kız sen tam dayaklık çıktın haa!!!Nagiciğim aslında eşyam yok, ağustosta düğün yaptık ama ben tayin isteyeceğimiz için eşya almamıştım. Öyle ikinci el eşyalar öğrenci hayatına devam ettik. Ne yeni gelin olduğumu bildim, ne yeni eşya gördüm kız ben de pek kısmetsiz çıktım. Bavulumuzu alıp gideceğiz ama işte kucakta bebek hiç tanımadığımız bir memlekette ev tut, eşya al zor olacak.
eferim biraz şuncağıza moral depolayalım cancağızım düşmüş yaaaaaa Derya, hadi yükseltelim moralini!olsun be gulum ileride o zorluklarıda güzel anacaksın ve diyeceksin herseye deydi
aile olmalıydık ve oyle olmak herzaman kolay olmaz seninki zor ama güzel bir aile olacak hiiic endişen olmasın bak bana bende hala birsey almadım aman bosver hersey olur yeterki sağlık olsun
günaydın kızlarrr biz bugün 29 haftaya girdik. herkese hayırlı cumalar :)
evet papatyam yaaa :) 30 olacağım için çok heyecanlanıyorum. sanki ne varsa 30 da :))))))))))))
olsun be gulum ileride o zorluklarıda güzel anacaksın ve diyeceksin herseye deydi
aile olmalıydık ve oyle olmak herzaman kolay olmaz seninki zor ama güzel bir aile olacak hiiic endişen olmasın bak bana bende hala birsey almadım aman bosver hersey olur yeterki sağlık olsun[/Q
Çoğu zaman takmıyorum bu durumu ama arada bir de şeytan dürtüyor işte. Burdan gitmek yeni bir ev kurmak, bebişime kavuşmak bana çok iyi gelecek ama işte şu 2 ay da geçseydi. Önümüzü görememek fazlasıyla tedirgin ediyor beni. Bazen durup dururken ağlamaya başlıyorum. Mesela 1 saat önce hüngür hüngür ağladım eşim, arkadaşlar zor teselli etti.
oyyy canım benim bende sulu goz oldum ama oda güzel bea hamileyken insan ağlamak bile yakışıyor takma kafana uzat yanağını bak ağlaman dursun
olsun be gulum ileride o zorluklarıda güzel anacaksın ve diyeceksin herseye deydi
aile olmalıydık ve oyle olmak herzaman kolay olmaz seninki zor ama güzel bir aile olacak hiiic endişen olmasın bak bana bende hala birsey almadım aman bosver hersey olur yeterki sağlık olsun[/Q
Çoğu zaman takmıyorum bu durumu ama arada bir de şeytan dürtüyor işte. Burdan gitmek yeni bir ev kurmak, bebişime kavuşmak bana çok iyi gelecek ama işte şu 2 ay da geçseydi. Önümüzü görememek fazlasıyla tedirgin ediyor beni. Bazen durup dururken ağlamaya başlıyorum. Mesela 1 saat önce hüngür hüngür ağladım eşim, arkadaşlar zor teselli etti.
ohooooo Adaaaaa, şşşş hormon bak bunlarrr!
hep o hormonlar yapıyo bunu sana!
sen gel buraya da ben sana bi menengiç kahvesi içireyim Hasanpaşa Hanı'nda:118:
günaydın kızlarrr biz bugün 29 haftaya girdik. herkese hayırlı cumalar :)
evet papatyam yaaa :) 30 olacağım için çok heyecanlanıyorum. sanki ne varsa 30 da :))))))))))))
oyyy canım benim bende sulu goz oldum ama oda güzel bea hamileyken insan ağlamak bile yakışıyor takma kafana uzat yanağını bak ağlaman dursun
Uzattım öp bakalım, iyi geldi teşekkürler... Sizlerde olmasanız inanın çatlarım kimsesiz kaldım buralarda. Tek destekçim eşim ama biliyorsunuz arkadaşın yeri de ayrı.
ohooooo Adaaaaa, şşşş hormon bak bunlarrr!
hep o hormonlar yapıyo bunu sana!
sen gel buraya da ben sana bi menengiç kahvesi içireyim Hasanpaşa Hanı'nda:118:
Aaay heyecanlandım öyle deyince, yeni bir memleket, yeni bir ev, yeni iş yeri çok iyi gelecek eminim bana. Allah'ım her şey hemencik olup bitse, uyusam uyandığımda yeni evimde bebişim başucumda olsa. Şey Şey ben kahveyi hiç sevmem , başka bir şey içsem olmaz mı?
kız sen tam dayaklık çıktın haa!!!
ben neciyim burda?
eferim biraz şuncağıza moral depolayalım cancağızım düşmüş yaaaaaa Derya, hadi yükseltelim moralini!
günaydın hay maşallah =)
ben de 30 yaşıma girdim ada da 20 gün önce bi poh olduğu yohhhhh
Hayırlı cumalar kızlar bizde oğluşuma beşik bakmaya gittik. Tabi herzamanki gibi kaynana peşimizde. Bende gelecem diye tutturdu ee bizde başbaşa gidecez diyemedik. Neyse biyere girdik beşikleri sorduk adam dediki yeni modeller gelmedi eşimde dediki ne zaman gelecek. Ayy çok utandım adam karnıma bakarak heralde sizin daha ikibuçuk üç ayınız var ne acele ediyosunuz eşim de çok kıskanç nerdeyse kavga çıkıyodu adamı zorla çıkardım dışarı. Bana diyoki bidaha çarşıya çıkmayacaksın hiç hamile kadın görmemiş gibi herkes bigüzel süzdü göbeğimi. Tabi alışveriş maceramızda hiçbişey alamadan bitti.
Hayırlı cumalar kızlar bizde oğluşuma beşik bakmaya gittik. Tabi herzamanki gibi kaynana peşimizde. Bende gelecem diye tutturdu ee bizde başbaşa gidecez diyemedik. Neyse biyere girdik beşikleri sorduk adam dediki yeni modeller gelmedi eşimde dediki ne zaman gelecek. Ayy çok utandım adam karnıma bakarak heralde sizin daha ikibuçuk üç ayınız var ne acele ediyosunuz eşim de çok kıskanç nerdeyse kavga çıkıyodu adamı zorla çıkardım dışarı. Bana diyoki bidaha çarşıya çıkmayacaksın hiç hamile kadın görmemiş gibi herkes bigüzel süzdü göbeğimi. Tabi alışveriş maceramızda hiçbişey alamadan bitti.
hoş güzel kıskanmasıda daha hiçbişey almadım kim yapacak benim alışverişimi çok mağduruumsizin alışverişte tam macera olmuş aman bosver iyi tarafından bak hamilesin veee esin seni hala kıskanıyor demekki nasıl güzel bir hatunsun ve seni o gözlerle nasıl goruyor vay beaaaaaaaaa
aşka bak saygıyla eğiliyorum
anaaaaaammmmmm, sana mı patladı be bacım olay =))) e kim alacak çarşı pazardan bebiş eksiklerini? :26:Hayırlı cumalar kızlar bizde oğluşuma beşik bakmaya gittik. Tabi herzamanki gibi kaynana peşimizde. Bende gelecem diye tutturdu ee bizde başbaşa gidecez diyemedik. Neyse biyere girdik beşikleri sorduk adam dediki yeni modeller gelmedi eşimde dediki ne zaman gelecek. Ayy çok utandım adam karnıma bakarak heralde sizin daha ikibuçuk üç ayınız var ne acele ediyosunuz eşim de çok kıskanç nerdeyse kavga çıkıyodu adamı zorla çıkardım dışarı. Bana diyoki bidaha çarşıya çıkmayacaksın hiç hamile kadın görmemiş gibi herkes bigüzel süzdü göbeğimi. Tabi alışveriş maceramızda hiçbişey alamadan bitti.
olur yavruummmm, sen yeter ki hayırlısıyla gel! =)Aaay heyecanlandım öyle deyince, yeni bir memleket, yeni bir ev, yeni iş yeri çok iyi gelecek eminim bana. Allah'ım her şey hemencik olup bitse, uyusam uyandığımda yeni evimde bebişim başucumda olsa. Şey Şey ben kahveyi hiç sevmem , başka bir şey içsem olmaz mı?
kız sen var ya !!!moral dediğin sey nedirki senin olsun bizim olsun paylaştıkça uresin abooowwww yine şair gibin oldum harcanıyorum heeee
aile olmak
annelikle ilgili bir yazım var yollim sizede yazdığımda çocuklarıma okumuştum hic unutmam oğlanlar aglamıs sen bizi bu kadar mı cok seviyorsun annem demişlerdi ve daha 8 yasındaydılar
bu hamileliğimde
her istifra edişimde yanımdaydılar gitmediler gidin dedim gitmediler biz senden tiksinmiyoruz anne elimiz sık dediler
ağladım ağladık sizin gibi evlatlara ben bu zorlukları çekerim dedim yine ağladılar onlar benlen yasıyorlar bunu ama inanın anne olmak butun zorluklara değer yatağı giydiği hiiic önemli değil aslında en önemlisi evlatlarımızın aldığı sevgidir gordugu sevgidir hissettiği sevgidir
İnsallah bende evlatlarıma onların sevgisine yakışır bir sevgi gosteriyorumdur
Seviyom vallahi seni!
bakın bu da yuvamızın fotosundan bir kısım...
Ada, sana özelden atayım dedim ama sanırım beceremedim ya da atılmıyor..... hem Derya da görsün, özel mesaj özürlüsüdür kendisiiiii
günaydın canım yeni haftaya girmek çok heycan verici gerçekten de bizim çarşambaları yeni haftamız başlıyor çarşamba günü bizim için özel bi gün olarak kalıcak sanırımAyrıca o 30. Haftayı bende dört gözle bekliyorum son ondalıklara girmiş olucaz veee bebişlere kavuşmaya geri sayım başlıcak sanırım ondan sabırsızlıla 30. Haftayı beklyioruz hayırlısıyla oda olucak inş.
benım için mutfak ve banyo inan evin içinden daha önemli ve ikisinede bayıldım güle güle oturun canım yaaa zevkli kadınsın gerçi bu zevk bence hayatının her safhadında gösteriyordur kendini eminim
özel mesaj özürlüyüm hakkat yaaa
olsun benimde kendime gore kabiliyetlerim var mesela cubuk kraker yerken ne hareketler yapıyorum
Ada, sana özelden atayım dedim ama sanırım beceremedim ya da atılmıyor..... Hem derya da görsün, özel mesaj özürlüsüdür kendisiiiii
Ada, sana özelden atayım dedim ama sanırım beceremedim ya da atılmıyor..... hem Derya da görsün, özel mesaj özürlüsüdür kendisiiiii
aaaaa unutuyordum!!
BU BİR BİLGİLENDİRME MESAJIDIR!
Metroya ve civile gittim de, metroda johnsons baby yenidoğan 3'lü ıslak mendil 6.7 Tl,
4'lü ıslak mendil (gentle, yenidoğan değil yani) 6.6 Tl idi.....
Civilde çooook indirim vardı. hastane için bebişe takım aldım belki bilirsiniz şu renkli, tavşanlı bi bodel.... 19 TL'ye,
johnsons 800+200 lük şamğuan 8 TL,
banyo kovas(5) ı, maşrafa(1.5) ve küveti (15) vardı
veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee unibaby 3'lü ıslak mendilllllllllll =====> tammmm 10.90 TL idi!!!!
eksikse kaçırmayın derim!
metrodan iki ıslak medili de almıştım ama eşim hadi uni baby de alalım diyince ondan da aldık... falan filan... haber edeyim dediydiiimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?