2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

canım resmi tatiller ve doğum izni aynı tür izindir. ikiside çalışmış sayılan sürelerden olduğu için rapora eklenmez. doğum iznine dahil yani. uzama olmuyor.

canım günaydın hadi bakalım güzel haberlerle gelirsiniz inş. minnoş kaç kg oldu merakla bekliyorum
bende oğluşumu özledim yaaa offf bizim daha çok var kontrole sabırlan zaman geçririyorum
çok öptük sizi

Allah yardımcın olsun eşle aynı kurumda çalışmak zordur bilirim,şimdi sen hem eşini sakinleştireceksin hem kendini bu durumda stres 2 katı oluyor,insanlarda çekemiyolardır onlarda oralardan çekip gitmek istediği için aman idare et cnm sabır de sen yine de zor ama başka çare yok

canım resmi tatiller ve doğum izni aynı tür izindir. ikiside çalışmış sayılan sürelerden olduğu için rapora eklenmez. doğum iznine dahil yani. uzama olmuyor.

yani mantık olarak düşününce zaten olmaması lazım ekleme falan, ama biz 1 günü bile çok arayacağız doğumdan sonra ondan ümitlendim şu doğum izni cumhurbaşkanlığı seçimi öncesi 6 aya çıksaydı da bize de vursaydı, ayy ne güzel hediye olurdu ama sanırım özel sektör tepkisinden yapılmayacak, süt izin saatleri yeter denecek sanırım

bu konudan hiç emin değildim bende sadece annem böle bişey olduğunu sölemişti geçen sene annemin iş yerinde bi bayan doğum yapmış o sölemiş annemede böle böle yaptık diye annemde yakinen biri yapmış diye çok emin söledi banada demekki o bayan farklı anladı farklı anlattı keşke eklenseydi ya zaten yılın tüm resmi tatillerinde nerdeyse raporlu olucaz üzüldüm şimdi bi umudum vardı onuda yıktınız ya

Kızlar bu aya kadar zeytin yağı kullandım, yırtılma-çatlama yok göbişimde, şimdi liaerac kullanmaya başlasam yararını görür müyüm? bundan sonrası gözümü korkutuyor çünkü, asıl şişeceğimiz zaman şimdiden sonra.. ama belirli bi zaman da kullanmak lazımdı öncesinden.. ne dersiniz fikir verin bana?

haklısın canım çok çabuk kirleniyor zaten 2 takım 10 lu bir takım da 5 li takım ayretten de alt üst takım koymuşum 5 liyi yazmayı unutmuşum :) bende şubatta özel hastenede doğum yapmıştım aynen dediğin gibi donuyordum bebeğin kalın battaniyesini bile benim üstüme örttüler:26:

bundan sonra yırtılıyoruz bence kreme başla o kremi çok övüyorlar kullananlar genellikle memnun bence geç değil kullan ne faydası olsa kar

kizlar ben bugün itibariyle 14 kilo aldım 70 kilo olmuşum geçen doktora gittiğimde kan uyuşmazlığı iğnemi yapıyolar kadının biri demezmi sancı iğnesimi vuruluyorsun nekadar şiştiysem kadın doğuma geldim sandı :)

Aynen canım ya bu izin işine çok kafam bozuluyor. belki o kadın sağlık ocağından falan rapor almıştır doğum izni bitince. . .
benim merak ettiğim konu da doğum izni 16 haftadan 18 hafta ya çıktı mı çıkmadı mı daha . o konuda bir türlü net olamıyorum.

Canim bende 15 kilo aldım 80 im suan ama her yerim aynı bitek göbek varmış gibi yada bana öyle geliyor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

biz uyandıkkk karnımızı da doyurduk size geldik :))) tatlı hamişler nasılsınız?

bilge mesajımı aldın mı canım?

Cnm allah razi olsun valla.epidural olsam acaba cesaret edebilirmiyim ya cuma günü arkadasim oldu benim doktorumda gayet iyi gecmis ama o soguk kanli bense tirsagim korkuyorum.epidural mi daha iyi sence.

Ben ilk basta bagirdm biraz :) sonra sKinlestim ama brl agrisi baya cekiyosun okadar korkma tatlm bisi hissetmiyosun ben 3sefer ameliyat oldum 1sezeryan epiduralle 1genel anestezi 1epiduralle ayagimin altindan yaklasik 3saat kaldim sadece usudum okadar ama genel anesteziyle oldugm cok basit bi ameliyat ve 2gun kendime gelemedim..hic korkma zaten sana okadar kisa gelcekki 5dkkada cikacakmisin gibi oluyor bebegini gorecegin ani dusun ve zaten basinda surekli biri oluyormuhabbet ediyosun onla :)

Canim bende zeytinyağı kakao yağı hindistan cevizi yağı karıştırdım banyodan sonra onu sürüyorum biraz emincede kakao kremi sürüyorum faydasını gördüm ama biraz gec başladığım için karnını iki yanından 1.2 cm çatlama oldu şimdilik başka yok lierak i doktorum da tavsiye etti ama ben pehlivan gibi yaglandigim için bana yetmez ee bütçede yetmez diye almadım

Canim bende 15 kilo aldım 80 im suan ama her yerim aynı bitek göbek varmış gibi yada bana öyle geliyor

acaba sanamı öyle geliyor canım aman olsun taşıdıklarımız çok kıymetli o yüzden hiç sorun değil

bundan sonra yırtılıyoruz bence kreme başla o kremi çok övüyorlar kullananlar genellikle memnun bence geç değil kullan ne faydası olsa kar

kızlar eşim eczanelerle çalışıyo,bana 3.ayda eşim lierac a başlamam konusunda tavsiyede bulundu eczacıyla konuşmuşlar,bende çok erken daha çatlamaz ilerleyen aylarda başlarım dedim malum fiyatı yüksek,onlar ısrarcı oldu,sebebide 3.ayda başlamak 7.8. aya yatırımmış yani zaten önemli olan çatlama dönemi öncesi deriye elastikiyet özelliği kazandırmak,çatlama dönemi sürerseniz deriyi esnetmeye zaman olmadığından yetersiz kalıyomuş,velhasıl onların ısrarıyla 3.ayda başladım şuan herhangi bir çatlağım yok çok şükür,inşallah da olmaz ki benim vücudum çatlamaya yatkındır.lieracı tavsiye ederim.

İnanki o usumeyi hic unutamiyorum bide eve gelince nefes alirken gogsumun ustu aciyodu bikac gunde oyle cekmistim..ayy ne guzel ya ikimizin cocuklarida subat dogumlumu benim oglum 14-02-2011li ya seninki :)

gunaydn kizlar doktordan geldim bebeklerim cok iyi sol bebeqim basi yukarda oturark duruyo 1400kilosu sag bebis yan uzanmis duruyo:) 1300kilosu nasl sizce

biz uyandıkkk karnımızı da doyurduk size geldik :))) tatlı hamişler nasılsınız?

bilge mesajımı aldın mı canım?

günaydın canım msjını dün geç vakit gördüm bugün aramayı düşünüyodum seni dün akşam eşimle babam tekrar kipaya gittiler o bahsettiğim çarşaf ve alez den almak için ama yerinde yeller esiyomuş kalmamış sormuşlar çalışanlara o anlık denk gelmişiniz siz falan demişler sonra büyük kipaya bornova ya gitmişler orda yokmuş forumdan 11 tl ye aldığım pantolonun aynısından bi tane daha almışlar büyük kipada 13 tl iki kipa arasında bile fiyat farkı varmış yani çok şaşırdım aynı marka aynı pantolon sadece rengi farklı fiyatlar gerçekten uygundu ama dimi
canım bide halı almışsınız ya resmini ekleme şansın varmı nasıl model halılar onu merak ettim ben sadece bişey istiyorum istediğim gibiyse öle gidip bi bakayım dedim
bebek bezi ve ıslak mendil almadım ben kipadan daha zaman var dedik tekrar indirime girer bide kipa da senin dediğin primalarda indirim yoktu normal fiyat tı indirim etiketi yoktu yani 88 li 2 numara 30 tl gibi bişeydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…