2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

hoş geldin canım güzel haberlerle gelmişsin maşallah sizeeeee ne güzel önden önden gidiyosunuz

yewwrum nihayet hatırladın b urayı,sana da bebişine de maşallah,nörüyon bakem

telefondan bakmak zor oluyodu, geldim evime sonunda çok şükür :) çamaşır yıkayıp kurutuyom ha bire bugün de yerleştirme işini yapcam inşallah ama gözüm yemiyo hiç :/

hoş geldin canım güzel haberlerle gelmişsin maşallah sizeeeee ne güzel önden önden gidiyosunuz

hoşbulduk canım..valla dr söyleyince şok oldum çok kilolu olmasından korkuyodum hep ama kilosu da öyle çok değil, başkalarıyla kıyaslayınca ortalama gidiyo :) sağlıklı sıhhatli olsunlar hayırlısıyla gelsinler inşallah :)

Ben balik yiyemiyorum cevizde aklima gelirse yiyorum disardan vitamin ilaci kullanmiyorm sadece kan ilaci iciyorum süt icmeye yeni basladim acaba o arkadasinki kdr akilli olmucakmi bizim cocuklarimiz ne sacma soylemis ustelik ceviz kolestrolu yukseltiyo fazlasi sütte iyi ama su vucuda daha faydali allahim ya nasil tip insanlar var bosver kim nederse desin bitane dogurdum 3yasinda cook akilli uslu massallah digeride abisine benzer :)

Ayy ben onlarinnn :):) bosver tatlim bende yeni toparlamaya basladim 53geliyorum anca:) hatta esim bile dalga geciyor sakayla karisik laf sokuyor dogumda 60olursan istedigin tlfnu alcam sana diyor ye biraz diyor bebek buyusun diyor..walla hic takmiyorum begenmiyosan beni iste kapi iste sapi diyorum :) arkadaslar popodan bahsetmisler benimde basenlerimin ustleri kalinlasti biraz bitek o var yani bacaklarim omuzlarim siska hala :):) kilo alan kizlar hic uzulmeyin kilo aliyoruz diye verirsiniz massallah hepimize cook guzeliiz valla kiskananlar catlasin

Tünaydın Fıstıklar ve lokumları

dün gece uzun zamandır maşallah güzel bır uyku uyudum. dönerken acıdan kıvranıyordum uykum açılıyordu hep. dun agrı hıssetmedım maşallah..

o eleştirel tiplerden heryerde var. hem görsel için hem aaaa benım bu kadar değildi diyenler... Benim doktordan duyduğum hiçkimsenin hamileliği aynı olmaz, hatta bir annenin bile her hamileleliği aynı olmaz... banada aaaa benım bu kadar değildi diyen cokkkk... akıl fukaraları Şükür diyene kadar ahkam kesiyorlar...
o çok bilenler azıcık öğrensinlerde gelsinler... cok ta fifi deyip geçerim...

Dörtyapraklım sende hiiiiççç bunalım yapma tatlım. ben korkudan çıkmıyorum doğru durust dışarı. sıkılmıyormuyum tabıkıde sıkılıyorum helekı havalar güzelleşti içim gidiyor. ama olsun minnoşlar gelsinde koyarız arabalarına fiyk fiyk gezeriz ohhh sefamız olsun..

Nagicim hayırlı olsun canım yeni eşyalarınız ve cicileriniz. güle güle sağlıkla kullanın canım... senı cok ıyı anlıyorum bızımde bu sene 8.yılımız olacak. hakıkaten eskiyor eşyalar. bizde kıza dolap alırken bızım dolabı yenıledık :))))
yaza mis gibi olucak Allahın izniyle eviniz. zaten boya yapılınca nasıl ferahlıyor ev ohh sende miss evde izne çıkarsın..

canım gozun aydın masallahhhh kuzucugada sana da maşallah kilosu boyuda ne güzel.. operim ikinizide...
nst ayyy heyecan yaptırıyor bu nst ye gırme :))) az kaldı cokkkk azzz

hosgeldin sedacım maşallah zuzuyaaa kız akıllı bu bıdıklar içerde biliyorlar işi bakıyorlar kendilerine
hep kilo diyoruz ama bayagda boylanıyorlar yaaa masallahhh :)

tşk ederim cnm benim nasıl gözümde büyüyo şu boya işi bir bilsen yapsak ta bitse :44:

seda da gelmiş hoş geşmiş

saat yaklaştıkça heyecan mı yapıyorum ne akşama oğlumun gösterisi var,babam geldi şuan evde toplamda 5 kişi gidicez her ne kadar benim sıpanın ağlayıp gösteriye çıkmama ihtimali olsada annelik işte heyecanlıyım,yarında törene götürmek istiyorum mümkün mertebe rezmi,dini bayramlarımızı özel günlerimizi bilsin istiyorum inş yarın kendimi iyi hissederimde götürürüz gerçi babamda yardım eder

tşk ederim cnm benim nasıl gözümde büyüyo şu boya işi bir bilsen yapsak ta bitse :44:

canım oyle buyuk iş. boyanın yapılmasından ziyade ortalığın kalkması buyuk iş oluyor zaten. ama sonrasıdanda değiyor yaa onu dusun :)
açık gri demiştin tam kodu bılıyormusun merak ettım bakıyım bi.

oyyy kızlar yaaaaa belim ikiye ayrılacak sanki çok ağrıyo aşağı kısımları,napammmm

aa desenli boyaa cok guzell. eee abi kardeş bir olucak di mi odaları. adaletlı olması lazım renklerın :)

oyyy kızlar yaaaaa belim ikiye ayrılacak sanki çok ağrıyo aşağı kısımları,napammmm

canım ben belım cok ağrıyınca belımı gerıye gerıp yavaş yavaş yuruyorum odanın ıcınde azıcık ıyı geliyor.
tontısler buyuyor bu acıların ağrıların sınyalıde o :) benımde ağrılar oldukça bır yandan anamm bu nasıl bır agrı oluyorum bır yandan da ayyyy mınnosum buyuyor. psikolojim savaş veriyor

bi tanesi çömelme, tezgah kenarından tutunup sırtım dik, bacaklarım biraz açık şekilde çömelebildiğim kadar çömelip kalkıyorum, günde 3 defa 10ar kez yapıyorum

diğeri ayakta duvara yaslanıp ya da sandalyede otururken belimi düzleştiriyorum..göbüş çıkmadan önce karın kaslarını ve poponu kasarak yapıyodum daha kolaydı artık zor oluyo biraz..,

sonuncusu da kedi hareketi diyolar.. emekler gibi durup belini çukurlaştırırken başını yukarı kaldırıyosun, hemen arkasından belini kedinin kızdığında sırtını dikleştirmesi gibi dikleştirip başını aşağı eğiyosun...20 kez falan yapıyorum tek seferde...

işe yarar belki...

hoşbulduk canım :) bakalım napcak sıpacık :) ilk gösterisiyse bayağı heyacanlı oluyolar :):)

yapcak bişey yok bacım bende uyukladım uyukladım yemek sonrası sonra bir soda açtım ayılayım diye daha ne durumlara düşürecek acep bu kızlar bizi

ayşem belini güçlendirecek hareketler yapsana bi, iyi gelir belki...bel fıtığından dolayı yapıyorum ben rahatım epey çok şükür...du bakim bi yaptıklarımın resmini bulursam yollayım sana...
he ya canlar bende zaten duruş bozukluğu var büyüme çağında öne eğimli yürüye yürüye külhanbeyi gibi oldum şimdi de dik yürüyemiyom,doğrulduğum zaman belim kopuyiiii

evet cnm ya mecburen aynı odayı paylaşacaklar inş oğluş 8-9 yaşına girdiği yıl daha büyük bir ev alır taşınırız,ikisininde ayrı odaları olur pek uygun bulmuyorum aynı odada olmalarını :44:

hoşbulduk canım :) bakalım napcak sıpacık :) ilk gösterisiyse bayağı heyacanlı oluyolar :):)

ilk değilde geçen yıl çok ağlamıştı yani hem ağladı hep yaptı şaka gibiydi çok gerilmiştim ben,evde çatır çatır yapan çocuk orda ağladı onun için bu yılda ağlamasını bekliyorum inş beni yanıltır

şuan ki sıkıntılı durumu göz önüne alınca iş yerine terlik getirmek farz oldu ayaklarım yanıyo yanıyo nasıl 37ye kadar çalışırım hiç bilmimmmm

Kizlar 2gundur gobek deligimin üst kismi Kasiniyor deli gibi :) aa bi baktimki bugun kocamann esnemis catlamis ilk catlagima hayirli olsn dedim ne diyeyim kizimin cani sagolsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…