2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
kızlar biz geldik oğluşla rabbim hepimizin yardımcısı olsun
kontrolü olanlar tahlil sonucu bekleyenler inş iyi haberlerle gelirler birdahaki kontrolümüz bizim 26 sında artık 10-15 gün de 1 gidicekmişiz son 61 gün inş ama duruma bağlı dedi doktor amcamız böbreğimdeki genişleme ağrısı çok artış gösterrse ve seker ölçümlerim yüksek çıkarsa 1 ay sonra alacaklar bebişi kızlar banada dua edinnn şu hafta lar hemencicik geçiversin aminnnn

canım benim vaktinde sağlıkla gelsin oğluşun inş. dualarımız hepimiz için Rabbim evlatlarımızı korusun sağlıklan kucağımıza almayı nasip etsin

bugünlük mesaimiz bittiiiii artık evimize gidiyoruz herkeze en güzel huzurlu mutlu akşamlar olsun

bende oradan aldım canım. siteye ilk girdiğinde sağ taraftaki yerde my hamileye tıkla. açılan sayfada 11. sırada hamile bedenleri var. oraya göre bedenini belirleyip alabilirsin. ben öyle yaptım beden tam oldu.

Canim cok saol valla görmemiştim cok iyi oldu. Şu anki kilona goremi aldin peki canım ya

Baş pozisyonun da mı asagida canım seninde benim baya rahim ağzına dayanmış yatar san bebeğe hem daha çok oksijen gider hemde erken doğumu ertelemis olur gibi şeyler söyledi yatıyorum sürekli zaten baştan beri istirahatli nerdeyse

kacinci hafradan sinra iki haftada bir gidiliyo canim

Cok sukur canim sonunda kabul etmis,hakkin tabiki soke soke aliriz heytt👏👏👏

Kızlar civilimden içinde iki tane citcitli badi olan kaliteli hastane çıkışı aldım 40 lira bahar kampanyasını kaçırmayın

Zyrtec içiyim mi dşye arayıp sordum içebilirsin dedi başladım bugün bakalım nasıl olucak

Herkeslere günaydın bugün epey erkenciyiz uyuyamadik vajinamin alt kısmında bacak arasında dün aksam itibariyle agrım olmaya basladı yatakta saga sola donerken karkarken yürürken vajinamin ic tarafında sag taraftaki kemigim agriyor biraz intnetten arastirdımda catı agrisı olabilecegi yaziyor ama daha 25. haftadayim erken degilmiki endiselendim biraz. Sizlerden catı agrisi olanlar varmi bilgilendirirseniz sevinirim

Günaydın canlar,hayırlı cumalar,Rabbim herkesin güzel gönlüne göre versin

günaydınlar biz geldik kızlar herkese slm olsun hayırlı cumalar

dün kontrolümüze gittik devlet hastanesi olmasına rağmen çok şeker bir doktor teyzemiz var bütün sorularımı cvpladı,yürürken karnımın bir yanına toplanıyo ağrı yapıyo dediğimde yorulmak yok dedi nasıl olacak bilmiyorum kızım Rabbime şükürler olsun çok iyi 1000 grmı geçmişiz anası gibi tombiş olacak sanırım

hastaneden çıkıp hopp çarşıya anam anam ne pahalı lohusa takımları min 100den başlıyo neyse ben dantelli falan bişey istemiyorum spor tarzda istiyorum ilk baktığım mağazadaki en beğendiğim oldu ama gezintinin sonunda tekrar oraya dönmeyi gözüm yemedi başka zaman çıkınca alırım dedim kızıma kadife ip alıp battaniye başladım evet yaz bebeği ama abiye örmüştüm kızımada haksızlık etmek istemem diye aldım başladım yumuşacık oluyo bitince resim atarım

öyle yorulmuşum ki eve zor gittim

hee unutmadan sabah eşim arabayı bırakayım dedi işleri var diye boşver otobüsle giderim dedim insanların hiç vijdanı kalmamış yer vermemek için uyuyo numarası yapan,telefona gömülen,cama sülük gibi yapışan canlı türünede insan deniyo maalesef tıklım tıklım otobüste karnımı korucam diye kan ter içinde kaldım

Günaydın canlar,hayırlı cumalar,Rabbim herkesin güzel gönlüne göre versin
günaydın canım hayırlı cumalar olsun sizede
günaydın nagicim hoş geldiniz kızçenle çok sevindim herşeyin yolunda olmasına ohhh beya artık kontorllerimiz ne zevkli geçiyor inş. bundan sonra hepimiz için herşey çok güzel olsun. otobüs olayına gelince gerçekten insanlık bitmiş artık ne var sanki yer verseler kendilerine zor geliyor ayakta gitmek bide karşısındaki hamile bayan hiç düşünmüyolar o nasıl zorlanıyodur acaba diye

tatlım günaydın,benim zilli dünden beri hareketsiz ya,endişe ettim,bazen titreşim var gibi ama bilemedim bu arada senin ve cadı kızın adına sevindimm,şu kadife battaniye işini bana da anlat ya,ben de boş durmak istemiyomm,bişeyler yapayım düz bi modelse bize de anlatıver kuşumm

günaydın yewwrum,şu yer verme olayına ben de kıl oluyom,yer vermezler ama uzaylıymışız gibi incelerler heryerimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…