anneemm ağzından bal damladıresmi tatil günleri gelince uzatılıyomuymuş? ayy hadi inş. bizim baya ramazan bayramı falan giriyor ya, hastane çantası için aynen bende bi köşeye temiz temiz koyup, hazirana çantaya atarız diye düşünmüştüm, Bu arada Kipa yok bizim burda civil falan var, onlarda sezon sonu var bizde aldık bişeyler ama daha eksik çook
günaydın herkeslereeee
harika bir hafta olsun.. sağlıklı, huzurlu, rahat... su gibi de aksın...
birazdan kontrole gidicez :) minnoşumu gorucem cok heycanlıyım :))) gecen sefer seker yuklemesınde ayılıp bayılınca hıcbırsey anlamamıştım
bir sürüde sorum var. doktorum vay haline
ogleden sonra gelırım sanırım..
opuyoruz sizi kızımla kocaman kocamannnn
Gözümüzü açıp kapasak bebişimiz yanımızda olsa, geçse bugünler hemen yaa. Biliyorsun biz eşimle aynı işyerindeyiz, biriyle kavga edecek diye ödüm kopuyor. Kendim olsam tek çekerim yine, görmezden gelirim. Ama eşime anlatamıyorum boşver çekip gideceğiz üç maymunu oynayalım diyorum olmuyor. Erker neticesinde sakin düşenemiyor, Allah'ım çabuk geçsin günler...
canım resmi tatiller ve doğum izni aynı tür izindir. ikiside çalışmış sayılan sürelerden olduğu için rapora eklenmez. doğum iznine dahil yani. uzama olmuyor.
canım resmi tatiller ve doğum izni aynı tür izindir. ikiside çalışmış sayılan sürelerden olduğu için rapora eklenmez. doğum iznine dahil yani. uzama olmuyor.
yani mantık olarak düşününce zaten olmaması lazım ekleme falan, ama biz 1 günü bile çok arayacağız doğumdan sonra ondan ümitlendimşu doğum izni cumhurbaşkanlığı seçimi öncesi 6 aya çıksaydı da bize de vursaydı, ayy ne güzel hediye olurdu ama sanırım özel sektör tepkisinden yapılmayacak, süt izin saatleri yeter denecek sanırım
Fikrimi ve deneyimimi soyluyorum iki takim hastane cikisi super olmus bi takim alt ust demissin ona zibin corap sapkada ekle bence 2ser tane olsn yani toplamda 4takim olsn hastane cikisi dahil cunku cok civik kaka yapiolar ta disari kadar cikiyor ve kusuyolar ben aksam 17:45de dogum yaptim ertesi aksam 18:00da taburcu oldum yani toplamda 24saat kaldim ve 2hastane cikisi kakalandi ve son giydrdigimiz takimada kustu oglum :) ben subatta dogum yaptim ve ozel hastanedeydm cok sicakti odalari odama giren fenalik geciriyodu resmen ama ben cok usuyodum yaklasik 4saat usudum dogumhaneden cikinca ve oglumunda eli ayagi buz gibiydi polar battaniyeye sarmistik cunku oda yikaniyor ve usuyor canlarida cok az yavrularimizn walla ben temmuzda olsa yine goturcm polar battaniye
Kızlar bu aya kadar zeytin yağı kullandım, yırtılma-çatlama yok göbişimde, şimdi liaerac kullanmaya başlasam yararını görür müyüm? bundan sonrası gözümü korkutuyor çünkü, asıl şişeceğimiz zaman şimdiden sonra.. ama belirli bi zaman da kullanmak lazımdı öncesinden.. ne dersiniz fikir verin bana?
bu konudan hiç emin değildim bende sadece annem böle bişey olduğunu sölemişti geçen sene annemin iş yerinde bi bayan doğum yapmış o sölemiş annemede böle böle yaptık diye annemde yakinen biri yapmış diye çok emin söledi banada demekki o bayan farklı anladı farklı anlattı keşke eklenseydi ya zaten yılın tüm resmi tatillerinde nerdeyse raporlu olucaz üzüldüm şimdi bi umudum vardı onuda yıktınız ya
kizlar ben bugün itibariyle 14 kilo aldım 70 kilo olmuşum geçen doktora gittiğimde kan uyuşmazlığı iğnemi yapıyolar kadının biri demezmi sancı iğnesimi vuruluyorsun nekadar şiştiysem kadın doğuma geldim sandı :)
Cnm allah razi olsun valla.epidural olsam acaba cesaret edebilirmiyim ya cuma günü arkadasim oldu benim doktorumda gayet iyi gecmis ama o soguk kanli bense tirsagim korkuyorum.epidural mi daha iyi sence.
Kızlar bu aya kadar zeytin yağı kullandım, yırtılma-çatlama yok göbişimde, şimdi liaerac kullanmaya başlasam yararını görür müyüm? bundan sonrası gözümü korkutuyor çünkü, asıl şişeceğimiz zaman şimdiden sonra.. ama belirli bi zaman da kullanmak lazımdı öncesinden.. ne dersiniz fikir verin bana?
Canim bende 15 kilo aldım 80 im suan ama her yerim aynı bitek göbek varmış gibi yada bana öyle geliyor
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ya göbeği dusene kadar kokar bebek.asla duramam öyle. Bizde aksine hemen yikaniyor.hergun hemde.
bundan sonra yırtılıyoruz bence kreme başla o kremi çok övüyorlar kullananlar genellikle memnun bence geç değil kullan ne faydası olsa kar
haklısın canım çok çabuk kirleniyor zaten 2 takım 10 lu bir takım da 5 li takım ayretten de alt üst takım koymuşum 5 liyi yazmayı unutmuşum :) bende şubatta özel hastenede doğum yapmıştım aynen dediğin gibi donuyordum bebeğin kalın battaniyesini bile benim üstüme örttüler:26:
biz uyandıkkk karnımızı da doyurduk size geldik :))) tatlı hamişler nasılsınız?
bilge mesajımı aldın mı canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?