2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
İnsanlar ağzı torba değil ki büzesin,lüzumsuz fesat çok ya.Hiç kulak asmayın kızlar,seneye manken gibi olcak,açarız bir diyet topik ohhh zayıflarız inş :)

heee doğru diyon bacım iyide diyon

aman bende esime aynısını dedim oda benim şikayetim yok sağlıklı olun yeter dedi
kız biz kiloluda olsak kadınız bea yürüyüşümüz endamımız yeter

Eşimle durumlar olumsuz ama ara ara konuşuyoruz. Bilmiyorum ne olacak mahkeme var işte 30 mayısta tekrar.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

nagişim malesef ki hepimizin çevresinde o tiplerden var bende 13 kilo aldım ama ne hamilelikten önce ne de şuanda olduğum kiloyu göstermiyorum etim mi sıkı kemiklerim mi kalın bilmiyorum sadece tartıda ki kiloyla bana bakınca yok yanlış tartı dersin çevremde de komşularım hariç herkez aynı şeyi sölüyo kim görse beni aaa çok ii gidiyosun bi karnın çıkmış hiç kilo almamışsın vs. bu tip şeyler sölerken komşularım sağ olsun beni her gördüklerinde ay çok kilo almışın g. de büyümüş heryerin çıkmış dikkat etsene biraz vs. gibi şeyler sölüyolar neden çevremdeki herkez farklı konuşurken sadece komşularım böyle yorum yapıyo çözebilmiş değilim karşı komşumda işte yeni doğum yaptı onun içinde hep aynı şeyi sölediler ay çok kilo almış her yeri büyümüş yürüyemiyo bile artık kardeşim biz hamileyiz tabiki kilo alıcaz tabiki cildimiz de değişicek valla ilk komşulara çok kızıyodum niye böle yorum yapıyolar die de şuan hiç biri umrumda bile değiller onları ilgilendirmez benim aldığım kilo lar doğumdan sonra benle bir onlar diyet yapmıcak

Gunaydin nasilsiniz gunlerdir kizim hasta takip edemiyorum umarim herkes ve bebisleri iyidir bugun doktor kontrolumuz var bakalim bebisim nasil

ne güzel bir konuya değinmişsiniz kızlar benimde etrafımd ki insanlar belki 100 de 90 ı ay çok yakışmış hamşlelik sakın doğurma tuut için de diyo birde arada çıkıpda ayy g.....çok büyümüş sen eminmisin erkek olduğuna diyen çıkıyor hatta aynı kişi diyetisyene mi gitsen acaba demez mi bazılarıda ilk çocuğunda böyle değildin diyolar yemein ederim kendilerini de hamileliklerinde bir görseydiniz sanki onlar 36 bedenle doğuma girmiş gibiler

evet bencede hepsi nasıl doğuma gittiklerini unutuyorlar

Amin canim Inş

way beee herkes yaşam koçu olmuş,bi biz gerisinde kalmışız konuların desene canım,sen milletin g....,göbeğini inceleyeceğine kendine bak demek var daaaa neyse,bana da son ayım mı diyenlerrr diğer binadaydı yemekhanemiz artık bunları duyup o suratsız bakışları görmemek için ayrıldım yemekten,eve gidiyom

günaydınnn canlarım
kızlaarr çok mutluyum doktordan geldik kistler kaybolmuş genişelmede 6 mm e inmiş normal sınırda doktoruda çok sevdim çok genç ama o kadar güzel anlattı ki bu böyle bu böyle olur die. suyum normalmiş. erken doğum belirtisi yokmuş. Şuanda kafası yukarda oturuyodu . bu pozisyonda normal doğum zor ama önemli olan 38. hafta dedi. 1280 gr olmuş yaklaşık 38 cm . canını sıkacağın hiç bir şey yok rahat ol dedi. kasılmaların olursa magnezyum içebilirsin dedi. sonraki kontrol 13 mayıs nst ye sokacak birde rapor yazacağız dedi. inşallah herkes hayırlı ve güzel haberler alır

canım hoşgeldin hadi gözün aydın ne güzel haberlerle gelmişsin ne mutlu sana maşallah bebişede inş artık hep güzel haberlerle geliriz

günaydın annecikler zaman azalıyor beklediğimiz günler artık çok yakınnn nisan da bitmek üzereee

evet bencede hepsi nasıl doğuma gittiklerini unutuyorlar

geçen pazar eşimle dışarda yürüyoruz .elinde çocuklu kadının biri gülerek bana prenses maşallah dedi :) cinsiyeti ne erkek mi yoksa dedi :) ay nasıl mutlu oldum gülerek evet dedim teşekkür ettim geçtim. böyleleri de var ellerin daha şimdiden şişmiş çok kilo almışsın diyen kadıın kadına ettiği düşmanlıkta var hep böyle kalmıcam diyip geçiyorum :) hee geçen de biri hamilesin galiba dedi :) ordan öyle mi görünüyor dedim bende :)

göz<ün aydın canım maşallah kuzucuğa hp güzel haberler versin sana

Günaydınlar herkese. Güzel haber alanların gözü aydın... Arkadaşın ablası az önce doğum yaptı, maşallah yarım saatte oluvermiş herşey, şimdi memesini emiyormuş.... Yaaa ne güzel dimi darısı bizim başımıza.

Herkese günaydınlar bende dün uzuun bi aradan sonra ilk defa misafirliğe gittim gitmez olaydım. İnsanlar birbirleriyle anlaşmış sanki moral bozmak için. Beni görür görmez dedilerki aaaa senin karnın hiç büyümemiş bu ne biçim hamilelik işte biz 7. Ayımızda kapıdan geçemiyoduk senin karnın daha 5 aylık gibi aa yazık bebeği çok zayıf olacak. Bende 5 kilo aldım diyorum benim boyum uzun o yüzden göbeğim çıkmadı diyorum yazık bana kendi kendimi teselli ediyorum. Kalkana kadar gözleri üzerimden ayrılmadı. Buda benim son gezmem olacak doğurana kadar. Ağlamak istiyorum biran önce temmuz gelsin

canım hoşgeldin hadi gözün aydın ne güzel haberlerle gelmişsin ne mutlu sana maşallah bebişede inş artık hep güzel haberlerle geliriz

çok sağol canım amin inşallah zaten zamanda kısalıyor hepimiz sağlıkla alsak kuzucukları kucağımıza :)

geçen pazar eşimle dışarda yürüyoruz .elinde çocuklu kadının biri gülerek bana prenses maşallah dedi :) cinsiyeti ne erkek mi yoksa dedi :) ay nasıl mutlu oldum gülerek evet dedim teşekkür ettim geçtim. böyleleri de var ellerin daha şimdiden şişmiş çok kilo almışsın diyen kadıın kadına ettiği düşmanlıkta var hep böyle kalmıcam diyip geçiyorum :) hee geçen de biri hamilesin galiba dedi :) ordan öyle mi görünüyor dedim bende :)

göz<ün aydın canım maşallah kuzucuğa hp güzel haberler versin sana[/QUOTE]

çok sağol canım amin hepimizinki inşallah :)

günaydın ayyy ne güzel darısı başımıza hiç hayal edemiyorum o anları

az önce bi arkadaşla konuşuyoduk ben susadıkça süt içiyordum günde 1 litreyi buluyordu haftada 1 kilo ceviz yiyordum çoçuğum o yüzdemn bu kadar zeki dedi ben de 2 günde bi süt içiyorum haftada bi aklıma gelirse 2-3 ceviz yiyorum benimki saf olacak dedim herkes süper anne napıyım çok şükür bi sorunumuz yok bu bize yeter. Kimseyide takmıyorum umursamazım

milleti boşveeer, sok lafı geç gitsin hamilelikte mübahtır he he deyip geçcen milletin g..üyle uğraşsın dursun zavallıcıklar :) ben dün bebişimi gördüm, 1220 gr 38 cm olmuş, 27+2 haftalığız ama sıpam 28+6 haftayla uyumlu çıktı...drum çok iyi gidiyosun bebeğini iyi besliyosun dedi, zira hala kilo almadım:) depodan kullanıyo oğlum:) artık 3 haftada bir gideceğiz konrollere, 6 hafta sonra doğumu konuşcaz dedi doktorum.. sıpacım 15. haftadan beri aynı pozisyonda, kafası sağ göğsümün altında, ayakları sol, sağ eli kafasının altında keyif yapıyo :) bizden haberler böyle, hepimizden güzel haberler alırız inşallah....

Günaydın sana da canım. Şeker yüklemen geç olmuş sanki benimki yapılalı bir ayı geçti.İyi sonuçlar alırsın inş. Allaha emanet ol

yewwrum nihayet hatırladın b urayı,sana da bebişine de maşallah,nörüyon bakem

Cnm cok sevindim gecmis olsun cok şükür atlattik kistleri.daha saglikli gunlwrini de goruruz insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…