2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
herkezciklere günaydın hayırlı işler hayırlı günler hayırlı cumalar olsun bir haftanın daha sonuna geldik çok şükür

günaydın yewwrum,şu yer verme olayına ben de kıl oluyom,yer vermezler ama uzaylıymışız gibi incelerler heryerimizi

anemmm aynen kız Allah tan hamilelik boyunca hiç dolmuş otobüs binmedim yoksa çok tav olurdum ve gözüme gestirdiğim birinede pardon ama müsade ette ben oturayım bak hamileyim felen derdim bide yolda falan yürürken kadınlar öle bir bakıyo baştan aşağı bi inceliyo en son yüzüme bakıyo kafasına çeviriyo sanki hiç hamile görmemiş gibi

tşk ederim bilgem valla bende sevindim her kontrolde doktorun mimiklerine anlam yüklemek stres yapıyo

düz cnm düz bende öyle model falan bilmem bayaz üstünde pembe ve lila noktalar var 150 ilmekten başladım örüp gidicem işte

günaydın yewwrum,şu yer verme olayına ben de kıl oluyom,yer vermezler ama uzaylıymışız gibi incelerler heryerimizi

aynen yer vermiyolar ama göz ucuyla tepeden tırmağa süzüyolar

valla ben de lafı sokarım huyum kurusun altta kalamam

nagican şişle örüyon sanırım tığ mı yoksa hangi iş kolay olur ki ona göre sorup bişey başlayım

takımda sok sııııkkkkkkkkkkkkkkk bayıldım gordum sonra bende benim beyendiklerimi yollarım
süslen tabi bea yakışır

wuuu öok hoşmuş bunlar kızzz sanada çok yakışır ama haa
yaa içimde kalmasın istiyorum ben de, Aryamda kimsem yoktu hastane ya da ev ziyaretine gelen, şeker falan da yaptırmamıştım, mevlüt bile 8. ayda Bursa'da okutuldu.... çok şey içimde kaldı açıkçası.
bi de kuzenimin askerliği Diyarbakır'a düştü. muhtemelen teyzeler falan da gelecek doğum için. hani kimse gelmese bile ben bu sefer bilmiyorum ya böyle kurdelemi de takmak istiyorum başıma, geceliğimi de giymek istiyorum. ki biz de biraz göçüğüz :26: bu takım 160 TL !!!!!! o yüzden çarşı gezeyim o fiyattan daha iyi bi şeyler bulurum diye düşünüyorum....

Derya yolla beğendiklerini! bi de uygun bulursanız link atın da bakalım biz de .... çok şık bu takım ama biraz tuzlu yaa.....

canım benim ilk hamileliğimde 7- 7.5 aylıkken oldu senin anlattığın durum.
hiç bir şekilde ayakta duramıyordum adım atmak imkansızdı.
sadece (!) Wc için yürüyordum o da eşimden destek alarak tın tın tın yürüme ile..... çok zordu.
sonra kontrole gittiğimde dr.a söyledim. sanki (afedersin malum bölgeye) kocaman bir top koymuşlar da hareketimi engelliyor diye, adım attığımda sağ bacağımı kaldırdığımda bütün yük sola binince sanki bacaklarım tutmuyormuş gibi, düşecekmiş gibi oluyordum, meğer benimki de doğum kanalına sokmuş kafayı =))))))
dinlendim ettim bi süre çektim ama geçti o ağrılar.... sen de dinlen ama çooook uzun süre oturmak , ya da yatmak da iyi değil. dedim ya belli aralıklarla 2 dk yürüsen evin içinde yeter.... bacakların açılsın çünkü o kadar hareketsizlik de iyi değil....

iyi geceler hanımlar nasıl gidiyo hamilelik_???

Hiçbişey anlamadım ben maşallah bu zamana kadar sabah dedimki şimdi başlıyor hamilelik: zorlanıyorum nefes de burnum tıkalı hep, gece kaçdefa kslkıyorum sıkıntı basıyo, 15 dk yürüyüp dinlenmek istiyorum :) sağlığımız yerinde ama şükür
Senin nasıl geçiyor

Günaydın canlar,hayırlı cumalar,Rabbim herkesin güzel gönlüne göre versin

Günaydın herkese hayırlı cumalar... rabbim gönlünüzden geçen tüm dileklerinizi kabul etsin inşallah. Bebeklerimize sağlık versin... yuvamızdan huzuru mutluluğu aşkı eksik etmesin. ..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım benim 4. Ayda bigün oldu sonra 5 . Aya girdiğimde o gün tuvalete bile zor gittim yatakta ayağımı çeviremiyodum o günden beri hafif olarak sürekli var çok yorulguğumda srtıyor dr umda normal dedi kafası orda baskı yapıyor bide doğum için o kemiksi yapı genişlemeye başlıyor

hayırlı cumalar ve günaydınlarrrr!!!!!!
herkes iyi mi?
günaydın canlar,bernacan fotoda çok güzel çıkmışınız beya

valla ben de lafı sokarım huyum kurusun altta kalamam

nagican şişle örüyon sanırım tığ mı yoksa hangi iş kolay olur ki ona göre sorup bişey başlayım

şiş canım şiş aynı çocukken ördüğümüz elbeziler gibi dümdüz örüyosun ip zaten ebruli olduğu için gayet hoş duruyo dur resim bulursam atayım ipi

herkes iyi mi?

Günaydın Canım. Moral bozukluğu var biraz, iş yerinin tadı kaçtı artık. Gruplaşmalar arttı, biz gideceğiz diye insanlar bir başka davranır oldu. Eşim birkaç kişiyle tartışma durumunda, yapma etme gider ayak boşver diyorum ikna edemiyorum. Haa Canım bir de bu arada bu yılki tayinler normal zamanında olacakmış. İl dışı en geç haziran yarısına kadar belli olacakmış. Malum Cumhurbaşkanlığı seçimleri varya süreç hızlı işleyecekmiş. Beni sen anlarsın ancak geçen yıl aynı telaşları yaşadın. Doğumla tercihler aynı döneme denk geliyor, inan uykularım kaçtı düşünmekten. Zor günler bizi bekliyor, çok sıkıldım bunaldım inan. Güzel sözlerine/sözlerinize ihtiyacım var...

maşallah cnmm size yaaa inşallah hepimiz sağlıcakla alırız yavrucaklarımızı kucağımıza ...ooh oh alışverişlere gidilmiş ...aman cnm her insandan bekleme zaten o anlayışı ben bile hamile halimle gecen çok yaşlı bi adama yer verdim inanır mısın kimse kalmadı adamcagıza bn yer verdım ...gepegencecik insanlar ayakta gıtmekten aciz Allah a sukur kı dayanacak gucum var benımde..

bnde battanıye oruyom kızzz mavı beyaz renkte çok hoş zıkzaklı ama belkı gormussundur sen ...

herkezciklere günaydın hayırlı işler hayırlı günler hayırlı cumalar olsun bir haftanın daha sonuna geldik çok şükür
çok şükür bi hafta daha bitti sayılır bn yarını saymasam

bencede cnm gez bak bi çarşı pazar valla kar kardır 5 lıra 5 lıradır dıye hesap yapıyorum bn artık...bu arada içinde kalmasın cnm o zaman şıkır şıkır ol bakan bidaha baksın insan bazen diyo bizden benden değerli mi diye aryada olmadı bunda oluvesin artık nedek herşey gönlünce olsun

herkeslere gunaydınnnnnnnnnnn

bugun gec kalkmışım çocukları alel acele yolladım okula alarmı kapatmışım farketmemişim demeki (yada calmadımı acep)
yine elimde cubuk oturmuşum bilgisayarın basına sizlerleyim aboooowwww bağımlılık yaptınız tehlikeli bir durum

herkes iyi mi?

Günaydın annecikler ve tatlı kuzuları :)

Nagicim güzel haberler almana sevindim canım.

ben de her gün otobüsle gidip geliyorum. çoğu öğrenci oluyor. başlarda senin dediğin gibi ya uyuyorlardı ya tlf ya da camdan dışarı bakıyorlardı. şimdi

karnım büyüdü mont yok üstümde artık gözlerine fişek gibi giriyor utanıp kalkıyorlar valla. öğrenciler gel abla buraya otur diyorlar. her sabah

otobüstekiler aynı artık tanıyoruz birbirimizi. bazen önde bazen orta da bazen de arkaya yürüyorum. hep aynı yerdekiler yer vermesin diye

haydeeeeeeeeeeeee, sen onların ismini ver bakiyim bana, tenhada sıkıştırttırıvereyim
bak ne güzel daha erken belli olacakmış.... şöyle düşün doğumdan sonra belli olsa bi de bebişinle ev toplucan da taşıncan da yerleşicen de.... hep beterin beteri var diyerek şükret!

bak ben sana geçen yazı kısaca anlatmaya çalışayım....

yazın (seminer dönemi) hamileydim. isteyerek hamile kalmıştım bu sürpriz oldu bu arada......
son hafta çarşamba kanamam oldu, boş gebelik dedi gerzek dr. şu Süphandaki yaşlı adını unuttum... biz de apar topar D.bakır'a geldik kürtaj için. bi baktık ki hem bebek var, hem de kalbi atıyor!!! hüngür hüngür ağlamaya başladım sinirden!!! adama nasıl küfrediyorum kontrol esnasında... nasıl görmez, nasıl beni bu kadar üzer, bebek varmış bana kürtaj olmalısın bu nasıl dr falan diye başladım saymaya!
neyse bi mutluluk aldı bizi.... 1 hafta sonra kontrole çağırdı...
gittik, ya o gün ya da bir gün önce meğersem kalbi durmuş meleğimin, kanama içeride artmış ve etrafını sarmış.... hadi ertesi gün gerçekten kürtaja...
bursa tatilini iptal ettim. canım kimseyi görmek, nasihat dinlemek istemiyordu... Aryaya bile söylemdik, bu bebeği o hamileliğin devamı sanıyor yavrum...
hemen Patnos'a döndük o sabırsızlıkla beklediğimiz yaz tatilinin ortasında!!!!!!
eşimin tayini çıktı, benimki belli değil... o psikoloji ile bi düşün, Aryayı da götürecekti sırf anasınıfına vs. ye gitsin diye... çıkmazsa ben tek kalaacaktım... eşya hazırlarken sadece eşimin eşyalarını topladık... diğerleri ben kalırım diye öylece kaldı.... bi de bilmem hatırlar mısın.. kaç gün geç açıkladılar, ertelene ertelene taaaaa ağustosun sonuna sarktı tayinler... bir yaz acabalar, huzursuzluklarla geçti....
he noldu çok şükür ailemiz bir arada ve Allah baba belki de kızımın hatrına bize bir bebiş armağan etti...
o günleri düşünmemeye çalışıyorum... bugünümüze şükrediyorum....

orada yaşadıklarını da tahmin edebiliyorum, dedikodu mekanıdır, canınız çok sıkılır, hırpalanırsınız.. gezecek yapacak şey yok insanlar birbirine sarar.... siz sadece şü özel günlerinizi dostlarınızla geçirmeye çalışın... vedalaşmaya başlayın. inan bak her şey yoluna girecek, sabır ve görüştüğün insanlara dikkatle!

tabi ya insan istiyor suslenmeyide yapmadıklarını yapmayıda
aman bende herseye internetten bakar oldum hediyelik kutular beyendim içine seker koyulacak onların koyulacağı sepetleri beyendim kapı susu altın yastığı vs. ama herseyi internetten beyenip bulmaya calıstıgım için uygunlar mı değiller mi cok bilmiyorum zira çıkıp gezemicem aman daha hicbirseyde almadım birdahaki ay baslarım herhal diyorum internetten sipariş vermeye
ama canım alışveriş yapmak istiyoooorrrrrrrrrrr

valla artık öyle olacak, adama da yüklenmek istemiyorum, bizim de kiracı erken çıkınca hesaplar tutmadı, he iyi de oldu şimdi taşınsaydım o kadar rahat yerleşemezdim napalım sağlık olsun....
di mi yaaaaa şıkır şıkır olalım!!
bi de ben basketbolcu..... bildiğin okula bile adidaslarla giderim ayağımda şu an bile altın renkli bi nike var =)))) kıyafet serbestliği saolsun normalde yasak ama bu sefer kadın gibi olam dioomm beeeeeeeeeeeee
hoşgeldin balıııımmmmmmmmmmmmmmmmm!!!!!!!!!!!!
ayıldın mı bari =)
günaydın! haha taktik de iyiymiş, yazık hep aynı kişileri ezme kıızzzzzz =) diğerleri de kalksın oturmaya mı geldik ayolllll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…