günaydın canım msjını dün geç vakit gördüm bugün aramayı düşünüyodum seni dün akşam eşimle babam tekrar kipaya gittiler o bahsettiğim çarşaf ve alez den almak için ama yerinde yeller esiyomuş kalmamış sormuşlar çalışanlara o anlık denk gelmişiniz siz falan demişler sonra büyük kipaya bornova ya gitmişler orda yokmuş forumdan 11 tl ye aldığım pantolonun aynısından bi tane daha almışlar büyük kipada 13 tl iki kipa arasında bile fiyat farkı varmış yani çok şaşırdım aynı marka aynı pantolon sadece rengi farklı fiyatlar gerçekten uygundu ama dimi
canım bide halı almışsınız ya resmini ekleme şansın varmı nasıl model halılar onu merak ettim ben sadece bişey istiyorum istediğim gibiyse öle gidip bi bakayım dedim
bebek bezi ve ıslak mendil almadım ben kipadan daha zaman var dedik tekrar indirime girer bide kipa da senin dediğin primalarda indirim yoktu normal fiyat tı indirim etiketi yoktu yani 88 li 2 numara 30 tl gibi bişeydi
canım ya daha önce sezeryanlı doğum yapanlar aslında bizlere biraz bahsetseler nasıl odluğunu epidural doğumda herşeyi hissediyomuşsun çavremde ki arkaşdaşlar ölye sölüyo acı olmuyo ama herşeyi hissediyosun diyolar bebişi çıkarırken falan bir boşluk oluyo çektiklerini falan anlıyosun ayağına dokunuyolar his var ama acı yok diyolar oda beni korkuttu acıkcası ben uyuşmadı sanıpta o doğumhaneyi ayağa kaldırırmıyım panik yapıp doktoruda telaşa verirmiyim acep bide bir iki kişiden duydum sezeryanda ellerini ayakklarını bağlamışlar bu doğrumu ki kimi bağladı diyo kimi yok öle bişey diyo benim elimi ayağımı bağlarlarsa daha çok sitres olurum
yok cnim herkezn bunyesi farkli 54dum 64oldum sen kc kilo aldin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Cnm sağ daki bebegin de ataga gecmis masallah kuzularina.sonunda söz dinledi
Canim mutlaka faydası vardır ama endüstri amacida yok değil bu ürünün bu kadar popüler olması normal benim ablam sadece zeytinyagiyla sıfır çatlak li hamilelik geçirdi benim surmedigim şey kalmadı ama iki yandan hafif catladim yapısal bence burda 100 kişi lierak yada başka bi nemlendirici kullansak (zeytinyağı bile) yinede catlayan catlar diye düşünüyorum. Ama nemin faydasını da yok sayamam tabi
56 dan 70 e çıktım 14 kilo aldım yani :)maşallah sana inşallah gününde de doğum yaparsın
Cnm bwnde sana sorcakdim hangisini düşünüyorsun diye.bende senden belkide daha cok panigim ve heycan olayi var resmen normal muayenede bile titriyorum.arkadasim cuma günü oldu epidural.gayet iyiydi sadece bacaklarini hareket ettiremedi yani kendini yataga yukari bile cekemedi ki bu normalmis zaten.ustelik kendindeydi bilinci acikti bebegini emzirmeye çalıştı ayik olmasi cok büyük avantaj.bebegin alinmasi 5 dk sürmüş kizin biri ayy cok tatli diyince dogdumu demis yani hicbise anlamamis.sadece igneden hemen sonra bacaklarina sicaklik inmiş onu hissettmis.evine gidince detayli dinlicem daha.sen hangisini düşünüyorsun?
öyle canım ama illaki faydası var,zaten lierac diğer çatlat kremlerinden farklı ki içindeki jel yapışkan gibi elde kaldığında falan yapışık yapışık oluyo yani bende mustela ile bi çatlak kremi daha var onlar yoğun nemlendirici kremler gibi yağlı yağlı,bu kremin nemlendirici özelliğinden ziyade elastik özelliği yoğun,içinde nemlendirici yok.
yok canım bugün alcam, eczaneden sordum bitmişti de 80 küsür bişeymiş fiyatı.. getirtecekler bugün alcam işte..
Tamam canım memnun kalirsan yaz bana
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ah canim ya biz gercekten ayniyiz seninle.bende panik bozukluk tedavisi gördüm gerci hala var ama kensimi telkin etmeye calisyorum hepcanım ya bende de panik atak rahatsızlığı var hamile kalmadan 2 sene kadar önce çıktı ilaç kullanamadım gebelik düşündüğüm için 2 yılda bebişimizi bekledik biz sorun olmadığı halde hemen olmadı çok şükür bugünümüze bu yüzden de normal doğumdan çok korkuyodum zaten o an nasıl olurum diye sezeryanıda hiç düşünmemeye çalıştım düşünürsem panik olcak daha çok bilyiorum ama çevremde yakın gördüğüm birkaç arkadaşıma sordum dediğin gibi bebişin çıkması 5 dk kadar sürüyomuş o arada zaten seni muhabbete tutuyolarmış sen anlamıyomuşsun bile ne olduğunu ama kimi işte elimi ayağpımı bağladılar diyo kimi yok öle bişey diyo doğumdan önce ben doktorla ayrıntılı şekilde konuşmak istiyorum doğum esnasında kendimde olmayı çok istiyorum ilk oğlumu ben görmek istiyorum ama olaki doğum anında panik yaparsamda genel anestesi uygulanmasını isticem ben
amcamın kızıda epidural sezeryana girmişti panik olmuş korkmuş doğum esnasında genel anestesi uygulatmış şubatta bi tanıdığımız doğum yaptı bizmde doğumdan 1 saat sonra hastaneye gittim gayet iyiydi kendindeydi epidural oldu oda bebişi emzirmeye çalışıyodu sadece çok üşüdü sölüyodu bide onun aslında normal doğum olcaktı sancı çekti 6 7 saat o arada doğum için karnından baskı uygulamışlar o da ağrı yapmış bebek kanala inmeyince sezeryana almışlar benim bildiklerim bunlar bakalım bizleri neler bekliyor ama sende paniksen benim gibi doktorunla önceden konuş epidural olsada o panik yaparsan genel anestesi istersin
canım ben sade bir halı istiyorum üstünde çok desenli falan olmasın istediğim gibi bi bebiş odası halısı bulamazsam da peluş düşünüyorum küçük iki parça açık mavi peluş halıda olabilir daha doğrusu peluş annemin aklına geldi benimde kafama yattı beni çözmüşsündür sadelik seviyorum odamızda öle sade şık olsun istiyorum eşimde bugün seyahate gitti o yokkende halıcıya da gidemem anca işten eve gidebiliyorumevet canım fiyatlar iyiydi ama eşofmanların modeli hoşuma gitmedi muhtemelen senin aldıklarından kalmamıştı, kot pantolonu 12 liraya aldım bende,evet prima bezlerine baktım bende fiyatı 31 liraydı halbuki bizim buradaki expreste sana haber verdiğimde 27 liraydı.Belkide kampanyası bitmişti.Islak mendiller indirimdeydi dün,prima beyaz paket ıslak mendili 11.90 dan 8.40 a düşmüştü üçlü paketi.Bezdede molfixler çok uygundu 80 li paketi 22 liraydı onlarda 28-30 arasıydı bizde molfix de güzel oluyo diye aldık artık bide yanında ıslak mendil hediyeliydi.Kapşonlu ceket aldık yün,15 liraydı o da:))
halıyı eve getiremedim canım yaa annemlerin arabasıyla gittik dönüşte dolmuşla getiremeyiz diye onlara yolladık halıyı daha sonra getiririz dedik.Halı kabartmalı kalın,modelide filli atlı eşekli yıldızlı falan tam çocuk odası halısı gerçi gemici konseptli değil ama renkleri mobilyamızla örtüşüyo:))) diğer modellerde ayıcıklı , angry birds lü,zürafalı falan modeller vardı.İstediğin nasıl bi model?ayıcıklı olanı gördüğümde sen geldin aklıma aa bunun renkleriyle modeli bilgenin mobilyasına uyuyo dedim:))
epudurel miydi senin doğum da yakın bi arkadaşım ve kuzenim söledi his olayını acı kesinlikle hissetmiyosun ama dokundukları yerleri hissediyosun dediler o yüzden de arkadaşım panik yapmış uyuşmadım diye yıkmış ortalığı halbuki o ara bebişi çıkarmışlar bile kesilirken falan sıcak sıcak hissettim diyodu bide spıral sezeryan mı ne varmış galiba onda belden aşağısı takos gibi oluyomuş hiç bişey anlamıyormuşun verdikleri serumdan dolayı bi mide bulantısı falan oluyomuş onuda sölediler bian kötü oluyosun miden bulanıyo kendinden geçiyo gibi oluyosun tansiyon düşmesi gbi dediler ama hemen toparlıyomuşun o anıda ay bişey bilemdiğimden kim ne desene inanıyorum canım ya sen neler yaşadın tam olarak en çok merak ettiğimde bebiş ilk 5 dk da alıyolarda bizi ne zaman odaya çıkarcaklar yoğun bakıma falan alıyolarmı kimi yarım saatte bende çıktım dityo kimi yoğun bakıma aldılar 3 5 saat sonra beni çıkardılar diyo benim doktorda geçen ay bi arkadaş doğum yaptı bebiş 9,30 gibi doğmuş ama anneyi 1 gibi odaya almışlar saatler sonra o sinirimi bozdu birazyook canım ya bir şey hissetmiyorsun sadece kesi açtıkları zamandı sanırım bir ara miğdem bulandı korkmaya başladım ozamanda sakinleştirici iğne kattılar seruma ondan sonrada zaten baya rahatlıyorsun ayağına ellediğini nasıl hissediyolar mış çok merak ettim doğumdan çıktığımda bile eşim ayağımı sıkıyormuşki hissediyormuyum diye ben yinede bişey hissetmiyordum sanki alt taraf bana ait değil di,okacdar güzel bir duygu ki bebeğini hemen görüyorsun ağladığını duyuyorsun ben tavsiye ederim
Kiiiz ablan komple bağlı gibime geldibilgecim ben ilk bebeğimi kaybettiğimde hamileliğimin 3.ayındaydım kalp atışları durduğu için kürtaj oldum ve genel anestezi uygulandı,onda bile ellerim,ayaklarım bağlıydı ama ayaklarım doğum masasında açık olarak bağlıydı tam diz kapağından, hatta eşim geçen hafta bademcik ameliyatı oldu onunda ellerini bağlamışlar benim bildiğim her anestezi verilen kişinin elleri bağlanır çünkü hasta anestezi etkisiyle istem dışı hareketler sergileyebiliyo:)))
bak bize moral olsun diye sana ablamın doğum yaptığı anın fotoğrafını yüklüyorum sana, birde ameliyatın nasıl olacağı konusunda fotoğraf karesinde bir iki detay var bakalım farkedecek misin :))Eki Görüntüle 1080250
Ah canim ya biz gercekten ayniyiz seninle.bende panik bozukluk tedavisi gördüm gerci hala var ama kensimi telkin etmeye calisyorum hepyasayarak gorcez.usume her iki sezeryandada oluyodur cnm ameliyathane soğuk. Benim gönlüm de epiduralden yana ama o an ne olur bilmem zaten onlar anlarlar ya panik olup olmadığımı. Ya herkes farkli hersey farkli herkesin farkli deneyimleri olcak.insallah kolay gerceklesir.ama bebegimi sirf görüp duyabilmek ve ilk an resmimiz icin epidural istiyorum.
canım ben sade bir halı istiyorum üstünde çok desenli falan olmasın istediğim gibi bi bebiş odası halısı bulamazsam da peluş düşünüyorum küçük iki parça açık mavi peluş halıda olabilir daha doğrusu peluş annemin aklına geldi benimde kafama yattı beni çözmüşsündür sadelik seviyorum odamızda öle sade şık olsun istiyorum eşimde bugün seyahate gitti o yokkende halıcıya da gidemem anca işten eve gidebiliyorumkociş yokken aceleside yok ya içime sinsin istiyorum bu arada perdelerde bi aksilk olmazsa 23 nisanda getirriim demişti perdeci merakla perdelerimizi bekliyorum sanada resmini göndericem dünde lohusalıklarımzıı yıkadık oğluşa aldığımız deterjanla ay nasıl güzel kokuyo anlatamam sana evde bebiş varmış gbi oğlum gelmeden kokusu geldi diyorum hacı şakir sabun tozu aldık 500 grık 7,5 tl di yanlış hatırlamıyosam galiba pahalı aldık başka bi markette 4 tl miş aynısı arkadaş söledi ama bilerek 500 gr lık az aldık memnun kalmazsak başka alırız diye kesinlikle onu tavsiye ederim çok güzel kokusu var
epudurel miydi senin doğum da yakın bi arkadaşım ve kuzenim söledi his olayını acı kesinlikle hissetmiyosun ama dokundukları yerleri hissediyosun dediler o yüzden de arkadaşım panik yapmış uyuşmadım diye yıkmış ortalığı halbuki o ara bebişi çıkarmışlar bile kesilirken falan sıcak sıcak hissettim diyodu bide spıral sezeryan mı ne varmış galiba onda belden aşağısı takos gibi oluyomuş hiç bişey anlamıyormuşun verdikleri serumdan dolayı bi mide bulantısı falan oluyomuş onuda sölediler bian kötü oluyosun miden bulanıyo kendinden geçiyo gibi oluyosun tansiyon düşmesi gbi dediler ama hemen toparlıyomuşun o anıda ay bişey bilemdiğimden kim ne desene inanıyorum canım ya sen neler yaşadın tam olarak en çok merak ettiğimde bebiş ilk 5 dk da alıyolarda bizi ne zaman odaya çıkarcaklar yoğun bakıma falan alıyolarmı kimi yarım saatte bende çıktım dityo kimi yoğun bakıma aldılar 3 5 saat sonra beni çıkardılar diyo benim doktorda geçen ay bi arkadaş doğum yaptı bebiş 9,30 gibi doğmuş ama anneyi 1 gibi odaya almışlar saatler sonra o sinirimi bozdu biraz
bilgecim ben ilk bebeğimi kaybettiğimde hamileliğimin 3.ayındaydım kalp atışları durduğu için kürtaj oldum ve genel anestezi uygulandı,onda bile ellerim,ayaklarım bağlıydı ama ayaklarım doğum masasında açık olarak bağlıydı tam diz kapağından, hatta eşim geçen hafta bademcik ameliyatı oldu onunda ellerini bağlamışlar benim bildiğim her anestezi verilen kişinin elleri bağlanır çünkü hasta anestezi etkisiyle istem dışı hareketler sergileyebiliyo:)))
bak bize moral olsun diye sana ablamın doğum yaptığı anın fotoğrafını yüklüyorum sana, birde ameliyatın nasıl olacağı konusunda fotoğraf karesinde bir iki detay var bakalım farkedecek misin :))Eki Görüntüle 1080250
Kiiiz ablan komple bağlı gibime geldiama kendinde genel anestezi mi oldu hemen ayilabilmis sanki.
canım dün bende kipada gördüm ama bana pahalı geldi yaa eğer ablamın dediği markayı bulamazsam hacı şakir alayım :))anladım canım benim dediğim halılar cicili bicili tam çocuk odası halısı sade sayılmaz yani:))bu arada dönence aldın mı sen yaa?
Allah uzun ömürler versin cnm.ama tirstim şimdi ben cok fenayim bu bağlama işi bozdu beniyok canım ama biliyosundur belki sezaryanda göğsünün aşağısı görünmesin diye demir oluyo demirin üstüne kat kat çarşaf önündeki o,omuzundaki beyaz kalın ip karnından gelen ip,kollarıda bağlı...ablam spinal epidural kombine oldu,ama iki doğumunda da dikiş atılırken hafif narkoz vermişler 5 dk uyutmuşlar :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?