milleti boşveeer, sok lafı geç gitsin hamilelikte mübahtırhe he deyip geçcen milletin g..üyle uğraşsın dursun zavallıcıklar :) ben dün bebişimi gördüm, 1220 gr 38 cm olmuş, 27+2 haftalığız ama sıpam 28+6 haftayla uyumlu çıktı...drum çok iyi gidiyosun bebeğini iyi besliyosun dedi, zira hala kilo almadım:) depodan kullanıyo oğlum:) artık 3 haftada bir gideceğiz konrollere, 6 hafta sonra doğumu konuşcaz dedi doktorum.. sıpacım 15. haftadan beri aynı pozisyonda, kafası sağ göğsümün altında, ayakları sol, sağ eli kafasının altında keyif yapıyo :) bizden haberler böyle, hepimizden güzel haberler alırız inşallah....
yewwrum nihayet hatırladın b urayı,sana da bebişine de maşallah,nörüyon bakem
hoş geldin canım güzel haberlerle gelmişsin maşallah sizeeeee ne güzel önden önden gidiyosunuz
az önce bi arkadaşla konuşuyoduk ben susadıkça süt içiyordum günde 1 litreyi buluyordu haftada 1 kilo ceviz yiyordum çoçuğum o yüzdemn bu kadar zeki dedi ben de 2 günde bi süt içiyorum haftada bi aklıma gelirse 2-3 ceviz yiyorum benimki saf olacak dedim herkes süper anne napıyım çok şükür bi sorunumuz yok bu bize yeter. Kimseyide takmıyorum umursamazım
Herkese günaydınlar bende dün uzuun bi aradan sonra ilk defa misafirliğe gittim gitmez olaydım. İnsanlar birbirleriyle anlaşmış sanki moral bozmak için. Beni görür görmez dedilerki aaaa senin karnın hiç büyümemiş bu ne biçim hamilelik işte biz 7. Ayımızda kapıdan geçemiyoduk senin karnın daha 5 aylık gibi aa yazık bebeği çok zayıf olacak. Bende 5 kilo aldım diyorum benim boyum uzun o yüzden göbeğim çıkmadı diyorum yazık bana kendi kendimi teselli ediyorum. Kalkana kadar gözleri üzerimden ayrılmadı. Buda benim son gezmem olacak doğurana kadar. Ağlamak istiyorum biran önce temmuz gelsin
günaydınnn canlarım
kızlaarr çok mutluyum doktordan geldik kistler kaybolmuş genişelmede 6 mm e inmiş normal sınırda doktoruda çok sevdim çok genç ama o kadar güzel anlattı ki bu böyle bu böyle olur die. suyum normalmiş. erken doğum belirtisi yokmuş. Şuanda kafası yukarda oturuyodu . bu pozisyonda normal doğum zor ama önemli olan 38. hafta dedi. 1280 gr olmuş yaklaşık 38 cm . canını sıkacağın hiç bir şey yok rahat ol dedi. kasılmaların olursa magnezyum içebilirsin dedi. sonraki kontrol 13 mayıs nst ye sokacak birde rapor yazacağız dedi. inşallah herkes hayırlı ve güzel haberler alır
milleti boşveeer, sok lafı geç gitsin hamilelikte mübahtırhe he deyip geçcen milletin g..üyle uğraşsın dursun zavallıcıklar :) ben dün bebişimi gördüm, 1220 gr 38 cm olmuş, 27+2 haftalığız ama sıpam 28+6 haftayla uyumlu çıktı...drum çok iyi gidiyosun bebeğini iyi besliyosun dedi, zira hala kilo almadım:) depodan kullanıyo oğlum:) artık 3 haftada bir gideceğiz konrollere, 6 hafta sonra doğumu konuşcaz dedi doktorum.. sıpacım 15. haftadan beri aynı pozisyonda, kafası sağ göğsümün altında, ayakları sol, sağ eli kafasının altında keyif yapıyo :) bizden haberler böyle, hepimizden güzel haberler alırız inşallah....
Tünaydın Fıstıklar ve lokumları
dün gece uzun zamandır maşallah güzel bır uyku uyudum. dönerken acıdan kıvranıyordum uykum açılıyordu hep. dun agrı hıssetmedım maşallah..
o eleştirel tiplerden heryerde var. hem görsel için hem aaaa benım bu kadar değildi diyenler... Benim doktordan duyduğum hiçkimsenin hamileliği aynı olmaz, hatta bir annenin bile her hamileleliği aynı olmaz... banada aaaa benım bu kadar değildi diyen cokkkk... akıl fukaraları Şükür diyene kadar ahkam kesiyorlar...
o çok bilenler azıcık öğrensinlerde gelsinler...cok ta fifi deyip geçerim...
Dörtyapraklım sende hiiiiççç bunalım yapma tatlım. ben korkudan çıkmıyorum doğru durust dışarı. sıkılmıyormuyum tabıkıde sıkılıyorum helekı havalar güzelleşti içim gidiyor. ama olsun minnoşlar gelsinde koyarız arabalarına fiyk fiyk gezeriz ohhh sefamız olsun..
Nagicim hayırlı olsun canım yeni eşyalarınız ve cicileriniz. güle güle sağlıkla kullanın canım... senı cok ıyı anlıyorum bızımde bu sene 8.yılımız olacak. hakıkaten eskiyor eşyalar. bizde kıza dolap alırken bızım dolabı yenıledık :))))
yaza mis gibi olucak Allahın izniyle eviniz.zaten boya yapılınca nasıl ferahlıyor ev ohh sende miss evde izne çıkarsın..
tşk ederim cnm benim nasıl gözümde büyüyo şu boya işi bir bilsenyapsak ta bitse :44:
canım oyle buyuk iş. boyanın yapılmasından ziyade ortalığın kalkması buyuk iş oluyor zaten. ama sonrasıdanda değiyor yaa onu dusun :)
açık gri demiştin tam kodu bılıyormusun merak ettım bakıyım bi.
oyyy kızlar yaaaaa belim ikiye ayrılacak sanki çok ağrıyo aşağı kısımları,napammmm
oyyy kızlar yaaaaa belim ikiye ayrılacak sanki çok ağrıyo aşağı kısımları,napammmm
ayy kodu bilmiyorum şuanki rengi kum beji ama daha açık bişey olsun istedim
http://filliboya.com.tr/Upload/ProductOrjinal/4/cartela/L-2.jpg çocuk odası böyle bişey olacak fuşya ve mavi babamız sıra dışı bişeyler istiyo
seda da gelmiş hoş geşmiş
saat yaklaştıkça heyecan mı yapıyorum ne akşama oğlumun gösterisi var,babam geldi şuan evde toplamda 5 kişi gidicez her ne kadar benim sıpanın ağlayıp gösteriye çıkmama ihtimali olsada annelik işte heyecanlıyım,yarında törene götürmek istiyorum mümkün mertebe rezmi,dini bayramlarımızı özel günlerimizi bilsin istiyorum inş yarın kendimi iyi hissederimde götürürüz gerçi babamda yardım eder
aa desenli boyaa cok guzell. eee abi kardeş bir olucak di mi odaları. adaletlı olması lazım renklerın :)
canım ben belım cok ağrıyınca belımı gerıye gerıp yavaş yavaş yuruyorum odanın ıcınde azıcık ıyı geliyor.
tontısler buyuyor bu acıların ağrıların sınyalıde o :) benımde ağrılar oldukça bır yandan anamm bu nasıl bır agrı oluyorum bır yandan da ayyyy mınnosum buyuyor. psikolojim savaş veriyor
yapcak bişey yok bacım bende uyukladım uyukladım yemek sonrası sonra bir soda açtım ayılayım diyedaha ne durumlara düşürecek acep bu kızlar bizi
he ya canlar bende zaten duruş bozukluğu var büyüme çağında öne eğimli yürüye yürüye külhanbeyi gibi oldum şimdi de dik yürüyemiyom,doğrulduğum zaman belim kopuyiiiiayşem belini güçlendirecek hareketler yapsana bi, iyi gelir belki...bel fıtığından dolayı yapıyorum ben rahatım epey çok şükür...du bakim bi yaptıklarımın resmini bulursam yollayım sana...
aa desenli boyaa cok guzell. eee abi kardeş bir olucak di mi odaları. adaletlı olması lazım renklerın :)
canım ben belım cok ağrıyınca belımı gerıye gerıp yavaş yavaş yuruyorum odanın ıcınde azıcık ıyı geliyor.
tontısler buyuyor bu acıların ağrıların sınyalıde o :) benımde ağrılar oldukça bır yandan anamm bu nasıl bır agrı oluyorum bır yandan da ayyyy mınnosum buyuyor. psikolojim savaş veriyor
hoşbulduk canım :) bakalım napcak sıpacık :) ilk gösterisiyse bayağı heyacanlı oluyolar :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?