramlık beynimi anlağımı =))))) tamam tamam anladımmmmmmmm
ye beniiiiiiiiiiiii =) ben yemeeee gidiooommmmmmmmmm
ayyyy deme öyle salak salak şeyler!
deminden beri özelden msj bilmem ne sana sıra gelemedi bak!
onun için Derya Nigar biri hallediyor ama ben bilmiyorum nasıl oluyor
biri yardım edi ver sinnnnnnnnnn
Canım benim 4. Ayda bigün oldu sonra 5 . Aya girdiğimde o gün tuvalete bile zor gittim yatakta ayağımı çeviremiyodum o günden beri hafif olarak sürekli var çok yorulguğumda srtıyor dr umda normal dedi kafası orda baskı yapıyor bide doğum için o kemiksi yapı genişlemeye başlıyor
Seninki daha erken olmus benim aşırı ayaga kalkamıcak kadar degil ama kendini belli eden bir agri. Dün dolabımı falan topladım sildim e süreki egilip kalktim yoruldumda insallah benimde ondan olmusturda gecer:44: peki bunun erken dogum gibi bir riski varmı doktorun bununla ilgili bisey söyledimi benim ilk 3 ayım ara ara kanamalı gectigi icin herseyden korkar oldum erken dogumu tetiklermi diye endiseleniyorum doktorada yeni gittim bebek üstte bir sorun yok simdilik dedi ama bu agrı iste doktordan sonra oldu bidahaki kontrolde 1 ay sonra artık agrim siddetlenirse mecbur giderim cevabin icinde tesekkur ederim canim rahatlattin beni
öncelikle kafanda korkuya yer verme geldiğigibi düşünmeki gitsin
yok canım erken doğumla ilgili değil tamamen bebişinin seni doğum sürecine hazırlaması kanalın açılıyor ve kafası baskı yapıyor
önlem:
bacaklarını çok ayrık tutma, çok yorulma, tek bacağını kullanma giyinirken vs. mümkünse oturup bacaklarını kapalı tutup giy çıkar
yaa içimde kalmasın istiyorum ben de, Aryamda kimsem yoktu hastane ya da ev ziyaretine gelen, şeker falan da yaptırmamıştım, mevlüt bile 8. ayda Bursa'da okutuldu.... çok şey içimde kaldı açıkçası.
bi de kuzenimin askerliği Diyarbakır'a düştü. muhtemelen teyzeler falan da gelecek doğum için. hani kimse gelmese bile ben bu sefer bilmiyorum ya böyle kurdelemi de takmak istiyorum başıma, geceliğimi de giymek istiyorum. ki biz de biraz göçüğüz :26: bu takım 160 TL !!!!!! o yüzden çarşı gezeyim o fiyattan daha iyi bi şeyler bulurum diye düşünüyorum....
Derya yolla beğendiklerini! bi de uygun bulursanız link atın da bakalım biz de .... çok şık bu takım ama biraz tuzlu yaa.....
canım benim ilk hamileliğimde 7- 7.5 aylıkken oldu senin anlattığın durum.
hiç bir şekilde ayakta duramıyordum adım atmak imkansızdı.
sadece (!) Wc için yürüyordum o da eşimden destek alarak tın tın tın yürüme ile..... çok zordu.
sonra kontrole gittiğimde dr.a söyledim. sanki (afedersin malum bölgeye) kocaman bir top koymuşlar da hareketimi engelliyor diye, adım attığımda sağ bacağımı kaldırdığımda bütün yük sola binince sanki bacaklarım tutmuyormuş gibi, düşecekmiş gibi oluyordum, meğer benimki de doğum kanalına sokmuş kafayı =))))))
dinlendim ettim bi süre çektim ama geçti o ağrılar.... sen de dinlen ama çooook uzun süre oturmak , ya da yatmak da iyi değil. dedim ya belli aralıklarla 2 dk yürüsen evin içinde yeter.... bacakların açılsın çünkü o kadar hareketsizlik de iyi değil....
Ayy sagol canım ya vallahi cok rahattı beni söylediklerinben iste ilk 3 ayımin kötü gecmesinden dolayi hala bile cok pimpirik yapiyorum esimde biliyor kafama takacagimi oda aradı az önce arastırmıs senin söylediklerini söyledi tavsiyelerine mutlaka uyacagim canım tekrar sagol
Ne bileyim.battaniye dendi bende ilk defa hayatımda birşey ordum paylaşmak istedim napim ya biri yardım eder Inş
canım ben de parkyatak ve arabasını+anakucağını aldım ama şimdi çok güzel indirimler başladıen az 500 tl zararımız var desem yalan olmaz. kıyafete gelince 2 adet hastane çıkış seti aldım.mothercare'den bir kaç tulum aldım ama daha çoookkk eksik var :) Hayatımda hiç bir alışveriş beni bu kadar mutlu etmemişti.Allah tüm bebiş isteyenlere sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah.Umarım sağlıkla bebişlerimizi kucaklarız
aminn canım mesajını yeni görüyorum genelde facede oluyorum :))) sende bayağı bişeylerini almışsın ee daha ne olsun:)))allah güle güle kullanmayı nasip etsin,benim içinde öyle bebişe birşeyler almak çok mutlu ediyor beni,artık kendime alışveriş yapmıyorum bile
hay Allah benim 2 gramlık beynimi anlağımı =))))) tamam tamam anladımmmmmmmm
ye beniiiiiiiiiiiii =) ben yemeeee gidiooommmmmmmmmm
ayyyy deme öyle salak salak şeyler!
deminden beri özelden msj bilmem ne sana sıra gelemedi bak!
onun için Derya Nigar biri hallediyor ama ben bilmiyorum nasıl oluyor
biri yardım edi ver sinnnnnnnnnn
canım deryayı yada nigarı yakalaman lazım. gurubun adı 2014 temmuz anneleri ama gizli grup olduğundan aratınca bulamazsın.
Canim tlfonuna kk programini indirisrn cok kolay yukleniyor fotograf.
Gecmis olsun canm inşallah kontrol altina alirsn bn 50 mg lik yaptrdim tokluk156 cikti bu hafta 100 mg lik yaptircam dr diyet dedi ama nasil bi diyet uygulicm bilmiyorum şekerli yiceklere dikkat etmem gerekirken daha fazla yemek geliyo icimden birde esimle tartistim canm sikkin bu ara iyice yemeğe verdim kendimi ne yapcam bilmiyorum uzulunce bebegimde hissediyo sanki. Korkuyorum bu sefer seker yine yuksek çıkarsa diye..sag salim kucağımiza alalim insallah
vayyy kimleri görüyoruz siz buralara gelirmiydiniz yaaa poyraz bey nasıllar bakalım keyifiniz yerinde dir inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?