2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
İnanki o usumeyi hic unutamiyorum bide eve gelince nefes alirken gogsumun ustu aciyodu bikac gunde oyle cekmistim..ayy ne guzel ya ikimizin cocuklarida subat dogumlumu benim oglum 14-02-2011li ya seninki :)

ayy sevgililer günündemi doğdu bende zaten erken doğum olacak 14 şubatta alın demiştim ama onuda bekleyemedik 08 02 2010 doğumlu benim oğlumda,senin normal mi sezeryan mı canım benim spinal sezeryan aynen benimde doğumdan sonra göğsümün üstü kaburgamın o arası ağrıyordu çıkarırıken bastırıyolar ondan galiba

canım bende aynen zeytin yağı sürüp uyuyorum çokda fayda veriyor ama bugünden sonra sabah krem-akşam zeytin yağı mı sürsem diye düşündüm, çok pahalı 100 ml. 80 lira.. zeytinyağını bol sürüp kremle 100 ml ancak doğuma kadar az az sürersem yeter

huhhuuu bende 70 kiloyum şuan, ama hamile kalmadan da pek zayıf değildim ondan o kadar alamadım, biz 9 aylık olunca nasıl oluruz acaba
ikiz üçüz sanarlar

bundan sonra yırtılıyoruz bence kreme başla o kremi çok övüyorlar kullananlar genellikle memnun bence geç değil kullan ne faydası olsa kar

doktorumda pek methetti aslında, bende zeytinyağı+liaerac devam edeyim diyorum da bakalım 3 ayda kaç tane yetecek

gunaydn kizlar doktordan geldim bebeklerim cok iyi sol bebeqim basi yukarda oturark duruyo 1400kilosu sag bebis yan uzanmis duruyo:) 1300kilosu nasl sizce

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

maşallah canım çok güzel kiloları bizimkiler tek olduğu halde anca okadarlar

gunaydn kizlar doktordan geldim bebeklerim cok iyi sol bebeqim basi yukarda oturark duruyo 1400kilosu sag bebis yan uzanmis duruyo:) 1300kilosu nasl sizce

günaydın canım hoş geldin gözün aydın bebişlerin kilosuda gayet iyi bence maşallah

ama şimdi kullanmaya başlasak bi fayda göremicez demek oluyor bu berenn zeytin yağıyla yumuşattım kendimi olmaz mı yine de

Epidural mi olmaliyim sence tabi anestezi uzmanida karar vercek ama ben bi kendimi hazirliyim diyorum

Epidural mi olmaliyim sence tabi anestezi uzmanida karar vercek ama ben bi kendimi hazirliyim diyorum

canım ya daha önce sezeryanlı doğum yapanlar aslında bizlere biraz bahsetseler nasıl odluğunu epidural doğumda herşeyi hissediyomuşsun çavremde ki arkaşdaşlar ölye sölüyo acı olmuyo ama herşeyi hissediyosun diyolar bebişi çıkarırken falan bir boşluk oluyo çektiklerini falan anlıyosun ayağına dokunuyolar his var ama acı yok diyolar oda beni korkuttu acıkcası ben uyuşmadı sanıpta o doğumhaneyi ayağa kaldırırmıyım panik yapıp doktoruda telaşa verirmiyim acep bide bir iki kişiden duydum sezeryanda ellerini ayakklarını bağlamışlar bu doğrumu ki kimi bağladı diyo kimi yok öle bişey diyo benim elimi ayağımı bağlarlarsa daha çok sitres olurum

selam kızlar
bugün kontrolümüz ve şeker yüklememiz vardı. kontrolümüz çok şükür iyi geçti oğluşum 930 gr olmuş
şeker yüklemeside 14:30 gibi çıkcak dr umu arayıp sonucumu öğrenecem geçmişe bakamadım inşallah sizler ve bebişlerinizde iyisinizdir

bna az gbi geldi doktrumda iyi dedi gerci saol cnim icim rahatladi kendimde 10kilo almisim

ayy kendimizden utanmalıyız sen 3 kiloya yakın taşıyorsun biz senden çok kilo almışız bide biz ikizlere hamile olsak demekki tam dünya olurduk

biz uyandıkkk karnımızı da doyurduk size geldik :))) tatlı hamişler nasılsınız?

bilge mesajımı aldın mı canım?
selam canım hoşgeldinnn,afiyet olsun,biz öğlene hazırlık yapıoz

maşallah canım üçünüze de,ben ikiz bebişere sadece kapladıkları yer olarak şaşırıyodum,şimdi kilolarını da düşündüüm Allah sağsalim kucaklarımıza alayı nasip etsin inşallah

hoş geldin canım gözün aydın inş. şeker sonuçlarında temiz çıkar maşallah kilosuna da bizimde kontrole daha çok var bende çok merak ediyorum oğluşum kaç kilo acaba böle sizler kilosunu söleyince bende yaklaşık kilosunu tahmin etmeye çalışıyorum

Cnm bwnde sana sorcakdim hangisini düşünüyorsun diye.bende senden belkide daha cok panigim ve heycan olayi var resmen normal muayenede bile titriyorum.arkadasim cuma günü oldu epidural.gayet iyiydi sadece bacaklarini hareket ettiremedi yani kendini yataga yukari bile cekemedi ki bu normalmis zaten.ustelik kendindeydi bilinci acikti bebegini emzirmeye çalıştı ayik olmasi cok büyük avantaj.bebegin alinmasi 5 dk sürmüş kizin biri ayy cok tatli diyince dogdumu demis yani hicbise anlamamis.sadece igneden hemen sonra bacaklarina sicaklik inmiş onu hissettmis.evine gidince detayli dinlicem daha.sen hangisini düşünüyorsun?

Cnm sağ daki bebegin de ataga gecmis masallah kuzularina.sonunda söz dinledi

Canim mutlaka faydası vardır ama endüstri amacida yok değil bu ürünün bu kadar popüler olması normal benim ablam sadece zeytinyagiyla sıfır çatlak li hamilelik geçirdi benim surmedigim şey kalmadı ama iki yandan hafif catladim yapısal bence burda 100 kişi lierak yada başka bi nemlendirici kullansak (zeytinyağı bile) yinede catlayan catlar diye düşünüyorum. Ama nemin faydasını da yok sayamam tabi

ayy kendimizden utanmalıyız sen 3 kiloya yakın taşıyorsun biz senden çok kilo almışız bide biz ikizlere hamile olsak demekki tam dünya olurduk

yok cnim herkezn bunyesi farkli 54dum 64oldum sen kc kilo aldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…