İnanki o usumeyi hic unutamiyorum bide eve gelince nefes alirken gogsumun ustu aciyodu bikac gunde oyle cekmistim..ayy ne guzel ya ikimizin cocuklarida subat dogumlumu benim oglum 14-02-2011li ya seninki :)
Canim bende zeytinyağı kakao yağı hindistan cevizi yağı karıştırdım banyodan sonra onu sürüyorum biraz emincede kakao kremi sürüyorum faydasını gördüm ama biraz gec başladığım için karnını iki yanından 1.2 cm çatlama oldu şimdilik başka yok lierak i doktorum da tavsiye etti ama ben pehlivan gibi yaglandigim için bana yetmez ee bütçede yetmez diye almadım
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
huhhuuukizlar ben bugün itibariyle 14 kilo aldım 70 kilo olmuşum geçen doktora gittiğimde kan uyuşmazlığı iğnemi yapıyolar kadının biri demezmi sancı iğnesimi vuruluyorsun nekadar şiştiysem kadın doğuma geldim sandı :)
bundan sonra yırtılıyoruz bence kreme başla o kremi çok övüyorlar kullananlar genellikle memnun bence geç değil kullan ne faydası olsa kar
gunaydn kizlar doktordan geldim bebeklerim cok iyi sol bebeqim basi yukarda oturark duruyo 1400kilosu sag bebis yan uzanmis duruyo:) 1300kilosu nasl sizce
gunaydn kizlar doktordan geldim bebeklerim cok iyi sol bebeqim basi yukarda oturark duruyo 1400kilosu sag bebis yan uzanmis duruyo:) 1300kilosu nasl sizce
kızlar eşim eczanelerle çalışıyo,bana 3.ayda eşim lierac a başlamam konusunda tavsiyede bulundu eczacıyla konuşmuşlar,bende çok erken daha çatlamaz ilerleyen aylarda başlarım dedim malum fiyatı yüksek,onlar ısrarcı oldu,sebebide 3.ayda başlamak 7.8. aya yatırımmış yani zaten önemli olan çatlama dönemi öncesi deriye elastikiyet özelliği kazandırmak,çatlama dönemi sürerseniz deriyi esnetmeye zaman olmadığından yetersiz kalıyomuş,velhasıl onların ısrarıyla 3.ayda başladım şuan herhangi bir çatlağım yok çok şükür,inşallah da olmaz ki benim vücudum çatlamaya yatkındır.lieracı tavsiye ederim.
Epidural mi olmaliyim senceBen ilk basta bagirdm biraz :) sonra sKinlestim ama brl agrisi baya cekiyosun okadar korkma tatlm bisi hissetmiyosun ben 3sefer ameliyat oldum 1sezeryan epiduralle 1genel anestezi 1epiduralle ayagimin altindan yaklasik 3saat kaldim sadece usudum okadar ama genel anesteziyle oldugm cok basit bi ameliyat ve 2gun kendime gelemedim..hic korkma zaten sana okadar kisa gelcekki 5dkkada cikacakmisin gibi oluyor bebegini gorecegin ani dusun ve zaten basinda surekli biri oluyormuhabbet ediyosun onla :)
acaba sanamı öyle geliyor canımaman olsun taşıdıklarımız çok kıymetli o yüzden hiç sorun değil
maşallah canım çok güzel kiloları bizimkiler tek olduğu halde anca okadarlar
Epidural mi olmaliyim sencetabi anestezi uzmanida karar vercek ama ben bi kendimi hazirliyim diyorum
günaydın canım hoş geldin gözün aydın bebişlerin kilosuda gayet iyi bence maşallah
canım bende aynen zeytin yağı sürüp uyuyorum çokda fayda veriyor ama bugünden sonra sabah krem-akşam zeytin yağı mı sürsem diye düşündüm, çok pahalı 100 ml. 80 lira.. zeytinyağını bol sürüp kremle 100 ml ancak doğuma kadar az az sürersem yeter
Olabilir canım sen aldın mi lierak
bna az gbi geldi doktrumda iyi dedi gerci saol cnim icim rahatladi kendimde 10kilo almisim
selam canım hoşgeldinnn,afiyet olsun,biz öğlene hazırlık yapıozbiz uyandıkkk karnımızı da doyurduk size geldik :))) tatlı hamişler nasılsınız?
bilge mesajımı aldın mı canım?
maşallah canım üçünüze de,ben ikiz bebişere sadece kapladıkları yer olarak şaşırıyodum,şimdi kilolarını da düşündüüm Allah sağsalim kucaklarımıza alayı nasip etsin inşallahgunaydn kizlar doktordan geldim bebeklerim cok iyi sol bebeqim basi yukarda oturark duruyo 1400kilosu sag bebis yan uzanmis duruyo:) 1300kilosu nasl sizce
selam kızlar
bugün kontrolümüz ve şeker yüklememiz vardı. kontrolümüz çok şükür iyi geçti oğluşum 930 gr olmuş
şeker yüklemeside 14:30 gibi çıkcak dr umu arayıp sonucumu öğrenecem geçmişe bakamadım inşallah sizler ve bebişlerinizde iyisinizdir
Cnm bwnde sana sorcakdim hangisini düşünüyorsun diye.bende senden belkide daha cok panigim ve heycan olayi var resmen normal muayenede bile titriyorum.arkadasim cuma günü oldu epidural.gayet iyiydi sadece bacaklarini hareket ettiremedi yani kendini yataga yukari bile cekemedi ki bu normalmis zaten.ustelik kendindeydi bilinci acikti bebegini emzirmeye çalıştı ayik olmasi cok büyük avantaj.bebegin alinmasi 5 dk sürmüş kizin biri ayy cok tatli diyince dogdumu demis yani hicbise anlamamis.sadece igneden hemen sonra bacaklarina sicaklik inmiş onu hissettmis.evine gidince detayli dinlicem daha.sen hangisini düşünüyorsun?canım ya daha önce sezeryanlı doğum yapanlar aslında bizlere biraz bahsetseler nasıl odluğunu epidural doğumda herşeyi hissediyomuşsun çavremde ki arkaşdaşlar ölye sölüyo acı olmuyo ama herşeyi hissediyosun diyolar bebişi çıkarırken falan bir boşluk oluyo çektiklerini falan anlıyosun ayağına dokunuyolar his var ama acı yok diyolar oda beni korkuttu acıkcası ben uyuşmadı sanıpta o doğumhaneyi ayağa kaldırırmıyım panik yapıp doktoruda telaşa verirmiyim acep bide bir iki kişiden duydum sezeryanda ellerini ayakklarını bağlamışlar bu doğrumu ki kimi bağladı diyo kimi yok öle bişey diyo benim elimi ayağımı bağlarlarsa daha çok sitres olurum
canım bende aynen zeytin yağı sürüp uyuyorum çokda fayda veriyor ama bugünden sonra sabah krem-akşam zeytin yağı mı sürsem diye düşündüm, çok pahalı 100 ml. 80 lira.. zeytinyağını bol sürüp kremle 100 ml ancak doğuma kadar az az sürersem yeter
Olabilir canım sen aldın mi lierak
yok canım bugün alcam, eczaneden sordum bitmişti de 80 küsür bişeymiş fiyatı.. getirtecekler bugün alcam işte..
kızlar eşim eczanelerle çalışıyo,bana 3.ayda eşim lierac a başlamam konusunda tavsiyede bulundu eczacıyla konuşmuşlar,bende çok erken daha çatlamaz ilerleyen aylarda başlarım dedim malum fiyatı yüksek,onlar ısrarcı oldu,sebebide 3.ayda başlamak 7.8. aya yatırımmış yani zaten önemli olan çatlama dönemi öncesi deriye elastikiyet özelliği kazandırmak,çatlama dönemi sürerseniz deriyi esnetmeye zaman olmadığından yetersiz kalıyomuş,velhasıl onların ısrarıyla 3.ayda başladım şuan herhangi bir çatlağım yok çok şükür,inşallah da olmaz ki benim vücudum çatlamaya yatkındır.lieracı tavsiye ederim.
ayy kendimizden utanmalıyızsen 3 kiloya yakın taşıyorsun biz senden çok kilo almışız bide biz ikizlere hamile olsak demekki tam dünya olurduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?