günaydın yewwrum,şu yer verme olayına ben de kıl oluyom,yer vermezler ama uzaylıymışız gibi incelerler heryerimizi
günaydın canım hayırlı cumalar olsun sizede
günaydın nagicim hoş geldiniz kızçenle çok sevindim herşeyin yolunda olmasına ohhh beya artık kontorllerimiz ne zevkli geçiyor inş. bundan sonra hepimiz için herşey çok güzel olsun. otobüs olayına gelince gerçekten insanlık bitmiş artık ne var sanki yer verseler kendilerine zor geliyor ayakta gitmek bide karşısındaki hamile bayan hiç düşünmüyolar o nasıl zorlanıyodur acaba diye
tatlım günaydın,benim zilli dünden beri hareketsiz ya,endişe ettim,bazen titreşim var gibi ama bilemedimbu arada senin ve cadı kızın adına sevindimm,şu kadife battaniye işini bana da anlat ya,ben de boş durmak istemiyomm,bişeyler yapayım düz bi modelse bize de anlatıver kuşumm
günaydın yewwrum,şu yer verme olayına ben de kıl oluyom,yer vermezler ama uzaylıymışız gibi incelerler heryerimizi
valla ben de lafı sokarım huyum kurusun altta kalamamanemmm aynen kız Allah tan hamilelik boyunca hiç dolmuş otobüs binmedim yoksa çok tav olurdum ve gözüme gestirdiğim birinede pardon ama müsade ette ben oturayım bak hamileyim felen derdim bide yolda falan yürürken kadınlar öle bir bakıyo baştan aşağı bi inceliyo en son yüzüme bakıyo kafasına çeviriyo sanki hiç hamile görmemiş gibi
nagican şişle örüyon sanırım tığ mı yoksa hangi iş kolay olur ki ona göre sorup bişey başlayımtşk ederim bilgem valla bende sevindim her kontrolde doktorun mimiklerine anlam yüklemek stres yapıyo
düz cnm düz bende öyle model falan bilmem bayaz üstünde pembe ve lila noktalar var 150 ilmekten başladım örüp gidicem işte
aynen yer vermiyolar ama göz ucuyla tepeden tırmağa süzüyolar
takımda sok sııııkkkkkkkkkkkkkkk bayıldım gordum sonra bende benim beyendiklerimi yollarım
süslen tabi bea yakışır
Benim gercktn hosuma gitti walla ama sen yinede magazalardanda bak derim bu aralar esim cok maddi problem yasiyor islerimiz cok durgun bende alisverise cikcam ama biside diyemiyorum esimde farkinda belki bu hafta sonu bakarim bende acil ihtiyaclari alirim kendime bebisinkiler neredeyse hazir zaten ananeside almis..zaten daha 25+5 deyim
yaa içimde kalmasın istiyorum ben de, Aryamda kimsem yoktu hastane ya da ev ziyaretine gelen, şeker falan da yaptırmamıştım, mevlüt bile 8. ayda Bursa'da okutuldu.... çok şey içimde kaldı açıkçası.wuuu öok hoşmuş bunlar kızzz sanada çok yakışır ama haa
Baş pozisyonun da mı asagida canım seninde benim baya rahim ağzına dayanmış yatar san bebeğe hem daha çok oksijen gider hemde erken doğumu ertelemis olur gibi şeyler söyledi yatıyorum sürekli zaten baştan beri istirahatli nerdeyse
iyi geceler hanımlar nasıl gidiyo hamilelik_???
Herkeslere günaydınbugün epey erkenciyiz uyuyamadik vajinamin alt kısmında bacak arasında dün aksam itibariyle agrım olmaya basladı yatakta saga sola donerken karkarken yürürken vajinamin ic tarafında sag taraftaki kemigim agriyor biraz intnetten arastirdımda catı agrisı olabilecegi yaziyor ama daha 25. haftadayim erken degilmiki endiselendim biraz. Sizlerden catı agrisi olanlar varmi bilgilendirirseniz sevinirim
Günaydın canlar,hayırlı cumalar,Rabbim herkesin güzel gönlüne göre versin
günaydınlar biz geldik kızlar herkese slm olsun hayırlı cumalar
dün kontrolümüze gittik devlet hastanesi olmasına rağmen çok şeker bir doktor teyzemiz var bütün sorularımı cvpladı,yürürken karnımın bir yanına toplanıyo ağrı yapıyo dediğimde yorulmak yok dedi nasıl olacak bilmiyorumkızım Rabbime şükürler olsun çok iyi 1000 grmı geçmişiz anası gibi tombiş olacak sanırım
hastaneden çıkıp hopp çarşıya anam anam ne pahalı lohusa takımları min 100den başlıyo neyse ben dantelli falan bişey istemiyorum spor tarzda istiyorum ilk baktığım mağazadaki en beğendiğim oldu ama gezintinin sonunda tekrar oraya dönmeyi gözüm yemedibaşka zaman çıkınca alırım dedim kızıma kadife ip alıp battaniye başladım evet yaz bebeği ama abiye örmüştüm kızımada haksızlık etmek istemem diye aldım başladım yumuşacık oluyo bitince resim atarım
öyle yorulmuşum ki eve zor gittim
hee unutmadan sabah eşim arabayı bırakayım dedi işleri var diye boşver otobüsle giderim dedim insanların hiç vijdanı kalmamış yer vermemek için uyuyo numarası yapan,telefona gömülen,cama sülük gibi yapışan canlı türünede insan deniyo maaleseftıklım tıklım otobüste karnımı korucam diye kan ter içinde kaldım
Herkeslere günaydınbugün epey erkenciyiz uyuyamadik vajinamin alt kısmında bacak arasında dün aksam itibariyle agrım olmaya basladı yatakta saga sola donerken karkarken yürürken vajinamin ic tarafında sag taraftaki kemigim agriyor biraz intnetten arastirdımda catı agrisı olabilecegi yaziyor ama daha 25. haftadayim erken degilmiki endiselendim biraz. Sizlerden catı agrisi olanlar varmi bilgilendirirseniz sevinirim
Günaydın herkese hayırlı cumalar... rabbim gönlünüzden geçen tüm dileklerinizi kabul etsin inşallah. Bebeklerimize sağlık versin... yuvamızdan huzuru mutluluğu aşkı eksik etmesin. ..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
günaydın canlar,bernacan fotoda çok güzel çıkmışınız beyahayırlı cumalar ve günaydınlarrrr!!!!!!
herkes iyi mi?
valla ben de lafı sokarım huyum kurusun altta kalamam
nagican şişle örüyon sanırım tığ mı yoksa hangi iş kolay olur ki ona göre sorup bişey başlayım
hayırlı cumalar ve günaydınlarrrr!!!!!!
herkes iyi mi?
günaydın!!!günaydın canlar,bernacan fotoda çok güzel çıkmışınız beya
dün kontrolümüze gittik devlet hastanesi olmasına rağmen çok şeker bir doktor teyzemiz var bütün sorularımı cvpladı,yürürken karnımın bir yanına toplanıyo ağrı yapıyo dediğimde yorulmak yok dedi nasıl olacak bilmiyorumkızım Rabbime şükürler olsun çok iyi 1000 grmı geçmişiz anası gibi tombiş olacak sanırım
hastaneden çıkıp hopp çarşıya anam anam ne pahalı lohusa takımları min 100den başlıyo neyse ben dantelli falan bişey istemiyorum spor tarzda istiyorum ilk baktığım mağazadaki en beğendiğim oldu ama gezintinin sonunda tekrar oraya dönmeyi gözüm yemedibaşka zaman çıkınca alırım dedim kızıma kadife ip alıp battaniye başladım evet yaz bebeği ama abiye örmüştüm kızımada haksızlık etmek istemem diye aldım başladım yumuşacık oluyo bitince resim atarım
hee unutmadan sabah eşim arabayı bırakayım dedi işleri var diye boşver otobüsle giderim dedim insanların hiç vijdanı kalmamış yer vermemek için uyuyo numarası yapan,telefona gömülen,cama sülük gibi yapışan canlı türünede insan deniyo maaleseftıklım tıklım otobüste karnımı korucam diye kan ter içinde kaldım
çok şükür bi hafta daha bitti sayılır bn yarını saymasamherkezciklere günaydın hayırlı işler hayırlı günler hayırlı cumalar olsun bir haftanın daha sonuna geldik çok şükür
yaa içimde kalmasın istiyorum ben de, Aryamda kimsem yoktu hastane ya da ev ziyaretine gelen, şeker falan da yaptırmamıştım, mevlüt bile 8. ayda Bursa'da okutuldu.... çok şey içimde kaldı açıkçası.
bi de kuzenimin askerliği Diyarbakır'a düştü. muhtemelen teyzeler falan da gelecek doğum için. hani kimse gelmese bile ben bu sefer bilmiyorum ya böyle kurdelemi de takmak istiyorum başıma, geceliğimi de giymek istiyorum. ki biz de biraz göçüğüz :26: bu takım 160 TL !!!!!! o yüzden çarşı gezeyim o fiyattan daha iyi bi şeyler bulurum diye düşünüyorum....
günaydın canım hayırlı cumalar olsun sizede
günaydın nagicim hoş geldiniz kızçenle çok sevindim herşeyin yolunda olmasına ohhh beya artık kontorllerimiz ne zevkli geçiyor inş. bundan sonra hepimiz için herşey çok güzel olsun. otobüs olayına gelince gerçekten insanlık bitmiş artık ne var sanki yer verseler kendilerine zor geliyor ayakta gitmek bide karşısındaki hamile bayan hiç düşünmüyolar o nasıl zorlanıyodur acaba diye
hayırlı cumalar ve günaydınlarrrr!!!!!!
herkes iyi mi?
Günaydın herkese hayırlı cumalar... rabbim gönlünüzden geçen tüm dileklerinizi kabul etsin inşallah. Bebeklerimize sağlık versin... yuvamızdan huzuru mutluluğu aşkı eksik etmesin. ..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Günaydın Canım. Moral bozukluğu var biraz, iş yerinin tadı kaçtı artık. Gruplaşmalar arttı, biz gideceğiz diye insanlar bir başka davranır oldu. Eşim birkaç kişiyle tartışma durumunda, yapma etme gider ayak boşver diyorum ikna edemiyorum. Haa Canım bir de bu arada bu yılki tayinler normal zamanında olacakmış. İl dışı en geç haziran yarısına kadar belli olacakmış. Malum Cumhurbaşkanlığı seçimleri varya süreç hızlı işleyecekmiş. Beni sen anlarsın ancak geçen yıl aynı telaşları yaşadın. Doğumla tercihler aynı döneme denk geliyor, inan uykularım kaçtı düşünmekten. Zor günler bizi bekliyor, çok sıkıldım bunaldım inan. Güzel sözlerine/sözlerinize ihtiyacım var...
yaa içimde kalmasın istiyorum ben de, Aryamda kimsem yoktu hastane ya da ev ziyaretine gelen, şeker falan da yaptırmamıştım, mevlüt bile 8. ayda Bursa'da okutuldu.... çok şey içimde kaldı açıkçası.
bi de kuzenimin askerliği Diyarbakır'a düştü. muhtemelen teyzeler falan da gelecek doğum için. hani kimse gelmese bile ben bu sefer bilmiyorum ya böyle kurdelemi de takmak istiyorum başıma, geceliğimi de giymek istiyorum. ki biz de biraz göçüğüz :26: bu takım 160 TL !!!!!! o yüzden çarşı gezeyim o fiyattan daha iyi bi şeyler bulurum diye düşünüyorum....
Derya yolla beğendiklerini! bi de uygun bulursanız link atın da bakalım biz de .... çok şık bu takım ama biraz tuzlu yaa.....
canım benim ilk hamileliğimde 7- 7.5 aylıkken oldu senin anlattığın durum.
hiç bir şekilde ayakta duramıyordum adım atmak imkansızdı.
sadece (!) Wc için yürüyordum o da eşimden destek alarak tın tın tın yürüme ile..... çok zordu.
sonra kontrole gittiğimde dr.a söyledim. sanki (afedersin malum bölgeye) kocaman bir top koymuşlar da hareketimi engelliyor diye, adım attığımda sağ bacağımı kaldırdığımda bütün yük sola binince sanki bacaklarım tutmuyormuş gibi, düşecekmiş gibi oluyordum, meğer benimki de doğum kanalına sokmuş kafayı =))))))
dinlendim ettim bi süre çektim ama geçti o ağrılar.... sen de dinlen ama çooook uzun süre oturmak , ya da yatmak da iyi değil. dedim ya belli aralıklarla 2 dk yürüsen evin içinde yeter.... bacakların açılsın çünkü o kadar hareketsizlik de iyi değil....
valla artık öyle olacak, adama da yüklenmek istemiyorum, bizim de kiracı erken çıkınca hesaplar tutmadı, he iyi de oldu şimdi taşınsaydım o kadar rahat yerleşemezdim napalım sağlık olsun....bencede cnm gez bak bi çarşı pazar valla kar kardır 5 lıra 5 lıradır dıye hesap yapıyorum bn artık...bu arada içinde kalmasın cnm o zaman şıkır şıkır ol bakan bidaha baksıninsan bazen diyo bizden benden değerli mi diye aryada olmadı bunda oluvesin artık nedek herşey gönlünce olsun
hoşgeldin balıııımmmmmmmmmmmmmmmmm!!!!!!!!!!!!herkeslere gunaydınnnnnnnnnnn
bugun gec kalkmışım çocukları alel acele yolladım okula alarmı kapatmışım farketmemişim demeki (yada calmadımı acep)
yine elimde cubuk oturmuşum bilgisayarın basına sizlerleyim aboooowwww bağımlılık yaptınız tehlikeli bir durum
günaydın! haha taktik de iyiymiş, yazık hep aynı kişileri ezme kıızzzzzz =) diğerleri de kalksın oturmaya mı geldik ayolllllGünaydın annecikler ve tatlı kuzuları :)
Nagicim güzel haberler almana sevindim canım.
ben de her gün otobüsle gidip geliyorum. çoğu öğrenci oluyor. başlarda senin dediğin gibi ya uyuyorlardı ya tlf ya da camdan dışarı bakıyorlardı. şimdi
karnım büyüdü mont yok üstümde artık gözlerine fişek gibi giriyor utanıp kalkıyorlar valla. öğrenciler gel abla buraya otur diyorlar. her sabah
otobüstekiler aynı artık tanıyoruz birbirimizi. bazen önde bazen orta da bazen de arkaya yürüyorum. hep aynı yerdekiler yer vermesin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?