- 9 Aralık 2013
- 2.421
- 419
- 113
- 35
İnsanlar ağzı torba değil ki büzesin,lüzumsuz fesat çok ya.Hiç kulak asmayın kızlar,seneye manken gibi olcak,açarız bir diyet topik ohhh zayıflarız inş :)
cnm benim evet ben herşeyin farkındayım kiloda aldım,yüzümde çirkinleşti ama bunu bana birinin hatırlatmasına hiççç ihtiyacım yok
akşam eşime seninlede ilgilenemiyorum ne olur kusura bakma dedim oda ben halimden memnunum sorun yok dedi esas ses etmesi gerekenin gıkı çıkmazken dış kapının mandalları delirtiyor adamı kaldı ki evli değilsin, doğum yapmadın bu konuda en son fikir beyan edecek kişisin ama nerdeeee hiçbişey bilmeyen ama her konuda uzman bir tip bizim ki
bana da çok hızlı geçiyor gibi geliyor.. zar zor yetişiyorum herşeye.. nasılsın canım? eşinle ilgili durumları sorup üzmek istemiyorum ama en son naptın haberim yok, inşaallah senin ve bebeğin için en iyisi olur
cnm benim evet ben herşeyin farkındayım kiloda aldım,yüzümde çirkinleşti ama bunu bana birinin hatırlatmasına hiççç ihtiyacım yok
akşam eşime seninlede ilgilenemiyorum ne olur kusura bakma dedim oda ben halimden memnunum sorun yok dedi esas ses etmesi gerekenin gıkı çıkmazken dış kapının mandalları delirtiyor adamı kaldı ki evli değilsin, doğum yapmadın bu konuda en son fikir beyan edecek kişisin ama nerdeeee hiçbişey bilmeyen ama her konuda uzman bir tip bizim ki
ne güzel bir konuya değinmişsiniz kızlar benimde etrafımd ki insanlar belki 100 de 90 ı ay çok yakışmış hamşlelik sakın doğurma tuut için de diyo birde arada çıkıpda ayy g.....çok büyümüş sen eminmisin erkek olduğuna diyen çıkıyor hatta aynı kişi diyetisyene mi gitsen acaba demez mi bazılarıda ilk çocuğunda böyle değildin diyolar yemein ederim kendilerini de hamileliklerinde bir görseydiniz sanki onlar 36 bedenle doğuma girmiş gibiler
Amin canim Inşbanada uzun geliyor gerçekten gun gun sayıorum ben zor bir hamilelik geçirdiğim için böyleyim canım eee seninde yasadıkların kolay değil o yüzden sende gun gun sayıyorsun ama sonu güzel olsun canım hepimiz için İnsallah
way beee herkes yaşam koçu olmuş,bi biz gerisinde kalmışız konuların desene canım,sen milletin g....,göbeğini inceleyeceğine kendine bak demek var daaaa neyse,bana da son ayım mı diyenlerrrne güzel bir konuya değinmişsiniz kızlar benimde etrafımd ki insanlar belki 100 de 90 ı ay çok yakışmış hamşlelik sakın doğurma tuut için de diyo birde arada çıkıpda ayy g.....çok büyümüş sen eminmisin erkek olduğuna diyen çıkıyor hatta aynı kişi diyetisyene mi gitsen acaba demez mi bazılarıda ilk çocuğunda böyle değildin diyolar yemein ederim kendilerini de hamileliklerinde bir görseydiniz sanki onlar 36 bedenle doğuma girmiş gibiler
günaydınnn canlarım
kızlaarr çok mutluyum doktordan geldik kistler kaybolmuş genişelmede 6 mm e inmiş normal sınırda doktoruda çok sevdim çok genç ama o kadar güzel anlattı ki bu böyle bu böyle olur die. suyum normalmiş. erken doğum belirtisi yokmuş. Şuanda kafası yukarda oturuyodu . bu pozisyonda normal doğum zor ama önemli olan 38. hafta dedi. 1280 gr olmuş yaklaşık 38 cm . canını sıkacağın hiç bir şey yok rahat ol dedi. kasılmaların olursa magnezyum içebilirsin dedi. sonraki kontrol 13 mayıs nst ye sokacak birde rapor yazacağız dedi. inşallah herkes hayırlı ve güzel haberler alır
ne güzel bir konuya değinmişsiniz kızlar benimde etrafımd ki insanlar belki 100 de 90 ı ay çok yakışmış hamşlelik sakın doğurma tuut için de diyo birde arada çıkıpda ayy g.....çok büyümüş sen eminmisin erkek olduğuna diyen çıkıyor hatta aynı kişi diyetisyene mi gitsen acaba demez mi bazılarıda ilk çocuğunda böyle değildin diyolar yemein ederim kendilerini de hamileliklerinde bir görseydiniz sanki onlar 36 bedenle doğuma girmiş gibiler
evet bencede hepsi nasıl doğuma gittiklerini unutuyorlar
way beee herkes yaşam koçu olmuş,bi biz gerisinde kalmışız konuların desene canım,sen milletin g....,göbeğini inceleyeceğine kendine bak demek var daaaa neyse,bana da son ayım mı diyenlerrrdiğer binadaydı yemekhanemiz artık bunları duyup o suratsız bakışları görmemek için ayrıldım yemekten,eve gidiyom
günaydınnn canlarım
kızlaarr çok mutluyum doktordan geldik kistler kaybolmuş genişelmede 6 mm e inmiş normal sınırda doktoruda çok sevdim çok genç ama o kadar güzel anlattı ki bu böyle bu böyle olur die. suyum normalmiş. erken doğum belirtisi yokmuş. Şuanda kafası yukarda oturuyodu . bu pozisyonda normal doğum zor ama önemli olan 38. hafta dedi. 1280 gr olmuş yaklaşık 38 cm . canını sıkacağın hiç bir şey yok rahat ol dedi. kasılmaların olursa magnezyum içebilirsin dedi. sonraki kontrol 13 mayıs nst ye sokacak birde rapor yazacağız dedi. inşallah herkes hayırlı ve güzel haberler alır
canım hoşgeldin hadi gözün aydın ne güzel haberlerle gelmişsin ne mutlu sana maşallah bebişede inş artık hep güzel haberlerle geliriz
Günaydınlar herkese. Güzel haber alanların gözü aydın... Arkadaşın ablası az önce doğum yaptı, maşallah yarım saatte oluvermiş herşey, şimdi memesini emiyormuş.... Yaaa ne güzel dimi darısı bizim başımıza.
Herkese günaydın güzel anneler... allah nasip ederse bugün güzel kızımı görmeye gideceğim... hemde şeker kontrolu yapılacak. Evdeki ölçümler gibi normal çıkar umarımdualarınızı eksik etmeyin.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
yewwrum nihayet hatırladın b urayı,sana da bebişine de maşallah,nörüyon bakemmilleti boşveeer, sok lafı geç gitsin hamilelikte mübahtırhe he deyip geçcen milletin g..üyle uğraşsın dursun zavallıcıklar :) ben dün bebişimi gördüm, 1220 gr 38 cm olmuş, 27+2 haftalığız ama sıpam 28+6 haftayla uyumlu çıktı...drum çok iyi gidiyosun bebeğini iyi besliyosun dedi, zira hala kilo almadım:) depodan kullanıyo oğlum:) artık 3 haftada bir gideceğiz konrollere, 6 hafta sonra doğumu konuşcaz dedi doktorum.. sıpacım 15. haftadan beri aynı pozisyonda, kafası sağ göğsümün altında, ayakları sol, sağ eli kafasının altında keyif yapıyo :) bizden haberler böyle, hepimizden güzel haberler alırız inşallah....
günaydınnn canlarım
Cnm cok sevindim gecmis olsun cok şükür atlattik kistleri.daha saglikli gunlwrini de goruruz insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?